Setari Cookie-uri

Duni Bulgaria

A fost cineva la Hotel Marina Beach Duni Bulgaria? Se merita sa-ti petreci vacanta de vara acolo? Copiii au ce face acolo sau se vor plictisi. Nu am vazut pe pozele prezentate pe net nici un loc de joaca amenajat. Nu am vazut topogane la piscina.
madaenachescu
Postat pe 24 Ianuarie 2010 11:48
E super, super frumos la Duni.Sunt foarte multe locuri de joaca pentru copii, sunt instructori de joaca, sunt spectacole, jocuri interactive cu turistii.Am fost acolo anul trecut si imi doresc sa mai ajung alta data. Este o trupa de dans care face tot felul de spectacole din care fac parte si doi romani. Mergeti cu incredere si nu o sa regretati.
alexavisan
Postat pe 3 Februarie 2010 20:52
Bunã Mada.Despre Duni Resort poți face comparație cu un resort similar din Antalya. Intrã pe pozele mele și poți vedea poze,inclusiv harta resortului.Eu am fost anul trecut,am stat la Marina Royal Palace,deosebirea intre Marina Royal,este ca cei care stateau acolo,aveam brațarã galbena și dacã ne plimbam seara prin resort,puteam sã comandam la orice bar de la orice hotel,inclusiv puteam sa servim masa la orice hotel din resort,totul all-inclusive.La Marina Royal ,nu aveau acces decât turiștii ce stãteau acolo.Ca și divertisment,sunt piscine cu program de dans acvatic,aerobic,program pentru copii,polo,volei,fotbal pe plajã,darts.Dacã vrei îți poți lua și bicileta cu tine.Seara este program de divertisment pentru copii cât și pentru adulți,iar noaptea in Marina Royal,funcționeazã un club în Sky Bar.Mai poți face plimbare prin Sozopol,foarte interesant,chiar dacã ai all-inclusive,nu poți rata scoicile praspete gãtite in Sozopol.Dincolo de Duni Resort se gãsește un complex de apartamente Saint Thomas,care se vede noaptea foarte frumos.Mai poți face și o plimbare cu corabia din Duni pânã în Sozopol ziua.Dacã ai mai fost în Bulgaria,este ceva cu totul diferit fațã de tot ce știi prin Bulgaria.Eu am fost cu agenția AAtravel și cred cã și anul ãsta ajung la Duni,deoarece la 5 ore de mers sunt condiții super și mai ieftin decât la noi.
romulus_lazy
Postat pe 5 Februarie 2010 14:26
ce preturi ati gasit pentru familie cu un copil pana la 11 ani,la hotel marina royal palace- duni,incepand cu 01.07.2010?
kudika012887
Postat pe 6 Februarie 2010 13:04
Bunã,cel mai bine este sã intri pe site-ul agenției sã-ți faci o idee de preț AATravel.ro,eu am copiat ceva,dar nu știu dacã e super ok,eu cu agenția asta am fost anul trecut la Duni.


Hotel Marina Royal Palace


Localizare: pe plaja, langa hotelul Marina Beach.

Facilitati hotel: lobby cu receptie si bar, lift, restaurant, terasa, piscina, bar pe plaja, sezlonguri si umbrele de soare la piscina, fitness,10 terenuri de tenis, volei pe plaja, fotbal pe plaja, windsurf, polo, aerobic, gimnastica, darts, tenis de masa, sauna, bai cu aburi, Jacuzzi, masaj.

Dotari camere: baie cu dus si WC, uscator de par, climatizare, satelit TV, telefon, minifrigider, balcon sau terasa.

Masa: All inclusive.

20.06-10.07
54



* Tarifele sunt exprimate in Euro/ persoana/ zi

Supliment Sea View: 4 Euro /persoana /zi, si 2 Euro/ copil/ zi
Primul copil 2- 5,9 ani pat suplim in camera dubla, junior suite sau suite cu 2 adulti – gratuit
Primul copil 6 - 15,9 ani pat suplim in camera dubla, junior suite sau suite cu 2 adulti – 60% reducere
Al doilea copil 2 - 15,9 ani in junior suite sau suite cu 2 adulti - 50% reducere.
Adult pat suplim.– 20%reducere

*Grad de ocupare:
-in camera dubla – maxim 3 persoane;
-in apartament sau junior suite – 2+2 sau 3 adulti (se vor incasa minim 3 adulti);

10% reducere Early Booking pentru rezervari primite si achitate integral pana la data de 30.04.2010. Discountul nu se aplica la suplimente, paturi suplimentare sau taxe.


