Setari Cookie-uri

merita sa apelezi la agentii?

fetelor, din ce stiti voi, merita sa apelezi la agentii? Adica... e ffff obositor sa iti organizezi nunta doar in doi si cei de la agentii sunt profesionisti, ar fi f ok sa le explici cum vrei nunta si ei sa se ocupe de tot... Chiar isi fac treaba bine?

Postat pe 7 Iulie 2008 15:23
sunt cam scumpi:-s adica eu asa am inteles... a facut cineva nunta prin agentii de organizare a nuntii?
elly_grace
Postat pe 9 Iulie 2008 20:53
Servus. Datorita faptului ca la noi bugetul este limitat, puteti gasi agentii care sa se ocupe doar de anumite lucruri. In cazul meu, la una din agentii mi-am facut invitatiile, cu alta am contract pentru aranjarea salii si a buchetelor florale. Biserica va fi aranjata de prietenele mamei mele (un mic cadou de nunta). De rest, ne-am ocupat noi. Toate preturile la agentii se pot negocia in functie de multitudinea de servicii si de numarul invitatilor.
fantome
Postat pe 21 Iulie 2008 10:29
eu una pe asta o sa merg.insa mai intai astept targul de toamna al nuntilor.noi planuim pt anul viitor si vreau ca totul sa iasa ok,de aceea cu siguranta o sa apelam la o agentie .
toXicuta
Postat pe 26 August 2008 23:02
intr-adevar!agentiile sint ffff scumpe si nu toate sint cu experienta.lucrez intr-un complex turistic si pentru prima data am avut inchiriat restaurantul pentru nunta.a venit o firma organizatoare,dar surpriza!nu stiau ce-au de facut.am ramas f surprinsi.am inceput cu ospatarii sa ne aranjam noi mesele,decorurile si restul.depinde cum te intelegi cu ei de la inceput.asta conteaza.
razelm
Postat pe 27 August 2008 08:50
din punctul meu de vedere se merita sa apelezi la gentii!!! dar nu la orice fel de agentii!!!
intra-adevar unele sunt mai scumpe insa si rezultatul este pe masura.sunt profesionisti si fac niste lucrurui minutate de care te asigur ca toata lumea va ramane uimita!
trebuie sa negociezi cu ei de la inceput ce anume vrei si astfel poate primesti si ceva reduceri
nu este obligatoriu sa iei totul de la ei insa parerea mea este ca se merita
indiferent cat de priceputi ati fi tu sau mirele lucrurile nu vor iesi ca din mana agentiilor specializate
asadar incearca sa te oricentezi catre una mai ieftina si discuta cu ei absolut tot ceea ce te intereseaza, arata-le inclusiv poze
iulik_flore
Postat pe 27 August 2008 10:22
Agentiile de nunti te pot scapa de multa alergatura, tipmi morti pierduti si bani pe care ii cheltui in cautari. Ei stiu de unde sa ia tot ce-ti doresti tu, asta e treaba lor. Trebuie sa le spui de la inceput ca ai un buget limitat in care ei trebuie sa se incadreze si sa-ti aduca ideea ta corelata cu ideile lor cat mai aproape de ceea ce-ti doresti.
fantome
Postat pe 28 August 2008 08:27

corect asa este
iulik_flore
Postat pe 28 August 2008 15:06
hei c-am cat costa sa apelez la una...sa imi ia durerile de cap???pe de o parte as vrea sa alepez la agentzie dar pe de alta...durerile de cap nu vor disparea...eu sunt genu acre crede ca...cei facut cu mana ta e bine facut......sunt in dubii...dar de curiozitate cat costa una...de mijloc sa zicem...nici cea mai ieftina dar nici cea mai scumpa...ca doar nu ma si hranesc la masa

