Setari Cookie-uri

Cam cat ar costa un designer?

Da! nimic nu s-a schimbat,pantofarul proiecteaza pantofi,le si produce,chiar se pricepe sa si le vanda,cu alte cuvinte se numeste AFACERIST !!!Apropo de ,,pantofar" parca am mai avut unul care a proiectat,produs si a vandut....tara 30 ani si uite unde suntem!!!!

PS.credeti-ma designerul este persoana care creaza o noua identitate ambientala bazata pe imaginea stiluluice va caracterizeaza.
decoconcept
Postat pe 13 Martie 2009 16:23
totusi, daca e cineva care a fost in situatia de a-si amenaja o garsoniera sau apartament cu un designer cred ca ar putea sa dea un pret informativ ca sa se stie. un minim aproximativ, sa zicem. nu-i tot una daca un proiect porneste de la 1000 de euro sau de la 10000. era doar un exemplu...
ellise85
Postat pe 13 Martie 2009 22:25
Sunt designer amenajari interioare si spun ca , daca vreti sa nu plingeti dupa banii pe care i-ati dat si pe care i-ati muncit din greu ar fi bine sa apelati la sfaturile unui designer deoarece secretele meseriei le stie doar el.Toti au tendinta sa copieze ce vad prin reviste , dar cum aceeasi rochie nu arata la fel pe doua persoane diferite nici ceea ce vedeti in revista ca amenajare interioara nu are acelasi efect in camera dumneavoastra .Fiecare interior se amenajeaza in functie de spatiu , destinatie , lumina si mai ales in functie de personalitatea clientului .Un om calm si linistit niciodata nu se va simti bune intr-un spatiu cu contraste puternice si culori primare si nici un coleric intr-o camera zugravita pastel si cu mobila stil.Cind amenajez o locuinta prima data stau de vorba cu clientul sa pot sa-mi dau seama de temperamentul lui .In al doilea rind un amator in ale meseriei , dupa ce si-a vazut peretii tencuiti cauta sa zugraveasca , pune parchetul si dupa aceea realizeaza ca ,la combinatia de culori deja in contrast destul de puternic nu stie ce mobila sa mai puna si cauta disperat sfatul unui specialist sau face ce crede ca mai poate .Rezultatul; specialistul incearca , daca mai poate ,sa mai reduca din efecul de mozaic din interior venind cu o mobila foarte simpla sau clientul alege ce crede si camera va arata ca depozitul unui magazin unde nimic nu se leaga de nimic si unde ai senzatia de disconfort .Va pot da unele sfaturi dar pentru un proiect de interior in ce priveste mobilarea luam legatura .Daca nu ati zugravit inca si nu ati pus parchetul ar fi foarte bine , rezultatul final ar fi mai bun , daca nu incercam sa reparam ce se mai poate pentru a face camera cit mai calda si primitoare .
valeanucarmen31_condo
Postat pe 14 Martie 2009 08:12
De la: valeanucarmen31, la data 2009-03-14 08:12:06Sunt designer amenajari interioare si spun ca , daca vreti sa nu plingeti dupa banii pe care i-ati dat si pe care i-ati muncit din greu ar fi bine sa apelati la sfaturile unui designer deoarece secretele meseriei le stie doar el.Toti au tendinta sa copieze ce vad prin reviste , dar cum aceeasi rochie nu arata la fel pe doua persoane diferite nici ceea ce vedeti in revista ca amenajare interioara nu are acelasi efect in camera dumneavoastra .Fiecare interior se amenajeaza in functie de spatiu , destinatie , lumina si mai ales in functie de personalitatea clientului .Un om calm si linistit niciodata nu se va simti bune intr-un spatiu cu contraste puternice si culori primare si nici un coleric intr-o camera zugravita pastel si cu mobila stil.Cind amenajez o locuinta prima data stau de vorba cu clientul sa pot sa-mi dau seama de temperamentul lui .In al doilea rind un amator in ale meseriei , dupa ce si-a vazut peretii tencuiti cauta sa zugraveasca , pune parchetul si dupa aceea realizeaza ca ,la combinatia de culori deja in contrast destul de puternic nu stie ce mobila sa mai puna si cauta disperat sfatul unui specialist sau face ce crede ca mai poate .Rezultatul; specialistul incearca , daca mai poate ,sa mai reduca din efecul de mozaic din interior venind cu o mobila foarte simpla sau clientul alege ce crede si camera va arata ca depozitul unui magazin unde nimic nu se leaga de nimic si unde ai senzatia de disconfort .Va pot da unele sfaturi dar pentru un proiect de interior in ce priveste mobilarea luam legatura .Daca nu ati zugravit inca si nu ati pus parchetul ar fi foarte bine , rezultatul final ar fi mai bun , daca nu incercam sa reparam ce se mai poate pentru a face camera cit mai calda si primitoare .

