Setari Cookie-uri

IN CE ORDINE PUNETI EVENIMENTELE DIN ZIUA NUNTII???

Buna fetelor
Am o mare DILEMA....voi cum va planificati tot in ziua nuntii??adik la ce ora sedinta la makiaj, cum puneti in ordine ?mai intai imbracatul , dupa sedinta foto, dupa la starea civila , dupa biserica si sala?sau CUM?eu una habar nu am?>cum veti face voi cele care vreti sa va duceti imbracate in mireasa la starea civila?va multumesc
Bluesky_grace
Postat pe 5 Iunie 2009 17:40
buna,eu voi face nunta anul viitor inca nu stiu cum le pun toate,dar la cununia civila nu merg in rochie de mireasa,o sa ma obosesc pana seara cand e nunta........ dar cred k cel mai bine ar fii machiaj,cununie civila,sedinta foto,biserica,restaurant,asta e parerea mea
succes la organizare
annkka
Postat pe 5 Iunie 2009 18:41
si eu am nunta la anu in sept mai are dreptate miresik de deasupra machiaj.... nici nu stiu dar abia astept
gaya87
Postat pe 5 Iunie 2009 19:39
buna,si eu am nunta anul asta chiar in august,eu ma imbrac in rochie de mireasa si la cununia civila si la cea religioasa,am pus ora de la starea civila mai tarziu k sa am timp de machiaj.ptr k eu asa stiu prima machiaj pe urma imbracatul si plecarea.dar eu nu stiu inca unde si cand voi face pozele ptr k sunt plecata din tara si am vb doar la tel cu fotograful si am uitat sa intreb dar mie nu-mi place ideea k invitatii sa ma astepte in strada 2 sau 3 ore pana fac pozele asa k acum am sa ma gandesc la o soluitie.sper k ti-am fost de folos.CASA DE PIATRA
aly79_grace
Postat pe 5 Iunie 2009 22:19
De la: annkka, la data 2009-06-05 18:41:00buna,eu voi face nunta anul viitor inca nu stiu cum le pun toate,dar la cununia civila nu merg in rochie de mireasa,o sa ma obosesc pana seara cand e nunta........ dar cred k cel mai bine ar fii machiaj,cununie civila,sedinta foto,biserica,restaurant,asta e parerea mea
succes la organizare

buna din nou...eu ma voi duce imbracata in mireasa la cununia civila dar o voi pune la o ora apropiata de ora la biserica...sa nu-ti imaginezi ca dimineata ma imbrac mireasa si ma duc la starea civila...no way...m-am decis ca pe la 5 sa pun starea civila, la 6 biserica insa nu stiu cum sa fac in timpul ala dupa ce ma gateste...sa ma duc dupa asta la sedinta foto??si ce fac nuntasii??OF ma doare capul
Bluesky_grace
Postat pe 8 Iunie 2009 13:33

buna din nou...eu ma voi duce imbracata in mireasa la cununia civila dar o voi pune la o ora apropiata de ora la biserica...sa nu-ti imaginezi ca dimineata ma imbrac mireasa si ma duc la starea civila...no way...m-am decis ca pe la 5 sa pun starea civila, la 6 biserica insa nu stiu cum sa fac in timpul ala dupa ce ma gateste...sa ma duc dupa asta la sedinta foto??si ce fac nuntasii??OF ma doare capul

e bine dak ai putut sa faci asa,la noi am auzit k cununia se face de dimineata si atunci e un chin sa stai in rochia de mireasa pana seara.....pai dak ai cununia la 5 poti merge inainte de cununie sa faci pozele si asa nu lasi nuntasi sa te astepte k nu-i frumos succes si sper sa-ti iasa totul bine,daca te stresezi mult vei da gres......
annkka
Postat pe 8 Iunie 2009 17:34
De la: annkka, la data 2009-06-08 17:34:30

e bine dak ai putut sa faci asa,la noi am auzit k cununia se face de dimineata si atunci e un chin sa stai in rochia de mireasa pana seara.....pai dak ai cununia la 5 poti merge inainte de cununie sa faci pozele si asa nu lasi nuntasi sa te astepte k nu-i frumos succes si sper sa-ti iasa totul bine,daca te stresezi mult vei da gres......

