Setari Cookie-uri

Exista prietenie intre femeie si barbat fara sex?

De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 10:06:20
De la: Calin_, la data 2010-08-12 09:58:06
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 09:55:37cu mine nu vrea sa se imprieteneasca nimeni?
promit ca nu vom face decat sa "filozofam"!

Fante, stii ca tu esti prietenul meu cel mai bun...

Caline nu confunda "borcanele" aici este vorba despre prietenia intre un barbat si o femeie! sa nu-mi spui ca intre timp ti-ai schimbat......................? ca sa nu dam loc de interpretari hai sa stabilim de la inceput imi plac baieti dar ca si parteneri de bere in schimb ador femeile chiar si pentru prietenii scurte sau filozofari!

Pai si eu ce credeai ca vreau de la tine? Doar o relatie de prietenie bazata pe bere
Da spune drept fante, ai bea o bere cu mine?
Calin_
Postat pe 12 August 2010 10:19
De la: stem_29, la data 2010-08-12 10:17:06

( topicul era cu totul altul)......dar ne-a ierta d'soara al cui este:))

Domnisoara a cui este topicul obisnuieste sa injure si sa improste cu jigniri personale oricare ar fi ideea topicului, ba chiar sa te urmareasca pe diverse topicuri doar ca sa faca asta. Asa ca... putin imi pasa de asemenea specimen.
Oricum, am ramas in sfera subiectului: prietenie.

Dar fie, haide sa cedam trecerea sexului intre femeia si barbatul prieteni.
Nu inainte de a-ti spune ca-mi pare rau ca prietena ta a parasit lumea asta asa curind si ca-mi pare bine ca ai avut incredere sa impartasesti aceasta poveste a ta de suflet.
soraderazboi
Postat pe 12 August 2010 10:27
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 10:27:55

Domnisoara a cui este topicul obisnuieste sa injure si sa improste cu jigniri personale oricare ar fi ideea topicului, ba chiar sa te urmareasca pe diverse topicuri doar ca sa faca asta. Asa ca... putin imi pasa de asemenea specimen.

Nu inainte de a-ti spune ca-mi pare rau ca prietena ta a parasit lumea asta asa curind si ca-mi pare bine ca ai avut incredere sa impartasesti aceasta poveste a ta de suflet.

Din martie, anul acesta nu mai e..nu-i seara sa nu ma rog pt. sufletul ei....asta-i viata, sau destinul....
"Dumnezeu are cu fiecare planul lui..eu o sa plec curand...sa-mi mai vezi si mie de copil ,as fi vrut ca sa mai raman macar vreo 4 ani, pt. a-l vedea om insa cum ziceam, Dumnezeu are alt plan cu mine"......:) ( sunt cuvintele ei, care mi le-a zis in ajun de Craciun)
(Ia uite in ce-am dat-o! gata, ma mut la topicul cu sex )
stem_29
Postat pe 12 August 2010 10:35
De la: Calin_, la data 2010-08-12 10:19:43
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 10:06:20
De la: Calin_, la data 2010-08-12 09:58:06
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 09:55:37cu mine nu vrea sa se imprieteneasca nimeni?
promit ca nu vom face decat sa "filozofam"!

Fante, stii ca tu esti prietenul meu cel mai bun...

Caline nu confunda "borcanele" aici este vorba despre prietenia intre un barbat si o femeie! sa nu-mi spui ca intre timp ti-ai schimbat......................? ca sa nu dam loc de interpretari hai sa stabilim de la inceput imi plac baieti dar ca si parteneri de bere in schimb ador femeile chiar si pentru prietenii scurte sau filozofari!

Pai si eu ce credeai ca vreau de la tine? Doar o relatie de prietenie bazata pe bere
Da spune drept fante, ai bea o bere cu mine?

