ROMA

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent ROMA: (5 din 1 vot)
 
ancarapan Avatarul lui ancarapan

3 mesaje
Membru din: 20/11/2007
Oras: bucuresti

vreau si eu un pic de ajutor..urmeaza sa plec la Roma pentru 5 zile si as vrea sa stiu cum ajung de la aeroport(plec cu wizz air) in piata san pietro (langa Vatican)..ce trebuie sa iau de la aeroport,de unde iau bilet si,eventual ,cat costa biletul.de asemenea,ce as putea vizita ca sa ma incadrez in timpul pe care il am la dispozitie...am o brosura,dar parca ma intereseaza mai mult experienta oamenilor.Cu multumiri anticipate pentru sprijin..
Raporteaza abuz de limbaj
lazy002074 Avatarul lui lazy002074

1 mesaj
Membru din: 9/04/2010
Oras: bucuresti

din aeroport poti lua un tren care ajunge la GARA TERMINI .Biletul la tren este in jur de 10eur .Iti recomand sa-ti cumperi legituimatie de calatorie pentru 72 ore ;aceasta este valabila pe metou ;tramvaie ,bus
CU METROUL POTI AJUNGE LA VATICAN UNDE ESTE BINE SA_TI faci rezervarea on line de acum (biletul este cam 30 eur) dar nu mai stai la coada acolo sa pierzi timp
DE VIZITAT
BASILICA SAN PIETRO
BASILICA SAN PAOLO CARE ESTE MAGNIFICA
CASTELUL SANT ANGELO
COLOSSEUM
ARCUL DE TRIUMF
FONTANA DI TREVI
SUNT MULTE ,dar poti lua o harta turistica si ai cele mai renumite obiective turistice .

DRUM BUN !
Raporteaza abuz de limbaj
avocatmunteanu Avatarul lui avocatmunteanu

1 mesaj
Membru din: 20/11/2007

Depinde la care aeroport aterizezi. Daca aterizezi la Ciampino este mai usor caci iei autobuzul (4 euro) din fata aeroportului si cobori in statia Termini(este in centrul Romei).Calatoria dureaza cam 15-20 min. Daca aterizezi la Fiumicino, din aeroport cobori cam doua etaje de unde iei trenul pina la statia Termini (costa 14 euro)si dureaza 35-40 min. In orice caz trebuie sa ajungi in statia Termini- este cea mai mare statie de metro, bus, tren- si de acolo cauti metro linia A. Piata San Pietro este cam a 5-a sau 6-a statie de la Termini, oricum vei vedea in metro, cobori la statia Vatican. Iti recomand sa-ti cumperi abonament la toate mijloacele de transport, valabile o saptamina si nu vei avea probleme. Distractie placuta si saruta Roma si din partea mea.
Raporteaza abuz de limbaj
catalynn1 Avatarul lui catalynn1

12 mesaje
Membru din: 14/11/2008
Oras: iasi

In 5 zile ai timp sa vizitezi toata roma, eu am stat 2 zile jumate si am vazut cam tot ce se putea vedea. Un sfat, nu-ti lua cazare langa gara si incearca sa eviti zona noaptea, nu e o senzatie prea placuta sa te intalnesti cu negri sau chinezi sau sa dai peste un scandal pe acolo.
Raporteaza abuz de limbaj
Daniel_lazy Avatarul lui Daniel_lazy

12 mesaje
Membru din: 20/11/2007
Oras: bucuresti

Puteti lua taxiul, care este 40 euro de la orice aeroport Fiomicino sau Ciampino pana in centru Romei. Toate taxiurile au acest tarif. Sunt si niste Maxi taxi care cer 60 euro pt 2 persoane , nu va ardeti cu ele . sau cu tren pana la Termini si de acolo metrou cu 1 euro calatoria. Cu biletul ce l-ati luat de la metrou daca va urcati in orice alt mijloc de transport (autobuz) in maxim 75 minute nu mai trebuie alt bilet, e valabil acelasi, doar trebuie iar taxat.
Eu am fost luna asta intre 21-25 aprilie si am avut placuta surpriza sa constat ca exista o saptamana pe an cand la Roma muzeele sunt gratis, cu exceptia celui de la Vatican. A fost super, cel mai frumos oras ce l-am vizitat pana acum, muzeu in aer liber cum spunea si altcineva. Se poate manca la o taverna cu cca 10 euro de pers.
Deci retineti 19-25 aprilie gratis la muzee in Roma.
Raporteaza abuz de limbaj
DAN
dusilumi@yahoo.com Avatarul lui dusilumi@yahoo.com

3 mesaje
Membru din: 25/01/2008

Cel mai bine taxi privat. Noi am venit sapt trecuta. Am vrut si noi sa luam trenul dar era un tip dragut-Marco-lucreaza la aeroport si ne a indrumat spre un microbuz ( afacere familie, cred) 15 euro
Poti sa ti iei Roma pas si ai intrare gratuita la primul obiectiv turistic(excl.Vatican), apoi reduceri si gratis 3 zile la orice mijloc in comum din Roma.
Distractie!
Raporteaza abuz de limbaj
Cer_instelat Avatarul lui Cer_instelat

118 mesaje
Membru din: 20/01/2008

De la: ancarapan, la data 2010-04-15 11:24:15vreau si eu un pic de ajutor..urmeaza sa plec la Roma pentru 5 zile si as vrea sa stiu cum ajung de la aeroport(plec cu wizz air) in piata san pietro (langa Vatican)..ce trebuie sa iau de la aeroport,de unde iau bilet si,eventual ,cat costa biletul.de asemenea,ce as putea vizita ca sa ma incadrez in timpul pe care il am la dispozitie...am o brosura,dar parca ma intereseaza mai mult experienta oamenilor.Cu multumiri anticipate pentru sprijin..


Cand pleci?
Cu agentie sau pe cont propriu?
M-ar interesa si pe mine sa merg. Spune-mi cam cat crezi te costa pe tine... spune ceva amanunte !!!
Raporteaza abuz de limbaj