Setari Cookie-uri

va cer sfatul

buna seara!as dori sa ma sfatuiesc cu voi, specialistii de la Condo si prietenii Condo.am o garsoniera pe care o transform in cabinet psihologic.peretii sunt albi, usa de la intrare este de culoare inchisa.ce combinatii imi sugerati pt.culoarea pardoselii-parchet laminat si culoarea mobilierului?in cabinet se va examina psihologic(testari auto, psihologia muncii etc.), in acelasi timp se va consilia- ceea ce va trebui sa ofere caldura, nu numai empatia mea.Garsoniera are 27mp, poate ca ar fi avantajos o pardoseala deschisa la culoare.imi place mult mobilierul cul.wenge.cat e de pretentioasa?, eventual ce pardoseala s-ar potrivi??.astept cu nerabdare propuneri, sugestii, luni deja trebuie sa cumpar parchetul!!!
pexi
Postat pe 26 Septembrie 2008 00:18
De la: pexi, la data 2008-09-26 00:18:44buna seara!as dori sa ma sfatuiesc cu voi, specialistii de la Condo si prietenii Condo.am o garsoniera pe care o transform in cabinet psihologic.peretii sunt albi, usa de la intrare este de culoare inchisa.ce combinatii imi sugerati pt.culoarea pardoselii-parchet laminat si culoarea mobilierului?in cabinet se va examina psihologic(testari auto, psihologia muncii etc.), in acelasi timp se va consilia- ceea ce va trebui sa ofere caldura, nu numai empatia mea.Garsoniera are 27mp, poate ca ar fi avantajos o pardoseala deschisa la culoare.imi place mult mobilierul cul.wenge.cat e de pretentioasa?, eventual ce pardoseala s-ar potrivi??.astept cu nerabdare propuneri, sugestii, luni deja trebuie sa cumpar parchetul!!!
pexi
Postat pe 26 Septembrie 2008 00:20
buna am vazut ca nu era inghesuiala aici asa ca am venit sa te ajut sincer cred ca 27m2 sant insuficienti cu un balcon transformat in spatiu de asteptare cu un mic birou in capat te-ai descurca un pic ,apoi mai ai o problema intre chestionarele in scris si simulator(e) aici trebuiesc 2 incaperi desigur te-ai descurca cu transformarea bucatariei care ar fi si cabinetul de consiliere destul de stramt as zice dar cu 2 angajati ar merge de mobila ceva din pal negru verde nu stiu nu ma pricep la culori dar va trebui ceva ca pentru birouri rezistente la frecus apoi peretii albi sau mai inchis ceva(bej) parchetul ( de trafic intens) si o culoare rezistenta la murdarie te consiliaza vanzatorul daca ai spui pentru ce iti trebuie atentie este cabinet dar nu restaurant si nici magazin de blanuri deci mai inchis la culoare scaune dupa posibilitati din plastic sau negre cu rezistenta metalica SUCCES
gigibrbr_condo
Postat pe 28 Septembrie 2008 10:53
buna Gigi
iti multumesc pt.raspuns, intr-adevar n-a fost inghesuiala :))
m-a mirat raspunsul tau ft.precis privitor la cerintele unui cabinet psiho.apoi am observat ca esti prezent la mai toate discutiile de pe forum.sper ca nu e o dependenta sau ceva care tine de domeniul meu.nu stiu cum reusesti sa fii atat de prezent. cred ca nu numai in lumea virtuala....
am cumparat deja un parchet laminat ft.fain, mahon, acum sa vad cu ce nuante voi combina birourile.
daca ai vreo propunere o citesc cu bucurie.
salutari!
pexi
Postat pe 13 Octombrie 2008 00:03
ptr. Pexi --- Cum am mai scris pe forum : imi place . Aproape am anulat toate celelalte contacte pentru a putea scrie pe forum parerile mele ,nu scriu din nestiinta tot ce scriu este din cunostintele mele nu ma bag unde nu imi fierbe oala sincer nu este greu sa fii prezent pe forum nu se ingesuie lumea sa scrie apoi sant multe subiecte care priveste bunul simt si mai putin cele legate de conditii tehnice unde viata a facut sa ma apropii cu voie sau fara voie apoi consider daca treci pe undeva si intreaba cineva de lucrul acela este firesc sa raspunzi eu am fost de multe ori in cabinete de genul pe care vrei tu sa il initiezi si cred ca au fost si altii la fel ca mine la un examen simplu pentru permis auto ca exemplu iata de ce consider ca multi dintre cei ce posteaza pe forum sant superficiali poate este doar o parere sau poate am nevoie de serviciile tale mai vorbim pe mess gigi_braicovici
gigibrbr_condo
Postat pe 13 Octombrie 2008 20:43
Buna seara, sper sa-ti fie de folos aceasta sugestie (daca iti va palcea) mobila de stejar s-ar potrivi cu parchetul mahon, este usor de intretinut. Wenghe nu se potriveste cu parchetul, in plus este greu de intretinut (se vede orice pata de grasime sau praf). pt pereti un crem ar fi indicat.
Clmu_condo
Postat pe 13 Octombrie 2008 20:52
Buna Pexi. Daca intrebarea ta mai este relevanta, da te rog un semn!
artzest
Postat pe 19 Octombrie 2008 14:49
Draga Artzest, intrebarea mai e valabila.
Peretii sunt albi, parchetul laminat este un mahon ff.reusit.intrebarea ramane ce mobilier sa asortez??
ma gandeam la Calvados Sienna,la Teak Jakarta inca nu m-am decis, dar trebuie sa o fac.sper sa primesc sugestii bune.Astept si de tine, artzest.
pexi
Postat pe 20 Octombrie 2008 21:30
Buna seara, Clmu, multumesc pt.raspuns.Chiar daca-mi place mult wenge, tin cont de parerea ta, asa m-am gandit si eu: nu prea e rezistent la murdarie, e cam ....simandicos.Si inca ceva:poate ar iesi totul prea inchis la culoare.La care nuante de stejar te-ai gandit:stejar natur deschis,stejar deschis,stejar rustic,stejar natur, stejar chateau gri????
pexi
Postat pe 20 Octombrie 2008 21:35

