Setari Cookie-uri

dieta mea de slabire

intrati pe acceasta adresa si o gasiti o reteta care cu siguranta vi se va potrivi...eu le-am cam incerca pe toate

http://blog-feminin.blogspot.com/search/label/slabit

http://blog-feminin.blogspot.com/search/label/diete
_dulcik_
Postat pe 8 Mai 2009 08:39
De la: allyy, la data 2008-10-24 16:31:17seamana un pic cu dieta Keto... adica: 4 pulpite (sau copanele) de pui la gratar pe zi (asigura proteinele) fara piele, 6 fructe, o cana cu lapte (cu cafea daca vreti) dimineata, seara cateva fructe (din cele 6), doua tarte cu branza pe zi, un iaurt si gata:) ce ziceti?



waw,cam mult.....si fara sport,nu se poate nu poti tine dite toata viata si nici sa mananci numai asta,in schimb sport poti face la orice varsta.....hranitul calculat si sportul este cea mai buna reteta....
Multa sanatate!!!
1Decembrie
Postat pe 22 Mai 2009 07:19
help!eu trebuie sa dau jos urgent vreo 25 kg!!!!!!!!!!!!!!!de 3 luni tin regim.am slabit in 2 luni 7 kg dar acum am stagnat!nu am mancat paine si duciuri si nici bauturi acidulate!nici prajeli!dar cum nu mai merge cu supe si legume si comot iar la lactate am intoleranta!daca ma poate ajuta cineva adresa mea de mail este mary_adamari@yahoo.com
PLEASE HELP!
mary_cata
Postat pe 22 Mai 2009 07:30
Zilele trecute am primit un e-mail. Il voi reda in mesajul urmator. Mie mi s-a parut haios.
daniian
Postat pe 22 Mai 2009 09:02
Acum câteva zile, intr-un oraº din Franþa, pe un afiº cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "În vara aceasta ce vrei sã fii: sirena sau balena?"

Se spune cã o femeie tanara, ale cãrei caracteristici fizice nu conteazã, a rãspuns la întrebarea de publicitate în aceºti termeni:

"Dragã domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaþa sexualã foarte activã, rãmân gravide ºi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mãrile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cântã foarte bine ºi chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante ºi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apãrate ºi admirate de toata lumea.

Sirenele nu existã. ªi dacã ar exista, ar sta la coadã la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemã serioasã de personalitate: "femeie sau peºte?".
Nu au viata sexuala, pentru cã-i omoare pe bãrbaþii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevãrat, dar singure ºi triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câºtigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Aºa cã nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astãzi, când o sa ma uit la fundul meu în oglindã, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
daniian
Postat pe 22 Mai 2009 09:02
Super tare!!!
grace001438
Postat pe 22 Mai 2009 10:28
Vreau si eu dieta asta despre care vorbiti voi! Va rog frumos! Adresa mea este rusanalina@yahoo.com.
Va multumesc!
rusanalina
Postat pe 22 Mai 2009 10:44
De la: devi_amrita4ever, la data 2009-01-09 23:58:35
De la: Puffy, la data 2008-10-26 14:17:25eu nu as putea sa mananc acelasi lucru in fiecare zi.si eu incerc sa tin o dieta dar una sanatoasa.Nu voi renunta la nimik.De exemplu nu voi mai manca dulce foarte des dar voi manca dupa-amiaza de exemplu.Sucurile le voi diminua , iar seara cum ai spus si tu mai multe fructe si poate un iaurt.In rest voi manca ce imi pofteste inimioara dar in cantitati care sa nu afecteze.


Nu prea este o idee buna sa manaci fructe seara. fructeze contin frctoza, adica zahar..adica grasime :) un iaurt ar fi mai recomandat


