Mai multe
cele doua bijuterii sunt SUPERBE am sa va relatez ceea ce imi imaginez eu........Povestea INELULUI,de culoarea marii(culoare dupa care ma topesc),mi-o inchipui in felul urmator:eu,imbracata intr-o rochie lejera,dar in acelasi timp sexy,de culoare turcoaz impreuna cu iubitul meu la o petrecere luxoasa,intr-un restaurant cu vedere la mare,totul e perfect,muzica buna,sampanie,caviar,fantani de ciocolata...la miezul noptii,iubitul meu ma "rapeste" pentru o clipa,ma ia in bratele sale atat de puternice si totusi atat de tandre si alerga cu mine pana petarmul inca fierbinte,la un moment dat se opreste,ma lasa jos si incepe sa sape cu mainile in nisip,acolo gaseste o cutiuta deosebita,o scutura de praf,o deschide si deodata zaresc niste sclipiri uluitoare,se aseaza in genunchi,si,cu un nod in gat rosteste:"Frumoasa mea,accepti acest superb INEL ca simbol al imensei mele iubiri?",iar eu,cu glas tremurand si cu un nod in gat:"Bineinteles iubitul meu!ce mi-as putea dori mai mult decat aceasta clipa ce a transformat toate visele mele in realitate"..........apoi ne sarutam tot drumul spre casuta noastra ca si cum nu ar mai exista nimeni altcineva in Univers in afara de noi si de Dumnezeu care vegheaza dragostea noastra nemarginita.... Povestea PANDANTIVULUI este mai simpla si se desfasoara in seara urmatoare logodnei noastre in fata marii imense in care are loc o mica intalnire cu apropiatii in scopul sarbatoririi uniunii noastre.......eu imbracata intr-o rochie delicata cu un decolteu in V,in nuante pastelate,purtand bineinteles inelul si pandantivul cu cristale swarovski(pe care l-am primit de ziua mea),si cu o pereche de sandale aurii,dar care nu ies totusi in evidenta pentru a pune in valoare bijuteriile mele atat de speciale...... ei....mmm,cam asta ar fi.....asa le-as asorta eu,la o logodna intre doua persoane care se iubesc fara limite....si au trait fericiti pana la adanci batraneti ........fin
|
||
|
alecsuta_dragutza Postat pe 3 August 2010 17:38 |
||
|---|---|---|
| le-as asorta la o rochie simpla, eleganta si personalizata! | ||
|
ODI Postat pe 3 August 2010 18:51 |
||
| cred ca s-ar asorta de minune la bluza eleganta cu un decolteu mai adanc,culoarea poate fi si galbena si alba si neagra,depinde de gustul purtatorului. | ||
|
|
||
|
Postat pe 3 August 2010 23:38 |
||
|
Sunt doua bijuterii foarte elegante pe care, insa, nu le vad in aceeasi tinuta. In ceea ce priveste pandativul eu il vad purtat seara, cu o rochita neagra, eleganta, de lungime medie, din matase ,fluida, pana usor deasupra genunchilor alaturi de un plic si sandalute cu bretele foarte subtiri de culoare neagra(care sa nu iasa in evidenta decat prin simplitatea si eleganta detaliilor) , scotand astfel in evidenta pandativul, ca pata de culoare a tinutei.Parul va fi prins obligatoriu intr-un coc sau un ponytail cu un accesoriu de mici dimensiuni in ton cu pandativul. In ceea ce priveste inelul, cred ca merge de minune alaturi de o rochita lunga, cu imprimeuri florale/geometrice, de mari dimensiuni, culorile predominante fiind verdele smarald si nuante diferite de albastru alaturi de o pereche de sandale aurii, comode, fara toc, cu doua sau trei barete.. |
||
|
pitik_mare Postat pe 4 August 2010 08:28 |
||
eu nu le-as asorta pe amandoua la aceeiasi tinuta! colierul l-as asorta cu o astfel de rochie http://www.infomariaj.ro/galerie-foto/Rochii-de-seara/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-neagra-cu-trena/2592/7385/ si inelul cu o tinuta casual la o iesire cu fetele..