ok tocmai asta e problema....hai sa fiu mai explicita...era vb despre faptul ca :dimi ma duc la coafor bla bla, dupa vine muzica acasa, (nu voi iesi in fata scarii)....ma imbraca pe mine, se pun flori la nasi , parinti si celelalte rude care vor mai fi in casa atunci, dupa care tre sa fac sedinta foto si dupa la starea civila si biserica....ei...aici e prob, dupa ce ne gatim si plecam la sedinta foto ce fac atunci nuntasii???aici nu stiu cum sa procedez...ca intre gatit si starea civila ar trebui sa fie sedinta foto dar nu vreau sa-i supar pe cei prezenti...uof e asa de greu sa-i multu pe toti...ma gandeam sa ramana la masa oare???totul e in capul nostru, nu avem cu cine sa ne sfatuim, mama e plecata, tati nu avem nici io nici al meu, soacra nu vreau sa se bage...ca deja m-a iritat si tot asa...multumesc oricum pt sfaturi
Bluesky_grace
Postat pe 8 Iunie 2009 19:40
Buna! Iti pot spune cum am facut noi. Am avut nunta anul trecut in septembrie. Noi am avut cununia civila dimineata. Exact cum ai spus si tu...dupa ce am fost la coafor, a imbracat mirele, a luat nasii, au venit la mine, am pus flori in piept socrilor si nasilor, am plecat cu totii la locatia pentru poze, unde mai intai ne-a facut noua, mirilor, poze cu nuntasii, a luat perechi perechi, dupa care nuntasii au plecat cu socrii spre biserica, timp in care ne-a facut noua poze. Avanda cununia civila la 12, am fost la coafor dupa aceea, la 1 jumate sau 2. Am ajuns acasa pe la 3 jumate sau mai devreme...oricum la 3 jumate fotograful era la mine acasa si face poze cu rochia mea si cu toate accesoriile, pentru ca in momentul in care vine cu mirele si nasii si restul lumii pe langa ei nu are cum sa iti mai faca poze in timp ce te imbraci, si dup parerea mea oricum nu are cum sa iti faca...te pozezeaza cand se face nasa ca iti pune voalul..ca oricum cu voalul vii pus de la coafor. Restul le-am programat asa: 4 la mire, 4 jumate la nasi, 5 la mireasa...ca ne-am gandit ca cel mai mult se sta la mine...si intradevar am stat la mine o ora. Apoi am plecat la poze la 6 si ne-am dus la biserica la 7, ca atunci o aveam programata. Am terminat cununia si ne-am dus la local la 8, sau cel putin asa era programat dar s-a ajuns aproape de 8 juamte pentru ca s-a intarziat cu cununia. Ideea e ca nu dureaza ore multe sa va faca pozele, veti vedea. Dupa ce am terminat de facut poze, am plecat cu fotografii spre biserica unde erau toti invitatii si ne asteptau, si oricum am mai avut un pic de asteptat pentru ca mai dura nunta de dinaintea noastra. Sa stii ca oricat ai aranja lucrurile, ce nu depinde de tine nu ai cum sa controlezi, cum ar fi ora fixa la acre intri in biserica si ora fixa la care intri la starea civila. Noi am avut noroc ca a fost biserica aproape de local si am ajuns destul de repede....si oricum ne-am dus la local cu tot alaiul dupa noi, alai care a asteptat linistit sa ne facem intrarea si mai apoi sa ii primim pe ei, pe rand...a fost foarte frumos si toti au inteles. Asa ca nu va mai stresati asa de tare...faceti tot ceea ce e de facut cu calm, cu bucurie, pentru ca nunta e un moment frumos care din pacate va ramane doar o zi, o zi pe care noi cel putin ne-o aducem aminte foarte des...si ne gandim ca daca puteam faceam nunta o sapotamana in continuu... Va urez multa fericire si Casa de piatra!
soralumihai
Postat pe 9 Iunie 2009 08:18
Noi avem cununia civila in alta zi, dar pentru cununia religioasa evenimentele se vor succede cam asa: pe la 10-11 dimineata vin fetele cu machiajul si coafatul la mine acasa (viitorul meu sot va dormi la prieteni/familie), apoi plec sa ma intalnesc cu mirele in locul in care ne-am intalnit prima oara (nu vine sa ma ia de acasa), apoi mergem la biserica la ora 16, apoi poze si apoi restaurant la ora 20....
Cam atat :)
radut2004
Postat pe 9 Iunie 2009 09:35
Salutare tuturor,
Noi avem nunta anul acesta pe 4 iulie, facem cunnunia civila si religioasa in aceeasi zi, am vrea sa punem dimineatza cununia civila pe la max. ora 10 si cea religioasa o avem la ora 18.30. Si programul este asa: dupa cununia civila care o avem la sector 2,vom face o sedinta de poze acolo in parculet, vor veni rudele mai apropiate la noi acasa unde vor servi ceva, mai stam de vorba si alte alea ... Pe la ora 13 ma voi duce la coafor si el pleaca in momentul acesta la el acasa sa se imbrace, dupa coafor vin acasa si ma machez si apoi ma imbrac, in tot acest timp el este la el cu foto+video, lautar si se imbraca si se "barbiereste", el pleaca cu alaiul lui la nasi, inclusiv foto+video si lautar. La nasi acasa se va duce domnisoara mea de onoare, pt ca se va pleca cu lumanrile de la nasi si ea trebuie sa fie acolo, domnisorul de onoare vine cu