Mai multe
ACESTE BIJUTERII SUPERBE MERG LA ORICE TINUTA DE SEARA SAU DE ZI.IMPORTANT ESTE SA TI LE DORESTI SI LE VEI AVEA. VA PUP DULCE SI FELICITARI! MINNYE SORICUTA
|
||
|
MINYE_SORICUTA Postat pe 29 Iulie 2010 19:15 |
||
|---|---|---|
| la o rochie rosie mulata | ||
|
pauline Postat pe 29 Iulie 2010 19:42 |
||
as asorta pandativul cu o rochie de seara lunga de matase rosie cu spatele gol.iar inelul l.as asorta cu o rochie alba vaporoasa super sexy.a da si cu ochii mei as asorta inelul
|
||
|
|
||
|
adriana6 Postat pe 29 Iulie 2010 19:46 |
||
| Pendaticul l-as asorta cu o rochitza alba scurta, fara bretele, pantofi aurii cu tocuri inalte si un plic tot de culoare aurie.... iar inelul la o rochitza turcoaz lunga cu volane... :) | ||
|
Simonik2006 Postat pe 29 Iulie 2010 20:09 |
||
| As asorta la o tinuta de seara. | ||
|
alexia30 Postat pe 29 Iulie 2010 21:44 |
||
| As asorta aceste bijuterii cu o rochita vaporoasa in culorile marii. | ||
|
kudika18121981 Postat pe 29 Iulie 2010 21:45 |
||
| as asorta bijuteriile cu o rochita vaporoasa sexy azur | ||
|
acarmen03 Postat pe 29 Iulie 2010 22:14 |
||
| pandativul s-ar potrivi perfect cu o rochie lunga foarte vaporoasa,de culoare verde,crud , deschis , cu un decolteu in V foarte adanc si cu spatele deasemeni gol in aceeasi forma .pentru incaltaminte as opta pentru o pereche de sandale foarte fina de culoarea pietrelor de pe colier.Inelul se potriveste perfect cu o rochita pana la genunchi ce sa contina diferite nuante cat mai deschise de violet marcata in talie cu o centura albastra(aceeasi nuanta ca cea de pe inel)...cu decolteu | ||
|
kudika181403 Postat pe 29 Iulie 2010 23:46 |
||
LA CUNUNIA CIVILA (PT MIRESICA)MERG "THE BEST"
|
||
|
dianitta27 Postat pe 30 Iulie 2010 00:12 |
||
| la o rochie de seara | ||
|
mirela_stoica86 Postat pe 30 Iulie 2010 00:14 |
||
| SUPERR!!!, aceste bijuterii prinde foarte bine la orice femeie eleganta | ||
|
carabusangelica Postat pe 30 Iulie 2010 00:59 |
||
hhmm! ceva nou si albastru?? s_ar potrivii de minune cu viitoarea mea rochie de mireasa,iar pandativul ar merge foarte bine chiar si cu o rochie eleganta rosie! |
||
|
kudika310572 Postat pe 30 Iulie 2010 01:01 |
||
| inelul l-as purta cu o rochie vaporoasa de matase,de culoare turcoaz,iar pandativul la o rochie eleganta de seara. | ||
|
rodykaa Postat pe 30 Iulie 2010 01:01 |
||
la o rochita de seara
|
||
|
kudika224492 Postat pe 30 Iulie 2010 05:16 |
||
|
duty:ar merge super la o roche neagra pe care o am cred? |
||
|
kudika179175 Postat pe 30 Iulie 2010 07:45 |
||
| eu le-as asorta dupa cum urmeaza: pandantivul il asociez cu o salopeta de culoarea ciocolatei amaruie, dintr-un material subtire putin matasos, fara bretele, ca sa fie cat mai sexi...sandale delicate aurii cu toc inalt 10-12 cm si un plic tot auriu........inelul l-as asorta cu o rochie tourquoise cu imprimeuri cat mai fara forma , ceva joc de culori daca se poate dintr-un material foarte vaporos, cu spatele cat mai gol , lunga pana la jos cu o pereche de sandale de nuanta inelului , cu toc inalt, din satin cu ceva jocuri de culori aplicate si cu plic in aceeasi nuanta... cred ca a-si arata traznet ... | ||
|
selenuta Postat pe 30 Iulie 2010 08:46 |
||
| le-as asorta la o rochie simpla, alba sau rosie pt a scoate in evidenta accesoriile! | ||
|
alesandu Postat pe 30 Iulie 2010 09:01 |
||