|
||
|
mihaella19 Postat pe 4 August 2010 10:02 |
||
| la o serata cu masti venetiene | ||
|
simbio Postat pe 4 August 2010 13:00 |
||
De la: sandila, la data 2010-07-19 14:47:23La o rochie neagra eleganta de seara as asorta aceste minunatii de bijuterii |
||
|
simbio Postat pe 4 August 2010 13:03 |
||
rokie de seara ,la o serata venetiana
|
||
|
simbio Postat pe 4 August 2010 13:05 |
||
| la o rochita vaporoasa de vara :) | ||
|
_Vivi_ Postat pe 4 August 2010 13:18 |
||
| cine a castigat? ca suntem in data de 4 si ar trebui sa stim | ||
|
vuvu Postat pe 4 August 2010 17:20 |
||
|
http://www.charm.ro/swarovski/inele/inel-cu-elemente-swarovki-042653.html as asorta inelul la o rochita scurta neagra cu niste pantofi albastriturcoaz si o genata aceiasi culoare ... e minunat:X |
||
|
andreea1989 Postat pe 4 August 2010 20:44 |
||
|
inelul l-as asorta la aceasta rochie: http://fashionrules.com/wp-content/uploads/2009/06/untitled-23.jpg pandantivul ar merge foarte bine la o tinuta in care sa existe un maiou decoltat, cu bretele late, alb, pantaloni cu material in dungi alb-rosu, conici, sacou negru si botine rosii. |
||
|
gabriela_cotet Postat pe 4 August 2010 21:49 |
||
De la: vuvu, la data 2010-08-04 17:20:06cine a castigat? ca suntem in data de 4 si ar trebui sa stim eu nu inteleg, cum anuntati castigatorii? |
||
|
ameelia Postat pe 4 August 2010 22:31 |
||
|
Apa termala folosita de Ivatherm in compozitia produselor sale provine de la izvoarele cu apa termala din Baile Herculane, zona nepoluata din Muntii Cernei. |
||
|
kudika311681 Postat pe 4 August 2010 23:55 |
||
| LA O ROCHIE NEAGRA,DECOLTATA,ELEGANTA | ||
|
pusy60 Postat pe 5 August 2010 10:16 |
||
| as asorta pandantivul la o rochie simpla,dar kre s aiba o textura eleganta...lunga la kre acel pandantiv i ar pune in evidenta eleganta rochiei....iar inelul l as asorta la o rochie d coktail in diferite nuante d bleu,roz... | ||
|
madutzumady Postat pe 5 August 2010 10:25 |
||
|
http://www.charm.ro/swarovski/pandative/pandativ-cu-elemente-swarovski-032913.html - ASORTAT CU O ROCHITA DE SEARA NEAGRA IN V, IAR http://www.charm.ro/swarovski/inele/inel-cu-elemente-swarovki-042653.html INELUL CU O ROCHITA TURCOAZ VAPOROASA! |
||
|
rubycreatza Postat pe 5 August 2010 10:28 |
||
| arata super dragut amandoua. inelul l-as putea purta zilnic, la orice fel de tinuta. lantisorul, la o tinuta de la sport- blug cu top , pana la elegant. | ||
|
Marila Postat pe 5 August 2010 11:19 |
||
| le-as asorta co o rochie lunga de seara decoltata. | ||
|
biri Postat pe 5 August 2010 14:03 |
||
| dati si voi un vot pls http://www2.click.ro/miss_click_2009_new/fata/2380 dak sunteti fete puteti sa va inscrieti...baieti intrati nu aveti nimic d pierdut...dati un vot pls.... | ||
|
piticutza131 Postat pe 5 August 2010 14:04 |
||
| Cu o rochita sau un costumas elegant, la culoare, depinde si culoarea bijuteriilor | ||
|
elenavioleta Postat pe 5 August 2010 18:18 |
||
| la o tinuta de vara eleganta si vaporoasa. | ||
|
kudika225558 Postat pe 5 August 2010 20:44 |
||
| bijuteriile merg f bine la o rochie neagra diafana | ||
|
odiana Postat pe 5 August 2010 21:47 |
||
| bijuteriile merg f bine la o rochie neagra diafana | ||
|
odiana Postat pe 5 August 2010 21:47 |
||
superbe!!! cred ca ar merge minunat la o tinuta sexy de seara: o rochie scurta, neagra, cu un decolteu adanc
|
||
|
laisandreea Postat pe 6 August 2010 08:57 |
||
| Pandantivul la o rochie satinata galbena iar inelul la o rochie alba | ||
|
tamaaa2005 Postat pe 6 August 2010 10:40 |
||
| bineinteles la o rochita de seara neagra sau argintie | ||
|
cristinelle Postat pe 6 August 2010 11:24 |
||
|
Castigatorii nu se mai anunta? |
||
|
kudika310224 Postat pe 6 August 2010 13:44 |
||
Pai....o rochie sexy neagra, cu un decolteu generos s ar potrivi perfect cu aceste bijuterii !! In club sau la la o intalnire romantik,,,
|
||
|
kudika123731 Postat pe 6 August 2010 13:53 |
||
| As asorta acestor bijuterii o rochie finuta,sensuala,sexy de o culoare pura ,natural desigur facuta de desing casa chanel.. | ||
|
anamaria_ana_maria Postat pe 6 August 2010 14:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Tefal | 1 | De la: concursKudika 18 Iunie 2010 12:19 |
| Castiga unul dintre cele doua costumase de Craciunita oferite de Just4girls.ro! | 242 | De la: dorcc 8 Decembrie 2011 21:40 |
| Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de ArtaCeaiului.ro: ceainice si ceaiuri delicioase, perfecte in zilele reci de iarna! | 362 | De la: concursKudika 9 Ianuarie 2016 00:26 |
|
|
||
| Castiga 5 creme Olay Total Effects de zi si 5 invitatii la lansarea DVD-ului Francesca! | 204 | De la: ad__83 12 Mai 2011 10:56 |
| Castiga unul dintre cele 3 parfumuri Calvin Klein de dama oferite de Arome de Lux! | 746 | De la: concursKudika 26 Aprilie 2013 12:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.