Setari Cookie-uri

Destinatia preferata

Spune-ne care este destinatia ta preferata si poti castiga o carte oferita de editura Nemira.
Mult succes!

Postat pe 31 Octombrie 2008 09:26
Buna ziua!Destinatia mea preferata este Italia,deoarece poti imbina pasiunea pentru turism cu cea pentru istorie,arta si arheologie.Se vede experienta,stiu sa-si vanda produsele turistice in cea mai mare parte a situatiilor.Multumesc!
kudika080906
Postat pe 31 Octombrie 2008 09:55
TAILANDA Dstinatia mea preferata sau mai bine zis locul in care simnt ca mi-as regasi linistea.Thailanda este paradisul pierdut undeva intre zi si noapte, pierdut intre plajele superbe care fac din tine un romantic incurabil fara macar sa-ti dai seama si “spectacolul” serii afisat peste tot in jurul tau, este locul rupt din rai in care turistul este un adevarat rege si este tratat ca atare, totul este subjugat lui si creat in cinstea lui.Taramul libertatii si al dezinhibarii totale, al oraselor care nu dorm niciodata, al plajelor cu ape cristaline si al lagunelor albastre. Si de parca n-ar fi fost destul, aflu ca este si paradisul cumparaturilor la preturi mici si foarte mici !lajele sunt incredibile si parca desprinse din paradis.Ce poate un om sa isi doreasca mai mult.......!Multumesc
tetateta
Postat pe 31 Octombrie 2008 10:05
Buna. Destinatia mea preferata este Monte Carlo. Monaco uimeºte prin dimensiunile mici, dar te lasã fãrã glas prin numãrul mare de locuitori pentru o þarã atât de micã: are o populaþie de 32.000 de persoane la o suprafaþã de 1.95 km pãtraþi ceea ce o transformã în cea mai dens populatã þarã de pe Pãmânt.
Monaco este o monarhie constituþionalã, dar care are câteva curiozitãþi. Dacã numele Prinþesei Grace sau al Prinþului Albert vã sunt familiare, poate nu la fel de familiar vã este faptul cã suveranul conduce cu ajutorul unui Ministru de stat, ales din... Franþa.
in ceea ce priveste populatia, monegaºtii sunt minoritari, ei reprezentând doar 16 % din populaþie (predominã francezii), iar acest fapt nu e de mirare având în vedere cã aici îºi au reºedinþa foarte mulþi miliardari provenind din alte þãri; populaþia este apãratã de cea mai numeroasã poliþie din lume, dacã e sã luãm în considerare suprafaþa þãrii ºi numãrul de locuitori. Dar Monaco nu are armatã.
Dar poate ca nici nu au nevoie. Este cel mai civilizat si mai luxos stat pe care l-am vizitat. Un statulet mic mic, inconjurat de stanci care se termina in mare, masini frumoase, yahturi, civilizatie...paradis fiscal...e tot ce am vazut mai frumos.
OnaAndreea
Postat pe 31 Octombrie 2008 10:31
Grecia...peisaj mirific, legende si misterul unor locuri in care si pietrele vorbesc despre o istorie impletita cu mitologia."Et in Arcadia ego!"este ceea ce simti ca trebuie sa exclami cand sub talpi simti nisipul fierbinte, iar ochii se imbata de limpezimea apei, de cerul atat de albastru si mereu senin, de peisajul mirific in care si stancele golase au un farmec deosebit.Daca pot defini relaxarea, atunci cuvantul potrivit e Grecia.
rodel_lazy
Postat pe 31 Octombrie 2008 10:35
Bun gasit.
Destinatia preferata si mult visata este GRECIA. M-am indragostit de locurile mirifice pe care le-am tot vazut, pe internet, reviste, fotografii etc. Sper sa am ocazia, poate in vara viitoare, sa vizitez aceste locuri.

