Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga un inel si un pandantiv Swarovski!

super frumoase bijuteriile..........pandantivul l-as purta cu o rochie eleganta neagra cu curea la mijloc rosie si pantofi cu toc inalt dar tot rosii,Iar inelul l-as purta cu orice e elegant si de culoare turcoaz
Tyta
Postat pe 30 Iulie 2010 13:56
Buna. Bijuteriile sunt nemaipomenit de frumoase si elegante si cred ca s-ar asorta cu o gramada de haine pe care le am.
Dar cred ca as putea sa asortez pandativul la o rochie de matase foate vaporoasa si cu un decolteu mai adanc, ceva cu nuante de roz, rosu, ceva de vara.
Cat despre inelul acela minunat ce pot sa spun ca deja imi trece prin cap o pereche de sandale cu multe cureluse si stasuri albastre-turcoaz si o rochie cu spatele gol pe o tenta verde-albastrui.
alina_beatrice2
Postat pe 30 Iulie 2010 15:10
O rochie de seara foarte eleganta.
kudika086472
Postat pe 30 Iulie 2010 15:35
le-as asorta la o pereche de pantaloni albi i la o bluza de vara colorata cu maneci foarte largi care sa aiba un decolteu mare in v si in picioare o pereche de sandale cu platforma.
a_andreea
Postat pe 30 Iulie 2010 15:45
Cum sezonul acesta se poarta foarte mult albul (ori in combinatie cu negrul , sau cu accesorii argintii sau aurii , ori foarte mult alb) combinatia denim/dantela, imprimeurile cu flori ,stilul army si happy orange de asemenea ar merge inelul la o rochie frumoasa inflorata de culoarea marii , o rochie tip sailor . Dar si la o rochie din matase pe un portocaliu indraznet si cool unde culoare superba a inelului de albastru se va asorta perfect. De asemenea ar merge la rochie o perche de pantofi tot portocalii cu toc inalt ( daca rochia este pana in genunchi). Cum albul este foarte IN sezonul acesta eu cred ca inelul ar merge foarte bine cu un top alb cu diverse modele de flori pe el , o pereche de pantaloni tot albi pana in genunchi , si o pereche de balerini turcoaz. Pentru un plus feminitate o esarfa turcoaz cu stele.

Lantisorul merge la ocazii speciale la o rochie neaparat cu decolteu in V dar ar merge si la o rochie in stilul geometrics in culori inchise bej , portocaliu.
julestw
Postat pe 30 Iulie 2010 16:34
Pandantivul il vad perfect pentru o rochie foarte decoltata... mi-ar pune in valoare bustul ;))
Inelul il vad perfect pentru o tinuta formata dintr-o pereche de blugi vintage si un corset extrem de "cheeky", pe alb ar fi perfect!
Multumesc!
DRAGOMIR_ALEXANDRA
Postat pe 30 Iulie 2010 16:57
ACEST INEL LAS OFERI SOTIEI MELE CARE MUNCESTE DIN GREU PENTRU FAMILIE CA EU MAM IMBOLNAVIT CU O BOALA IRECUPERABILA ,CIROZA HEPATICA CU VIRUS C,SINGURA INSANATOSIRE ESTE TRANSPLANTUL DE FICAT .EA LAR ASORTA CU CE CREDE EA CA II STA BINE.
kudika180134
Postat pe 30 Iulie 2010 18:04
Ambele se potrivesc la o tinuta eleganta de seara, sau la o tinuta office. Insa fiecare se pot asorta la diferite culori ale imbracamintei, astfel ca nu le-as lua deodata.
FELICIA70
Postat pe 30 Iulie 2010 19:03
o rochie neagra f eleganta
myself22
Postat pe 30 Iulie 2010 19:23
o rochie alba cu broderie si sandale cu platforma
nineta5
Postat pe 30 Iulie 2010 20:17
top si pantaloni 3/4
balooo10
Postat pe 30 Iulie 2010 20:18
jeansi si maieu decoltat
scufitzzza_rosie
Postat pe 30 Iulie 2010 20:19

Le-as asorta la o rochie de cocktail din materiale vaporoase si in culorile marii...
yayinnah
Postat pe 31 Iulie 2010 01:04
Pandativul l-as asorta la o tinuta office, iar inelul l-as purta la o rochita vaporoasa alba sau colorata.

