Mai multe
| Ideea este sa nu ii arati tot timpul ca il iubesti, fa-l sa se intrebe daca il mai iubesti, daca il mai vrei..nu zic neaparat sa fii distanta, dar nici sa ii daruiesti totul..si faza cu mutatul impreuna.,..nu stiu cati ani aveti dar noi ne-am mulat impreuna temporar dupa vreo 6 ani, apoi pauza ca situatia a fost de asa natura, l-am facut sa ma sune de nenumarate ori si sa ma roage sa vin unde e el...am facut greseala sa ii fac pe plac..dar in timp m-am detasat si am redevenit independenta si iubirea tot a ramas..deci daca e sa fie, este si daca te iubeste acum sincer, te va iubi si peste 5-6 sau 20 ani. Succes | ||
|
dorria23 Postat pe 2 Iulie 2009 10:24 |
||
|---|---|---|
scuze, am vrut sa zic "mutat", nu mulat..
|
||
|
dorria23 Postat pe 2 Iulie 2009 10:24 |
||
|
Mda, cate scuze trebuie sa gaseasca o femeie barbatului care o paraseste. NU O MERITA e simplu sa ai parte de iubire sa fii rasfatat in bratele iubitei si sa o parasesti (pentru o noua relatie) ASTA nu e iubire, DELOC. Crede-ma nu ai ce salva. Iti vei face numai rau. Ramai asa cum esti si iti vei gasi jumatatea sigur. Nu dau verdicte, spun doar ca relatia asta a voastra a fost un joc din partea lui. |
||
|
|
||
|
snowflower Postat pe 2 Iulie 2009 10:48 |
||
|
E foarte dificil sa dai un sfat obiectiv atunci cand suntem femei!:)Noi ne dorim ca barbatii sa ne iubeasca asa cum suntem insa nu merge,fiecare trebuie sa lase de la el intr-o relatie sa incerce sa se schimbe pt a se mula unul pe celalalt,de ex daca pt ea e extraordinar de important ca el sa schimbe sulul de hartie igienica la toaleta,nu doar sa-l puna langa cartonul gol al celeilalte....,cat de greu e sincer pt un barbat sa-l schimbe,chiar daca el nu a facut asta niciodata ,pt ea o faci,femeile si barbati sunt foarte diferiti,eu zic sa ei o pauza din atata daruire si sa-l lasi si pe el sa-ti daruiasca!Si cred ca prin" fitzoasa si...nu mai stiu exact al doilea cuv"se refera sa-i lasi oportunitatea sa-ti faca mici placeri,fi mai pretentioasa cateodata,asta nu inseamna ca iti schimbi personalitatea!Multe femei si-ar dorii ca barbatul lor sa le spun,auzi mai ea o pauza din atata daruire si lasa-ma sa daruiesc si eu! Ma auza cum imediat toata lumea a zis ca are pe alte,nu te iubeste,nu te merita,pt ca poate asa am reactiona noi in locul barbatului,dar ei nu gandesc ca noi,suntem foarte diferiti. |
||
|
erika_bap Postat pe 2 Iulie 2009 11:13 |
||
| vreau sa spun ca si eu eram exact ca tine..foarte lipicioasa si cateodata sufoc cu dragostea mea. asa eram inainte sa ma despart de prietenul meu care deseori imi reprosa asta. acum ne-am impacat si vreau sa spun ca s-au schimbat rolurile...el e cel care sufoca si sincer nu e prea placut. cred ca fiecare trebuie sa aiba partea lui de libertate si deseori trebuie sa facem niste schimbari in comportamentul nostru. si asta nu inseamna ca nu ne iubim. chiar e foarte multa iubire intre noi dar trebuie sa mai si respiram.u trebuie sa alegi ce e bine pt tine si deseori oamenii te indruma gresit..solutia e cred: mai incerci inca o data cu mici schimbari p ici p colo si daca atunci vezi ca nu merge...asta e. macar nu te vei gandi peste ani ca "daca era altfel". pupici si nu uita ca totul depinde de tine si tre sa-ti indrumi inima. | ||
|
andrieuta Postat pe 2 Iulie 2009 11:13 |
||
|
Eu i-tzi vb din experienta de 7 ani de zile sant cu el si de fiecare data cand ajung sa ma comport asa cu i-si doarea el descopera ca de fapt vrea sa fiu altfel. Daca nu te place asa cum esti potzi sa te schimbi de 10 mii de ori si tot nu vei fi pe placul lui. Sfatul meu este sa nu-tzi pierzi 7 ani de zile ca si mine sa realizezi ca defapt nu pe tine te vrea. Prostu invatza pe pielea lui desteptul pe pielea altuia
|
||
|
mitzza Postat pe 2 Iulie 2009 11:38 |
||
|