DUNI RESORT PROGRAM ALL INCLUSIVE

Restaurante:
- 4 restaurante principale la hotelurile Marina Royal Palace, Marina Beach, Holiday Village, Pelican;
- 2 restaurante a-la-carte /cu rezervare;
- Mehana – restaurant traditional bulgaresc /taverna in Holiday Village;
- restaurant italianesc hotel Belleville;

Baruri:
- 4 lobby-baruri
- 4 baruri la piscine
- 1 snack-bar pe plaja
- 1 bar Wunder in Holiday Village
- 1 bar teren tenis in Holiday Village
- 1 disco-bar in Holiday Village

Mancare si bauturi: All inclusive: mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari amiza, cafea, dulciuri, cina, masa de noapte, bauturi locale alcoolice si non alcoolice.

Piscine: 4 complexe de innot, piscine pentru copii, dusuri, sezlonguri pentru soare, locuri de joaca pentru copii

Plaja: plaja este lata si lunga cu nisip cu sezlonguri pentru soare, umbrelute de soare, dusuri, statie sporturi acvatice, paza.


Mini-Cluburi: pentru grupe de varsta de 3-6 ani.; 7-12 ani si 13-16 ani; scaune de copii in restaurant, animatie si distractie pentru copii, locuri de joaca pentru copii, video proiectie pentru copii, discoteca pentru copii.

Sporturi: 10 terenuri de tenis (echipamentul si instructor cu plata), tenis de masa, bocha, aerobic, step-aerobic, stretching, aqua-aerobic, hip-hop, tae-bo, break-dance; volei pe plaja, fotbal pe plaja, fitness, open-air fitness in Holiday Village; sauna, Jacuzzi.

Distractie: programe artistice, disco, jocuri la piscines, jocuri in apa, cursuri de dans, centru de creativitate.

Nota:
Turistii cazati in Marina Beach, Pelican, Belleville si Holiday Village pot folosi toate serviciile in Duni Resort incluse in programul all inclusive, cu exceptia restaurantului principal, lobby-barului si piscinelor apartinand Marina Royal Palace.

romulus_lazy
Postat pe 6 Februarie 2010 15:54
Va multumesc pentru raspunsuri! Am luat bilete prin agentia Solis travel. 54 e/pers/zi pana pe 10 iulie. Ofera 15%early booking si 5%reducere de grup.
madaenachescu
Postat pe 8 Februarie 2010 12:21
yupiiiii
mirela_ghindescu
Postat pe 25 Martie 2010 22:29
cum e la Holiday Village uni?
a fost cineva?ma intereseaza daca au camere mari ca suntem familii cu cite 2 copii si daca au conditii asa cum scriu pe site.Ce am vazut eu e vorba de un complex de vile.Unde mergem sa mancam,departe de unde dormim?
ioanr
Postat pe 6 Aprilie 2010 10:50
Holliday Village,face parte din Duni Resort.Nu știu care e oferta dar dacã este cu masã,inseamnã ca masa o poți servi oriunde mai puțin Marina Royal Palace.Intrã pe pozele mele și poți vedea harta resortului!
romulus_lazy
Postat pe 9 Aprilie 2010 00:55
nu am fost cu copilul, dar se merita. sunt amenajate pe plaja locuri de joaca pentru copii
lazy002217
Postat pe 6 Mai 2010 09:22
foarte frumos!!!! merita!!!!!
lazy002540
Postat pe 9 Iulie 2010 15:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa plec in grecia prin work and travel eurolife ce parere aveti?? 1 De la: an3mary19 31 Ianuarie 2012 03:52
Hotel Club Ephesus Princess Kusadasi 13 De la: miki111 16 August 2009 20:55
barcelona - callela del mar 10 De la: Titanika 8 Februarie 2012 23:52
Vacanta pe Valea Prahovei 17 De la: rodica_sucleanta 20 Mai 2009 21:08
VA RECOMAND AGENTIE EUROPA TRAVEL! MERITA! 8 De la: sweetheart_simy 2 Aprilie 2010 11:26