Mai multe
Fetelor sunt si eu o miresica a anului 2010....si asa intentiona sa-mi fac nunta in luna iunie..insa nu ma lamuresc cu postul sf petru si pavel..in 2009 a fost intre 15-28 iunie iar pt 2010 am gasit pe net ca tine intre 31mai-28iunie...care-i faza cu acest post..nu trebuie sa fie la fel in fiecare an? pastele pica devreme in 2010 pe 4 aprilie daca nu ma insel....si apropo voi ati auzit de superstitia conform careia nu ar fi bine sa se faca nunta in luna de nastere a unuia dintre miri??? va rog ajutati-ma...trebuie sa merg sa caut restaurant si nu stiu ce data sa aleg...pupici la miresici!!!
|
||
|
NT_ADRIANA Postat pe 6 August 2009 22:38 |
||
|---|---|---|
|
Postul Sf. Apostoli Petru si Pavel nu are data fixa, deoarece se stabileste tot in functie de sarbatoarea Pastelui, astfel putand sa dureze de la 2-3 sapt pana la numai cateva zile. De aceea cel mai bine este sa mergi la un preot si el iti va calcula si postul si-ti va spune de toate datele in care nu se oficiaza nunti. cat despre superstitii.... nu mai tine cont de ele, sunt doar atat, superstitii! Bafta multa si sa ai o nunta de vis! Si eu voi avea nunta tot in 2010! |
||
|
georgi_gorgi Postat pe 8 Septembrie 2009 10:13 |
||
|
fetelor am nevoie de ajutorul vostru! la anul(2010)vreau sa devin mireasa. Problema este ca am ales o data care imi creeaza probleme. data este pe 15 august m-am informat la restaurant, la cel cu muzica, la prieteni si ne-au spus ca se fac nunti in aceasta data perioada in care nu se fac nunti e 1-14 aug, postul adormirii Maicii Domnului iar 15 aug nu este specificata ca data cand nu se fac nunti.Numai la biserica ne-au spus ca ne trebuie dezlegare de la Episcopul Dunarii de Jos Am fost si acolo si nu am obtinut ac dezlegare. Problema e ca eu stiu sigur ca s-au facut nunti si in anii precedenti chiar si anul acesta. data nuntii nu o pot schimba pt ca la restaurant nu ne permite. Ma puteti ajuta? Macar cu un sfat. MUltumesc |
||
|
|
||
|
grace005290 Postat pe 11 Septembrie 2009 19:27 |
||
|
Buna, Uite eu anul asta am fost la o nunta chia pe 15 aug, si mai stiam de inca una pe aceeasi data. Pe 15 aug este adormirea Maicii Domnului, care cred ca e praznic, si cand e o sarbatoare asa mare exista o regula nescrisa ca nu se fac nunti. Parerea mea era sa amani daca poti ,dar daca nu mai ai alta varianta schimba biserica, sunt f putine asa stricte. Ei au facut la Sf Mina (aproape de Unirea) Bafta |
||
|
cristinel85 Postat pe 12 Septembrie 2009 14:27 |
||
|
Buna, Uite eu anul asta am fost la o nunta chia pe 15 aug, si mai stiam de inca una pe aceeasi data. Pe 15 aug este adormirea Maicii Domnului, care cred ca e praznic, si cand e o sarbatoare asa mare exista o regula nescrisa ca nu se fac nunti. Parerea mea era sa amani daca poti ,dar daca nu mai ai alta varianta schimba biserica, sunt f putine asa stricte. Ei au facut la Sf Mina (aproape de Unirea) Bafta |
||
|
cristinel85 Postat pe 12 Septembrie 2009 14:28 |
||
| buna! Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns! vreau sa stiu de unde esti! Eu sunt din Galati! multe persoane mi-au spus ca pot sa fac nunta in ac data numai la biserica am intampinat probleme. Ce nu inteleg este de ce altii au reusit sa se casatoreasca in ac data iar noi nu putem! te pup , esti o draguta! | ||
|
alinuzza_grace Postat pe 13 Septembrie 2009 12:53 |
||
Buna miresicilor si eu am nunta tot in 2010 dar pe6 NOIEMBRIE asta erea singura data libera sambata in rm valcea .asta este .Dar referitor la postul sf apostoli Petru si PAVEL da este bine cum ai gasit pe net si atata dureaza postul dar se fac nunrti in tot acest timp cred ca va fi nevoie decat de o dezlegare de la preot.si pt miresica cu 15 august poate sa faca nunta eu am fost la o nunta anul asta aici in oras la mine asa ca se poate.