Caline ce-i cu tine astazi? incepi sa devii sentimental?
ai drum prin Bucuresti da un semn esti invitatul meu la cate beri vei pofti!
fante_de_dorobanti
Postat pe 12 August 2010 10:37
Momentan nu am drum spre capitala, in schimb doua prietne de-a mele tocmai au ajuns in dimineata asta... Filozofesi cat vrei cu ele si mie imi trimiti berea
Calin_
Postat pe 12 August 2010 10:39
De la: Calin_, la data 2010-08-12 10:39:25Momentan nu am drum spre capitala, in schimb doua prietne de-a mele tocmai au ajuns in dimineata asta... Filozofesi cat vrei cu ele si mie imi trimiti berea

Caline sper sa merite ! nu fac risipa de filozofeala!
fante_de_dorobanti
Postat pe 12 August 2010 10:49
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 09:41:42
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-12 09:22:03
De la: soraderazboi, la data 2010-08-11 21:52:44Toti marii mistici, ba chiar si psihologii, din cite stiu eu, afirma ca exista cai prin care putem canaliza energia sexuala in cu totul altceva si o folosim, pe care pe care n-o lasam sa o ia razna, in alte scopuri, pozitive (decit in scopul satisfactiei de moment, care ar distruge o prietenie).

unii dintre ei n-au cunoscut sexul, iar altii au fost exact pe partea opusa, fu-tand tot ce prindeau, femei, barbati, animale.
primii aveau timp destul de filozofare

Cam usor pui stampile, geo. Dar vezi, tu n-ai decit sa nu bagi in seama ceea ce spun oamenii intelepti, care si-au dedicat viata unor scopuri carora multi dintre noi nu le-am face fata.
A nu face sex nu inseamna a nu avea energie sexuala. Si despre asta era vorba, despre a folosi o parte din acea energie canalizind-o spre altceva. Sau, in cazul misticilor abstinenti, pe toata.

d-aia viata e atat de perfecta!!
tare as vrea sa vad gandirea si scrierea unui ascet, potrivindu-se timpurilor actuale.
iluzie , surioara draga, mai degraba i-as spune..har, in cazu' ascetilor!
noi, adica multimea vida din care ne tragem, fara har, ganduri ascetice sau filozofari inutile, vedem sexu' ca un fapt bine intemeiat si cu urmari placute, practice, palpabile, orgasmice. iar daca energia sexuala neconsumata ne macina, o rezolvam singuri.

se prea poate ca in momentu' cand am scris acest mesaj, sa nu ma fi gandit la sex. da' nu bag mana-n...foc!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 August 2010 10:55
Care era iluzia, geo, ca nu m-am prins.
In ceea ce ma priveste, cred intr-o mistica a sexului si, de fapt, asta chiar imi intensifica trairile, pe care ma ajuta sa le valorific mult mai bine decit inainte. Restul, toata "aparatura" palpabila a sexului, ramine doar instrumentar.
soraderazboi
Postat pe 12 August 2010 11:05
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 11:05:20Care era iluzia, geo, ca nu m-am prins.
In ceea ce ma priveste, cred intr-o mistica a sexului si, de fapt, asta chiar imi intensifica trairile, pe care ma ajuta sa le valorific mult mai bine decit inainte. Restul, toata "aparatura" palpabila a sexului, ramine doar instrumentar.

era vorba de energia sexuala a misticilor asceti!

sincer, cand a fost ultima oara?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 August 2010 11:09
geo, cu toate ca iarasi intreci masura si ma faci sa-mi doresc sa te ocolesc de acum inainte, iata, iti dau raspunsul dupa care tot alergi de prima data cind ai venit cu provocari la adresa mea: ieri dimineata, si, inainte de asta, ieri seara. Cam asta e programul obisnuit.
Sper ca acum esti satisfacut si tu. Oricum, dintre toti cei care posteaza pe aici, nu, de la tine nu ma asteptam la anumite chestiuni.
Iar cu asta spun asa: cei care mai au curiozitati la adresa vietii mele n-au decit sa-si faca avionase de hirtie din ele si sa se joace cu ele cind sint singuri si plictisiti.
soraderazboi
Postat pe 12 August 2010 11:14
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-12 11:09:15
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 11:05:20Care era iluzia, geo, ca nu m-am prins.

era vorba de energia sexuala a misticilor asceti!

sincer, cand a fost ultima oara?

geo imi scot "palaria"!

soro las ca m-am prins eu! ce-mi place "filozofeala" voastra cum o da unul dintre voi cu ea de gard si ala nu-i geo sigur! a nu se lua aceasta postare ca pe un afront personal!
fante_de_dorobanti
Postat pe 12 August 2010 11:14
Da, inteleg, din asta isi trag multi forumisti satisfactia: a lua modul de gindire al altcuiva si a da cu el de gard, cica asa se simt si ei impliniti, ca au facut ceva.
Haide sa-ti spun un secret, fante. Sa faci pe grozavul in felul asta, in loc sa vii cu niste idei, chiar opuse, pe care sa le poti sustine si tu la fel, este cel mai usor. Numai ca o asemenea grozaveala nu face cinste si nici nu aduce beneficii nimanui. Este ca si cum ai considera afront personal faptul ca altcineva are o filozofie de viata si un mod de a gindi diferit.