mirele. Nasii cu laiul lor + mirele cu alaiul lui vor veni la mireasa acasa. Acasa la mine ma va "gati" nasica, voi pune florile in piept incepind cu mirele, apoi nasul, parinti si apoi la cei care sunt prezenti...Se mai danseaza o hora, daca este loc si apoi se coboara jos in fata blocului pentru a rupe nasica turta si se danseaza hora miresei ... apoi se pleaca la biserica(unde aveti nevoie de vin rosu si piscoturi, le duceti voi). Dupa biserica mergem sa facem poze in parcul Cismigiu care este in drumul spre restaurant, bineinteles vor venii si nuntasii care doresc sa faca poze ... facem poze si ... la restaurant asta e ... asa vom face noi ... va intrebati oare ce se intampla cu acele persoane care vin dimineatza dupa cununia civila la mine, poate unii vor pleca sa se schimbe, unii vor ramane acolo, nu ma deranjeaza, au mancare si bautura au ce sa vorbeasca ... eu vreau sa fie cat mai multa lume la mine ...
sper sa ne iasa bine totul, asa cum ne dorim ... va doresc si voua celor care aveti nunta CASA DE PIATRA ! Sa fiti fericiti! Si sa va planificati din timp toate cele ...Spor !
standreia19
Postat pe 9 Iunie 2009 10:13
Eu am avut nunta pe 30 august anul trecut. Avand in vedere ca era destul de cald afara am incercat sa leg evenimentele unul de celalalt ca invitatii sa nu astepte prea mult pe-afara sau sa se plictiseasca.
Am facut asa:
1.La 9 coafatul.
2. La 10:30 machiajul (ambele erau foarte aproape de mine)
3. La 11 eram la mama cu d-rele de onoare. (Acum era momentul sa impodobim masinile dar am uitat pur si simplu ) Am ciugulit cate ceva (si asta a fost mai toata mancarea pe ziua aia).
4. M-am imbracat in rochia de mireasa cu ajutorul d-relor de onoare, am ras, am facut poze...ca intre fete, na!
5. Dupa 11:30 majoritatea invitatiilor din partea mea erau prezenti iar la 12 au venit mirele,nasii,socrii,cavalerii de onoare si o parte din invitatii lui, adica alaiul . (Nasii sunt din alt oras asa ca i-am cazat la logodnicul meu acasa, impreuna cu cateva rude de-ale soacrei; am renuntat la "du-te ia nasu',etc." ca sa nu se rataceasca nimeni pe drum si sa nu ne stresam degeaba stand cu telefoanele la ureche).
5. Nasa m-a "gatit", am facut o gramaaaada de poze (asa ca am renuntat si la sesiunea de la studiou pt ca nu vroiam sa ne lasam invitatii singuri, de izbeliste. Am mancat cate ceva (bufet suedez), am baut un suculet/un gin (cine nu conducea) apoi la 12:40 am plecat la starea civila (daca nu imi aminteam eu puteam sa stam mult si bine acolo )
6. LA 13:30 am avut cununia civila (era programata la 13 dar s-a decalat)
7.Dupa cununie am ciocnit un pahar cu sampanie cu cei care nu vroiau sa ramana la cununia religioasa. Culmea, au ramas toti.
8.Pe la 15 eram la biserica. Din fericire biserica la care ne-am cununat e pe aceeasi straduta cu starea civila asa ca am mers pe jos. In curte am amenajat frumos:flori, o traversa rosie acoperita cu petale de trandafiri, sucuri si enrgizante reci la discretie. Biserica are o gradina foarte frumoasa cu banci asa ca pana ne-am spovedit noi invitatii s-au relaxat la umbra un pic.
9. Cum am spus, spre mirarea mea, au ramas toti invitatii care venisera de dimineata la mama acasa. Dupa slujba (pe la 17), noi -sotul, parintii si d-rele+cavalerii- trebuia sa mergem la restaurant sa punem cardurile pe mese si sa facem ultimele pregatiri. Problema era ca invitatii se simteau asa de bine cu noi ca nu mai vroiau sa mearga acasa, vroiau sa mearga direct cu noi la restaurant (erau majoritatea de varsta noastra)! Ce sa le faci? Au venit cu noi si au stat la taclale pe terasa restaurantului. Noroc ca personalul a fost pe faza si i-a servitcu sampanie asa ca totul a curs foarte firesc. PEntru ei, ca noi, miri am avut probleme... Desi eu facusem acasa doua scheme care aratau cum vreau sa fie aranjati invitatii la mese ca sa nu se supere niciunul si sa aiba ce vorbi, pe care le-am dat mamei si soacrei mele, a iesit un dezastru. La masa la care trebuiau sa stea parintii si bunicii s-au asezat niste rude de-ale soacrei. Ea nu a reusit sa ii convinga sa se mute unde erau locurile lor... asa ca s-a asezat acolo cu restul familiei...iar mama si cu bunicii au trebuit sa stea intr-un colt, la ultima masa. Bineinteles ca eu m-am enervat ca nu ma asculta nimeni de parca era nunta lor, cuscrele s-au suparat si nici in ziua de azi nu se mai au bine, iar mirele er nervos ca nu stia cum sa ne impace pe toate 3...Noroc ca invitatii mei au fost foaaaarte intelegatori si mi-au spus ca nu e nici o problema unde sunt asezati ca ei au venit sa fie alaturi de mine.
10. Pe la 18 au venit si restul de invitati care nu au participat la cununie si la slujba si asa am petrecut pana dimineata.