Este reconfortant sa vezi ca mai face cineva desig in ziua de azi si are timp sa citeasca si pe forum-uri.
Ai dreptate,dar asa cum am mai postat anterior trebuie si sa stii ce vrei.A nu intelege principiul de functionare a unei rachete nu inseamna ca ea nu va zbura,din contra...dar mai este mult pana ... departe cand vom intelege ca SUNTEM PREA SARACI CA SA NE DORIM LUCRURI IEFTINE,iar daca vrem sa ne simtim cu adevarat bine acasa,sa avem o oaza de liniste si relaxare atunci...AVEM NEVOIE DE DESIGNER

Ma inclin
design
Postat pe 14 Martie 2009 09:24
Toti cei care nu vad rostul unui designer ar trebui sa se gandeasca macar o clipa la ce rost are meseria pe care o practica.
Daca toata lumea ar gandi ca voi omenirea ar ajunge inapoi la sapa. Si daca intr-adevar ati sti macar o boaba din ce inseamna design nu ati mai spune toate astea, ganditi-va ca scaunul pe care stati este proiectat de un designer, masina pe care o conduceti, televizorul. Intr-adevar nu am ajuns la nivelul la care sa ne permitem un designer pentru interioarele noastre dar asta nu ne da dreptul sa afirmam ca este o meserie care nu-si are rostul. Mobilierul care singuri il cumparati de cine oare a fost proiectat?
Hai sa nu ne mai dam cu parerea fara sa fim informati, mai bine cautati pe internet ce inseamna design, nu va uitati numai la poze.
Poate cu ceva mai mult efort, unii dintre noi nu avem nevoie de designer personal, dar avem nevoie de ei cu siguranta sa ne proiecteze mobila, tesaturile, tapiteria, tapetul etc.
des_andreea
Postat pe 14 Martie 2009 18:14
asa este Carmen. Si eu am avut un caz care se incadreaza pefect in cele relatate in topicul acesta. Un "patronas" de bar cumparase o casa din secolul trecut si voia s-o amenajeze intr-un cafe-bar. Nimic rau. A venit sa ma consulte si mi-a aratat locatia, sperand ca la prima intalnire eu sa-i prezint pe loc cum vad eu barul. Stiti si voi ca asta este imposibil. I-am spus in linii mari cam cum l-as vedea, i-am cerut schita din cadastru si l-am rechemat peste vreo doua zile pentru un dialog, eventual pentru a contracta lucrarea daca ii place fireste, ideea mea. Nu a mai venit si am dedus ca a ales un alt designer. Peste doua saptamani, a aparut spasit in usa biroului meu, spunand ca este dispus sa incepem. Am mers din nou la locatie ptr a-i explica mai in detaliu ce voiam sa facem acolo. Soc. Baiatul incercase cu o"echipa de meseriasi" din acestia care vad si aici pe forum ca se dau a-toate-stiutori, si-i vopsise peretii intr-un portocaliu electrizant de-ti venea s-o iei pe pereti! Partea buna este ca a constientizat ca avea nevoie de un designer si a apelat la mine in final. Nici nu l-a costat mult, doar materialele care a trebuit sa le cumpere de doua ori, plus niste operatii care au fost strict necesare pentru a inlatura ceea ce creasera meseriasii...Costul total pentru designer a fost nici mai mult nici mai putin de 500 E. In final a fost extrem de multumit, pentru ca barul lui avea personalitate, nu copia nicio revista sau alt bar din oras, si se armoniza perfect si cu arhitectura casei. Toti prietenii lui l-au felicitat pentru alegerea facuta...si nu cred ca a considerat vreun minut, ca banii pe care mi i-a platit au fost pierduti. Dimpotriva. A economisit timp si energie. Si ca sa fac o paralela...daca tot exista internet si reviste din care va puteti inspira, de ce nu va extrageti dintii si maselele acasa? Ca este mai comod si ce mare branza?
loreley_condo
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:46
Da-i Doamne Romanului mintea de pe urma!
design
Postat pe 22 Aprilie 2009 16:23
Buna ziua,
As vrea sa ii intreb ce designerii de interior care au postat aici(john, loreley si altii) cateva lucruri, deoarece ma gandesc sa ma reorientez spre aceasta meserie:
Ce studii ar trebui sa fac? am terminat deja o facultate tehnica, dar nu am talent la desen, asa ca nu cred ca as intra la Arhitectura sau Arte. In schimb stapanesc bine Autocadul si nu cred ca ar fi o problema sa invatz Arhicad, pare relativ simplu.