Incep sa cred ca, intr-adevar, kudika este loc doar pentru mistocareala ieftina si dat de gard.
soraderazboi
Postat pe 12 August 2010 11:17
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 11:17:13Da, inteleg, din asta isi trag multi forumisti satisfactia: a lua modul de gindire al altcuiva si a da cu el de gard, cica asa se simt si ei impliniti, ca au facut ceva.
Haide sa-ti spun un secret, fante. Sa faci pe grozavul in felul asta, in loc sa vii cu niste idei, chiar opuse, pe care sa le poti sustine si tu la fel, este cel mai usor. Numai ca o asemenea grozaveala nu face cinste si nici nu aduce beneficii nimanui. Este ca si cum ai considera afront personal faptul ca altcineva are o filozofie de viata si un mod de a gindi diferit.

Incep sa cred ca, intr-adevar, kudika este loc doar pentru mistocareala ieftina si dat de gard.

interesanta abordare! eu cred ca acest forum este locul unde multi sunt ceea ce sunt si in viata de zi cu zi,nu incearca sa pozeze in altceva sau si mai rau sa-i faca pe ceilalti sa se simta inferiori! sper ca asta sa-ti dea de gandit nu de alta dar abea ce m-am "incins" la filozofeala!
fante_de_dorobanti
Postat pe 12 August 2010 11:21
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 11:14:03geo, cu toate ca iarasi intreci masura si ma faci sa-mi doresc sa te ocolesc de acum inainte, iata, iti dau raspunsul dupa care tot alergi de prima data cind ai venit cu provocari la adresa mea: ieri dimineata, si, inainte de asta, ieri seara. Cam asta e programul obisnuit.
Sper ca acum esti satisfacut si tu. Oricum, dintre toti cei care posteaza pe aici, nu, de la tine nu ma asteptam la anumite chestiuni.
Iar cu asta spun asa: cei care mai au curiozitati la adresa vietii mele n-au decit sa-si faca avionase de hirtie din ele si sa se joace cu ele cind sint singuri si plictisiti.

intrec masura!!!??
suntem la o discutie despre sex, intr-un topic legat de prietenie fara sex. crezi ca mi-as fi permis sa te intreb daca eram intr-o discutie despre oja sau fotbal???
sa stii ca n-am demisticizat valoarea sexului intrebandu-te de el. face parte din viata noastra, ca si un belet de tramvai. unii il ridica la rang de arta , altii il fac sa fie o vulgaritate.
iar intrebarea isi are rostu' ei . atata timp cat filozofezi la adresa sexului , inseamna ca ai timp berechet doar sa te gandesti la el.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 August 2010 11:22
si sa stii, nu te-am injurat!!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 August 2010 11:23
Felicitari pentru concluzii, geo, si la revedere.
soraderazboi
Postat pe 12 August 2010 11:25
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 11:25:22Felicitari pentru concluzii, geo, si la revedere.

la revedere!
si iarta-ma ca am indraznit sa te contrazic!!!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 August 2010 11:29
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-12 11:29:28
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 11:25:22Felicitari pentru concluzii, geo, si la revedere.

la revedere!

eu cred ca asta a fost exemplul clar ca intre un barbat si o femeie nu poate exista o simpla prieteni!
fante_de_dorobanti
Postat pe 12 August 2010 11:32
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 11:32:39

la revedere!

eu cred ca asta a fost exemplul clar ca intre un barbat si o femeie nu poate exista o simpla prieteni!

Calin_
Postat pe 12 August 2010 11:35
Care mi-ai suparat-o mai? Geo?????????????????