zahar inseamna carbohidrati, nu grasime...si fructoza nu e acelasi lucru cu zaharul..nu are acelasi index glicemic..se metabolizeaza mult mai usor.
e perfect sanatos sa mananci fructe...oricand. la fel trebuie sa facem distingtia intre fructe (bananele versus pepene, dintre care ultimul are calorii negative)
mie imi place cum s-a gandit cea care a initiat topicul...nu mai sariti k nu e sanatos...e f echilibrat..are tot ce ii trebuie: proteine din pui, carbohidrati din fructe, grasimi din iaurt...in fine, eu zic k e f ok.
oricum orice regim tineti...daca este mai restrictiv fata de ce mancati inainte (daca ea mananca fructe seara si inainte manca pizza sau mai stiu eu ce) cu siguranta o sa slabiti.
DA fructelor!
denisse_aloha
Postat pe 22 Mai 2009 11:52
Nu inteleg de e nimeni nu consulta un specialist, un nutritionist. Nu sunt asa de scumpi. De cele mai multe ori in spatele kilogrameor in plus se ascunde o problema hormonala, cardiaca sau urologica. Nu va jucati cu viata voastra.
fantome
Postat pe 22 Mai 2009 13:19
De la: grace009, la data 2008-12-11 01:33:40am si eu o intrebare: eu ma impachetez u folie alimentara in fiecare seara inainte de culcare si mai stau cu ea si pe zi cad depun efort. este posibil sa ma afecteze la plamani? sau la ceva daca stau asa mult cu ea?


...eu cred ca faci o mare greseala.Prin floia de aluminiu elimini apa, si in nici un caz grasime. Daca o sa slabesti o sa observi ca pielea ta arata ca un burete. Despre dieta eu va sugerez sa nu renuntati la nimik din mancarea sanatoasa. E imposibil sa nu slabesti daca mananci controlat si sanatos!
cri4all
Postat pe 22 Mai 2009 13:37
De la: diasb, la data 2008-11-12 08:27:08
De la: allyy, la data 2008-10-24 16:31:17seamana un pic cu dieta Keto... adica: 4 pulpite (sau copanele) de pui la gratar pe zi (asigura proteinele) fara piele, 6 fructe, o cana cu lapte (cu cafea daca vreti) dimineata, seara cateva fructe (din cele 6), doua tarte cu branza pe zi, un iaurt si gata:) ce ziceti?

e cea mai mare prostie sa te infometezi!



Buna fetelor! Eu sunt mai noua pe aici!!!
Mie mi se pare ca asta nu prea suna a cura de slabire ...poate de ingrasare. In mod normal cand faci cura de slabire incerci sa mananci mai putin ....si in special legume si fructe!
Orice aliment are calorii......ideea e sa consumi mai multa energie decat calorii nu invers!!!
Eu in mod normal nu mananc atat.....
ada_ada_grace
Postat pe 22 Mai 2009 14:23
buna,

as dori sa-mi scrii si mie dieta.
adresa mea de mail: clnmonica@yahoo.com

multumesc.
clnmonica
Postat pe 22 Mai 2009 15:33
Vreau si eu dieta,te rog.in ultima perioada am pus 6 kg si doresc cu ardoare sa le dau jos.adresa mea de e-mail este v_adina_23@yahoo.com.pup!
adinnab
Postat pe 22 Mai 2009 17:26
Si poti sa ne spui si noua aceasta dieta?sau e cu pastile?:P
cocutza11
Postat pe 22 Mai 2009 22:35
salut
eu mananc de o sapt fructe si legume fierte.
luni;carne de pui (200g)fiarta cu salata de legume
marti;cartofi fierti cu salata
miercuri;paste cu keciap
joi;fructe
vineri o iau de la capat
va spun ca da rezultate
dieta este de 2-3 luni
succes
grace000979
Postat pe 22 Mai 2009 23:52
daca nu te superi as vrea si eu dieta. stiu ca ti au cerut o toate fetele dar poate faci un efort si mi o poti trimite si mie. adresa mea este danagaureanu@yahoo.it iti multumesc mult
danagaureanu
Postat pe 23 Mai 2009 00:06
sal
la dieta pe care v-am spus-o am uitat un lucru;
luni,marti si joi seara se mananca aceeiasi mancare dar in cantitari mici(luni 100g carne cu salata)
(marti doi cartofi fierti cu salata)
(joi doua mere)
iar miercuri seara mananci doua felii cozonac si doua buc. ciocolata menaj.

va asigur ca da rezultate.
la mine deja se vede
bineinteles ca fac si sport

succes la toate care incercati
grace000979
Postat pe 23 Mai 2009 17:11
Buna,

Vroiam sa va zic ca eu am consultat un nutritionist si am primit un regim foarte ok, recunosc ca primele 2 zile mi-a fost cam greu dar acum dupa o luna deja pot spune ca am invatat sa mananc sanatos si sa respect ce mi-a zis el. Aveam un 1,73 si 65 de kg, dupa o luna de regim si sport (doar in week-end) am ajuns la 59.

