Setari Cookie-uri

explozie de fericire

Eu am avut o nunta retrasa, mai intima, si a fost cea foarte frumos. nu am fost stresati de absolu nimic, parintii nu au venit, din diferite motive. Insa, noi tineri miri am fost multumiti, fara stres, fericiti. La biserica au fost momente de fericire, atunci cand ne-am unit destinele in fata celui sfant. apoi prietenii nostrii ne-au felicitat, am facut poze in natura, alaturi de cei apropiati. Apoi am plecat la restaurant sa sarbatorim. acolo ne astepta un spatiu calduraos, pe masa bucate alese, si prietenii. ce poti sa ceri mai mult deatat. zambetul de pe fata noastra nu s-a sters nicio secunda. am mancat bine si apoi am plecat mai de parte spre a petrece la un han din oras unde se canta muzica populara si acolo ne-am dansat pana spre miezul noptii cand obosiseram. noaptea nuntii a fost de vis, de fapt asa cum o stiam, frumoasa.
am facut aceasta nunta fara ninciun ajutor, doar cu putine economii. si va fi amintirea pe care nu o vom uita niciodata.
chiar daca parintii nu sunt deacord atunci cand doua suflete se unesc, nimeni nu mai poate sa-i desparta.
sfatul meu tuturor este sa nu fugiti de iubire, atunci cand ati gasit-o, ci imbratisati-o si tineti-o langa voi ca de atunci veti stii ce-nseamna fericirea si implinirea.
adinutus
Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:10
Felicitari voua! casa de piatra si tot ce vreti!Pacat ca parintii .....eu cunosc situatia ...dar tb sa mergem innainte!
Cypcip
Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:15
felicitari din toata inima si mai ales pentru curajul dovedit!!!!Nu multi au curajul sa porneasca asa la drum...mi-as dori si io...dar la al meu ii este teama de felul cum o sa pornim in viata...cik...cu toate k parintii ne sustin pe amundoi...ii mai greu oleaca financiar (dupa cum si-ar dori el)....felicitari inca o data
__XXX__
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:07
bravos ! si la noi au fost la inceput vb ba din partea lui ba a mea dar noi tot neam dus la starea civila dupa doar 2 luni intalniri cafele pizza etc! asa sa faca toate fetele sa fie in picioare pt ceea ce cree si simte! te pup!
MIRESICA_ADY
Postat pe 1 Februarie 2009 17:24
Va felicit si casa de piatra! Offf...parintii astia...ei nu stiu ce pierd in viata asta...pierd niste momente unice si fericite pt copii lor, dar si pentru ei. Ma bucur din toata inima ca ati procedat asa. Noi ne-am logodit dupa doar 8 luni de relatie...si tatal meu cand a auzit (cu vreo 2 luni inainte am anuntat pe toata lumea) ca vrem sa ne logodim si sa ne mutam impreuna...nu prea a fost de acord. Eu mi-am ascultat parintii intotdeauna...dar atunci nu mi-a pasat de ceea ce spune el...plangeam noaptea si ma rugam sa fie bine, sa nu-mi strice unul dintre evenimentele cele mai frumoase ale mele. Dar din fericire a inteles si a iesit totul super bine...si mi-am dat seama ca a fost un pic gelos si avea o frica ca-i pleaca fata tatii de acasa..la casa ei. Pupici...
mihaelamitea
Postat pe 1 Februarie 2009 19:02
Casa de piatra si multa dragoste si de acum incolo!Eu si sotul ne stim de cand eram copii pentru ca avem bunici in acelasi sat.Soacramia nu ma vrut in viata lui fiuso nici de cum si ma facut cu sare si piper dar noi tot am continuat sa fim impreuna ba chiar mai mult sotul meu ma luat cu el in Anglia(muncea aici de un an)si dupa 4 ma cerut de nevasta si dupa inca o luna neam casatorit aici in Anglia.Cand iam sunat pe parinti sa le spunem soacramea a zis ka ea nu vine nici daca ii luam 10 bilete de avion dar pana la urma sia luat singura biletul de avion si au venit cu totii si a fost foarte frumos.Va doresc tuturor sa aveti parte de toata dragostea de care am eu parte!pupici
acular22
Postat pe 4 Februarie 2009 22:11
nu te supara dar esti prea tanara pentru atâtea greseli gramaticale ,zgârie
DUMIELY
Postat pe 5 Februarie 2009 11:58
Daca te referi cumva la mine in legatura cu greselile gramaticale vreau sa-ti spun ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate!In plus eu cred ca toate cele care scriem pe acest forum o facem ca sa ne relaxam si sa vedem si alte pareri in legatura cu ce ne intereseaza nu ca sa ne corecteze cineva greselile gramaticale.pupici si multa dragoste!
acular22
Postat pe 5 Februarie 2009 12:19
De la: adinutus, la data 2009-01-27 14:10:25Eu am avut o nunta retrasa, mai intima, si a fost cea foarte frumos. nu am fost stresati de absolu nimic, parintii nu au venit, din diferite motive. Insa, noi tineri miri am fost multumiti, fara stres, fericiti. La biserica au fost momente de fericire, atunci cand ne-am unit destinele in fata celui sfant. apoi prietenii nostrii ne-au felicitat, am facut poze in natura, alaturi de cei apropiati. Apoi am plecat la restaurant sa sarbatorim. acolo ne astepta un spatiu calduraos, pe masa bucate alese, si prietenii. ce poti sa ceri mai mult deatat. zambetul de pe fata noastra nu s-a sters nicio secunda. am mancat bine si apoi am plecat mai de parte spre a petrece la un han din oras unde se canta muzica populara si acolo ne-am dansat pana spre miezul noptii cand obosiseram. noaptea nuntii a fost de vis, de fapt asa cum o stiam, frumoasa.
am facut aceasta nunta fara ninciun ajutor, doar cu putine economii. si va fi amintirea pe care nu o vom uita niciodata.
chiar daca parintii nu sunt deacord atunci cand doua suflete se unesc, nimeni nu mai poate sa-i desparta.
sfatul meu tuturor este sa nu fugiti de iubire, atunci cand ati gasit-o, ci imbratisati-o si tineti-o langa voi ca de atunci veti stii ce-nseamna fericirea si implinirea.


