Mai multe
| LA TINUTELE DE OCAZIE | ||
|
kudika087004 Postat pe 1 August 2010 13:41 |
||
|---|---|---|
| As purta acest minunat pandantiv la o rochita neagra, de seara, decoltata,iar inelul mi-ar placea sa-l asortez la orice model de rochita care mi-ar pune in valoare feminitatea:) | ||
|
andreea_panait Postat pe 1 August 2010 13:44 |
||
| la rochia neagra in care voi fi nasa peste o saptamana | ||
|
|
||
|
Emma4 Postat pe 1 August 2010 13:48 |
||
| Cele doua bijuterii ar fi niste accesorii perfecte pentru o rochita vintage colorata de exemplu, sau pentru clasica rochita neagra, la care poate fi asortat orice. | ||
|
adin3l Postat pe 1 August 2010 13:54 |
||
| pandativul rosu la-s asorta cu o rochie argintie, cu decolteul in V,mulata pe corp,deasupra gennchiului,cu un plic discret rosu si o pereche de sandale cu toc cui argintii.............sau la-s asorta cu rochita alba gen Marilyn Monroe cu un niste manusi albe si un pantof rosu...iar superbul inel la-s purta la o rochita crem fara un umar si care are o funda blue,culoarea inelului, pe umarul existent,o rochie mini,purtata cu niste botine blue pana la glezna,sau inelul la-s mai purta cu o rochie lunga,pana in pamant neagra cu o croiala tip sirena sau empire cu niste manusi negre peste care as pune inelul si un pantof cu o bretuluta fina de culorea inelului.ms..si chiar mi-as dori sa castig aceste bijuterii mai ales ca pe 2 august este ziua surorii mele si ea adora aceste bijuterii,,,deci ar cel mai frumos cadou.va pwp | ||
|
kudika057430 Postat pe 1 August 2010 14:15 |
||
| Vãd aceste bijuterii la o rochie albã cu decolteu sweetheart, fãrã breteluþe ºi cu o bandã în talie. Aº asorta cu o pereche de pantofi ciclam ºi o poºetã plic asortatã. | ||
|
MissAllYouCan_tLeaveBehind Postat pe 1 August 2010 14:22 |
||
| impreuna le putem purta la o rochita alba cu imprimeuri rosii si albastre sau bleu, iar separat in diferite combinatii. | ||
|
13andreea13 Postat pe 1 August 2010 14:23 |
||
|
Primei bijuterii i-as asorta o fusta neagra cu talie inalta, conica si un top crem cu bretele, impreuna cu un plic crem si niste sandale simple rosii. Inelul l-as vedea alaturi de o tinuta compusa din niste blugi bej stil pana, o camasa alba cu guler rusesc si pantofi cu platforma de culoarea inelului. Eu cred ca cele doua tinute accesorizate cu aceste minunate bijuterii redau simplitatea armonizata cu eleganta si contemporaneitatea. |
||
|
kudika311007 Postat pe 1 August 2010 15:14 |
||
| rochie alba din voal, sandale albe din bretele fine cu toc inalt, poseta plic. | ||
|
kudika129070 Postat pe 1 August 2010 15:25 |
||
| lantisorul la o rochita alba lunga eleganta sau cafenie ,iar inelul la orice tinuta (mai putin sport) care sa contina multe nuante de albastru | ||
|
jovanna_grace Postat pe 1 August 2010 15:43 |
||
|
pandantivul la o rochita neagra,eleganta,cu un decolteu in V cu spatele gol,niste sandale negre cu toc. inelul cu o rochita albastra de vara fara bretele si foarte scurta. |
||
|
mmaarriiaa Postat pe 1 August 2010 15:58 |
||
| Le-as asorta la o rochie scurta, fara bretele de culoare neagra. | ||
|
kudika109952 Postat pe 1 August 2010 16:19 |
||
| la rochia de mireasa,daca au un aera mai soft,elegant | ||
|
shteffa Postat pe 1 August 2010 16:41 |
||
| la o piele bronzata,catifelata si o lenjerie cat mai sexi | ||
|
geanina58 Postat pe 1 August 2010 16:52 |
||
Salutare!Pandantivul l-as asorta la o rochie lunga gen sirena de culoare argintie , sclipitoare, (nu stiu exact cum se numeste materialul), cu un decoltei adanc si sandale cu toc inalt, iar inelul l-as asorta la o rochita din matase naturala, alba sau crem, cu o betelie sub piept de culoarea inelului si tocuri inalte, sandale sau saboti, combinatie de alb/crem cu albastrul inelului satinate ! P.S. AMBELE ASORTATE LA O MASINA SUPER COOL(putin haz nu strica)