Exista ceva cursuri postuniversitare/master care m-ar putea ajuta?(in Romania ma refer...)
Ideea e ca ma pasioneaza subiectul, mi-am amenajat apartamentul de 2 camere, cu multa placere, a fost o ocupatie extrem de placuta pentru mine si toata lumea zice ca a iesit bine, dar nu cred ca mai am timp sa mai fac o facultate.

A, si as mai vrea sa intreb ceva: SE MERITA SA FII DESIGNER IN ROMANIA? Adica, puteti trai din meseria asta? aveti clienti tot timpul? merita sa renunt la un job relativ sigur si bine platit, dar care nu ma pasioneaza, pt. a face design interior? sau sa pastrez asta in sfera hobby-urilor?
Din reactia unora de pe acest forum mi se pare ca Romanica nu e inca pregatita pentru asa ceva...
Mentionez ca locuiesc in Timisoara, unde se mai misca ceva, cred ca intr-un oras mic n-as avea nici o sansa, nu?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
mirunad
Postat pe 6 Mai 2009 09:36
Buna ziua
Cursuri de design,prin corespondenta gaseste la un pret convenabil la EUROCOR.
Daca stapanesti AUTOCAD-ul va fi mai usor pentru tine daca vei face proiectele pe calculator,dar pana atunci iti trebuie putina munca,rabdare si foarte multa pasiune.
Fiind incepatoare nu ai cum sa traiesti din acest lucru dar dupa un anumit timp poate sa fie O.K.,dar poate fi vorba de ordinul anilor.Repet trebuie sa-ti placa altfel te chinui degeaba si este pacat.
Pregatita nu e Romania cam pentru numic,dar asta este alta discutie.
Daca mai te pot ajuta cu cineva trimite-mi un e-mail.
Cu respect
design
Postat pe 6 Mai 2009 19:32
Un designer e o idee buna pentru o persoana care isi pregateste locuinta(garsoniera sau palat) pentru vanzare.
Majoritatea persoanelor au tendita de a crede ca ceea ce le place este si cel mai bun mod de a pune in valoare un spatiu sau un obiect.
Prima datorie a designerului e sa imbine practicul(utilul) cu senzatia ca poate fi placut de oricine.
Nu stiu cat costa un designer, dar probabil ca cel mai bine e sa incerci sa te duci la diferite firme care se ocupa cu asta si sa intrebi.
Probabil ca pretul va fi calculat la suprafata de aranjat, timp necesar lucrarii, distanta la care se pune in aplicare proiectul, aprobari, s.a.m.d. UNII S-AR PUTEA SA PERCEAPA TAXA CHIAR SI PENTRU CONSULTATIE.
Loanacristina
Postat pe 7 Mai 2009 05:04
De la: ellyse85, la data 2009-03-13 22:25:56totusi, daca e cineva care a fost in situatia de a-si amenaja o garsoniera sau apartament cu un designer cred ca ar putea sa dea un pret informativ ca sa se stie. un minim aproximativ, sa zicem. nu-i tot una daca un proiect porneste de la 1000 de euro sau de la 10000. era doar un exemplu...


La 1000 euro design garsoniera, ar trebui ca pretul de vanzare sa se urce cu aproximativ 10 mii de euro. Daca nu, nu se merita.
PS: ATENTIE : PRETUL PLATIT PENTRU DESIGN SI APLICAREA LUI E DIFERIT DE COSTUL MATERIALELOR.

Regula pentru orice design si/ sau imbunatatire a locuintei: nu face inovatii si modernizari care nu iti aduc PROFIT de cel putin 100 euro la 1000 investita.+ Nu face upgrade peste valoarea de piata a zonei. Daca faci o bucatarie de 10 mii euro pentru o garsoniera in Ferentari in "Z"-uri nu iti vei recupera niciodata investitia.

