Setari Cookie-uri

pictura sau nu

nu sztiu ce sa fac si am apelat la voi. m-am plictisit de pereti albi ai camerei si ca sa nu fie prea dificil ,sa nu fiu neviut sa apelez la un specialist m-am gandit sa-mi pictez o floare mare pe peretele cel mai sinistru. voi ce ziceti, m sunt late solutii? inafara de tapet.
m sunt alte metode de pt amenajarea unui sg perete ?
multumesc.
paaaa
fluturela
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:54
In privinta pictarii unei flori mari pe perete parerea mea e ca daca te pricepi ar arata frumos, dar depinde si de cum modul in care iti este amenajata camera. Adica motivele florale nu se potrivesc cu orice stil de amenajare. Daca mobilierul tau are linii moderne si fine ar trebui sa arate frumos. Daca este in stil clasic atunci ti-as sugera sa renunti la ideea de floare.
Alte variante pentru a insufleti peretele in cauza ar fi suspendarea unui tablou in culori vii (o pictura abstracta de ex) sau o fotografie inramata de mari dimensiuni ce prezinta o imagine care te inspira.
Daca ai posibilitatea ai putea sa zugravesti doar acel perete intr-o culoare intensa. Vei reusi astfel sa scapi de imaginea monotona si vei oferi rafinament incaperii.
Sper ca te-am putut ajuta.
Succes!
alexa_a_condo
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:23
merci mult de ajutor:P, cand o sa ma hotaresc o sa va anunt:D
fluturela
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:01
www.raduvitalaru.com
radughv
Postat pe 28 Septembrie 2008 16:53
CAUTA TABLOURILE LUI SABIN BALASA SIGUR VEI GASI CEVA; SAU CEVA MAI SPECTACULOS CAUTA IN PICTORII CONTEMPORANI SPANIOLI; VEI GASI CE VREI TU, DAR ALTCEVA DECAT IDEEA DE LA CARE AI PORNIT. VIORICA
pui_de_lei
Postat pe 21 Octombrie 2008 14:54
daca vreti va rezolv problemele cu multa placere. am terminat facultatea de arte si caut de lucru.va pot oferii solutii contra cost.
octopus
Postat pe 26 Octombrie 2008 15:24
Imi place sa pictez si pentru ca vreau o schimbare in apartament, ma vai inspira din pozele gasite pe site-ul de Radu Vitalaru.
Cand finalizez vin cu pozele.
O zi buna in fiecare zi!