|
||
|
grace004678 Postat pe 1 August 2010 18:27 |
||
| Aceste minunate bijuterii le-as asorta cu usurinta la o rochie de seara neagra, cu un decolteu in V si pantofi cu toc. | ||
|
kudika057527 Postat pe 1 August 2010 18:35 |
||
| Aceste bijuterii le-as asorta la o rochie eleganta, cu un decolteu adanc. ar arata super... | ||
|
paulala Postat pe 1 August 2010 18:47 |
||
| Aceste bijuterii le-as asorta la o rochie eleganta, cu un decolteu adanc. ar arata super... | ||
|
paulala Postat pe 1 August 2010 18:47 |
||
|
ADEVARUL ESTE CA O BIJUTERIE RAMANE O BIJUTERIE SI TE INNOBILEAZA,TE FACE SA FI PRETIOASA IN ORICE ROCHIE DE BUN GUST AI FI.. INTRADEVAR PE FIECARE LE VAD PURTATE SEPARAT CU TINUTE DIFERITE DUPA CUM URMEAZA.. PANDANTIVUL MERGE CU O ROCHIE LUNGA MULATA PE CORP NEAGRA,ROSIE,CIOCOLATIU INCHIS,INSA POATE FI PURTAT SI LA NISTE JEANSI SI O VESTUTA SCURTA DIN PIELE ROSIE ASA CUM AM EU,FOARTE CHIC. INELUL CRED CA L-AS PURTA PRETUTINDENI,LA PLAJA ,PE STRADA,LA PETRECERI,CHIAR SI CAND SUNT SINGURA CU IUBITUL MEU,DAR EI PTR EL AM O ROCHITA CU FOND CIOCOLATIU CU NISTE FLORI MARI SUPERBE TORCOIS,FOARTE VAPOROSA.. DAR NU POT DECAT SA VISEZ...............
|
||
|
kudika195498 Postat pe 1 August 2010 19:01 |
||
| la o rochita diafana, care sa se potriveasca perfect cu bijuteriile :) | ||
|
ameelia Postat pe 1 August 2010 19:27 |
||
|
Cele 2 superbe bijuterii cred ca le-as asorta la o salopeta scurta de blugi cu un top fara bretele de culoare rosu deschis, o pereche de sandale cu platforma si o coafura cat mai lejer eventual o "coada de cal". |
||
|
Ellena_B Postat pe 1 August 2010 19:36 |
||
| Pandantivul l-as asorta la o bluza neagra pe gat,o fusta rosie si pantofi negri cu toc inalt,iar inelul la o rochie de seara neagra si pantofi turcoaz. | ||
|
bobbo Postat pe 1 August 2010 21:32 |
||
| As asorta aceasta bijuterie incecand sa fiu obligatoriu seducatoare,stralucitoare,sexy si,nu in ultimul rand,romantica.Poate voi tine cont de niste detalii de baza,de exemplu:matase luxoasa,dantele,poate volane,sandale cu toc inalt.Indiferent de stilul ales,as putea sa adaptez la aceasta bijuterie minunata fara sa simt ca voi face un compromis major. | ||
|
coryalecs Postat pe 1 August 2010 21:34 |
||
| la o rochie de seara rosie si sexy | ||
|
kudika224770 Postat pe 1 August 2010 21:40 |
||
La o rochie argintie de seara. |
||
|
lupascudaniela Postat pe 1 August 2010 21:56 |
||
|
pandativul s-ar potrivi foarte bine la o "little black dress" cu un decolteu adanc in V...si nimik mai mult...simplu si elegant... inelul s-ar potrivi cu o rochie vaporoasa de vara turcoaz ,alb,lila,roz pal sau cu o rochie de seara negra de satin si pantofi turcoaz |
||
|
iris_2200 Postat pe 1 August 2010 23:37 |
||
| la o rochie de vara decoltata si eleganta | ||
|
E_A_A Postat pe 1 August 2010 23:43 |
||
| la o rochie de vara decoltata si eleganta | ||
|
E_A_A Postat pe 1 August 2010 23:43 |
||
| Cu ochii mei si cu little black dress | ||
|
cdascalu_76 Postat pe 2 August 2010 00:28 |
||
|
prima bijuterie as asorta-o cu o rochie de un auriu pal si pe a doua cu o rochie in nuante marine. |
||
|
odiana Postat pe 2 August 2010 08:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Silan | 414 | De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31 |
| Castiga o invitatie la workshopul Kudika Go Summer 2011! | 6 | De la: concursKudika 29 Iunie 2011 14:17 |
| Concurs Fitomagra | 226 | De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31 |
|
|
||
| Castiga mixuri cu gust bogat de la Doncafe | 450 | De la: concursKudika 8 Mai 2012 15:15 |
| Castiga unul dintre cele trei seturi de machiaj Benecos oferite de Mall Bio! | 471 | De la: concursKudika 11 Iunie 2013 21:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.