Am sa atasez regimul, poate exista doritoare.

Ore de masa fixe: maxim 9:30; 12:30; 16:00 si 19:00 / 20:00. Intre mese NU se mananca.

Ai voie sa bei in cantitati cat mai mari(peste 2l/zi): apa plata, ceai, limonada, cafea fara zahar doar cu zaharina.
IN fiecare zi ai voie urmatoarele:
1. 150g/zi carne
Carne de pui, de curcan, sau 200 g carne de peste; (carnea poate fi facuta: rasol, gratar, rotisor, cuptor, )
2. 400 g/zi lactate proaspete
- cas; vaca, urda, branzica de casa, iaurt max 2.8% (ex: - campina, zuzu) sana, lapte batut, lapte.
3. legume permise- in orice cantitate.
Nu ai voie: cartofi, fasole boabe, mazare, porumb, orez,
Ai voie: supe/ciorbe- acrite cu otet/lamaie,
Crude: morcovi, salata castraveti, salata varza
Ulei de masline- max 2 lingurite/zi
Gratar: dovlecei, ciuperci, ardei, vinete.
Fierte: brocoli; fasole verde.
4. 400g/zi fructe proaspete:
Nu ai voie: banane, struguri, pere, prune, fructe uscate:
Ai voie: Capsuni, zmeura, grepfuit, portocale, kiwi; ananas; mere,
- Poti sa faci si la blender fructele cu iaurt.

Fara:- sucuri, alcool, zahar, miere, orez, paste si cartofi.

Va alegeti voi cum impartiti alimentele permise pt cele 4 mese.

Sper sa va ajute.
O zi buna
serban_anda2005
Postat pe 24 Mai 2009 08:57
Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro

flaviapopcj
Postat pe 24 Mai 2009 15:53
Buna,

Incercati dieta South Beach.Daca va tineti de ea,slabiti fara probleme, si nici asa drastica nu este.Va regleaza metabolismul si va invata cum sa mancati pentru a nu pune la loc kg pierdute.
O gasiti in librarii(Diverta).Este o carte albastra.
kudika092460
Postat pe 25 Mai 2009 11:27
Eu va recomand multe lichide intre mese: apa, ceaiuri, nu si sucuri de fructe decat maxim 1 pahar pe zi. E vara, se cere multa miscare in aer liber si...fara numaratul zilnic al caloriilor ingurgitate....
In plus, o salata de varza mancata la o friptura face minuni! Are calorii negative!
.................................................................
www.exposhop.ro - castiga un week-end la munte pt 2 persoane!
adika_healthy
Postat pe 26 Mai 2009 11:41
fetelor cel mai repede si bine slbiti cu mancarea pe baza de PROTEINE - acesta e secretul curelor de slabire reusite
si eliminati in totalitate cartoful NU SE MANANCA CARTOF IN CURA DE SLABIRE si daca vrei SANATATE il elimini total din alimentatie
laura02maria
Postat pe 26 Mai 2009 15:58
SALUTARE!!! EU O SA MA CASATORESC IN AUGUST.CEA MAI BUNA DIETA TI-O POATE RECOMANDA MEDICUL NUTRITIONIST IN FUNCTIE DE ANALIZE SI BINE INTELES IMPREUNA CU CATEVA SEDINTE DE ELECTROSTIMULARE, DERMOSEL... IN APROAPE TREI LUNI DE ZILE AM SLABIT 10 KG. NU FA INFOMETATI SI NU LUATI PASTILE CACI NU AU NICI UN REZULTAT.AM INCERCAT SI EU TOT FELUL DE PASTILE SI REGIMURI.POATE REUSEAM SA SLABESC UN KG DOUA SI PUNEAM DUBLU.
anitza_ghiv
Postat pe 26 Mai 2009 16:14
buna
eu am tinut o dieta timp de 2 saptamani, si am slabit 5kg.
dimineata beau cate o cafea, pe la 10-11h un bol de cereale cu lapte,la 14h un file de piept de pui pe plita cu o salata verde si searao salata, un iaurt .ce doreste fiecare.
intre mese am mancat cate un fruct.
nu a fost o dieta f stricta, dar cu ajutorul exercitiilor fizice, si la cat stau in picioare la munca, m'a ajutat.spersa va fi dat o idee si vouA
dalila_s2006
Postat pe 26 Mai 2009 16:19
VREAU SI EU VA ROG ACEA DIETA PE CARE AU TINUTO SOCRII
kudika016495
Postat pe 27 Mai 2009 09:52
eu am reusit sa slabesc 7 kg in doua saptamani mergand la sala si mancand cat am vrut dar numai banane si cornuri cu ciocolata, ciocolata si multa multa apa si am o luna si inca nu m-am ingrasat desi am inceptu sa mananc si carne si paine si cartofi si de toate...
ca mi-am zis ca niciodata nu am sa renunt la drogul meu ”ciocolata” si uite ca a mers si fara sa renunt de la 57 de kg am ajuns la 50 mancand multa ciocolata
:D
concluzie nu trebuie sa renunti la ce iti place pentru a slabi din contra
Dark_Roxana
Postat pe 27 Mai 2009 09:59
www.da-slabire.ro intra si vezi mai multe detali
adriana_elisa2003
Postat pe 18 Iunie 2009 23:05
LUNI
Mic dejun: Cafea sau Ceai si un biscuit mare
Pranz : Salata facuta din 2 oua fierte tari, 1 rosie si spanac verde fara ulei masline
Cina(ora 19):O friptura de vita+ salata facuta din salata verde cu ulei de masline si lamaie