Va doresc o zi buna.
polleta
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:02
Cea mai interesanta destinatie pentru o vacanta perfecta mi se pare Maroc pentru ca este o imbinare perfecta a culturii arabe cu elemente exotice as putea spune. este un loc unde te poti relaxa si unde poti invata lucruri cel putin interesante. imi doresc sa merg in Maroc foarte mult. Este ceva cu totul deosebit. Daca te documinetezi putin inainte de a ajunge acolo vei avea parte cu siguranta de o vacanta originala si interesanta.
Yomina
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:25
Salut
Mi-ar placea foarte mult sa castig aceste premii.Destinatia mea preferata este orasul Paris si l-as descrie in trei cuvinte cosmopolit, istoric si foarte practic(transportul in comun este excelent organizat si desi e de 5 ori cat bucurestiul il strabati de la un capat la altul in max 1h ).Ai putea sa stai si 2 sapt si tot ai mai avea locuri noi de vizitat.
ratica
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:25
Uou...ce destinatii preferate aveti! Eu sint putin mai "patrioata". Cel mai bine m-am simtit in Moeciu de Sus. Si e culmea, caci toata viata m-a atras marea, apa, nisipul. La munte ma tirau parintii sau prietenii. In urma cu 5 ani am fost tirita la Moeciu de Sus, am ajuns noaptea, pe la orele 23:00, am mincat si m-am culcat...mare scofala! Si eram atit de obosita ca am adormit cu geamul intre-deschis, asta la sfirsitul lunii noiembrie. A doua zi m-am trezit incredibil de odihnita, am vazut geamul deschis, in camera nu era frig. Cind m-am apropiat de geam, in fata mea parca era un tapet care-mi umplea privirea. Nu mi-a venit sa cred, am iesit pe balcon si am ramas inmarmurita: muntele parca rasarise acolo peste noapte, panta era foarte abrupta, dar se vedeau ghemotoace mici, albe. Doamneee, erau oi. Oi ce pareau suspendate. M-am imbracat si m-am dus pe munte, eu, care nu urcasem niciodata la pas. Ce aer, ce liniste, ce priveliste, ce foame dupa citeva ore. Minunat. Am stat 4 zile si m-am plimbat pe jos, fara ATV, fara tocuri, fara masina. Oamenii sint ca si bunicii mei: inimosi, simpli, muncitori. Mi-a placut atit de mult, incit am facut revelionul acolo. M-am intors in primavara, apoi in vara, iar in vara, in toamna si la urmatorul revelion. Anul acesta este al cincilea revelion pe care-l voi petrece la Moeciu de Sus. Totul e simplu, e curat, e "bio"-asta ca sa fiu in ton cu tendintele secolului XXI, este, intr-un cuvint: "Reconfortant". Sper ca fiecare om sa-si gaseasca un astfel de loc, fie el in tara sau in afara ei!
andra13gabriela
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:52
Hola!!Destinatia mea preferata pt o vacanta de vis ar fi...SUPERBA SPANIE!!!mai exact BARCELONA capitala Cataluniei si al doilea oras dupa Madrid..mi-ar placea f mult sa ajung acolo si sa-l descopar pas cu pas deoarece este unul din cele mai palpitante si renumite metropole ale lumii;Barcelona este orasul lui Antonio Gaudi,este locul artei avangardiste al sec 20....Oricum cel mai bun lucru este sa o descoperim fiecare personal..si sper sa am aceasta ocazie curand!!Va doresc o zi buna!!Besitos!!!OLEEEEEEE!!
huellas
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:38