P.S. La profilul meu puteti vedea un perete decorat de mine!
Fulguletz_
Postat pe 1 Noiembrie 2008 11:40
sunt o multime de solutii.
la un perete de 12 metri patrati, costurile sunt incepand cu 300 de euro, si pot ajunge pana la 1000. depinde de ce vrei.
www.raduvitalaru.com
radughv
Postat pe 1 Noiembrie 2008 15:14
BUNA DRAGA MEA, MA BUCUR SA VAD CA SUNT PERSOANE CARE AR DORI SA FACA SCHIMBARI IN CEEA CE PRIVESTE DESIGNUL PENTRU PERETII CAMEREI, AS FI INCANTATA SA STIU CEEA CE DORESTI SA VEZI PICTAT PE PERETE MA POTI CONTACTA PE ADRESA DE E-MAIL : artdesign4wall@yahoo.com, Gabriella,
SUNT INCANTATA SA TE AJUT SI CHIAR SA EXECUT CEEA CE-TI DORESTI.
ASTEPT SA MA CONTACTEZI .
CU DRAG , Gabriella
artdesign4walls
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:22
icearca cat mai multe poze cu fiinta iubita;asta nu va face decat sa o simti mereu aproape,ceea ce nu te va putea face dacat mai fericita!
drasco
Postat pe 24 Noiembrie 2008 09:10
Draga Janina,daca tot te-ai saturat de peretii albi ai camerei - si bine ai facut - de ce nu-ti vopsesti pur si simplu exact acel perete care te sacaie,cum mai sugera cineva ,intr-o culoare placuta,nu stridenta,ceva care sa se potriveasca cu covorul,sau canapeaua ori perdelele..?? Nu trebuie sa te sperie,cu un perete te descurci,crede-ma.Pot reveni cu amanunte si nu ma ofer sa lucrez eu sau..nu are legatura cu banii. E vorba de un fel de "do it yourself" care te va amuza si-ti va da satisfactia ca ai fost in stare sa faci acel lucru.Iar daca nu renunti la ideea cu floarea,sa stii ca acum se gasesc un fel de autocolante florale pentru pereti ,sau poti folosi un sablon pe care-l poti folosi o singura data,central , sau poti face un fel de model,chenar..ce -ti place tie.Idei sunt,mijloacele de aplicare sunt la indemana,costurile sunt rezonabile,asa ca da-i drumul la treaba..!!!
libra66
Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:52
eu mi-am desenat pe un perete maci uriasi si margarete..in creion.m-am inspirat de pe un model de faianta f.la moda care avea schitate flori mari cu contur negru. Sunt f admirate ( si toata lumea ma intreaba daca le mai si colorez..mie imi plac si asa simple.
roxana096
Postat pe 26 Noiembrie 2008 15:19
ia pune pozele sa vedem ce ti-a iesit
octopus
Postat pe 26 Noiembrie 2008 16:56
Buna draga mea daca doresti a-ti schimba lucul cameri tale contacteaza-ma pe adresa de e-mail:
artdesign4walls@yahoo.com
Cu drag, Gabriela
artdesign4walls
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:44
Adresa corecta este:
artdesign4walls@yahoo.com
artdesign4walls
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:56
Am adaugat in albumul meu "de prin casa" peretele desenat. Ok..nu sunt artist...mazgalesc peretii doar. Nu am pretentii de decorator. daca as putea as adauga aici fotografia dar nu stiu cum
roxana096
Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:02
pai nu chiar aici , daca dai clik pe poza sau numele tau apare contul sau profilul cum io zice...si pui acolo pozele si ne uitam si noi
octopus
Postat pe 29 Noiembrie 2008 02:04
interesant topic ca un sustinator al artei si a tablourilor in general eu as sustine ideia achizitionarii unui tablou este sic si oricand daca vei simti ca nu mai se potriveste cu sufletul tau il dai pur si simplu jos de pe pereti , dar o pictura pe perete implica neaparat un artist apoi stilul se prea poate sa nu iti acapareze sufletul si deranjul este consistent si greu de eliminat dar daca discuti mult cu un artist ajungi sa realizezi ceva super exceptional cu care vei da gata multa lume . succes!!!!!
gigibrbr_condo
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:12
De la: janina_mihaelagoia, la data 2008-09-24 11:54:58nu sztiu ce sa fac si am apelat la voi. m-am plictisit de pereti albi ai camerei si ca sa nu fie prea dificil ,sa nu fiu neviut sa apelez la un specialist m-am gandit sa-mi pictez o floare mare pe peretele cel mai sinistru. voi ce ziceti, m sunt late solutii? inafara de tapet.
m sunt alte metode de pt amenajarea unui sg perete ?
multumesc.
paaaa

de zugraveli artistice,si abstracte a auzit careva?mie mi se par super.Dau ``cluare`` si chiar forma peretilor.trebuiesc executate insa de un meserias bunpt a nu strica niste materiale scumpe.dar daca ar fi doar pt un perete merita riscul,deoarece cea mai mica cantitate pe care o cumperi este mai mult decat suficienta pt acel perete.
dragomir_condo
Postat pe 2 Ianuarie 2009 07:40

de zugraveli artistice,si abstracte a auzit careva?mie mi se par super.Dau ``culoare`` si chiar forma peretilor.trebuiesc executate insa de un meserias bun pt a nu strica niste materiale scumpe.dar daca ar fi doar pt un perete merita riscul,deoarece cea mai mica cantitate pe care o cumperi este mai mult decat suficienta pt acel perete.
[/quote]