casa de piatra..multa fericire si tot ce va doriti...:*
laura_chirea
Postat pe 5 Februarie 2009 13:27
Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro


Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com



imagineanuntiitale
Postat pe 28 Aprilie 2009 00:19
De la: acular22, la data 2009-02-05 12:19:24Daca te referi cumva la mine in legatura cu greselile gramaticale vreau sa-ti spun ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate!In plus eu cred ca toate cele care scriem pe acest forum o facem ca sa ne relaxam si sa vedem si alte pareri in legatura cu ce ne intereseaza nu ca sa ne corecteze cineva greselile gramaticale.pupici si multa dragoste!

acular22 regulile gramaticale,daca le stii,mai bine nu le incalci,s-ar putea ca lumea care citeste mesajele tale sa creada altceva despre tine.
bluelight_grace
Postat pe 14 Iunie 2009 09:45
Crede-ma ca poti fi extrem de relaxat cand scrii corect romaneste, nu e nevoie de nici o sfortare, decat pt cei care n-au habar de limba romana si folosesc scuze ieftine. Eu ma iau cu mainile de cap de fiecare data cand citesc ce scrie pe aici... Sincer, n-ar sctrica sa cititi mai mult decat cartea de bucate si mersul trenurilor... e chiar jenant. Si nu este vorba doar despre persoana care a sesizat deja ca a scris gresit, ci despre foarte multe.
abcd_grace
Postat pe 14 Iunie 2009 11:33
Casa de piatra !Felicitari si sper sa va ierte si sa inteleaga parintii pina la urma ca va iubiti si doriti sa fiti o familie.
Timpul poate face si minuni in orice situatie care pare de nerezolvat.
E mult mai bine sa fie si binecuvintarea parintilor cind doi tineri se iubesc si vor sa-si intemeiaeze o familie,dar daca nu se poate,mergeti pe drumul vostru si sa fiti FERICITI !
kudika002769
Postat pe 15 Iunie 2009 10:36
buna. Nici tatal meu nu era de acord ca eu sa am o relatie cu iubitul meu. mama ii spunea sa nu se mai bage, sa ne lase in pace...faze e ca el imi spunea numai mie lucrurile astea, iar de fata cu el se schimba total. A inteles pana la urma ca ne iubim, iar acum se inteleg minunat. luna viitoare pe 25 facem nunta si sper sa fie cea mai frumoasa zi din viata noastra. va pup
eu_ramy19
Postat pe 15 Iunie 2009 16:45
fetelor, daca nu va convin greselile intalnite pe acest forum va rugam sa nu mai scrieti eu sunt profesoara de limba romana si acesta nu este nici pe departe un cadru academic sa faceti astfel de critici!!!VA ROG FRUMOS LASATI FANDOSELILE DE-O PARTE
gabielle88
Postat pe 14 Iulie 2009 15:14
tarot_healthy
Postat pe 22 August 2009 00:25
tarot_healthy
Postat pe 31 August 2009 10:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rochie de mireasa 2 De la: cj25har 4 Iunie 2010 13:02
Alege Madone Events pentru nunta ta! 2 De la: kudika357713 8 Martie 2013 18:14
FORMATIE PENTRU NUNTA 1 De la: solistu79 13 Martie 2011 17:12
cel mai potrivit pentru noaptea nuntii 20 De la: diana_g 4 Noiembrie 2009 04:53
machiajul si iar machiajul.... 96 De la: grace003783 17 Aprilie 2010 00:50