NU am incredere in el...desi el face tot posibilul sa am!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent NU am incredere in el...desi el face tot posibilul sa am!: (5 din 4 voturi)
 
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
kudika_16490 Avatarul lui kudika_16490

4 mesaje
Membru din: 17/09/2012

........
kudika_16490 Avatarul lui kudika_16490

4 mesaje
Membru din: 17/09/2012

Salut....fetelor,ma framinta si pe mine problema asta de neincredere in el,desi puteam fi de mult timp impreuna si sa avem o relatie frumoasa,mereu am sentimentul acesta si ma face tot timpul sa fiu nesigura pe mine in prezenta lui,ceea ce creaza mici certuri.In general este un tip care mereu e inkonjurat numai de fete si in plus mai pleaka si in deplasari si mereu am frika sa nu fiu inselata sau doar folosita.Intre noi se simte acea atractie,si-mi place de el,si vad ka si el se straduie sa-mi dovedeaska ka ii place de mine dar totusi ma impedik de aceasta problema si nu stiu ce sa fac.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika_16490, la data 2012-09-17 23:12:24Salut....fetelor,ma framinta si pe mine problema asta de neincredere in el,desi puteam fi de mult timp impreuna si sa avem o relatie frumoasa,mereu am sentimentul acesta si ma face tot timpul sa fiu nesigura pe mine in prezenta lui,ceea ce creaza mici certuri.In general este un tip care mereu e inkonjurat numai de fete si in plus mai pleaka si in deplasari si mereu am frika sa nu fiu inselata sau doar folosita.Intre noi se simte acea atractie,si-mi place de el,si vad ka si el se straduie sa-mi dovedeaska ka ii place de mine dar totusi ma impedik de aceasta problema si nu stiu ce sa fac.


Pana la proba contrarie ar trebui sa-i acorzi macar un pic de incredere. Cu atitudinea asta a ta, atata de nesigura pe sine si posesiva, o sa-l indepartezi de tine si-l vei arunca in bratele altei femei.

Trebuie sa inveti sa ai mai multa incredere in tine, dar si in el. Incearca sa nu le mai vezi pe celelalte femei deasupra ta. Tu pentru el esti o femeie speciala, deoarece altfel nu te-ar fi ales sa-i fi alaturi.
Raporteaza abuz de limbaj
"Fiecare iarta in masura in care-si iubeste semenii." La Rochefoucauld
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: kudika_16490, la data 2012-09-17 23:12:24Salut....fetelor,ma framinta si pe mine problema asta de neincredere in el,desi puteam fi de mult timp impreuna si sa avem o relatie frumoasa,mereu am sentimentul acesta si ma face tot timpul sa fiu nesigura pe mine in prezenta lui,ceea ce creaza mici certuri.In general este un tip care mereu e inkonjurat numai de fete si in plus mai pleaka si in deplasari si mereu am frika sa nu fiu inselata sau doar folosita.Intre noi se simte acea atractie,si-mi place de el,si vad ka si el se straduie sa-mi dovedeaska ka ii place de mine dar totusi ma impedik de aceasta problema si nu stiu ce sa fac.Tot ceea ce ai postat aici,,denota faptul ca nu ai incredere in tine,ca femeie si iubita a partenerului tau!!Daca ai suspiciuni ,in ceea ce-l priveste pe domnul respectiv,acestea trebuie dovedite,in caz contrar,te incarci cu energie negativa,care,in timp,va va distruge relatia!!!Banuiesc ca aceste temeri,neincrederea afisata,vin,din trecutul tau,asa este??? Incearca sa treci de aceasta lipsa de incredere,daca nu ti se dau motive,ce rost au toate aceste intrebari,te simti in nesiguranta si nu este bine deloc!!!S-ar putea,ca ,intr-o zi,pe fondul acestei nemultumiri,domnul respectiv,sa te paraseasca,si nu cred ca va fi multumitor pentru tine!!Acorda-i incredere,daca merita acest lucru,nu toti barbatii sunt necerebrali!!!Asta ,,pana la proba contrarie,daca va fi cazul confirmarii banuielilor tale,acum nejustificate!!!Nu fi obsesiva,iti este daunator!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
kudika_16490 Avatarul lui kudika_16490

4 mesaje
Membru din: 17/09/2012

probabil ka ai dreptate in ceea ce tine de trecut...dar totusi multumesk,voi tine kont de sfaturi...
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_17683 Avatarul lui kudika_17683

181 mesaje
Membru din: 6/10/2012
Oras: bucuresti

Daca nu ai incredere in el nu trebuie sa continui relatia. daramite sa te mai casatoresti..
Raporteaza abuz de limbaj
Careful what you think..
Pagini: << 1 2 Sari la pagina: