Setari Cookie-uri

Destinatia preferata

INCA OSCILEZ A RASPUNDE INTRE LONDRA SI EGIPT.
DE FAPT NU STIU CE SA ALEG. CIVILIZTIA LONDREI SAU MISTERELE EGIPTULUI?
GREU.......
VIO_lazy
Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:14
De la: Celina, la data 2008-10-31 20:31:53;;; BUNA SEARA TUTUROR! SUNT MARIA SALAJAN, LOCUIESC LA BAIA-MARE, MM, IMI PLACE MULT SA CALATORESC, AM FOST GHID TURISTIC;10ANI, IN TIMPUL CONCEDIULUI DE ODIHNA, FACEAM EXCURSIILE !! AM CALATORIT MULT, IN TARILE SOCIALISTE, INAINTE DE 1989, DUPA ;1989, AM FOST IN; UNGARIA, TURCIA, ITALIA, SI MAI DES MERGEM IN SPANIA;;;UNDE AM FOST DE 5 ORI SI PLECAM ;ANUL ASTA;DE SARBATORILE DE IARNA! PENTRU CA AVEM ACOLO BAIETII ((2)) CU FAMILIA LOR DE 9 ANI!! DESTINATIA LA CARE MERGEM, ESTE ;;GUADALAJARA APOI LA ;TOLEDO! NE PLACE ACOLO PENTRU CA ;AVEM SPONSORII, BAIETII, CARE NE POARTA PRIN TOATA SPANIA! EI LOCUIESC IN SUD, DAR IN;2007, AM FOST IN NORD!! NU TREBUIE SA CHELTUIM DIN BANII NOSTRI, APOI NE DISTRAM VENIM ACASA SI NE TRECE DORUL DUPA CEI DRAGI PLECATI DEPARTE! AM FOST IN SPANIA, NUMAI VARA, ACUM VREM SA VEDEM CUM ESTE SI,, IARNA IN SPANIA! VIZITATI SPANIA E FRUMOS ;;TARE; TOLLEDO; SI ESTE FOARTE FRUMOS ;NORDUL SPANIEI SI LA MALLAGA LA MARE!M-AS BUCURA SA CASTIG O CARTE! AVEM PESTE ;;1000DE CARTI, IN BIBLIOTECA, AM FOST SI BIBLIOTECARA, IMI PLACE MULT SA CITESC! ,,,, VA DORESC, TUTUROR,, SARBATORI FERICITE, IAR CELOR CARE PLEACA,, SA AIBA PARTE, DE SARBATORI FERICITE, DE VIS;! DISTRACTIE PLACUTA TUTUROR, INDIFERENT UNDE O SA FITI; VA DORESC,; SARBATORI FERICITE; UN AN NOU MAI BUN!! MARIA SALAJAN BAIA-MARE, PENSIONARA.
sirsof
Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:21
De la: VIO, la data 2008-11-09 21:14:23INCA OSCILEZ A RASPUNDE INTRE LONDRA SI EGIPT.
DE FAPT NU STIU CE SA ALEG. CIVILIZTIA LONDREI SAU MISTERELE EGIPTULUI?
GREU.......;;;;;;;;;;;;AMANDOUA;;!!!!!!
sirsof
Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:22
Desi asta-vara am vizitat Parisul, urmatoarea destinatie preferata ar fi tot Parisul.Despre Paris s-a scris atata, incat daca cineva ar intentiona sa stranga la un loc toate tomurile ce i-au fost dedicate , ar putea forma o biblioteca cu cateva zeci de mii de volume.I s-au facut descrieri ,s-au incercat caracterizari si definitii ,s-au sugerat metafore.I s-a spus "Orasul-lumina","Leaganul civilizatiei moderne","Focarul revolutiilor",Orasul marilor mistere,Noul Turn Babel"
Nici o definitie , nici o metafora n-a multumit, nimic nu multumeste indeajuns.Se pare ca nu poate fi altfel:intotdeauna ramane ceva nespus.Si tocmai in acel ceva neghicit, nedat la iveala ,ai sentimentul ca se ascunde Parisul sau, mai curand, secretul sau.E asemenea miraculosului personaj de basm cu o mie de fete , care nu se lasa niciodata vazut in intregime.Poate de aceea atragem fascineaza si exercita un miraj fara egal.In prodigeoasa memorie a lumii nici un alt oras nu a patruns asa de adanc si nu este atat de prezent in atentia sa receptiva , cu un interes multiplu,de la faptul de cultura la viata politica si la moda."Ce se spune la Paris?",Ce s-a publicat la Paris?",Ce se joaca la Paris?","Ce si cum se poarta la Paris?"etc.Asadar, Parisul este nu numai al Frantei , ci si al lumii.Parisul este sinonim cu cosmosul"-scria Victor Hugo.Si acest fapt explica , in mare parte,prezenta acolo a unui impresionant numar de straini din toate colturile pamantului.Iata de ce vreau sa revad Parisul.
Rosalba
Postat pe 11 Noiembrie 2008 21:32
INDIA,INDIA,INDIA...O parte din inima mea a ramas acolo.
Lizy_lazy
Postat pe 12 Noiembrie 2008 08:26
Da! Si mie! Sper sa merg in 2009 pentru ca imi este ciudat de dor! Voi schimba doar traseul ca sa pot vedea si alte zone inafara culoarului Rajahstan- Nepal.Dupa India vreau sa merg la Petra in Iordania .
medlink57
Postat pe 12 Noiembrie 2008 15:50
Eu nu sunt o persoana patrioata, dar prefer destinatiile de la noi din mai multe puncte de vedere. In primul rand pentru economie, si in al doilea rand, pentru ca drumul este mai putin lung si obositor, iar la intoarcerea acasa nu ai sentimentul ca trebuie sa trebuie sa trec prea brusc la stresul cotidian.
Exista foarte multe locuri din tara noastra care merita vizitate. De exemplu, in aceasta toamna am descoperit Muntii Macinului, despre care se vorbeste foarte rar din punct de vedere turistic. Aveti ce vedea, sa stiti! Eu am urcat de la Luncavita la Cetatuia si apoi pana aproape de varful Tutuiatu; dar sa nu va povestesc prea multe, ca sa nu va rapesc bucuria de a-i descoperi singuri!
onyx001
Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:32
Cine a castigat cartea? Nu am vazut nicaieri anuntat.