buna! sfaturi sunt multe, dar mai important este sa-ti urmezi instinctul. Dupa parerea mea intr-o relatie ca sa mearga trebuie sa faci mici compromisuri...daca el sustine ca te iubeste, inseamna ca el s-a indragostit de persoana care esti...nu de una "fitzoasa"....poate doar doreste ca relatia voastra sa nu fie una monotona...intr-o relatie trebuie sa fie si sare si piper.....deci trebuie sa contribuiti amandoi ca aceasta relatie sa mearga....daca el iti cere sa te schimbi...cerei si tu acelasi lucru...e capabil??? nu numai unul trebuie sa faca schimbari, ci amandoi.... multa bafta |
||
|
ramona_maria Postat pe 2 Iulie 2009 11:57 |
||
| Draga mea, eu cred ca el nu te va iubi niciodata pe deplin. Dupa ce v-ati despartit, i-a lipsit grija ta si si-a dat seama ca femeile la care saliveaza el, alea fitoase niciodata nu i-ar oferi ce ii oferi tu. Alea sunt egoiste si doar asteapta sa primeasca. Probabil cael nu poate oferi ce isi doresc alea asa ca s-a gandit el mai bine ca tot tu esti mai buna, doar ca isi doreste sa te tranforme in una din alea la care viseaza el. Aici apar mai multe probleme, logic: inseamna ca nu te iubeste daca viseaza la alt gen de femeie, probabil ca si are una sau mai multe in vizor , la care nu are acces; este imposibil ca tu sa te schimbi, nimeni nu se schimba , fiecare om are caracterul lui, poti renunta la gesturi, expresii, vicii, dar nu iti poti schimba caracterul. Te vei transforma intr-o marioneta falsa si la un moment dat vei realiza ca tu ai murit de fapt si in trupul tau este un robotel care se comporta cum vrea un nenorocit . Efortul poate ar avea vreo valoare daca el ar fi o minune de barbat care sa nu aiba defect , sa te iubeasca si sa se comporte exceptional cu tine, ceea ce nu cred.Clar, daca te iubea , te pretuia asa cum esti, primeai dela el ceea ce ii oferi. Viata este foarte lunga si foarte grea, gandeste-te bine daca merita. Mai ales ca poate o sa ai si copii cu el si o sa ii chinui si pe ei intr-o familie putreda. Cum vrei sa ii formezi oameni de care sa fii mandra cand tu nu stai pe o fundatie buna de pe acum? Renunta , mergi mai departe, fii mai pretentioasa si cauta -ti jumatatea. Poate nu esti perfecta, poate nu esti foarte frumoasa, nici foarte despteapta, dar pt oricine exista cineva potrivit, langa care sa infloreasca. Cauta-l . Altfel vei imbatrani si o sa plangi ca nu ai avut curaj sa iti traiesti frumos viata. | ||
|
Arlene Postat pe 2 Iulie 2009 12:03 |
||
| te rog frumos sa crezi ca barbati cares se simt sufocati nu te mai vor ca la inceput iti spun din proprie experienta eu sunt cu cineva de 6 ani si la inceput faceam la fel ca tine il sufocam iar el se indeparta tot mai mult ne am mutat impreuna eu il vroiam doar pt mine si nu ma plictiseam cu el dar el mai vroia sa mai iasa in oras sa se mai plimbe cand ne certam imi spunea ca il sufoc.acum vrea sa mai fiu ca inainte sa mai fac ce faceam inainte dar nu mai pot.eu mi am revenit mi am dat seama ca da il sufocam si atunci il iubeam la nebunie dar acum m am maturizat si acum el tanjeste dupa acea perioada acum ma iubeste el mai mult.atunci cand esti indiferenta si lasi mai mult de la tine o sa te vrea mai mult decat oricand atunci cand ii vei arata ca ai realizat ca il sufocai o sa si doreasca intr o zi sa fi ca acum.chiar daca nu poti sa stii ca o sa ajungi sa imi dai dreptate pt ca indiferenta lui o sa te doara lucrurirle pe care ti le spune te vor durea iar el o sa piarda foarte mult.eu de ex nu mai pot sa fiu proasta ignorata de atunci nu mai pot si acum imi e mult mai bine.timpul imi va da dreptate vei vedea.stiu prin ce treci si imi pare foarte rau ca esti acuzata ca il sufoci cand tu doar il iubesti asa am patit si eu dar m am lecuit nu vreau sa mai fiu asa proasta si credula si inocenta nicioadata desi doare sa nu poti sa oferi ce ai doare sa reprimi tot ce simti doar ca el sa se simta bine. | ||
|
dizzyy Postat pe 2 Iulie 2009 14:40 |
||
|
ce zici tu acolo...hmm....eu cred ca s-a cam plictisit de tine asa sunt barbatii...ciudati,nu ai ce sa le faci, |
||
|
florentina14 Postat pe 3 Iulie 2009 22:24 |
||