PPS: un designer nu trebuie platit daca nu aplica designul asa cum a contractat. Nu uitati sa puneti termene si detalii in contractul de lucru. E normal sa platesi o taxa pentru evaluare, asa cum e normal sa accepti sau nu designul propus, fara a mai plati alte taxe pentru prezentarea designului. (
Loanacristina
Postat pe 7 Mai 2009 05:15
De la: kbr, la data 2009-02-07 16:59:51
De la: cristi_tjb2000, la data 2009-02-02 15:42:34chiar crezi ca mai e cineva care ar chema un designer in ziua de azi?deja firma de constructzii care tzi amenajeaza casa i tzi va da destule idei si impreuna va esi ceia ce tzi doresti.AM O FIRMA DE CONSTRUCTZII CE SE OCUPA CU AMENAJARI INTERIOARE SI ORICE ALT TIP DE CONSTRUCTZIE TEL 0762695906



da da da... designerul si sau arhitectul e un prost face atata scoala degeaba nu apelati la ei nu merita, mai bine trage cu ochiul si vezi ce are vecinul si tu fa in asa fel incat sa fi mai tare si mai scump de cat el. (culmea... daca te uiti in istorie nu poti sa-ti dai seama num draq clientul gandea exact invers, si asa s-au nascut curente si stiluri si au ajuns in manuale, sau au ajuns ca in prezent sa se calce in picioare specialisti care sa-i restaureze)
helicobacter
Postat pe 4 Iunie 2009 03:20
eu am chemat 1designer si mi-a cerut 6 mil lei vechi ptr dormitor+sufragerie,si a ramas sa ma hotarasc daca sunt deacord sau nu.ptr moment ma gandec,dar trebuie s-o fac repede.
mir3lamir3la_condo
Postat pe 4 Iunie 2009 07:55
am si eu o intrebare: in acesti bani 10-20 euro /mp ce iti face designerul mai exact?
andrac81
Postat pe 4 Iunie 2009 08:13
mai da de ce sa dai dai bani cand iti poti alege tu un model care vrei de desing si cauti niste baeti calumea nu niste cowboy totul e sa iti mearga imaginatie si restu e joaca
condo000741
Postat pe 4 Iunie 2009 08:35
Ca o complectare la ce ati scris voi pana acum.... Eu sunt designer de interioare si peisagistica de aproape doi ani... si va pot spune ca niciodata nu am luat pretul pe proiect la metru patrat... am stabilit o suma fixa mult sub pretul actual de pe piata pentru proiect, proiect care cuprinde 2 variante de amenajare. Niciodata un arhitect sau un constructor nu va putea sa ofere solutiile ideale pentru cel care doreste sa-si amenajeze casa, apartamentul, etc..deoarece ei doar proiecteaza spatii de locuit. Designer asta face, concepe, proiecteaza, induma si consiliaza cu privire la urmatoarele activitati: mobilare spatii, finisaje, culori si materiale, propuneri pentru iluminarea locuintei si toate tinand cont si de personalitatea celui care va locui acolo.
qwhgro
Postat pe 4 Iunie 2009 08:59
Pe langa scoala de care spui (arh, design interior) - trebuie sa mai ai si ceva experienta, cat si cunostinte interdisiplinare.
Astea sunt scolile pe care ar trebui sa le urmezi - ca sa poti accesa "conventional" informatia necesara. Pe langa desenul (acadurile de care vorbesti, eventual max pt prezentare) sunt doar instrumente de redactare.
Proiectarea implica mai multe. Ma suni si iti povestesc daca vrei.
Nr de tel mi-l poti cere pe privat.

Si pentru a raspunde la intrebare:
-da, poti castiga bine din asta, dar dupa cel putin 3 ani de practica (in care s-ar putea sa iti castigi doar painea si iaurtu' de zi cu zi).
- poti face asta si fara scoala, dar atunci risti destul de mult (tehnic si financiar) - daca nu esti un mare talent inascut.
- daca reusesti sa accesezi comenzi de acest tip - poti scoate bani: te consiliez (eu sau altii) si tu iti iei porcentu' si inveti din mers.