Postat pe 28 August 2008 22:55
Depinde de mai multe aspecte, Kentutza. Eu am ajuns la 2000 de lei(desi initial am zis ca ne oprim la 1500 de lei) si o sa-ti si spun cam ce cuprinde: buchet mireasa, 4 buchete domnisoare,buchet nasa, lumanari nasi, 2 lumanari pe lant la intrarea in restaurant, 15 lumanari rosii de aprox. 20 cm, 25 de cilindri cu flori (crizanteme, desi initial fusesera gherbera), organza de-a lungul salii din lustra in lustra, funde pe stalpi, naproane pe fiecare masa (am renuntat la husele de scaun), masa mirilor, mire si mireasa pt tort, petale de flori, 3 cosulete pe petale si flori, 11 trandafirasi naturali de pus la lavaliere, cufar pt plicuri, balon jumbo cu 100 de baloane mici si confeti care va fi spart la primul dans,artificii tort. Nu stiu daca mi-a scapat ceva...
Invitatiile le-am facut la o alta agentie de nunti cu 1.5 lei/ buc (cutiuta inclusa).
Sunt agentii de nunti care iti ofera pachete de servicii intregi, inclusiv DJ, tort, masini etc.
Sfatul meu e sa aduni cat mai multe oferte, sa te hotarasti la una sau doua din ele si sa semnezi contractul cu cateva luni inainte, daca poti, chiar inainte de a incepe sezonul de nunti, prin iarna.
fantome
Postat pe 29 August 2008 09:27
buna ...si eu sunt de parere ca agentiile sunt bune, te scapa de alergatura si iti fac totul cum iti doresti , de aceea m-am hotarat sa imi deschid una si acum vad cu alti ochi pregatirea unei nunti.Sa stiiti ca preturile variaza de la o nunta la alta pt ca mirii isi doresc tot felu de lucruri ..deci se pot face nunti si cu 1200 lei si sa fie foarte ok si sa ai ce iti doresti(in limita bugetului) dar poti sa faci nunta si cu 4000

Postat pe 28 Septembrie 2008 22:17
Buna!
Eu am avut nunta pe 30 August anul acesta. Nu stiu ce ma faceam daca nu apelam la o agentie. Este foarte greu sa-ti organizezi nunta singua. Acum, depinde foarte mult si de agentie pentru ca sunt unele care nu-si merita banii.La inceput discutasem cu o firma "de renume" dar s-au dovedit extrem de neseriosi, dar am avut norocul sa-i cunosc pe acesti tineri care se implica foarte mult, pun foarte mult suflet si credeti-ma fac niste lucruri minunate si au idei extraordinare. Mai mult decat atat este foarte importanta si disponibilitatea lor pentru ca eu, din cazua programului incarcat ii sunam si la 10 seara si niciodata, dar absolut niciodata n-au fost deranjati.
In concluzie: merita, dar trebuie sa fiti extrem de atente in alegerea agentiei.
Moni_Ceo
Postat pe 1 Octombrie 2008 08:32
Buna! Eu lucrez la o agentie de organizari evenimente si sa fiu sincera la nunta mea nu voi apele la asa ceva.Sa va zic si de ce, am invatat multe lucruri de aici ci ce ma deranjeaza e ca ne fura pe fata. Toate produsele pe care le avem in agentie ori sunt comandate de pe internet ori sunt aduse din Ungaria(acolo sunt cateva magazine chear ieftine). Nu pot sa zic ca toate agentiile sunt la fel dar inainte sa le dati banii uitativa ce mai este pe "piata".
gily1234
Postat pe 1 Octombrie 2008 09:43
eu nu voi apela la nici o agentie, dar probabil ca daca nu dispui de timpul necesar sa ti-o organizezi dupa sufletul tau, este bine sa ai un ajutor in acest sens... in plus scapi de o bataie de cap!putine din viitoarele mirese pot spune ca stiu exact ce vor, daca ceea ce vor se va integra in stilul nuntii... agentiile au mai multa experienta, stiu mai bine "ce se poarta" in materie de nunti... daca iti mai arata si un portofoliu, iti poti face o idee despre cum lucreaza si te poti inspira din alte nunti... este bine totusi sa ai anumite recomandari cu privire la agentia pe care te decizi sa o angajezi, ar fi nasol sa dai si o caruta de bani si nici sa nu fie ce ai dorit!
NIGHTWISH_grace
Postat pe 3 Octombrie 2008 19:34
Salutareeee!!!!!

