Mai multe
|
Pandativul si inelul, doua bijuterii superbe. Le-as asocia: 1. la o rochie neagra mulata pe sani, cu decolteu adanc (in forma de V), cu bretele dintr-un lantisor in ton cu Rhodiul, mulata pe abdomen. In partea de jos, modelul poate varia in functie de constitutia persoanei care poarta rochia. a) daca persoana este supla, se poate opta pentru o rochie care sa fie decoltata si in partea dorsala, cu un fald lasata sa cada spre fese, iar in partea de jos putin cambrata pe corp, mai larga spre gambe, cu o mica trena. O poseta din lac negru cu o dunga caramizie, in ton cu pandativul. Pantofi asortati sau chiar sandale. b) daca persoana nu este tocmai supla se poate opta pentru un model vaporos in partea de jos sau in clini (depinde si aici de constitutie), model lung sau scurt. Poseta si pantofii sau sandalele, ca la punctul a). 2. la o rochie alba (acelasi model ca la punctul 1.), un model evantai in partea de jos, centura din lac in nuanta caramizie sau, in loc de material (matase) in partea de sub sani o plasa cu model (plasa alba, modelul caramiziu aplicat pe plasa). 3. pantaloni largi, negri, din saten, bluza alba, larga, lasata pe un umar, centura caramizie, pantofi gen balerini caramizii. etc. |
||
|
eliana_avon Postat pe 2 August 2010 08:40 |
||
|---|---|---|
| la o rochie neagra | ||
|
deiutza_20 Postat pe 2 August 2010 10:32 |
||
|
Buna ziua, Le-as asorta cu o rochie simpla de seara, de culoare neagra, lunga, decoltata alaturi de sotul meu imbracat la "patru ace". |
||
|
|
||
|
alecrisbob Postat pe 2 August 2010 10:56 |
||
| Inelul l-as asorta la o tinuta de zi, cu jeans, tocuri si o camasa bleu. Iar pandantivul la o rochita in bretele alba usor larga sub sani pana la linia genunchiului. Cu cercei asortati desigur | ||
|
dyzzuk04 Postat pe 2 August 2010 11:31 |
||
| eu as asorta atat inelul cat si pandativul la orice tinuta,atat la una eleganta cat si la una sport,pentru ca se poarta si cu siguranta as atrage atentia oricum le-as asorta. | ||
|
andreea_3 Postat pe 2 August 2010 12:30 |
||
| Pandantivul l-as asorta la o camasa alba,iar inelul l-as purta seara cu o rochie turcoaz ,vaporoasa,cu un plic albastru noen si sandale cu toc foarte inalt. | ||
|
ramonafr Postat pe 2 August 2010 12:33 |
||
O seara in oras cu sotul meu, imbracata elegant ,bijuteriile ar completa cu siguranta o seara perfecta!
|
||
|
angylori Postat pe 2 August 2010 13:10 |
||
| Pandantivul si inelul le-as asorta cu rochia de mireasa.Cea mai fericita zi a vietii sa fie si stralucitoare.Noroc tuturor dar mai ales mie. | ||
|
kudika311170 Postat pe 2 August 2010 15:07 |
||
| Pandantivul si inelul le-as asorta cu rochia de mireasa.Cea mai fericita zi a vietii sa fie si stralucitoare.Noroc tuturor dar mai ales mie. | ||
|
kudika311170 Postat pe 2 August 2010 15:07 |
||
| Inelul si pandantivul cu elemente swarovki pot da rafinament unei persoane atit intr-o tinuta bisnes cit si in una casuel. | ||
|
kudika002015 Postat pe 2 August 2010 15:44 |
||
| Le-as asorta la o rochie de seara evident neagra cu decolteu in V si nu numai; sa fie mulata caci acestea sunt genul meu si pana la genunchi. Pantofii trebuie sa fie neaparat negri si un plic argintiu care sa se asorteze cu cristalele Swaroski. In mod sigur voi fi atractia serii! Oricum imi palac foarte mult bijuteriile! Si am si o pereche de cercei cu cristale Swaroski. Urmeaza asa ma duc la o nunta si sunt ideale. | ||
|
cheri Postat pe 2 August 2010 16:21 |
||
Le-as asorta la o rochie de seara creatia CATALIN BOTEZATU
|
||
|
gurytaxxl Postat pe 2 August 2010 16:44 |
||
| la o rochie rosie! | ||
|
kudika032745 Postat pe 2 August 2010 17:39 |
||
|
eu as purta pandantivul cu o bluza stransa cu bata sub sani cu motiv floral roz cu alb,cu o pereche de pantaloni negri la dunga si cu sandalute cu toc inalt aurii pentru a combina cele 2 metale. iar ca,completare as adauga o bratara cu ambele metale pe ea(argintiu si auriu) . inelul l-as purta la o rochie alba cu motiv floral bleu,vaporoasa..pana la genunchi cu o pereche de sandale albastre cu negru...s-ar potrivi perfect eu fiind bruneta. |
||
|
m_zelle Postat pe 2 August 2010 18:02 |
||
| La o tinuta de seara, de ocazie, formata dintr-un pantalon negru, de matase si un top negru cu argintiu. | ||
|
armandpetrescu Postat pe 2 August 2010 18:10 |
||