Succes!
buradami
Postat pe 4 Iunie 2009 11:03
daca esti perfectionist, apelezi la un specialist, raspunsul meu este DA, MERITA! pentru a avea un ten ferm si sanatos, merita sa investesti in alimentatie si creme? pentru a avea o masina frumoasa, performanta dar "ieftina", merita sa luati o masina de-o firma mai cu pretentii dar scumpa? (ieftin adica sa consume putin, uzura pieselor sa fie mai de durata...scumpa ca valoare a auto...10.000 E-35.000 E poate chiar mai mult...) lasati rautatile si raspundeti la intrebarile ce va sunt puse,v-ati gandit ca sunt oameni ce chiar asteapta un raspuns??? MULTUMESC !
nico_negoita
Postat pe 4 Iunie 2009 11:15
Bai frate...se vede ca habar nu ai...care e treaba ta de constructor si care e treaba altora...scoliti in acest sens.
Probabil esti si arhitect si structurist si ...medic stomnatolog...la o adica.
Priveste in jurul tau in orice oras romanesc si ....iti vei regasi TOATE calitatile de designer cu care te lauzi ca esti inzestrat.
Nu crezi ca ar fi cazul sa facem fiecare ce suntem cu adevarat calificati sa facem???
condo000471
Postat pe 4 Iunie 2009 11:16
buna daca iti doresti te pot ajuta eu de unde esti?
daniela6august
Postat pe 4 Iunie 2009 11:58
NOI AVBEM O FIRMA CARE SE OCUPA DE AMENAJARI SI VARA ACEASTA AVEM PRETUIR PROMOTIONALE CUPRINSE INTRE 6-10 EURO, IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA LUCRARII. nR TEL 0733591129, VERONICA ALEXE
veronicaalexe29
Postat pe 4 Iunie 2009 14:59
n-am zis ca vreau sa incerc asta fara scoala, dimpotriva, chiar am intrebat unde gasesc cursuri. ca facultate de 6 ani nu mai am nervi sa incep acuma, dupa ce am terminat una de 5 ani+master de 2 ani(Poli-Constructii)... si oricum cred ca, IN CAZUL MEU, cea mai potrivita varianta ar fi cea cu lucrul sub "aripa" unui desinger experimentet, asta dupa absolvirea unui curs cum e cel de la eurocor.
mersi tuturor pt. raspunsuri.
mirunad
Postat pe 4 Iunie 2009 15:13
@qwhgro:
Frumos spus!
Io as merge mai departe, si as spune ca amenajarea ar trebui sa o faca beneficiarul - si consilierea sa nu faca altceva decat sa dea idei si sa consilieze tehnic cleentu
buradami
Postat pe 4 Iunie 2009 15:15
De la: buradami, la data 2009-06-04 15:15:01@qwhgro:
Frumos spus!
Io as merge mai departe, si as spune ca amenajarea ar trebui sa o faca beneficiarul - si consilierea sa nu faca altceva decat sa dea idei si sa consilieze tehnic cleentu


mai bine beneficiarul sa beneficieze si arhitectul sa arhitectureasca, decat "consilierea" sa consilieze si beneficiarul sa amenajeze
andrei_mariancatalin
Postat pe 4 Iunie 2009 15:34
un designer nu lucreaza la metru patrat tio zic eu ca sunt designer de produs si ambient, pretul e in functie de complecsitatea proiectelor nu la metru patrat.
florinjuchiac
Postat pe 4 Iunie 2009 18:50
De la: feeleco, la data 2009-02-06 14:01:55Intrebarea era daca merita sa angajezi un designer pt o garsoniera....iar raspunsul este BINEINTELES!!! Cu atat mai mult este o provocare pentru un specialist...pt ca, hai sa fim seriosi, un spatiu mic (garsoniera) iti pune putin bibilica la contributie...tocmai aici trebuie sa se vada iscusinta designerului, pt ca el trebuie sa organizeze un spatiu restrans, in asa fel incat fiecare ac sa isi aiba locul bine stabilit si bine gandit pt a nu incomoda, pt a fi la indemana, si nu in ultimul rand pt a arata "frumos"...Designul nu inseamna doar "frumos", designul inseamna in primul rand FUNCTIONALITATE, deci, da, amenajarea unei garsoniere este o tema destul de solicitanta...Tu decizi daca merita sa investesti in functionalitatea, comoditatea (atat cat spatiul o permite), si desigur aspectul garsonierei tale.
Iar in ceea ce priveste pretul, este la metru patrat, dar variaza destul de mult, in functie de problemele pe care le ridica spatiul in cauza, in functie de pretentiile beneficiarului, s.a.
Va salut si va doresc succese!