| pai pandantivul rosu l-as asorta la o richie neagra fara bretele si cu sandale cu toc inalt rosii si un plic rosu..iar inelul la o rochita vaporoasa culoarea turcoaz.. | ||
|
ofatafarafitze Postat pe 30 Iulie 2010 09:10 |
||
| La o rochie foarte lunga ,fara spate,eleganta de seara,o culoare neutra dar cred ca ar merge si una turcoaz sau in degrade cu noante de albastru!!!! | ||
|
cccasaauto Postat pe 30 Iulie 2010 09:24 |
||
| la o rochie neagra, decoltata foarte eleganta si din matase | ||
|
NykoM Postat pe 30 Iulie 2010 09:30 |
||
| Nu cred ca este foarte important sa porti o rochie eleganta. Din moment ce accesorizezi tinuta cu aceste bijuterii sunt sigura ca poti fi si eleganta si speciala. | ||
|
Andreia_Deia Postat pe 30 Iulie 2010 09:32 |
||
| Inelul l-as asorta la o rochita de seara albastra,lunga,eleganta, iar pandativul ar merge perfect la o rochie de seara neagra,cu sandalute rosii. | ||
|
pincag Postat pe 30 Iulie 2010 09:47 |
||
|
Dragele mele...de ce nu sa nu fim mai indraznete..eu una as purta pandativul intr-una din serile in care vreau sa imi impresionez iubitul si sa-l seduc din nou..in ce combinatie....cu un corset din matase..sau cu o lenjerie de dantela....iar inelul....cu o rochita alba..lunga si vaporoasa...cu siguranta asa il voi pune cel mai bine n evidenta..ei ce spuneti..merita incercate propunerile mele?? va pup |
||
|
alina_ina Postat pe 30 Iulie 2010 10:17 |
||
| la o little black dress | ||
|
AleDiana Postat pe 30 Iulie 2010 10:59 |
||
|
Pandativul l-as asorta la o rochie neagra, simpla, mini. Inelul l-as purta la o rochie vaporoasa in culori reci. |
||
|
ghanima1 Postat pe 30 Iulie 2010 11:03 |
||
| pt aceste frumoase si delicate bijuterii as opta pt o rochie rosie(deoarece sunt blonda si ma avantajeaza) impreuna cu o poseta plic si o pesteche de sandale cu platforma. | ||
|
micky_mouse37 Postat pe 30 Iulie 2010 11:09 |
||
LA TINUTURILE DE SEARA SUNT SUPERBE CU O ROCHIE DIN MATASE NATURALA
|
||
|
irisey Postat pe 30 Iulie 2010 11:33 |
||
eu m-as imbraca intr-o rochie de seara rosie , cu decolteu ..pantofi albastri ..si un geanta plic albastra
|
||
|
kudika034531 Postat pe 30 Iulie 2010 11:36 |
||
|
Un deux piece bleumarin (cu pantaloni scurti larguti si manecile sacoului 3 sferturi cu umeri discreti dar bine definiti) din stofa subtire cu un top bej cu decolteu inima si impremeuri florale delicate de un roz pal, piersiciu si bleau (toata nunatele sa fie terne)+ Patonfi roz pal lacuiti cu toc inalt si peep toe+plic si curea foarte subtire bej. That's just me:) |
||
|
CamiMihai Postat pe 30 Iulie 2010 11:50 |
||
| In viziunea mea bijuteriile pot fi purtate la un top sexy, culori calde, de vara, si cu o pereche de pantaloni 3/4. In picioare o pereche de sandalute cu baretele si toc inalt, toate accesorizate cu o poseta tip plic turcoaz. | ||
|
raluka295 Postat pe 30 Iulie 2010 11:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Love Etc | 519 | De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 15:04 |
| Castiga una din cele doua rochii semnate Catalin Botezatu oferite de Quelle/Quick24 | 703 | De la: nistorroxana 25 Noiembrie 2010 15:40 |
| Castiga cupcakes-uri delicioase de la Stephany's.ro! | 144 | De la: stelya 25 Octombrie 2012 02:54 |
|
|
||
| Castiga bestsellerul Cartea Pierduta a Vrajitoarelor oferit de editura Litera! | 124 | De la: concursKudika 16 Iunie 2013 09:10 |
| Concurs Meli Melo – Paris | 228 | De la: concursKudika 5 Ianuarie 2010 12:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.