De la: emma104, la data 2009-03-11 12:57:36buna.am si eu nevoie de mici sfaturi....am o relatie de 1 an,totul a mers perfect,cel putin din punctul meu de vedere,locuiam impreuna de 8 luni,acum m-am mutat,s-a produs ruptura,el mi-a spus ca-l sufocam cu atata dragoste,si apoi el m-a vrut inapoi,a zis ca-i pare foarte rau ca a treb sa sufar eu ca el sa se trezeasca la realitate,ca vrea sa fie cu mine,dar cu o conditie,si anume ca eu sa iau o "pauza" si sa-l mai las si pe el sa-mi arate ca ma iubeste,sa fiu mai "bandita,mai fitzoasa",ca asta l-ar atrage foarte mult...problema ca nu stiu cum sa fiu asa si cand ...eu nu sunt genul acela de pers,eu daruiesc tot cand iubesc,il iubesc foarte mult si as vrea sa fim din nou impreuna,as vrea sa ma schimb,dar nu stiu cum...cum sa ma comport de acum inainte ...ma poate ajuta cineva cu cateva ideei,cum sa procedez?...va rog.multumesc anticipat. intai de toate gandeste-te ce vrei tu...ok...il vrei pe el! dar si asa fitzos?! astea-s figuri ca te vrea, dar vrea sa fii altfel....fii mai sigura pe tine! nu-i mai arata ca orice ar face el, tu esti mereu acolo ptr el! chiar ca iti va face orice.... merita?! ai incredere in tine! pretuieste-te mult mai mult pe tine..si fii usor obiectiva! ....te va cauta el in genunchi, va veni si cu inelul... crede-ma! barbatii simt mereu nevoia sa cucereasca si sa recucereasca! lasa-te usor indisponibila! in primul rand, nu-l mai suna! deloc! mereu sa te sune el! si cand vorbiti la tel sau fata in fata, fii mai putin indragostita, spune-i ca nu stii daca poti sa te vezi cu el, cai vrei sa iesi si tu cu o noua prietena...ce stiu eu, colega...dar fii serioasa si sicnera cu tine........altfel, poti sa te faci de ras.... capul sus! o sa fie bine! ........................................................ un premiu in vacanta la munte - www.exposhop.ro |
||
|
adika_healthy Postat pe 6 Iulie 2009 12:32 |
||
| Daca il iubesti atunci vei face asta pt el...vei incerca sa fii altfel...insa de el nu stiu ce sa zic...nu stiu dak te iubeste,daca te mai iubeste....eu am avut o relatie de 2 ani cu un tip...ma intalneam cu el aproape zilnic...insa el ma innebunea sa ma schimb...i-am spus k nu se poate...se impaca cu ideea un timp apoi iar incepea...asa k am ajuns la un dead end | ||
|
ampfer Postat pe 8 Iulie 2009 09:47 |
||
De la: lady_p, la data 2009-04-27 13:22:04In ceea ce priveste partea cu sufocatul.. m-am simtit si eu intr-un timp sufocata de partener si am simtit nevoia sa ma lase sa mai respir. Si nu e din cauza ca nu il iubesc... sau mai stiu eu ce alteva.. ca mi-as fi gasit pe altul. Dar sunt persoane care cand iubesc pur si simplu "sufoca". . si te simti astfel stresat. eu cred ca o reletie trebuie intretinuta, salvata intotdeuna de monotonie.. Daca ti-a spusa sa fii mai rea.. asta nu inseamna neaparat ca nu te iubeste asa cum esti. Asta e sarea si piperul unei relatii. S-o mai schimbi pe i9ci pe colo..sa mai introduci si cev nou in ea.. sa nu o lasi sa piara asa... Cateodata parca te saturi si de atatia pupici.. si de ataea imbratisari.. si de atata "te iubesc" si de atata dependenta si atasament.. F-i si tu pe plac pentru un timp.. si ai sa vezi ca o sa fie mai bine..! are foarte mare dreptate!!! acum tre sa plec.. iti spun si sfatul meu cand ma intorc |
||
|
enna_grace Postat pe 17 August 2009 08:48 |
||
|
Draga mea gandestete bine inainte de ate agata de o iluzie. Daca vrei sa fi fericita fi tu insuti.Cine te iubeste te accepta asa cum esti. De ce nu ar face schimbarea partenerul tau. Iti doresc sa fi fericita si sa gasesti raspunsul,doar tu il ai "cauta-l in tine." |
||
|
kudika056836 Postat pe 17 August 2009 10:11 |
||
