PARCHET PESTE VECHIUL LINOLEUM ?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
jenybuzatu Avatarul lui jenybuzatu

8 mesaje
Membru din: 27/11/2007

Am si eu o intrebare : Are ceva daca pun parchet laminat peste linoleumul vechi ?Meseriasii mei spun sa-l las ca se asaza mai bine,altii spun ca nu ca trebuie desfacut.Ce spuneti,deja sa-u apucat sa-l puna peste linnoleu.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
poate sa-l puna deasupra daca linoleumul era in buna stare si lipit perfect, nu are denivelari sau desprinderi,deoarece linoleumul este un ...izolator
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti

Au pus parchetul peste linoleumul vechi deoarece nu era usor de dezlipit si dupa aceea trebuiau sa curete foarte bine resturile de adeziv de pe sapa. Cateva zile erau necesare pentru aerisire dupa aceasta manopera;apoi trebuiau sa intinda cu grija folia - suport, etc., etc.. Prea multe etape de respectat! Asa merge mult mai repede.
Eu stiu toate acestea fiindca asa a lucrat tamplarul care mi-a pus parchetul laminat.Oricum, linoleumul meu era vechi de 35 de ani, deci am facut bine ca l-am scos.
Raporteaza abuz de limbaj
jenybuzatu Avatarul lui jenybuzatu

8 mesaje
Membru din: 27/11/2007

De la: jenybuzatu, la data 2009-07-30 12:54:48 Am si eu o intrebare : Are ceva daca pun parchet laminat peste linoleumul vechi ?Meseriasii mei spun sa-l las ca se asaza mai bine,altii spun ca nu ca trebuie desfacut.Ce spuneti,deja sa-u apucat sa-l puna peste linnoleu.
Raporteaza abuz de limbaj
getagaby Avatarul lui getagaby

14 mesaje
Membru din: 23/11/2009

nu se aplica patchet peste linoleu pt ca mucegaieste
Raporteaza abuz de limbaj
min ion