Angi23
Postat pe 31 Iulie 2010 02:08
Le~as asorta foarte nimerit,la o rochie de seara,din matase albastru turquoise,cu decolteu renascentist. ;~)
kudika275817
Postat pe 31 Iulie 2010 06:39
Pentru ca imaginile vorbesc de la sine, la asa ceva mi-ar placea sa asortez inelul:

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=18844621
iar colierul la:

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=19580110
enjoy!

roxx_ana
Postat pe 31 Iulie 2010 07:24
Pandantivul cade bine deasupra unui decolteu V adanc (pana sub linia sanilor), decolteu pentru o rochie de culoare neagra, mulata, pana la jumatatea liniei genunchiului, completata de o pereche de pantofi negri neaparat cu toc iar in ureche o pereche de cercei sipli din argint. Inelul in schimb il asortez la o tinuta in club, o pereche de pantaloni drepti si lungi in nuanta alba si un top alb cu un imprimeu floral conturat de linii in tonuri de albastru inchis, imprimeu prezent in partea stanga a topului, inelul purtat la mana dreapta iar in ureche o pereche de cercei lungi de culoarea aurului.
BOGDALINA
Postat pe 31 Iulie 2010 07:33
La o rochie neagra cu un decolteu mai accentuat
floriisr0
Postat pe 31 Iulie 2010 07:34
AS ASORTA ACELE BIJUTERII DEOSEBITE DESIGUR LA CAT MAI MULTE TINUTE FRUMOASE SI PE O MANA CAT MAI FRUMOASA SI INGRIJITA...EVENTUAL INELUL L-AS PURTA SINGUR,ALATURI SA NU MAI EXISTE ALTUL DEOARECE II STIRBESTE DIN FRUMUSETE SI STRALUCIRE.
fatavesela
Postat pe 31 Iulie 2010 08:39
La o tinuta eleganta, simpla, in stil clasic
kudika013088
Postat pe 31 Iulie 2010 09:07
Inelul vine perfect pe degetul unei maini frumoase,ingrijite ,asortat cu o tinuta de culoare neagra .ex rochita purtata de Angelina Jolie la care si a asortat acei superbi cercei de culoare verde; iar pandativul l as vedea asortat la un costumas de culoare alba croit in asa fel incat sa scoata in evidenta frumusetea lui.
(Iar daca as fii eu norocoasa acestui concurs l as imparti cu sotia d lui bolnav de ciroza )
papusa_elena
Postat pe 31 Iulie 2010 09:07
cu o rochie de seara culoare inchisa cambrata
filiz_osman
Postat pe 31 Iulie 2010 09:15
Bijuteriile prezentate sunt de o eleganta aparte...eleganta pe care o vad asortata la aceasta rochie..

http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-Blackfree-10078

stop_pauline
Postat pe 31 Iulie 2010 09:20
Se asorteaza cu ori ce vestimentatie.....facindute sa fii mereu in centrul atentie!!!!
Gaby1388
Postat pe 31 Iulie 2010 09:40
sunt superbe bijuteriile si le-as purta doar pe ele si atat
dar daca trebuie , pandantul l-as purta cu o rogie neagra , eleganta , dreapta , pana la genunchi cu un decolteu un V si cu o pereche de sandale cu toc rosii, iar inelul ,care are culoarea mea preferata, l-as purta cu o rochita alba vaporoasa, la o plimbare pe malul marii la asfintit.
ddaannaa
Postat pe 31 Iulie 2010 09:41
as purta inelul si pandantivul cu o rochie de zi alba, plus un bronz auriu si sexy
iuliamaria_ni
Postat pe 31 Iulie 2010 09:56
pandantivu l-as purta cu o rochita de zii inflorata de vara cu un decolteu in v si rochita pana la genunchi si sandalute inalte cu barete si o gentuta maronie,iar inelul la-s purta la o rochita albastra ce o am de seara este mini si are si niste pietricele imprimate pe decolteu,cred k sa-r potrivi de minune
mihaelasb
Postat pe 31 Iulie 2010 10:14
hm...eu am purta o rochie lunga cu spatele gol in fata rochia avand un mare v pana jos la talia,iar in picioare pantofi rosii cu tocul argintiu...
SweetDreamZ
Postat pe 31 Iulie 2010 10:24
LA O ROCHIE SUPER ELEGANTA, LA O OCAZIE DEOSEBITA SI SUNT SIGURA CA AR ACCENTUA, SUBLINIA SI IMBUNATATI IMAGINEA ORICUI LE-AR PURTA.
kudika012607
Postat pe 31 Iulie 2010 10:25
Tinand cont ca e vorba de pietre Swarovski acestea , ca si diamantele se recomanda a fi purtate ca accesorii la o rochie eleganta de seara. Aceasta e parerea mea. Alice din Braila
kudika058181
Postat pe 31 Iulie 2010 10:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Pantene saptamana 5 509 De la: concursKudika 25 Octombrie 2010 11:19
Castiga un cantar de bucatarie de la Dr. Oetker! 251 De la: concursKudika 10 Iulie 2015 17:02
Concurs Kudika si Ligo 7035 De la: concursKudika 9 Martie 2013 14:46
Concurs: Care este povestea alunitei tale? 214 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 17:57
Castiga unul dintre cele 8 vouchere de cumparaturi oferite ce Baneasa Shopping City! 220 De la: concursKudika 18 Ianuarie 2012 17:27