MARTI
MD : Cefea sau Ceai si un biscuit
P :O friptura de vita+salata facuta din salata verde cu ulei de masline si lamaie
C :Supa de zarzavat fara carne si branza de vaci degresata

MIERCURI

MD: Cafea sau Ceai
P: Salata de cruditati din telina rasa si morcov si o Portocala
C: Salata facuta din salata verde+ jambon de pui+ 2 oua fierte tari

JOI

MD: Cafea sau Ceai + Biscuit
P:Salata verde+ morcov ras+ 1 ou fiert tare + cascaval
C: Salata verde+ 1 iaurt

VINERI

MD: Morcov ras
P: O friptura de vita+ salata verde
C: O friptura de vita + salata verde cu ulei de masline + morcov ras

SAMBATA

MD :Cafea sau Ceai
P :Jumatate de pui la grill + salata verde cu lamaie
C :2 oua tari+ morcov ras

DUMINICA
MD: Cafea sau Ceai + biscuit
P: Gratar de vita + un fruct la alegere
C: TOT ce doresti fara alcool dulciuri si fara abuz

Dieta se tine 13 zile, 2 l apa pe zi
lumym25
Postat pe 19 Iunie 2009 23:48
TRIMITE TE ROG SI MIE DIETA EU TREBE SA DAU JOS VREO 15 KG TE ROG ADRESA MEA ESTE vika_mihaela80@yahoo.es
vika_mihaela80
Postat pe 2 Iulie 2009 22:08
Trebuie sa-ti schimbi obiceiurile de alimentatie, numai asa reusesti. Mananca sanatos, fa miscare de 4-5 ori pe saptamana, de preferat aerobic. Mai multe fructe, legume, carne slaba de pasare sau peste, lactate dietetice.
Eu am renuntat la orez, faina, cartofi, zahar(numai in cafea pun dimineata), carne de porc mananc fffoarte rar. Mi-am cumparat un stepper si mai fac si aerobic, tae-bo.
Spor la slabit!!
bea_antal
Postat pe 3 Iulie 2009 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
urasc manichiura aia french modificata 19 De la: ully1986 19 August 2013 22:19
Cursuri de Make-up 1 De la: inna_grace 9 Octombrie 2010 20:27
APLIC UNGHII CU GEL, TIPSURI SAU EXTENSII DIN GEL IN PITESTI 1 De la: UNGHIIGELPITESTI 10 Septembrie 2011 12:56
aplic unghii fale cu gel sau akril!!! 2 De la: andra33 15 Iulie 2009 23:17
COSMETICE NOI !!! 1 De la: silverglamour 12 Septembrie 2009 09:40