De cand studiez limba germana (de 3 ani) visez sa merg int-o tara unde se vorbeste limba si sa aplic tot ce am invatat :). Sunt sigura ca doua saptamani petrecute in Viena, printre localnici, ar echivala cu 2 luni sau mai mult de studiu induvidual acasa.
Viena mi se pare orasul perfect si poate fi caracterizat in cateva cuvinte: ... muzica, vals, cultura, castele, arhitectura de exceptie.
Daca as merge in Viena, prima data as vizita palatul Schonbrunn, iar apoi as continua plimbarea cu Ringul Vienez, unde voi admira cele mai frumoase cladiri ale capitalei Austriei: Palatul Mariei Tereza, Palatul Franz Josef, Muzeul de Istorie, Opera, Catedrala Sf. Stefan.
Iar cireasa din interiorul bomboanei : „batranul” parc de distractii Prater, care ne asteapta sa ne retraim copilaria. Nu as putea incheia aceasta vizita minunata fara o sesiune de cumparaturi pe celebra Mariahilfestrasse, Viena oferind multe produse de inalta calitate: ciocolata, celebrele cristale Swarowski, CD-uri si haine :x.
Ayda_lazy
Postat pe 31 Octombrie 2008 14:37
chiar nu vad cum ai putea sa desemnezi destinatia preferata daca nu ai apucat sa vezi toata lumea, si nici atunci nu stiu cum te-ai putea hotari :)
deci destinatia preferata, Pamantul !
pana una alta poate ar fi binevenite si niste orase romanesti, nu?
respekt!:D
googoodoll
Postat pe 31 Octombrie 2008 15:38
Destinatia mea favorita este Malta. Am fost anul acesta si a fost absolut superb... de vis
vidum
Postat pe 31 Octombrie 2008 17:33
Destinatia mea favorita este pe malul oceanului Atlantic la Lacanou in Bordeaux . Chiar daca au trecut trei ani de cand am fost, nu am sa pot uita devreme.
Axentioi
Postat pe 31 Octombrie 2008 19:30
;;; BUNA SEARA TUTUROR! SUNT MARIA SALAJAN, LOCUIESC LA BAIA-MARE, MM, IMI PLACE MULT SA CALATORESC, AM FOST GHID TURISTIC;10ANI, IN TIMPUL CONCEDIULUI DE ODIHNA, FACEAM EXCURSIILE !! AM CALATORIT MULT, IN TARILE SOCIALISTE, INAINTE DE 1989, DUPA ;1989, AM FOST IN; UNGARIA, TURCIA, ITALIA, SI MAI DES MERGEM IN SPANIA;;;UNDE AM FOST DE 5 ORI SI PLECAM ;ANUL ASTA;DE SARBATORILE DE IARNA! PENTRU CA AVEM ACOLO BAIETII ((2)) CU FAMILIA LOR DE 9 ANI!! DESTINATIA LA CARE MERGEM, ESTE ;;GUADALAJARA APOI LA ;TOLEDO! NE PLACE ACOLO PENTRU CA ;AVEM SPONSORII, BAIETII, CARE NE POARTA PRIN TOATA SPANIA! EI LOCUIESC IN SUD, DAR IN;2007, AM FOST IN NORD!! NU TREBUIE SA CHELTUIM DIN BANII NOSTRI, APOI NE DISTRAM VENIM ACASA SI NE TRECE DORUL DUPA CEI DRAGI PLECATI DEPARTE! AM FOST IN SPANIA, NUMAI VARA, ACUM VREM SA VEDEM CUM ESTE SI,, IARNA IN SPANIA! VIZITATI SPANIA E FRUMOS ;;TARE; TOLLEDO; SI ESTE FOARTE FRUMOS ;NORDUL SPANIEI SI LA MALLAGA LA MARE!M-AS BUCURA SA CASTIG O CARTE! AVEM PESTE ;;1000DE CARTI, IN BIBLIOTECA, AM FOST SI BIBLIOTECARA, IMI PLACE MULT SA CITESC! ,,,, VA DORESC, TUTUROR,, SARBATORI FERICITE, IAR CELOR CARE PLEACA,, SA AIBA PARTE, DE SARBATORI FERICITE, DE VIS;! DISTRACTIE PLACUTA TUTUROR, INDIFERENT UNDE O SA FITI; VA DORES; SARBATORI FERICITE; UN AN NOU MAI BUN!! MARIA SALAJAN BAIA-MARE, PENSIONARA.
sirsof
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:31
destinatia mea preferata este grecia,pentru ca imi place mult apa ,care este limpede si plaja ,care este curata.
lianatrasca
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:54
In destinatia mea preferata sunt piramidele , datorita faptului ca reprezinta o parte inca nedeslusita a istoriei omenirii , si sunt inca un mister pentru omenirea insasi , si radacinile ei.