Nu imi pare rau ca am ales o agentie care sa se ocupe de anumite aspecte ale nuntii. A iesit ff bine. Inca nu sunt gata pozele si in cele facute de prieteni nu sunt prinse multe aspecte legate de subiect.
fantome
Postat pe 11 Octombrie 2008 10:45
merita din plin si vreau sa va spun ca nu are nici un rost sa va agitati voi pt ca sunt prea multe de facut inaintea unei unti decat sa iti aranjezi tu sala sau biserica si sa te apuci sa fugi ba la florarie ba la invitatii, ba la biserica si mai ales ca la restaurant totul se face numai cu o seara sau o zi inainte.Daaaaaaar!!!!! trebuie sa apelezi la o agentie care se respecta,are experienta si face calitate care se implica in ceea ce face nu din alea care fac cate 6-7 nunti pe seara pt ca sigur nu au cum sa iti ofere calitate, garantat.!!! o firma buna nu face mai mult de 3-4 nunti pe weckend,pt ca nu au prea multi decoratori cu experienta si trimit unii care nu stiu ce au de facut.CONLCUZIE --CAND TE DECIZI ALEGE CALITATEA CHIAR DACA MAI DAI 10-15 % IN PLUS PT CA MERITA SI VETI FI MULTUMITI...
PS;va vine sa credeti ca poza este facuta la o nunta de la sat in mijlocul Romaniei.?
belcmar
Postat pe 23 Octombrie 2008 14:42
pt care isi permit le sfatuiesc sa apeleze la agentii....
iti iau muuult stres de pe cap...
caurea_grace
Postat pe 29 Octombrie 2008 11:46
Drage mirese,

MERITA sa apelati la o agentie de organizare de nunti. Dar atentie: mergeti pe recomandari. Eu am refuzat pana acum 2 agentii. Una a incercat sa ma pacaleasca la bani (a pus multe lucrri in plu fata de ceea ce-i cerusem), iar cealalta era neprofi. Acum am gasit una foarte ok. Am fost azi la ei si mi-au dat multe,multe idei. Eu am nunta pe 24 ian in Moeciu. Vroiam ceva rustic. Buchetul de mireasa va fi din trandafiri albi, spice de grau si brad, iar decorurile trandafiri albi si rosii, lumanari si spice de grau, brad, macese, scorta de copac, conuri de brad, crengi pe pereti. Cred ca va arata super. Vineri merg sa vad o prima mostra. Promit ca voi face poze si vi le voi arata. Agentia este pe str. M.Eminescu colt cu Dacia.

vulpitza2004_grace
Postat pe 11 Noiembrie 2008 23:06
Sa stii ca organizarea nuntii depinde de felul in care te vei simti in seara respectiva iar daca mergi pe mana profesionistilor acestia stiu cu siguranta cum sa faca acest lucru. ATENTIE mare majoritatea agentiilor sunt foarte scumpe, uneori trebuie sa le acoperi cheltuielile de publicitate, numele, brand-ul s.a.
Cel mai usor si cel mai sigur am mai scris pe forum este sa apelezi la un specialist Wedding planner care te va ghida si iti va propune cele mai rezonabile preturi. In felul asta acoperi cheltuielile de intretinere a unei persoane dar nu a unei firme intregi. BAFTA
marykay
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:45
Salutare frumoaselor:)

Legat de agentii, eu vreau sa va spun si sa va sfatuiesc sa mergeti prin agentii, dar asa cum mai zicea cineva, nu prin oricine;)
Eu ofer astfel de servicii de organizare a evenimentelor si va pot promite ca nu voi fi scumpa si veti avea satisfactie deplina:)
Deci pentru cele din CJ :) va astept:)cu solicitari..
Pentru mai multe detalii: miry_rus este id-ul meu de messenger.