le-as asorta la o rochie pana peste genunchi vaporoasa alba cu centura rosie sub sani, rochia avand imprimeuri florale si dantela, o pereche de sandalute inalte albe,iar deasupra rochiei as purta o bolerica albastra
|
||
|
lennush Postat pe 2 August 2010 18:17 |
||
| Aceste doua minunatii le-as asorta cu o rochie de seara neagra,ca lungime sa spun aproape de genunchi cu un decolteul in V pentru a iesi mai mult in evidenta pandantivul...cu un plic gri inchis si o pereche de sandale cu un toc de vreo 7 cm | ||
|
alexxandra13 Postat pe 2 August 2010 19:25 |
||
| aceste bijuterii le-as asorta la o rochie pana de seara neagra cu imprimeuri rosii | ||
|
yumy Postat pe 2 August 2010 19:32 |
||
| cred ca s -ar asorta cu o frumoasa rochie de seara neagra si de-asemeni o sandaluta f.fina iar eu tare m-as bucura sa cistig concursu chiar de nu am rochie asortata ,,glumeam ,, Va doresc multa sanatate Maria | ||
|
kudika227232 Postat pe 2 August 2010 20:30 |
||
| Aceste bijuterii merg foarte bine la o rochie "rosu aprins" si sandale negru cu argintiu | ||
|
carmen66matei_condo Postat pe 2 August 2010 21:14 |
||
Io le-as asorta chiar si la o tinuta de cokteil
|
||
|
mereu_tanara Postat pe 2 August 2010 22:34 |
||
| as asorta la o rochie neagra, lunga, cu corset.. | ||
|
jullya_dulcik Postat pe 2 August 2010 23:16 |
||
| le-as asorta la rochia de seara a iubitei mele | ||
|
Uzzi Postat pe 3 August 2010 02:45 |
||
| la o rochita de vara cu multe culori | ||
|
puchy Postat pe 3 August 2010 02:49 |
||
| La o rochita de seara din saten roz imbracata in dantela neagra pe care tocmai am achizitionat-o pentru urmatoarul eveniment din familie | ||
|
kudika311310 Postat pe 3 August 2010 10:03 |
||
| Inelul l-as asorta la o pereche de salvari din denim si o bluzita voalata de vara turcoaz, iar pandativul la o rochie luna de matase inflorata :) | ||
|
kudika296031 Postat pe 3 August 2010 10:43 |
||
Deoarece sunt o mare admiratoare a bijuteriilor cu cristale Swarovshi, cred ca sunteti de acord cu mine ca atat, inelul, cat si pandantivul sunt foarte frumoase. Am citit multe din parerile voastre si sunt de acord cu majoritatea. Dar cred ca fiecare dintre noi poate purta aceste bijuterii functie de propriul gust, care dupa cum stiti nu se discuta. Privit in ansamblu un inel precum cel prezentat, ofera privirii o adevarata delectare, da senzatia satisfactiei si placerii de a-l purta. Aceeasi senzatiei o puteti avea (cred) purtand acel magnific pandantiv, la una din roghiile elegante pe care le-ati descris. Dar v-ati gandit sa le purtati pentru simpla dvs. bucurie, chiar la o rochie de casa sau la cumparaturile de la piata sau poate la un gratar la padure sau orice altceva decat o ocazie speciala la care sa aratati ca top-modele? Nu va puteti imagima ce stralucire vie va pot oferi aceste cristale, astfel incat va pot aduce buna dispozitie de care aveti nevoie in orice moment . Cred ca fiecare din aceste bijuterii pot fi purtate impreuna sau separat la orice tinuta vrem noi, pentru a ne aduce un strop de bucurie si stralucire in viata destul de monotona pe care o ducem.
|
||
|
APANAITE Postat pe 3 August 2010 10:48 |
||
|
vrea cineva invitatii eupanles? Eupanels este un site unde poti completa sondaje,iar in functie de durata chestionarului primesti un numar de puncte pe care poti achizitiona diferite produse, Se poate intra doar pe baza de invitatie pe mail.Cine vrea sa lase mailul,Pupici |
||
|
pincag Postat pe 3 August 2010 10:51 |
||
| ar trebui sa le port la o tinuta simpla de gala dar sunt o nonconformista daca pot spune si le-as purta la orice tinuta doar ca sa fie admirate. | ||
|
lumy09 Postat pe 3 August 2010 11:21 |
||
la o rochita de matase foarte fina si putin mai simpla deoarce bijuteriile sunt foarte speciale si dau tot tonul vestimentatiei beatrice
|
||
|
kudika188350 Postat pe 3 August 2010 13:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs: Kudika premiaza cea mai frumoasa declaratie de dragoste! | 291 | De la: aelimarual 13 Februarie 2009 16:17 |
| Tnuva si Kudika te invita la concurs. | 192 | De la: concursKudika 5 Mai 2011 12:12 |
| Concurs Kudika si Levo | 617 | De la: concursKudika 10 Septembrie 2012 14:02 |
|
|
||
| Hermax te invita la concurs! Participa si poti castiga o peruca Ellen Wille. | 366 | De la: naty34 8 Ianuarie 2010 19:24 |
| Castiga unul dintre cele 10 compilatii de CD-uri "Anotimpurile Iubirii" de la Roton! | 79 | De la: kudika384587 7 Mai 2011 08:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.