|
||
|
flory_necsuliu Postat pe 15 Septembrie 2009 20:46 |
||
|
buna! cam astea sunt perioadele cand nu se fac nunti, daca mi-a scapat ceva, va rog sa ma scuzati. 7 - 13 februarie - Lasata secului 15 februarie - 3 aprilie - Postul Sfintelor Pasti 5 - 11 aprilie - Saptamana luminata 31 mai - 28 iunie - Postul Sfintilor Apostoli Pentru si Pavel 31 iulie - 14 august - Postul Adormirii Maicii Domnului 15 noiembrie - 24 decembrie - Postul Nasterii Domnului 25 decembrie - 6 ianuarie - Intre Craciun si Boboteaza bafta la pregatiri celor ce se pregatesc de nunta, eu mai am 1 saptamana si 2 zile:D va pup |
||
|
imi_ase Postat pe 16 Septembrie 2009 10:01 |
||
|
buna miresicilor!!azi am descoperit si eu acest site.. e foarte util si ma bucur ca mai am cu cine vorbi despre detalii de nunta. apropo de 15 august, si eu stiu 2 perechi care s-au casatorit anul sta pe 15 august.... desi e Adormirea Maicii Domnului, totusi am vazut ca se tin nunti!! dar am si eu unele intrebari: Cu cat timp inainte va luati rochia? Credeti ca e bine sa luati rochia de la targul de nunti? acolo e nebunie cam mare..... pe langa restaurant si muzica, cam ce mai trebuie rezolvat cu un an inainte??? eu am nunta la anul in septmbrie. va pup |
||
|
anca_elena2007 Postat pe 1 Octombrie 2009 14:09 |
||
|
Iti sugerez si eu sa incerci la alta biserica, undeva unde sa dai peste un preot mai binevoitor, pentru ca din cate stiu eu, preotul este cel care trebuie sa te ajute cu aceasta scrisoare si tot prin intermediul sau s-o trimiti unde trebuie!Si eu am fost la o nunta in 15 august si nu inteleg de ce ti s-a spus asa ceva, trebuia sa intrebi, poate special pt anul 2010 exista ceva in acea zi care nu permite casatoria. Oricum, spor la treaba si speram sa reusesti! |
||
|
georgi_gorgi Postat pe 1 Octombrie 2009 20:04 |
||
|
Noi filmam, fotografiile vi le oferim gratis Nunta e un moment sublim, botezul e intruparea fireasca a doua inimi transformate intr-una singura, si orice aniversara, un moment de mare bucurie. Imortalizati-le impreuna cu noi, transformati-le in amintiri vii si nu ve-ti regreta. O aparatura profesionista, foto si video, de inalta claritate si fidelitate asteapata sa se puna in slujba d-tra la preturi rezonabile. Nu ezitati, suna-ti la 0742577082 sau contactati-ne la adresa de e-mail fotografie_dragosp@yahoo.com si impreuna vom face ca acest moment sa ramana mereu aevea. Ne adresam oricui si de ori unde, caci Olt sau Dolj, Mehedinti ori Teleorman, Gorj sau Giurgiu, Valcea ori Bucuresti, Arges, Brasov si Ploiesti, ne sunt la fel de aproape, la fel de accesibile si va oferim serviciile noastre foto in mod gratuit, urmand ca d-tra sa le platiti doar pe cele video. Aveti nevoie de un insotitor in luna de miere care sa imortalizeze unicitatea unor clipe de vis? Contati pe noi. Titular, Dragos Popescu, Sect. 6 Bucuresti 0742577082 0744580054 0251335150 Video : Camera Sony DCR-VX 2100E Foto : Nikon Digital Camera DSLR5000 |
||
|
eunescu09_condo Postat pe 2 Octombrie 2009 08:00 |
||
|
Referitor la superstitia ca nu ar fi bine sa se faca nunti in luna de nastere a unuia dintre miri...nu te mai gandi la asa ceva. Eu si sotul meu ne-am casatorit luna trecuta chiar de ziua lui si a fost foarte frumos. O surpriza placuta de ziua lui si mai ales nu are cu sa uite nici peste 20 de ani data casatoriei :)))) Casa de piatra va doresc si multa fericire! |
||
|
maya_18august Postat pe 2 Octombrie 2009 15:41 |
||
De la: grace002320, la data 2009-09-08 10:13:28Postul Sf. Apostoli Petru si Pavel nu are data fixa, deoarece se stabileste tot in functie de sarbatoarea Pastelui, astfel putand sa dureze de la 2-3 sapt pana la numai cateva zile. De aceea cel mai bine este sa mergi la un preot si el iti va calcula si postul si-ti va spune de toate datele in care nu se oficiaza nunti. hello miresici. si eu o sa am nunta in 2010, in oct. voi? care sunteti din bucuresti puteti sa mi spuneti unde o faceti?:) va pup |
||
|
gyo85 Postat pe 2 Octombrie 2009 17:44 |
||
De la: grace005603, la data 2009-10-01 14:09:15buna miresicilor!!azi am descoperit si eu acest site.. e foarte util si ma bucur ca mai am cu cine vorbi despre detalii de nunta. mie mi a fost recomandat de multe prietene care s au casatorit si si au luat rokia de la targ pt k vin cam toti acolo si poti sa "tragi" de pret ;) pup |
||
|
gyo85 Postat pe 2 Octombrie 2009 17:46 |
||
buna fetelor...eu vreau sa fac nunta la anul in iulie dar nu stiu daca se poate pe 31...poate cineva sa ma ajute?