da mai baiete am auzit...cauti meserias sau te descurci singur?materialele nu sunt scumpe cumperi doar ce-ti trebuie.
octopus
Postat pe 2 Ianuarie 2009 18:17
Daca intrati la profilul meu puteti vedea fluturii de pe perete!
Fulguletz_
Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:13
Voi ce picturi ati mai facut prin casa?
Fulguletz_
Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:18
Aveam vreo 18 ani cand mi-am pictat pe un perete o imagine(o puteti vedea la pozele de pe pagina mea).M-am inspirat de pe un "fluturas" cum se numea pe vremea mea la terminarea clasei a 12.L-am facut mare,am lucrat o zi intreaga si-mi pare rau ca mama a zugravit si nu am reusit sa-i fac o poza!!!Oricum pe vremea aceea nu aveam aparat foto color si desii culorile erau cele de pe fluturas va spun arata superb(asa-mi spuneau prietenii din acea vreme.Imaginea se numeste la foto ale mele:Remember-sper sa va placa si voua
angelblue_67
Postat pe 29 Ianuarie 2009 18:12
Am pictat pe placi lunguiete de parghet laminat (ce mi-au ramas)
motive florale in ulei si a iesit f.frumos!
tuca_lila
Postat pe 2 Februarie 2009 19:25
poate cu coada ochiului....si pe http://www.artdedo.ro...o zi buna
dorucristiandeliu
Postat pe 4 Februarie 2009 08:06
daca ai talent la pictura de ce nu? eu am "decorat" un perete intr-un mod foarte simplu si destul de eficient spre uimirea mea, in sensul ca acea bucata avea ceva umbre si lumini realizate in timp ce eu incercam sa-i dau culoare cu trafaletul asa ca am luat cateva bucati de autocolant de diverse culori si am decupat o floare...a iesit absolut superb...insa poti apela si la un tablou sau pur si simplu sa schimbi culoarea peretelui in functie de mobilier, perdea sau alte accesorii
andra_alexandra
Postat pe 17 Februarie 2009 15:37
eu mi-am "pictat" singura peretii....de fapt cater unul din dormitor si hol..mie imi place ce a ioesit..se vede cam aiurea in poze dar de aproape se vede tare frumos..am pus si poze in album
onutza_condo
Postat pe 19 Februarie 2009 14:31
in cea ce priveste pictura camerelor pe interioare, am o prietena care este talentata la desen fara a fi artista consacrata si a reusit sa faca in camera ficei ei un adevarat paradis florar si de personaje de desen animat, eate foarte frumos, de aceea cred ca ideea e minunata si daca nu te costa nimic de ce sa nu incerci sa lasi imaginatia sa zboare, asa ca va doresc spor la pictat
kudika029570
Postat pe 19 Februarie 2009 15:30
buna
poti sa te gandesti si la solutia cu stickere decorative; pentru inspiratie iti recomand www.decorperete.arbexartdecor.ro; tot acolo sunt si fototapete. Mie imi plac f mult picturile sau giclee-urile f mari (imprimeuri pe panza de tablou)si prinse pe cadru de lemn; la o camera moderna merg chiar fara rame, iar ca imagini: ceva abstract, decorativ sau un detaliu care te inspira. Dar trebuie sa tii cont de ceea ce spunea inaintea mea cineva, ca trebuie sa adaptezi decorul la stilul camerei: modern, clasic etc.
bafta
spune-ne te rog ce ai ales in final
ingrid_condo
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:08
http://picasaweb.google.com/ilicaAmaria/Picturi#
anna_i_maria
Postat pe 22 Iulie 2009 14:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bucatarie traditionala 34 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:36
living si bar 19 De la: kudika_971733 16 Aprilie 2015 16:58
ce este mai bun pt incalzirea in pardoseala centrala pe gaze simpla sau cea in condesare 4 De la: epurescu_marus 21 Martie 2010 19:27
senzori solari 4 De la: VALENTIN_STAN64 13 Decembrie 2009 21:21
CASA DE LA CURTE 2 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:25