Multumesc,

Horia Coman
pantegrus
Postat pe 31 Octombrie 2008 22:36
Sunt multe locuri ce pot si merita a fi vizitate. E greu sa alegi numai unul, dar romanticul Paris ramane printe preferatele mele. Dar sa nu uitam plaiurile mioritice care merita, cu prisosinta, vizitate.
calinpd
Postat pe 1 Noiembrie 2008 19:13
Destinatia preferata este la munte. Nu conteaza prea mult locatia ci aerul curat, linistea, susurul apelor cristaline, fosnetul padurilor si oamenii cu suflet bun.
elanul
Postat pe 2 Noiembrie 2008 11:41
Nu alerg dupa plaje exotice si ape racoroase care sa-mi mangaie gleznele si nici sa alerg cu plasa dupa cumparaturi cu preturi mici, mici si neinitiata in alte aventuri prefer sa-mi reculeg clipele ramase intr-un cadru care sa trezeasca si mai mult misterul in mine si as alege..desi sunt atatea destinatii Teotihuacan din Mexic.(fara alte comentarii).De asemenea, imi place sa-l citesc si pe Descartes.
boryca
Postat pe 2 Noiembrie 2008 18:05
Mi-am dorit mult sa vad Egiptul. M-a fascinat mereu, misterele de care e inconjurat , minunea piramidelor , istoria lui si civilizatia vechilor egipteni, credinta lor .Sunt un popor fascinant...
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:24
China ( Marele Zid Chinezesc). Intotdeauna mi-am dorit sa vad cele 7 minuni noi ale lumii (lista din 2007) si prima cu care as incepe ar fi marele zid chinezesc. E unic, e vechi, are o gramada de istorie ascunsa in pietrele lui pe care mi-as dori sa o ascult la fata locului.
utopianangel
Postat pe 3 Noiembrie 2008 11:18
Care este destinatia mea preferata?
Destinatia mea preferata este CEHIA mai precis frumoasa statiune Karlovy Vary. Este foarte frumoasa. O adevarata statiune pentru relaxare
dailpe
Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:01
Destinatia mea preferata este Spania,nu am reusit sa sa o vizitez dar sper ca intr-o zi am sa calc pe pamantul Spaniei.Este destinatia mea preferata in primul rand ca as dori sa merg acolo findca am o sora care munceste acolo si nu am vazut-o de 2 ani si findca e o tara superba,din foto.mihaela vintila,giurgiu,str. 1 decembrie 1918 bl.c17,ap.43
mihaela7
Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:14
Salut,
Destinatia mea preferata este Viena. Am avut ocazia sa vizitez vara aceasta Viena si pot spune ca mi-a placut la nebunie acest oras. Mi-ar placea sa-l revad cat mai repede, deoarece nu am reusit sa vad tot ce era de vazut. E un oras foarte bine organizat, ingrijit, unde am simtit cu adevarat ca nu ai nevoie de masina personala pentru ca mijloacele de transport in comun sunt la indemana fiecaruia.
oanapl_10
Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:25
Destinatia mea preferata? Mmmm..... Oare care ar fi? Am citit aici pe forum multe persoane care prefera strainatatea cu motivul ca nu au reusit sa viziteze complet acele locuri, altii au ca destinatii preferate locurile exotice sau locurile istorice, altii prefera in tara la munte deoarece au aer curat, peisaje... etc. Nu contest, fiecare are o destinatie preferata indiferent de motivele pe care le are. Dar eu? Care ar fi destinatia mea preferata? Va spun acum. Destinatia mea preferata este.......CALATORIA. Da, am spus bine. De ce?... Pot fi multe motive dar cred ca cel mai important ar fi ca, oriunde as merge, in tara sau in strainatate, imi place sa calatoresc, imi place sa vizitez multe locuri, sa descopar noutati, sa aflu lucruri noi, sa revad anumite locuri sau lucruri.
farahh
Postat pe 3 Noiembrie 2008 23:33
Destinatia visata este Monte Carlo. Odata pentru isoria acestui oras cat si pentru felul cum se traieste acolo. Vreau sa stau si eu la masa bogatiilor si sa pot sa am parte de tot ceea ce au si ei.

Postat pe 4 Noiembrie 2008 01:50
...Hello.CANCUN este destinatia la care visez,un oras plin de viata, stralucitor.Se canta live, se danseaza, se bea, se canta karaoke. Atmosfera este incitanta si indiferent de varsta, lumea se antreneaza in distractie.
...Vreau o vacanta acolo si apoi nu mai cer nimic niciodata!

funky_roua
Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:18
AVEAM MULTE DESTINATII PREFERATE IN TARA SAU IN STRAINATATE PANA CAND AM ZBURAT PE "ACOPERISUL LUMII"-acolo in jurul EVERESTULUI am avut 45 de minute de tacere si m-am simtit implinita, fara intrebari, fara dorinte, parca totul statea in loc! Chiar si pilotii si stewardesa avionetei de 12 locuri desi faceau cursa aceasta de mult timp pareau ca se simt ca si noi niste particule aflate la locul lor, plutind intr-o liniste totala, simtind ca nu mai dorim nimic si ca locul ne era familiar...Toti taceam covarsiti de imensitate, integrandu-ne .Am venit purificata.
medlink57
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:32
Destinatia perfecta? Hmm...grea intrebare...
Cu siguranta un loc insorit...insulele Maldive sau Seychelle, Bora Bora...paradisul pe pamant!
Gaby211081_lazy
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hotel Diamond, Sunny Beach 1 De la: dsavus 11 Iulie 2010 14:38
Bulgaria - concurs 1 De la: polleta 14 Noiembrie 2008 12:06
Am fost in Italia 30 De la: Rozana 21 Octombrie 2008 13:46
SARAJEVO 6 De la: adrianabadau 5 Mai 2010 15:53
Lituania 2 De la: sanducurmei 24 Februarie 2009 09:39