Chiar nu are nimeni o parere?Poate sunt eu prea naiva, dar speram sa existe specialisti in design interior care sa ne dea o mana de ajutor.Am vazut pe alte forumuri si speram sa gasesc si aici.In speranta de a primi o idee buna, mai astept cateva zile.Toate cele bune!
pexi
Postat pe 1 Noiembrie 2008 10:56
Salutare pexi! Poate as putea eu sa te ajut la capitolul mobila.Viziteaza-mi profilul la galeria foto. www.condo.ro/comunitate/AngelaHaq . Vreau sa spun ca noi facem mobila la comanda in functie de dorintele si necesitatile clientilor pornind de la mobila minimalista pina la cea mai sofisticata .Lucram numai in lemn masiv .

Pentru detalii ma poti contacta la tel : 0788.835.206 , e-mail: melooky_design@yahoo.com Angela Balogh

Te pup ! si bafta multa !
AngelaHaq
Postat pe 2 Noiembrie 2008 16:36
pexi , in viitorul tau birou , parerea mea e ca s-ar potrivi excelent o mobila crem stil vintage , sau crem pictata finut , folosind niste elemente picturale decorative rosu englez sau dece nu, green olive .Cred ca asta ar fi perfect tinind cont de culoarea mahon a parchetului .Peretii ti-as recomnda sa faci un joc de culoare intre un ocru-galben cu tenta spre orange si green olive !
AngelaHaq
Postat pe 2 Noiembrie 2008 18:12

Draga Angela,am vizitat profilul tau si m-am lasat sedusa de operele de arta pe care le realizati...Felicitari!!!Sint superbe!Sint sigura ca daca Frreud ar trai ar achizitiona cateva piese de la voi.Eu mai am 2-3 zile de ales mobila,culoarea,forma etc.
Oricum, multumesc mult!M-am simtit destul de singura pe forum.Daca voi avea un sediu mai mare, cu siguranta voi apela la tine.
Pan-atunci,sa ne-auzim cu bine!
pexi
Postat pe 3 Noiembrie 2008 12:27
Buna ziua!Am nevoie de sfatul Dvs. este bine sa izolezi pe exterior casa, in conditiile unei vremii reci si ploioase.Afecteaza materialul care este folosit(CM-ul).
Astept raspuns!
pojejena
Postat pe 3 Noiembrie 2008 12:38
Draga Pexi imi pare rau daca te-ai simtit singura pe forum din pacate cum am mai scris nu prea se inghesuie lumea cat despre specialistii nu prea se arata pe forum din N motive ,totusi o prezenta atragatoare dar si foarte profesionista si-a facut de curand prezenta printre noi si care ne va fii un bun ghid in amenajari interioare deci nu esti singura PTR POJEJERA ESTE UN TOPIC SPECIAL PTR TERMOIZOLATII SIGUR VEI GASI INFORMATII MAI ELEVATE ACOLO
gigibrbr_condo
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:24


