Buna fetelor!As vrea sa dau cateva sfaturi viitoarelor miresici,in ceea ce priveste machiajul si coafura.Eu lucrez in domeniu,sunt makeup artist,dak se poate spune asa.Lucrez in televiziune,nu intr-un salon.diferenta dintre cele doua este ca,cosmeticienele nu au o pregatire necesara pt a face un machiaj profesional.si eu am facut cosmetica si stiu ce se preda la orele de machiaj.proba unui machiaj este necesara,din punctul meu de vedere,mai mult machiezelor.chiar daca sunt la
moda anumite lucruri,nu inseamna ca iti sta si bine.trebuie totul adaptat la personalitatea fiecaruia.de aceea este nevoie de o proba,discuti cu clienta cam ce ar vrea,eu ii explici cam ce se poate face,ce i-ar veni mai bine,in functie de coafura,de rochie,de trasaturile fetei.la o proba trebuie vazut si stabilit ce tip de ten ai,ce fond de ten trebuie folosit,ce corecturi ale fetei trebuiesc facute,etc...Toate astea trebuiesc facute din timp,pt ca in ziua nuntii chiar nu ai timp de asa ceva,si nu vrem surprize.niciodata un machiaj nu iese 100% la fel,dar iti poti face o idee despre cum ai arata si sa-ti dai seama de mana pe care o are machieza.Sunt foarte multe de spus in privinta asta...daca cineva are intrebari,mi le poate adresa si voi raspunde cu placere!
Multa fericire si succes viitoarelor mirese si celor care au fost deja!!!