Sper sa iti fie de folos post-ul meu. Ce mai vreau eu sa subliniez e ca oricat te-ai pregati, oamenii sunt foarte incapatanati din fire si trebuie sa te astepti sa se incurce ceva in program...Incearca doar sa ramai calma, sa nu plangi sau sa tipi (asa cum imi venea mie...) si sa incerci sa ii impaci pe certareti cu zambetul pe buze ca sa nu se strice atmosfera...
Alexuta_grace
Postat pe 9 Iunie 2009 10:18
cred ca asa cum am facut eu a fost cel mai simplu pentru toata lumea. eu m-am imbracat singura, sotul la fel. apoi a plecat si a adus nasii, ne-am urcat in masini, am mers la biserica (cununia la primarie o facusem cu 4 luni inainte), apoi la restaurant si apoi la nani. Nu am respectat nicio traditie, nu am jucat hora miresii, nu am rupt turte, nu mi s-a luat voalul sa mi se puna batic (nici nu am avut voal, ci doar cativa trandafirasi prinsi in par). nu am respectat nimic. nici la ciorba de potroace nu am fost, ca eram super obosita. au organizat-o parintii mei in alt oras. eram insarcinata in 6 luni si nu mai puteam sa stau in picioare. si-asa am avut carcei doua zile la rand.
daniian
Postat pe 9 Iunie 2009 10:37
De la: loredana, la data 2009-06-09 10:37:45cred ca asa cum am facut eu a fost cel mai simplu pentru toata lumea. eu m-am imbracat singura, sotul la fel. apoi a plecat si a adus nasii, ne-am urcat in masini, am mers la biserica (cununia la primarie o facusem cu 4 luni inainte), apoi la restaurant si apoi la nani. Nu am respectat nicio traditie, nu am jucat hora miresii, nu am rupt turte, nu mi s-a luat voalul sa mi se puna batic (nici nu am avut voal, ci doar cativa trandafirasi prinsi in par). nu am respectat nimic. nici la ciorba de potroace nu am fost, ca eram super obosita. au organizat-o parintii mei in alt oras. eram insarcinata in 6 luni si nu mai puteam sa stau in picioare. si-asa am avut carcei doua zile la rand.