Mai soro..daca nu iti place un topic, nu-l citesti, si gata..ce mare chestie? Stai sa te certi tu cu geo care pe mine una ma distreaza teribil ce si cum raspunde la topicuri.De ce sa intrii in polemici aiurea cu niste oameni pe un forum pe care nu-i cunosti, despre care nu stii nimic?
_Cryssa_
Postat pe 12 August 2010 11:36
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 11:32:39

la revedere!

rautate ce esti!!

geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 August 2010 11:40
realizez machiaj pe mireasa si diferite okazii, cu produse Lancome, MAC Dior pt programari0723065330 OFERTA DE PRET
cris_make_up_artist
Postat pe 12 August 2010 11:42
De la: cris_make_up_artist, la data 2010-08-12 11:42:53realizez machiaj pe mireasa si diferite okazii, cu produse Lancome, MAC Dior pt programari0723065330 OFERTA DE PRET

ce ma enervezi!!
aici se discuta lucruri importante si apari tu cu machiaju'!
oja n-ai?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 August 2010 11:46
De la: soraderazboi, la data 2010-08-12 10:27:55

mai femeie nebuna "SORADERAZBOI" ia mai cara-te de aici femeie proasta asta esti ai dat dovada de multa idiotenie si imbecilitate asta iese din creierul dumitale care este prea odihnit..nu ma pun cu o proasta ca dumneata si asa ai creierul foarte atrofiat de prea multa prostie
kudika029282
Postat pe 12 August 2010 12:13
Mi-am sters contul "soraderazboi" pentru ca gasesc inutila participarea mea in continuare pe acest forum, din mai multe motive.

1. Nu exista administrare/moderare (a se vedea injuraturile ca la gura cortului si propaganda violului, care nu ar fi acceptata de nici un administrator de site serios din lume).

2. Dorinta de a dezbate o tema sau alta, la un anumit nivel si cu un anumit grad de seriozitate, nu doar ca nu este respectata, dar atrage dupa sine rautati si aprecieri denigratoare la adresa initiatorului.
Ca sa nu spun ca, daca iti doresti asemenea dezbateri si discutii, ofensezi, pentru ca se pare ca se percepe ca faci pe desteapta si ii faci pe ceilalti sa se simta inferiori (de parca n-ar fi problema lor cum se simt ei).

3. Prefer sa-mi pierd timpul mort pe care, la fel ca oricare dintre incriminatorii care se dovedesc multi a fi, il am si eu, pe alte forumuri, unde gasesc mai multa aplecare spre discutii si mai putina spre catalogari si razboaie personale, inutile si agasante.

Am facut acest cont, cu numele meu real, pentru aceasta unica postare, dupa care-l voi sterge. Chiar daca a crede cu tarie ca cine-ti este tie antipatic trebuie sa fie o varza de om este absolut necesar pentru unii dintre noi, aveti acum la dispozitie tot necesarul pentru a va confirma sau infirma presupozitiile la adresa mea. Daca chiar vreti sa faceti asta si, de fapt, nu era vorba doar de obtine o satisfactie marunta din doua-trei vorbe zise aiurea.

crysa, cu tine mi-ar fi placut sa pastrez legatura, daca googlezi numele meu, imi vei gasi si blogul (blogurile), si id-ul de messenger, pe care ti-l voi si oferi intr-un mesaj privat (nu stiu daca nu dispare insa la stergerea contului).

Distractie placuta tuturor.
Catalina_George
Postat pe 12 August 2010 12:45
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-12 11:46:16
De la: cris_make_up_artist, la data 2010-08-12 11:42:53realizez machiaj pe mireasa si diferite okazii, cu produse Lancome, MAC Dior pt programari0723065330 OFERTA DE PRET

ce ma enervezi!!
aici se discuta lucruri importante si apari tu cu machiaju'!
oja n-ai?