Nu stiu cu ce te ocupi, dar in ceea ce priveste afirmatia ta, nici nu-ti dai seama cat este de adevarata. Intr-adevar, design interior inseamna mai mult decat aranjarea frumoasa a spatiului. Aceasta amenajare trebuie sa fie armonioasaa si are la baza partea functionala. Eu sunt designer de interior si pot spune ca bucuria este mai mare cand intr-un spatiu mic pot "inghesui" multe dar in acelasi timp sa nu fie inghesuit. Dar este multa munca si bataie de cap. Dar pentru satisfactia profesionala, merita. Numai bine!
nina_ciuciuc
Postat pe 4 Iunie 2009 19:08
ca sa o laud pe feeleco iti spun ca este un designer foarte bun si din galeria sa foto ai descoperi asta , parerea mea este ca pretul cerut este raportat la profesionalismul fiecaruia caci fiecarte i-si pretuieste munca mai mult sau mai putin . Sfatul meu este sa mergeti la un designer chear si atunci cand mergeti la arhitect sa va proiecteze o noua casa va zic sincer si din proprie experienta constructorii va vor zice ::,, asa ceva nu se poate " doar ca sa nu se complice !!!!!
gigibrbr_condo
Postat pe 4 Iunie 2009 21:18
Daca iti permiti ...atunci pot spune ca se merita un designer, dar sa ai spatiu de lucru sau sa ai o arhitectura super interesanta.

Daca ai o garsoniera de 30mp iti spun eu ca no sa vina nici un designer(experimentat)sa ti-o faca ..decat daca esti vre-o personalitate.

Nu cred ca este vre-o persoana de pe acest forum care sa-si permita sa dea 1000E ptr un design de garsoniera..sa fim seriosi! de banii aia ti-o faci singur... ca nu exista asa mult detaliu si asa mare bataie de cap.
kbr
Postat pe 5 Iunie 2009 17:43
De la: mir3lamir3la, la data 2009-06-04 07:55:27eu am chemat 1designer si mi-a cerut 6 mil lei vechi ptr dormitor+sufragerie,si a ramas sa ma hotarasc daca sunt deacord sau nu.ptr moment ma gandec,dar trebuie s-o fac repede.


Din cate observ in ziua de azi toata lumea se considera designer
Daca ai un magazin de mobila esti designer
Daca ai un magazin de accesorii esti designer
Daca ai un magazin de flori esti designer
Daca lucrezi la cora si aranjezi produsele pe raft esti designer
.......
si lista continua.

Ca designer trebuie sa fi inovativ sa ai capacitati de creatie nu sa alegi 4 scaune si o masa si sa pui un tapet pe perete..asta poate sa faca oricine de pe acest forum!

Cautati pe google PHILIPPE STARCK sau ZAHA HADID sunt 2 exemple despre ce inseamna a fi designer.


In rest ce sa zic.. mare atentie ce 'designer' va alegeti ca s-ar putea sa va treziti doar cu un decorator ambulant care sa va ia banii pentru ce puteati face si singuri
kbr
Postat pe 5 Iunie 2009 19:30
De la: USB, la data 2009-02-07 14:20:55Hmm, desiner la mine in casa ,nu vad cum imi poate folosi,doar nu locuieste el in casa la mine,eu decid care imi place si ce imi trebuie


Cu ceva timp in urma am citit un interviu al unui designer recunoscut la nivel mondial care spunea ca rolul unui designer este de a armoniza dorintele si nevoile proprietarului casei respective, astfel incat sa reflecte personalitatea lui. Gandindu-ma la modalitatea mea de lucru ii dau dreptate. Ok, se poate spune atunci de ce ai nevoie de designer daca acesta porneste de la ceea ce iti doresti. Simplu: decorarea unei casei presupune atentie la multe detalii si in permanenta o vedere de ansamblu. Daca nu esti avizat, in majoritatea cazurilor, o portiune de casa ramane in afara si apar "rupturi intre linii, culori. Poate iesi o casa la care ii "lipseste ceva si nu se stie ce. De curand am avut o clienta care avea apartamentul renovat integral de cateva luni. Ar fi trebuit sa se simta f. bine, dar totusiceva o deranja. Problema era in armonizare culorilor folosite si lipsa unor linii de legatura intre incaperi, lipsa interventiei anumitor culor .
nina_ciuciuc
Postat pe 5 Iunie 2009 23:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PRODUSE HANDMADE 1 De la: inna_1688 9 Decembrie 2010 12:25
buna 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:38
BIROU DE PROIECTARE 1 De la: kudika450551 11 Octombrie 2011 16:41
Lamuriti-ma va rog! 2 De la: ian 12 Iulie 2010 19:03
cat ma costa un dormitor? 2 De la: nicu_ddt 27 Septembrie 2010 10:54