Postat pe 22 Noiembrie 2008 15:40

Greu de facut o optiune. As spune totusi:
1. Malta - O insula frumoasa, o destinatie de vacanta de vara spectaculosa.
2. Croatia - o tara care m-a surprins. Peisaje, oameni, locuri toate pot fi numite la superlativ.
Si in comun ambele au o au o istorie care poate fi vazuta si atinsa. Impresionant.
skia
Postat pe 23 Noiembrie 2008 13:01
Pentru mine destinatia perfecta este Miami Fl. Este un oras imens in care gasesti tot ceea ce doresti. Plaja este frumoasa. Nisip alb, ocean albasrtu, cer albasrtu deschis-deschis, soare stralucitor, palmieri si buna dispozitie fac vacanta fiecaruia una de vis. Sunt multe de vazut aici. Mie imi plac autostrazile. Ati vazut vreodata autostrazi pe 20 benzi? Ei mergeti si veti vedea. Veti spune ca nu asta cautati in vacanta. Perfect. Eu locuiesc in Bucuresti, sper ca acum ma intelegeti. Nu conduc motocicleta, dar daca as conduce asa ceva ar fi splendid sa conduc neagresata de nimeni cu parul in vant si mangaiata de soare. Shopping-ul este la el acasa. Parcuri, locuri de distractii pentu copii si adulti, cafenele pe marginea oceanului, piscine curate, oameni normali si relaxati... ce mai destinatia perfecta!
luminitaticolea
Postat pe 7 Februarie 2009 08:43
Va doresc,, Un an bun si fericit, tuturor, in 2009. Destinatia mea si-a sotului meu, de 10 ani incoace,, este ,,Spania,Anul trecut am fost in nord, acum suntem in centrul Spaniei.Ne place mult ,Guadalajara,, este, un oras frumos si linistit! Adoram sa vizitam si ,,Tolledo, oras vechi, medieval, cu o arhitectura deosebita,ne place sa vizitam si imprejurimile Guadalaharei, unde sunt multe manastiri, multe cladiri, vechi, deci pentru noi, destinatia prefarata,an de an este ,,,SPANIA, unde vizitam mereu alte locuri pitoresti1 Merita sa vizitati Spania, sa mergeti, la ,mare, la ,,Valencia,, Malaga,, sau sa vizitati ,, nordul care-i fantastic, avandu-l ca vecin, pe ,,Oceanul Atlantic,, nici ,,Barcelona nu trebuie,,ocolita,, tara lui,,Cervantes este ,,minunata,,!!Prieteni, vizitati ,,Spania,, ca n-o sa va para rau!!
sirsof
Postat pe 7 Februarie 2009 18:55
Cat a costat aceasta vacanta de vis... cum sa n-o permitem ....

ritar
Postat pe 14 Februarie 2009 18:38
Cu ce bani....de unde atatia euroi...
ritar
Postat pe 14 Februarie 2009 18:39
Bilete de avion ieftine.Rezerva acum online!
Rezerva acum bilete de avion online! Zboruri low cost de la 30 €
100 de companii low cost!

http://www.lowcost-ticketing.com/
lowcostb
Postat pe 4 Martie 2009 22:46
buna ziua tuturor eu sint noua pe forum si daca ar trebui sa mi organizez vacanta cu destinatia preferata as cauta un circuit cu autocarul cel mult o saptamina in tari ca; croatia ,italia,grecia si la final inca o saptamina de relaxare in antalya . Dar cum inca nu sa inventat asa un circuit
oanacios
Postat pe 27 Mai 2009 08:51
Eu as merge in Maldive. Asta imi doresc cu adevarat.
irina08
Postat pe 12 Iunie 2009 00:11
Destinatia preferata..sa spunem ca as avea cam multe idei, dar nu o sa dezvalui decat una singura

Caraibe..Insulele Caraibe!