in cazul tau loredana se intelege

de altfel nu ar fi nimeni absurd

felicitari pentru burtica! Casa de Piatra! Si sa iti fie sanatos bebelusul!
iulik_flore
Postat pe 9 Iunie 2009 13:54
si eu vreau sa sar peste multe inutilitati

m-am gandit in capul meu la un program
insa nu este ceva sigur

ptr k nu am fixat inca orele la rest, primarie, biserica

va pup si intotdeauna luati-va o marja de eroare

niciodata nu poti stii ce se intampla

neprevazutul care ne pandeste

trafic, una alta...

eu oricum m-am gandit sa las pauze mari intre ele, mai bine asa sa mai astept decat sa ma grabesc si sa intarzi.
iulik_flore
Postat pe 9 Iunie 2009 14:00
niciodat sa nu te imbraci inainte sa te machezi se poate intampla sa ti s pateza rochiia,si dupa ce te-ai macheat te imbraci dar cu atentie,dar i grija si la macheat....
simoanbv2007
Postat pe 9 Iunie 2009 14:36
eu cred ca la cununia civila nu ar trebui sa se poarte rochia de mireasa..de aici si numele de cununie civila ,adica sa vii imbracat in civil(in orice rochie,costumas,,,,etc)
de dimin la coafat ,machiaj.cununie civila.....poze....acasa pt imbracat gineere si mireasa.biserica.poze.restaurant
parerea mea si eu asa am sa fac,,voi fi mireasa in iulie
mada_grace
Postat pe 11 Iunie 2009 13:05
De la: mirabela30, la data 2009-06-11 13:05:23eu cred ca la cununia civila nu ar trebui sa se poarte rochia de mireasa..de aici si numele de cununie civila ,adica sa vii imbracat in civil(in orice rochie,costumas,,,,etc)
de dimin la coafat ,machiaj.cununie civila.....poze....acasa pt imbracat gineere si mireasa.biserica.poze.restaurant

eu aleg sa merg la cununia civila imbracata in mireasa pt ca e mai putin obositor , mai putin costisitor...ma enerveaza sa ma imbrac civil, dupa sa ma skimb in mireasa, etc....apoi mi-e teama ca daca ma voi duce la makiaj dis de dimineata acesta nu va rezista peste seara, as vrea sa arat bine si la 3 -4 dimineata in fine ...
Bluesky_grace
Postat pe 11 Iunie 2009 15:09
MULTUMESC TUTUROR PT SFATURI....sigur imi vor fi de folos, bafta la organizare si voua viitoarelor miresici
Bluesky_grace
Postat pe 11 Iunie 2009 15:11
De la: allinutzza, la data 2009-06-11 15:11:09MULTUMESC TUTUROR PT SFATURI....sigur imi vor fi de folos, bafta la organizare si voua viitoarelor miresici

