Mai multe
|
tarot_healthy Postat pe 11 Mai 2010 15:15 |
||
|---|---|---|
| Vreau si eu dieta de slabit,te rog mult sa mi-o trimiti pe mailul [email protected] | ||
|
pincag Postat pe 28 Iunie 2010 10:53 |
||
|
Roxana Ionescu (MAMA NATURA ) A SLABIT 15KG cu produsul FYT FORM SYRUP! Compania Canadian Farmaceuticals a lansat pe piata romaneasca un produs cu o eficienta maxima, Fyt Form syrup este un produs revolutionar,100% natural , siropul Fyt Form este primul produs de slabit care disloca grasimea si o elimina din organism pe cale naturala. Fyt form syrup este cel mai evoluat produs de slabit din lume iar cel mai important avantaj al acestui tratament il reprezinta durabilitatea efectelor! INTRA PE : http://www.fytformsyrup.ro |
||
|
|
||
|
Publicitate Postat pe 13 Ianuarie 2011 16:53 |
||
De la: Publicitate, la data 2011-01-13 16:53:51Roxana Ionescu (MAMA NATURA ) A SLABIT 15KG cu produsul FYT FORM SYRUP! esti cel mai tare... nu stiu ce vinzi .... insa macar esti sincer de la inceputti-ai pus chiar si userul "publicitate" ....
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Ianuarie 2011 16:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| LEOREX - NANOTEHNOLOGIE | 1 | De la: tantza_23 9 Decembrie 2010 11:38 |
| COSMETICE NOI !!! | 4 | De la: marykay 28 Ianuarie 2010 11:46 |
| SALON IN DR TR SEVERIN | 8 | De la: kmikze 13 Septembrie 2011 13:08 |
|
|
||
| PretScurtari.ro incepe seria de concursuri "Sezonul Nuntilor" cu o surpriza pentru viitorii miri! | 1 | De la: eley 25 Iulie 2011 12:56 |
| frecvente greseli ale mireselor in materie de look! | 63 | De la: gracemakeup 22 Aprilie 2010 21:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.