Locul acela pare un vis..Cine nu ar vrea sa fie rasfatat in acele locuri de VIS!:) Eu una mi-as dori enorm sa ajung acolo. Si sper sa am ocazia aceasta.

Eu una va doresc tuturor sa mergeti in locul in care va doriti si pe care l-ati si precizat aici pe forum :)))

AndreeaDodan
Postat pe 18 Iunie 2009 01:09
DESTINATIA PERFECTA PT MINE ESTE ACOLO UNDE IMI PERMIT SA MERG SI DAC A PRIN COMPARATIE CU LOCURILE IN CARE AM MAI FOST MA FACE SA ZIC "DA,CATEGORIC ESTE LOCUL CEL MAI INTERESANT SI PLACUT" PINA ACUM AM FOST IN BULGARIA ,TUNISIA , TURCIA ,UNGARIA SI FARA INDOIALA CEL MAI MULT NE A PLACUT IN TURCIA,KUSADASI HOTEL EPHESUS PRICES ACEL SPATIU TURISTIC MI A CREAT IMPRESIA CA ERA PERFECT MA SIMTEAM IN SIGURANTA IMI TREZEA CURIOZITATEA.ACUM SIMT CA MIE DOR DE ACEA LOCATIE MAS INTOARCE ORICIND ACOLO DACA AS AVEA BANI.DAR LOCATIA PERFECTA ANUL ACESTA PT FAMILIA MEA VA FI CRED CA GRECIA.CEVA MAI IEFTIN.ATIT NE PERMITEM ASTA E,TRAIM IN ROMANIA
oanacios
Postat pe 22 Iunie 2009 12:41
Destinatzia peerfeecta ......
Parerea mea unde sunt palmieri apa marii albastra nisipul alb
potzi face baie tot timpul anului in mare si sa stai la plaja !! STIII ?? Ceva de genuu......
Buna prietene , cum tzi-ai petrecut sarbatorile de iarna???

Raspuns.... pe plaaaajaaa sub un palmieer

Fatza intrebatorului.....

Am putea numi; INSULELE CARIBE sau putem spune Republica Dominicana nu pentru ca traiesc aici si e foarte foaarte frumos anume ; apa albastra pestisori coloratzi prin apa pe care vin bastinasii si tzii pescuiesc potzi sa-i duci acasa pt un pretz bun si sa-i mananci , nu mai vb de corali un nisip alb si frumos

clima destul de umeda oameeni alegri intodeauuna

iar fructele tropicale nici nu mai vb sunt din abundentza si proaspete

un paradis din toate punctele de vedere

imi putetzi scrie pe australianul78@yahoo.de
australianul78
Postat pe 18 Septembrie 2009 02:45
Ati fost in; Maramures, la Rohia????!!! Este o manastire ff, frumoasa in Maramures unde puteti medita in liniste! Dar la; Rohita???Aceasta este la 7km, departare de ;Rohia, tot in Maramures! Vizitati aceste zone minunate! Merita!
sirsof
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:10
De la: imparateasazorilor, la data 2008-10-31 09:55:10Buna ziua!Destinatia mea preferata este Italia,deoarece poti imbina pasiunea pentru turism cu cea pentru istorie,arta si arheologie.Se vede experienta,stiu sa-si vanda produsele turistice in cea mai mare parte a situatiilor.Multumesc!



SUPER OFERTA !!!
www.tviexpress.com.....o afacere cu multe excursii si cistiguri in bani !!!
homereg2002
Postat pe 5 Decembrie 2009 14:32
Am vazut multe locatii frumoase, dar destinatia favorita pentru mine ramane CROATIA. Pensinsula Istria este plina de istorie, insulele sunt adevarare oaze in mijlocul naturii, poluarea lipseste cu desavarsire, drumurile sunt foarte bune (800 km de autostrada), oamenii ospitalieri si e doar la o zi de mers din Bucuresti cu masina :) Ce vrei mai mult de la o vacanta???
andreeapresa
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:06
Destinatzia preferata ar fe ''INSULELE CARIBE'' tot timpul anului potzi sta la plaja si sa faci baitza , fructe tropicale din belsuug si nu cred k e o destinatzie slabutza pt k mai totzi oamenii cu bani isi aleg destinatzii tropicale pt asi petrece ultimele ramasitze din viatza adica batranetzea
australianul78
Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
japonia 15 De la: Gabibi 21 Iulie 2010 19:30
ciao 2 De la: mbarboiu 18 Aprilie 2010 16:10
a fost cineva in macedonia - skopje? 4 De la: cristipene 26 Mai 2009 18:42
Lido di jesolo 5 De la: kudika226898 11 Septembrie 2011 23:34
Barcelona 2-6 August 2010 1 De la: Gabriel_Roma 12 Iulie 2010 02:54