Salut Gigi,o prezenta atragatoare dar si foarte profesionista si-a facut de curand prezenta printre noi si care ne va fii un bun ghid in amenajari interioare ??????De unde ne dam seama de existenta ei?Pe bune.De-obicei sint o persoana hotarata, acum e prima data cand cer si eu un sfat....unui profesionist.Numai ca nu am descoperit acea persoana profesionista,atragatoare(apropo, de unde itiu dai seama cat de atragatoare este??dupa articol?)care si-a facut prezenta printre noi...Oricum, am primit cateva sugestii cred f.bune din partea voastra.Multumiri.
Toate cele bune!
pexi
Postat pe 3 Noiembrie 2008 22:37
Draga Pexi,poate nu e pre tarziu sa-ti dau si eu cateva sugestii...Am inteles ca ai montat deja parcheul...e mahon,deci nuanta inchisa.Pe de o parte,podeaua inchisa la culoare micsoreaza optic spatiul,dar,pe de alta parte,avand in vedere ca va fi trafic e bine ca "'tine la murdarie".. Si eu sunt de acceasi parere cu Gigi in privinta spatiului,e foarte mic ,inghesuit,nu stiu cum vei putea sa te descurci si sa fii multumita,nu doar sa faci pe principiul"las'ca merge"...Dar,cu putina creativitate si ceva efort vei reusi,macar pt.faptul ca esti deschisa la opinii si mai ales ca ai constientizat nevoia altor pareri..nu le stii tu pe toate cum am mai intalnit pe unele topicuri...Revenind,daca parchetul e mahon,cred ca oricare nuante mentionate de tine este ok.pentru ca au roscat,adica sunt din familia mahonului.Poate ca nu ar fi rau daca a-i lasa peretii albi,e usor de intretinut,se retuseaza usor in caz de ...pete si in fond va fi o sala de examen.O posibilitate ar fi ca pt. spatiul alocat consilierii,sa faci un fel de separeu,un fel de ..perete raft,adica o etajera care sa delimiteze patiile si eventual acolo,sa vopsesti bucata/sau coltul respectiv cu o culoare calda,galben,care favorizeaza comunicarea...O alta idee,poate sa folosesti pe hol, o oglinda mai mare pt.a mari optic spatiul de intarare..Iti doresc succes si sper ca te-am ajutat putin !!!
libra66
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:40
Salutare....Pot sa dau si eu o mana de ajutor? daca mai e valabil s.o.s.-ul.....uite, draga pexi, daca doresti cred ca as putea sa iti ofer ceva mai mult decat sfaturi... eu lucrez intr-un program 3d, unde, daca mi-ai da dimensiunile(sau planul) garsonierei magice, as putea sa iti fac cateva variante de amenajare....astfel incat tu ai putea sa si vizualeizezi...sfaturile mele si sa iti faci o idee mult mai bine conturata...cu alte cuvinte ai putea sa vezi garsoniera in pricina gata amenajata, asta insemnand mobilier, culori, texturi...tot, ca in poze tie, ramandu-ti doar sa iesi frumos in oras si sa achizitionezi obiectele si materialele necesare...ca sa te convingi poti sa studiezi pozele de la profilul meu...si acestea sunt facute in acelasi regim...adica sunt proiecte realizate de mine pe pc...daca esti interesata...eu sunt aici, astept sa iti ofer ajutorul meu
feeleco
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:32
Pentru PEXI:::::::::: Angela si Feeleco sant persoanele cu care poti sa te consulti intrun mod foarte profesionist ,deci se poate si pe forumul Condo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gigibrbr_condo
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:49

Draga theCat,feeleco si Gigi, multumesc mult pt.sfaturi.E un sentiment placut sa primesti acel ceva de care ai nevoie! Incep sa simt pulsul Condo datorita voua.Acum nu pot sa scriu mai mult, dar revin maine.
Va pup si...mersi mult :-))