si tie!!!!!!!!!
iulik_flore
Postat pe 12 Iunie 2009 23:52
De la: mirabela30, la data 2009-06-11 13:05:23eu cred ca la cununia civila nu ar trebui sa se poarte rochia de mireasa..de aici si numele de cununie civila ,adica sa vii imbracat in civil(in orice rochie,costumas,,,,etc)
iulik_flore
Postat pe 13 Iunie 2009 13:14
SALUT .SUNT ROSU RODICA DIN TULCEA SI VREAU SA-TI SPUN CA EU AM FACUT NUNTA ANU TRECUT SI EU ASA AM PROCEDAT . MI-AM FACUT PROGRAMARE LA COAFOR DUPA AIA LA MACHIAJ SI AM AJUNS ACASA SI MA-AM SCHIMBAT IN ROCHIA DE MIREASA PE CARE O DOREAM SA O PORT . ASA AM MERS LA STAREA CIVILA LA BISERICA SI LA LOCAL .SI LA CUNUNIA CIVILA TE-AS SFATUI SA MERGI TOT IN ROCHITA CA O DATA IN VIATA ESTI MIREASA . CASA DE PIATRA
pacolina
Postat pe 15 Iunie 2009 08:20
Eu am nunta abia la anul si nu mi-am planuit inca fiecare moment in parte. cert este ca voi oficia cununia civila la biserica, inainte de cununia religioasa pt a nu mai pierde timpul cu plimbari inutile. am programat cele doua ceremonii la ora 6. cum nu vor dura foarte mult din ce am vazut la altii, am timp si de fotografii. cred ca pe invitatii voi scrie ora 20:00 sau 21:00, sa vad cum imi convine. cert este ca pana pe la 14:00 sau 15:00 voi avea timp de machiaj, manichiura si altele. pe mine ma ingrijoreaza mai tare ce se face acasa la mire si la mireasa, decat ceremoniile in sine.
numai bine!
adrienutzame
Postat pe 3 August 2009 08:58
se poate face cununia civila la biserica? ai stabili in alta zi decat sambata?
sizinuca
Postat pe 3 August 2009 14:29
DA!Se poate face cununia civila si la biserica.Am inteles insa ca trebuie sa se demonstreze, prin documente medicale, ca una dintre persoanele implicate nu este transportabila.
Intr-adevar, asa se mai scurteaza din traseul zilei si cred ca este putin mai comod si pt noi, ca mirese, care trebuie sa aratam si sa ne simtim extraordinar de bine pe parcursul intregii zile.
irina_maria_mitrofan
Postat pe 3 August 2009 17:43
De la: grace001490, la data 2009-06-05 22:19:37buna,si eu am nunta anul asta chiar in august,eu ma imbrac in rochie de mireasa si la cununia civila si la cea religioasa,am pus ora de la starea civila mai tarziu k sa am timp de machiaj.ptr k eu asa stiu prima machiaj pe urma imbracatul si plecarea.dar eu nu stiu inca unde si cand voi face pozele ptr k sunt plecata din tara si am vb doar la tel cu fotograful si am uitat sa intreb dar mie nu-mi place ideea k invitatii sa ma astepte in strada 2 sau 3 ore pana fac pozele asa k acum am sa ma gandesc la o soluitie.sper k ti-am fost de folos.CASA DE PIATRA
grace001959
Postat pe 4 August 2009 00:07
buna am s eu nunta peste 2 sat. si am ramas fara cameraman daca ma poti indruma undeva , te rig frumos. mersii astept raspunsuri.si pripuneri.
grace001959
Postat pe 4 August 2009 00:08
De la: grace001959, la data 2009-08-04 00:08:37buna am s eu nunta peste 2 sat. si am ramas fara cameraman daca ma poti indruma undeva , te rig frumos. mersii astept raspunsuri.si pripuneri.

dc vrei te pot indruma eu catre cineva. acelasi cameraman care il luam si noi :))
singura problema este ca nu stiu dc e liber
din ce oras esti?
trmite-mi un mesaj si iti pot da mai multe sugestii
iulik_flore
Postat pe 4 August 2009 00:20
Eu la ora 10 am programare pentru coafura, am inteles ca dureaza aprox. 2 h. Oricum voi merge la o proba si vom vedea atunci cum facem. La ora 12 am machiaj. La 15.15 cununia civila.. Apoi ma duc sa ma pregatesc pentru cununia religioasa, de fapt sa-mi imbrac rochia. La 17.45 cununia religioasa, pe la 18.30 mergem sa facem cateva poze si la 19.15 mergem catre sala unde tinem petrecerea.
Cam asta e programul.. sper sa nu apara nimic care sa-l dea peste cap :)
adeana
Postat pe 4 August 2009 11:21
se poate face cununia civila la biserica sambata, dar costa ceva in plus. in Suceava coasta in jur de 2-3 milioane deplasarea ofiterului starii civile la biserica. la biserica nu se plateste nimic in plus. nu trebuie documente speciale, se face la cerinta cui doreste. iar cei de la biserica nu au nimic impotriva. noi am fost si am vorbit deja despre acest aspect la biserica si am si asistat la astfel de cununii. nu stiu care e procedura in alte orase, dar mie imi convine de minune faptul ca pot scuti din umblatura.
take care!
adrienutzame
Postat pe 4 August 2009 22:02
buna sunt ANDREEA la mine nunta e in asteptare, peste 2 ani sper.Vroiam sa-ti spun cum a facut viitoarea mea cumnatica, a facut cununia la ora 17 si biserica pe 18 :30 , sedinta foto a facut-o intre cele doua si astfel invitatii nu s-au simtit deloc neglijati de la cununia civila au plecat la biserica, si nu au asteptat prea mult mirii, a iesit ok parerea mea.
andreea4ia
Postat pe 28 Septembrie 2009 14:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nasi pentru prima data! Ce trebuie sa facem? 1 De la: gamyco 29 Noiembrie 2013 17:56
Eu cu studii, el fara.. 49 De la: iulia89 12 Iulie 2010 21:34
ajutati-ma va rog....se merita? 23 De la: vaiana 4 Decembrie 2009 15:20
O nelamurire 81 De la: iulika_flore 7 Martie 2010 23:47
care poate fi cauza? 7 De la: adinutze 12 Octombrie 2009 17:49