Ti-as recomanda totusi ruj:))))))
Stii, poza asta e numa' buna sa-ti si puna rujul.
Da chiar, oare fata cu machiajul ei de mirese, cum s-a ratacit p'aci?!
Aici e ' azil de batrani" ce mirese vede?
stem_29
Postat pe 12 August 2010 12:55

ce "slabi de ingeri" sunt cate unii/unele!
fante_de_dorobanti
Postat pe 12 August 2010 14:02
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 14:02:58

Nu cred ca se pune problema asa fante...evident au fost lucruri care au deranjeaza. Eu nu-mi dau cu parerea care ce vina a avut insa este foarte clar ca s-a simtit ofensata. Daca are sau nu motive sa fie...este deja o problema ce pe noi ne depaseste.
_Cryssa_
Postat pe 12 August 2010 14:13
De la: Catalina_George, la data 2010-08-12 12:45:08Mi-am sters contul "soraderazboi" pentru ca gasesc inutila participarea mea in continuare pe acest forum, din mai multe motive.

1. Nu exista administrare/moderare (a se vedea injuraturile ca la gura cortului si propaganda violului, care nu ar fi acceptata de nici un administrator de site serios din lume).

2. Dorinta de a dezbate o tema sau alta, la un anumit nivel si cu un anumit grad de seriozitate, nu doar ca nu este respectata, dar atrage dupa sine rautati si aprecieri denigratoare la adresa initiatorului.
Ca sa nu spun ca, daca iti doresti asemenea dezbateri si discutii, ofensezi, pentru ca se pare ca se percepe ca faci pe desteapta si ii faci pe ceilalti sa se simta inferiori (de parca n-ar fi problema lor cum se simt ei).

3. Prefer sa-mi pierd timpul mort pe care, la fel ca oricare dintre incriminatorii care se dovedesc multi a fi, il am si eu, pe alte forumuri, unde gasesc mai multa aplecare spre discutii si mai putina spre catalogari si razboaie personale, inutile si agasante.

Am facut acest cont, cu numele meu real, pentru aceasta unica postare, dupa care-l voi sterge. Chiar daca a crede cu tarie ca cine-ti este tie antipatic trebuie sa fie o varza de om este absolut necesar pentru unii dintre noi, aveti acum la dispozitie tot necesarul pentru a va confirma sau infirma presupozitiile la adresa mea. Daca chiar vreti sa faceti asta si, de fapt, nu era vorba doar de obtine o satisfactie marunta din doua-trei vorbe zise aiurea.

crysa, cu tine mi-ar fi placut sa pastrez legatura, daca googlezi numele meu, imi vei gasi si blogul (blogurile), si id-ul de messenger, pe care ti-l voi si oferi intr-un mesaj privat (nu stiu daca nu dispare insa la stergerea contului).

Distractie placuta tuturor.
mai femeie esti tot aceasi marie cu alta palarie..nu ma poti insela ca ti-ai schimbat nick-ul dar esti tot aceasi muiere nebuna si infecta cu vocabular de mahala
kudika029282
Postat pe 12 August 2010 15:54
De la: crysa_tm, la data 2010-08-12 14:13:02
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-12 14:02:58

Nu cred ca se pune problema asa fante...evident au fost lucruri care au deranjeaza. Eu nu-mi dau cu parerea care ce vina a avut insa este foarte clar ca s-a simtit ofensata. Daca are sau nu motive sa fie...este deja o problema ce pe noi ne depaseste.

problema se pune in felul urmator crysa: atunci cand ai niste convingeri si idei in care crezi pana in panzele albe pai le susti nu incepi sa te dai lezata cand altcineva are o alta viziune fata de a ta si in lipsa de alte argumente incepi sa scoti in evidenta cat de superior esti si sa ataci(asta este strict parerea mea ) ! aici sunt oameni de tot felul buni, rai, mai putin buni sau mai putin rai ne conformam(doar asa este si in viata de zi cu zi) si mergem mai departe nu procedam precum un copil mic nu ne mai convine ne luam jucariile si plecam! este strict alegerea ei! sunt curios oare in viata reala tot asa procedeaza?
fante_de_dorobanti
Postat pe 12 August 2010 16:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pffff 7 De la: yumalai 22 Iunie 2010 13:22
caut amanta 4 De la: cryssex6989 20 Februarie 2016 14:11
Cu ce actori v-ati dori sa faceti sex? 295 De la: cotyca 28 Aprilie 2011 08:29
m-a inselat 56 De la: amalia206 25 August 2013 11:27
Prietenul ex-ului tau 9 De la: DreamHunter 14 Noiembrie 2010 21:40