pexi
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:16
Draga Gigi , iti multumesc tie si tuturor celor de pe forum care au incredere in mine si bineinteles in Feeleco , cu care recunosc am o strinsa colaborare pe plan profesional.
Poate unii se intreaba ce fel de colaborare daca una este in Oradea si alta in Satu-Mare.Simplu! Daca vrei profesionalism restul devine mobilitate indusa automat din dorinta de a oferi servicii de calitate si garantie partenerilor consumatori implicati in proiect.
AngelaHaq
Postat pe 5 Noiembrie 2008 21:20
Revin dupa ceva timp...In sfarsit m-am hotarat, am ales culorile woodline moccha si woodline cream, sper sa iasa bine.voi posta niste poze.am gasit un tamplar inteligent, cu idei bune, creativ....in spatiul de consiliere individuala sau de cuplu am cumparat mobila din ratan, cu picioare din lemn masiv maro inchis.deocamdata sunt incantata.sa vedem rezultatul final
salutari cu drag!pexi
pexi
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:55
Well done , Pexi ! Sper sa ne dai vesti bune.Mult succes !
libra66
Postat pe 3 Decembrie 2008 15:31
De la: theCat, la data 2008-12-03 15:31:41 Well done , Pexi ! Sper sa ne dai vesti bune.Mult succes !
VREM POZE FARA MODESTIE !!!!!!! PEXI NE-AM BATUT CAPUL VREM SA VEDEM REZULTATELE , SUCCES LA NEBUNI FA SI TU LA INAGURARE
gigibrbr_condo
Postat pe 3 Decembrie 2008 19:29
sper sa fi pus fibra pe orizontala. eu am facut chestia asta la o bucatarie. arata super tare. incearca sa faci rost si de niste obiecte argintii, merge pus si geam sablat.bafta
andrei_mariancatalin
Postat pe 5 Decembrie 2008 00:53
De la: AngelaHaq, la data 2008-11-02 18:12:35 pexi , in viitorul tau birou , parerea mea e ca s-ar potrivi excelent o mobila crem stil vintage , sau crem pictata finut , folosind niste elemente picturale decorative rosu englez sau dece nu, green olive .Cred ca asta ar fi perfect tinind cont de culoarea mahon a parchetului .Peretii ti-as recomnda sa faci un joc de culoare intre un ocru-galben cu tenta spre orange si green olive !



e ciudat cum poti sa crezi ca intr-un birou de testari psihologice merge mobila vinduta de voi. ce elemente picturale??? imi vine sa rid dar nu pot ca ma gindesc ca tu scrii la modul serios.
octopus
Postat pe 12 Ianuarie 2009 23:03
mai draga pexi, daca esti asa nerabdatoare, mai bine du-te la un arhitect sau designer sa-ti faca ceva. e adevarat ktre sa scoti niste bani din buzunar, dar ai un sfat bine documentat de la cineva care, vine sa-ti vada spatiul si care poate a mai facut multe proiecte asemanatoare. nu zic k nu or mai fi si arhitectzi printre cei de pe forum (e si cazul meu) dar o parere avizata vei avea de la cineva care vede spatziul, pentru k altfel il simtzi atunci cand ai si patruns in el.
andrei_mariancatalin
Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:09
nu te supara dar nu cred ca iti trebuie mai mult decat un simplu mobilier comercial deci recapitulam cabinet in care se va intra pentru testari pshihologice pentru auto,aviz munca,permis arma deci iti trebuiesc 3-4 mese cu 1 scaun un birou pentru tine o biblioteca in spate si un calculator nu am inteles care este dilema cred ca intai trebuie sa produca bani si nu trebuie sa socheze daca va fi prea scos din comun s-ar putea sa nu atragi clientii de rand
luminitagrigoriu
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:55
Mai Carmen fiecare vrea sa faca bani asa ca nu trebuie sa te miri ca au apelat aceasta persoana sincer din cat cunosc eu , cele doua persoane chear pot crea un spatiu placut si functional , ai dreptate nu cu mobila aceia dar o mana buna si un cap destept poate face si altceva decat mobila de lux.Desigur mobila pictata pare cam mult pentru un cabinet de nebuni dar iti dai seama ce bine s-ar simti pacientul???????????oricum un proiect ca acesta ar fii o lovitura de imagine apoi un cabinet de testari nu se adreseaza doar conducatorilor auto acolo vin oameni cu bani viitori posesori de arme de vanatoare sau yahturi si avioane private deci........BANI .... COMENZI LA MOBILA DE LUX !!!!!!!!!???????????????? BRAVO ANGELA BINE GANDIT !!!!!!!!
gigibrbr_condo
Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:42
DA ANGELAAAA. ASA BRAVOOOO!!!!!!baga poze mai multe sa aiba populatia la ce se uita....
am fost la un depozit de mobilier si decoratiuni de interior. pe linga faptul ca sunt functionale si moderne sunt pentru toate gusturile. am observat ca acolo vin multe vipuri. actori, moderatori tv...fotomodele...si se cumpara mobila mereu. unii au succes.depinde ce marfa vinzi.
octopus
Postat pe 31 Ianuarie 2009 22:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Plase protectie pentru pisici 2 De la: kudika376224 13 Martie 2011 19:18
renovare casa veche din caramida 19 De la: kudika115788 21 Iunie 2016 17:53
Linoleum - pentru un dormitor confortabil si armonios 1 De la: constructii24 7 August 2012 09:20
Solutii de depozitare inteligente 11 De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:42
Tatuaje pentru pereti 24 De la: tina 7 Iunie 2010 09:51