Va pup frumoaselor si aveti inceredere si scapati de stres:)

miriam4future
Postat pe 6 Februarie 2009 09:05
daca ai bani poti apela dar sa fii sigura ca iti vor intelege dorintele altfel te trezesti mai stresata dacat esti si nevoita sa rearanjezi cum iti place tie.
mihaelaonu
Postat pe 18 Februarie 2009 19:16
Merita sa apelam la hostese pentru ziua nuntii? Sau le lasam domnisoarelor de onoare datoria de a conduce inviatii la mese, de a prinde florile in piept..etc? Eu intreb, nu stiu cum sa procedez....o hostesa ar fi cam 150 de lei dar nu stiu daca are rost sa vina cineva 'strain' de nunta pentru a face asta...
angi_bz
Postat pe 8 Martie 2009 20:34
doamneee asta cu hostessa mi se pare chiar o porcarie!
zici k am mii de invitati si nu le mai fac fata
imi trebuie cineva ptr organizare
nu, deci din punctul meu de vedere mi se pare o prostie
bani aruncati aiurea in vant
iulik_flore
Postat pe 9 Martie 2009 15:15
CAM ASA CEVA....

FETELOR UITATI-VA AICI. SUNT CHIAR CELE MAI FRUMOASA ROCHII

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Mituri_si_realitati_despre_rochia_de_mireasa.html
iulik_flore
Postat pe 11 Martie 2009 11:19
Buna ziua fetele.
Sunt si eu o viitoare miresica.E adevarat ca nu anul acesta,insa am decis amandoi sa incepem de anul acesta deoarece toate cheltuielile vor fi suportate de noi.Pot sa spun sincer ca sunt in plop si plopul in aer.I need help .Deci.....nu stiu de unde sa o iau si incotro sa ma indrept.Orice sfat este binevenit.Stim ce fel de nunta vrem......insa mai departe.....Uf,e deja greu sa fi miresica.Voi cum v-ati descurcat?Pup.
elleea_grace
Postat pe 11 Martie 2009 17:07
dc iti place totul merge k pe struna!
trebuie sa ai idei!
ai timp pana la anul!
si eu tot atunci vreau...vezi k am mai pus eu undeva la un topic cu organizarea nuntii
cu ce trebuie sa incepi si ce anume sa faci
cauta!

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Mituri_si_realitati_despre_rochia_de_mireasa.html
iulik_flore
Postat pe 12 Martie 2009 11:36
Hello Eleea , uite lumi_andronic@yahoo.com e mail-ul meu. Putem sa vorbim mai multe daca vrei. Eu am nunta in septembrie si deja am terminat cu pregatirile! Vreau sa iti spun ca atat m-a preocupat nunta asta , incat dupa ce am terminat cu pregatirile m-am hotarat sa imi fac o agentie de nunti... Daca o sa vrei iti trimit si poze cu ceea ce am realizat eu singura, cu manutele mele..Te-AM PUPacit! Si astept mail-ul tau!
lumi_andronic
Postat pe 13 Martie 2009 15:48
buna,
si felicitari pentru k vei fi miresica. si eu am facut nunta in 2009 si acum pot sa spun ca dupa ce am alergat cat am alergat am avut o nunta de vis. daca vrei poti intra pe mess - acelasi id si vorbim mai multe acolo. mult succes
pirolina
Postat pe 25 Martie 2009 10:13
Buna Claudia.La mine te refereai?Ca n-as vrea sa ma bag in seama aiurea.
elleea_grace
Postat pe 25 Martie 2009 15:41
Buna. M-am decis sa va scriu desi pana acum am preferat doar sa va citesc.... . Sund din cluj si am gasit pe un site cateva agentii pentru organizarea nuntilor. Agentia Eventi, Euromariage, studio Dario.pe www.pentrununti.ro sunt mai multe. pe care sa o aleg? Ati apelat la vreouna din ele?
karla_sz
Postat pe 6 Aprilie 2009 11:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dupa cine se merge prima data 2 De la: cassey_tarot 18 Mai 2010 14:31
Momente artistice la nunta! 27 De la: roxyjustus 4 Septembrie 2016 01:29
Cantitatea de bauturi/ persoana 18 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:15
texte(motto-uri) adresate nasilor 11 De la: cassey_tarot 18 Mai 2010 14:36
Nu uita de bijuterii! 1 De la: carla10 25 August 2010 11:07