Mai multe
| Am aflat de curand ca sotul meu ma inseala. Dar povestea este veche, el ma inseala din al II lea an de casatorie, dar am crezut ca o sa renunte. Timpul a trecut dar el nu a renuntat la aventuri, acum avem o fetita de 4 anisori. El se comporta cu mine foarte rece, urat ma agreseaza verbal si fizic( in sensul ca ma si bate) . A mai fost violent cu mine si chiar ma lovit si am certificat medico-legal de cand ma batut (eram toata vanata la ochiul stang si pe fata, dar l-am iertat pentru fetita. Acum insa a devenit tot mai distant nu am voie sa-l intreb nimic sau sa-i zic ceva ca ma loveste. Tot timpul imi spune ca daca il mai intreb ceva cat de curand o sa-mi dea o bataie de o sa-l tin minte o vreme buna ca si atunci cand am fost vanata pe fata si la ochi. As vrea sa pun capat situatiei respective dar mi-e frica ca imi ia fetita deorece eu acum nu am servici sunt in somaj, dar mi-e frica caci daca plec vine dupa mine la parinti mei si face scandal si nu as putea sa-mi supun fetita la asemenea lucruri. V a rog cine a trecut prin asa ceva, sa-mi dea si mie un sfat. Chiar nu stiu ce decizie sa iau. Astept parerile voastre. Multumesc mult. | ||
|
kudika294855 Postat pe 27 Iulie 2010 10:24 |
||
|---|---|---|
|
"(eram toata vanata la ochiul stang si pe fata, dar l-am iertat pentru fetita" Daca te-ai fi gandit macar o clipa la copilul ala,nu l-ai fi iertat! Te-ai gandit sa aibe copilul un tata,nu? Te-ai gandit cum o sa creasca copilul ala in batai,certuri,jigniri etc? "Chiar nu stiu ce decizie sa iau" Inca nu ti-ai dat seama care e decizia cea mai corecta pentru tine si copilul tau?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 27 Iulie 2010 10:30 |
||
| Doamne fereste..eu nu pot sa cred ca in in secolul 21 cand femeia este super emancipata si are drepturi egale cu barbatul..ba chiar mai mult..cand statul protejeaza mama si copilul, tu stai cu un animal care te bate. Mai femeie? ce mai stai? Legal, el nu-ti va putea lua copilul niciodata pentru ca in Romania mama este cea care primeste copilul dupa divort iar venitul nu are nici o legatura pentru ca el iti va plati pensie alimentara suficient cat sa ajunga pentru cheltuielile copilului (teoretic da...practic banii nu sunt suficienti, dar in speta...tu vei primi oricum copilul). Si ce daca face scandal? Oricum te-a batut de te-a rupt..oricum o duci ca naiba ... Mergi la ai tai si refa-ti viata pana nu e prea tarziu | ||
|
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 27 Iulie 2010 10:41 |
||
| Va multumesc pentru sfaturi si eu m-am gandit tot asa. Ma bucur ca am gasit sprijin din partea voastra. | ||
|
kudika294855 Postat pe 27 Iulie 2010 10:53 |
||
De la: kudika294855, la data 2010-07-27 10:53:34Va multumesc pentru sfaturi si eu m-am gandit tot asa. Ma bucur ca am gasit sprijin din partea voastra. nu e suficient sa te gandesti la asta...trebuie sa treci si la fapte..stai 5 minute...analizeaza ce-ti doresti tu..si fa ceva..nu mai sta sa imi rupa ala oasele mai fato...ca sanatatea ta fizica si mentala e mai importanata decat orice. |
||
|
_Cryssa_ Postat pe 27 Iulie 2010 11:02 |
||
| Eu zic sa iei o hotarare repejor,doar nu vrei sa inceapa sa bata si copilul,nu? | ||
|
Barbie30 Postat pe 27 Iulie 2010 11:04 |
||
|
Draga mea, deduc din cele spuse de tine ca esti tanara si ca te poti baza pe ajutorul parintilor. Este foarte important. Nu neglija acest aspect. Cat despre fetita, imi pare tare rau dar niciodata un copil nu se va dezvolta normal in aceasta situatie. Va suferi traume psihice iar mai tarziu, cand va creste, probabil se va invinovati- cum ca ea a fost motivul pentru care nu ai divortat. Sfatul meu este sa renunti pana nu e prea tarziu sau se intampla alte nenorociri. Tu trebuie sa fii o femeie independenta si sa te concentrezi asupra sanatatii tale- de asta ai nevoie ca sa-ti poti creste copilul. El daca ar fi un tata bun- si-ar iubi fetita - nu ar supune-o unor asemenea scene. Copiii mei nici nu suporta sa ma vada suparata darmite batuta. In familia noastra si discutiile mai putin placute sau cauzate de neajunsuri se deruleaza in absenta copiilor- deci nu pentru fetita ramai in aceasta situatie, eu am impresia- cu scuzele de rigoare- ca tu nu esti prea hotarata legat de ceea ce vrei pentru tine si copilul tau. Deci incheie acest capitol din viata ta - chiar daca ai fost probabil educata sa-ti urmezi intotdeauna sotul si sa fii supusa- nu are sens; cum spunea cineva suntem in sec.XXI |
||
|
kudika229973 Postat pe 27 Iulie 2010 11:15 |
||
De la: kudika294855, la data 2010-07-27 10:24:44 ma lovit si am certificat medico-legal de cand ma batut (eram toata vanata la ochiul stang si pe fata, dar l-am iertat pentru fetita. eu cred ca nu ai vrut sa pleci...si de dragul copilului cica l-ai iertat! eu stiu ca atunci cand parintii se iau la cearta si se bat ..atunci copilul sufera cel mai mult si asta il va afecta pe viitor foarte mult!asa ca de dragul copilului du-te fata draga si lasa-l! iar cu amenintarile ce sa zic...nu esti singura ..poti cere ajutor autoritatilor...la centrele alea de le ajuta pe mamele abuzate si etc! totul este sa vrei! |
||
|
size_back Postat pe 27 Iulie 2010 11:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Iubire sau obsesie/prostie? | 5 | De la: JustElla 2 Noiembrie 2014 10:45 |
| Ai nevoie de un sfat in vreo problema? | 19 | De la: Kathara 2 August 2012 21:07 |
| Ce faci atunci cand iubesti doi barbati? | 117 | De la: chris_marie 25 Noiembrie 2014 11:02 |
|
|
||
| 21 de ani si...inca virgina | 10 | De la: JustElla 20 August 2014 00:24 |
| tachinari...prea multe | 48 | De la: iulia069834 18 Aprilie 2010 08:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.