De la: daimondtalia, la data 2009-05-27 21:59:13Buna....am ajuns acolo unde nu doream unde incepe totul sa dispara incet,se topeste ce a fost...si mereu mea fost frica de acest lucru...suntem de 4ani impreuna a fost iubire,dor, suferinta,bucurii, mai mult am stat departe unul de altul si era alta viata,era dorul mult mai mare,iubirea...de cind traim impreuna intrun oras unde nu am nimik doar el ...nu zic ca e totul asa de rau,dar ma trezesc incet cand simt ce se petrece...au disparut saruturile fierbinti, cuvinte de dragoste, mai sunt ele dar rarute, si mai mult din partea mea..dar cind vorbim despre aceasta problema e simplu sa raspunda ...eu te iubesc dar acum suntem mereu impreuna si e normal sa dispara din toate cate putin, sincer nu zic ca doar el e de vina, ca si eu mai fac asa ceva uit de saruturi cuvite frumoase, ajutatima cum sa fac sa readuc totul cum a fost... Povestea ta e un pic diferita, poate ar fi trebuit sa deschizi alt topic. Poate esti prea pesimista, nu cred ca dispare tot, doar ca in relatiile ajunse la maturitate ca sa spun asa, apara monotonia, dar puteti lupta impreuna, Surprinde-l si tu, pune ceva sexy pe tine noapte inainte de culcare, iesiti, faceti-o in alte locuri. Bine ca inteleg ca sunteti in strainatate amandoi...e greu, dar nu imposibil sa salvezi ce a fs frumos si ti se pare ca se ruineaza. Eu zic totusi sa fiti constienti amandoi ca sunteti norocosi k daca ati fi fost la distanta tot ceva se rupea, intervenea gelozia, stii tu ochii care nu se vad se uita...
|
||
|
allexxe Postat pe 17 August 2009 11:19 |
||
|
Buna Emma .... Am deschis mailu si vreau sa spun ca nu obisnuiesc sa citesc subiectele de pe forum dar cind am vazut acest subiect mi-am dat seama ca cineva e disperat ca sa-si salveze relatia .da chiar, tu...nu-i rau ceea ce faci ba chiar deloc asta insemnind ca si el sa-ti raspunda la mangaierile si saruturile tale ,,.ceea ce nu face .deci ,inteleg ca nu te iubeste? sau poate ca e mai timid sau poate ca trebuie sa lasi ca timpul sa vorbeasca ...Eu sunt la fel ca si tine ..imi sufoc prietenul cu dragostea mea inca de la primele intilniri pina cind ne-am mutat impreuna(suntem de doi ani impreuna) chiar si acum sunt si mai bucuroasa ca el este receptiv la asta .Ma iubeste.. .ce te sfatuiesc, este sa-l lasi tu in pace o perioada asa cum ti-a zis si el sa faci pe "fitoasa".Poate ca nu el este alesu...sti tu vorba aia , "nu cunosti un om intr-o viata" Iti doresc sa ai putere si nu inceta sa iubesti. E frumos sa iubesti si sa fi iubit.Ciao. |
||
|
liv2703_grace Postat pe 17 August 2009 19:33 |
||
cum puteti spune ca nu o iubeste?! sau ca a inselat-o?! treziti-va si nu dati sfaturi care daca ar fi urmate mai tarziu ar putea regreta... raceala?! apare in toate relatiile, cei ce spun ca asa ceva nu a existat la ei... sunt niste mincinosi! faptul ca ti-a cerut sa fi mai impulsiva, nu e nimic grav, vrea sa mai iubeasca si el, vrea si el sa arate ca tine ca la tine, vrea si el sa te superi pe el ca sa te poata impaca, dar daca tu ii ierti totul ca ii arati ca il iubesti, el cand s-o mai faca?! continua relatia, nu ai ce sa pierzi, fi un pic mai detasata de relatie, si ai sa vezi cum o sa primesti si tu iubirea pe care o astepti si care crezi ca nu exista... bafta multa si sa ne mai ti la curent!
|
||
|
enna_grace Postat pe 17 August 2009 21:41 |
||
| el sa indragostit de tine asa cum erau tu la inceputul relatie...asa ca poate sa te iubeasca si acum. Tia cerut sa te muti iar cu el....SFAT fi mai rece cu el mai indiferenta....asa te cauta el pe tine...nu ii mai fa toate poftele.. | ||
|
fetitza_inger Postat pe 17 August 2009 22:59 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 24 August 2009 14:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| SOTIA MEA MA INSELAT DUPA 11 ANI DE CASNICIE | 160 | De la: FLORIN_grace 30 Noiembrie 2014 08:55 |
| pantofi sau sandalute | 18 | De la: lady_p 3 August 2009 14:24 |
| Bauturile de la depozite/angro-uri? | 3 | De la: happyastrid 27 Octombrie 2010 14:16 |
|
|
||
| Cheltuieli nunta | 195 | De la: Corina1982 3 Februarie 2012 15:18 |
| Parere formatie nunta. URGENT | 6 | De la: kudika_990205 3 Iulie 2015 19:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.