|
||
|
grace005178 Postat pe 4 Octombrie 2009 19:27 |
||
buna fetelor...eu vreau sa fac nunta la anul in iulie dar nu stiu daca se poate pe 31...poate cineva sa ma ajute?
|
||
|
grace005178 Postat pe 4 Octombrie 2009 19:27 |
||
|
||
|
grace005178 Postat pe 4 Octombrie 2009 19:28 |
||
De la: grace002199, la data 2009-08-06 22:38:11Fetelor sunt si eu o miresica a anului 2010....si asa intentiona sa-mi fac nunta in luna iunie..insa nu ma lamuresc cu postul sf petru si pavel..in 2009 a fost intre 15-28 iunie iar pt 2010 am gasit pe net ca tine intre 31mai-28iunie...care-i faza cu acest post..nu trebuie sa fie la fel in fiecare an? pastele pica devreme in 2010 pe 4 aprilie daca nu ma insel....si apropo voi ati auzit de superstitia conform careia nu ar fi bine sa se faca nunta in luna de nastere a unuia dintre miri??? va rog ajutati-ma...trebuie sa merg sa caut restaurant si nu stiu ce data sa aleg...pupici la miresici!!!BUNA SI CASA DE PIATRA.IUBITA DIN PACATE POSTUL SF APOSTOLI PETRU SI PAVEL TINE INTRE 31 MAI - 28 IUNIE,SINGURA SOLUTIE DACA AI DAT ARVUNA LA LOCAL ESTE SA MERGI LA PATRIARHIE SI SA CERI O DISPENSA CEVA DE GENUL ASTA ADICA APROBARE SA POTI FACE NUNTA SI IN POST. DACA VREI AJUTOR PT LOCAL ,MUZICA, ARANJAMENTE, FLORI,LUMANARI,AMSOLUT ORICE EU ITI STAU LA DISPOZITIE LA TEL 0727981478 SAU ID MESS george_c47. ITI DORESC NUMAI BINE...
|
||
|
grace_mary Postat pe 4 Octombrie 2009 19:43 |
||
De la: grace002199, la data 2009-08-06 22:38:11Fetelor sunt si eu o miresica a anului 2010....si asa intentiona sa-mi fac nunta in luna iunie..insa nu ma lamuresc cu postul sf petru si pavel..in 2009 a fost intre 15-28 iunie iar pt 2010 am gasit pe net ca tine intre 31mai-28iunie...care-i faza cu acest post..nu trebuie sa fie la fel in fiecare an? pastele pica devreme in 2010 pe 4 aprilie daca nu ma insel....si apropo voi ati auzit de superstitia conform careia nu ar fi bine sa se faca nunta in luna de nastere a unuia dintre miri??? va rog ajutati-ma...trebuie sa merg sa caut restaurant si nu stiu ce data sa aleg...pupici la miresici!!!BUNA SI CASA DE PIATRA.IUBITA DIN PACATE POSTUL SF APOSTOLI PETRU SI PAVEL TINE INTRE 31 MAI - 28 IUNIE,SINGURA SOLUTIE DACA AI DAT ARVUNA LA LOCAL ESTE SA MERGI LA PATRIARHIE SI SA CERI O DISPENSA CEVA DE GENUL ASTA ADICA APROBARE SA POTI FACE NUNTA SI IN POST. DACA VREI AJUTOR PT LOCAL ,MUZICA, ARANJAMENTE, FLORI,LUMANARI,AMSOLUT ORICE EU ITI STAU LA DISPOZITIE LA TEL 0727981478 SAU ID MESS george_c47. ITI DORESC NUMAI BINE...
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
De la: alinuzza, la data 2009-09-13 12:53:06buna! Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns! vreau sa stiu de unde esti! Eu sunt din Galati! multe persoane mi-au spus ca pot sa fac nunta in ac data numai la biserica am intampinat probleme. Ce nu inteleg este de ce altii au reusit sa se casatoreasca in ac data iar noi nu putem! te pup , esti o draguta!BUNA SI CASA DE PIATRA.S-AU FACUT NUNTI IN DATA DE 15 AUGUST DAR DACA TE UITI IN CALENDARUL ORTODOX AI SA VEZI CA NU SE FAC NUNTI IN TOATE ZILELE PRAZNICELOR IMPARATESTI SI AJUNUL ACESTORA SI ADORMIREA MAICII DOMNULUI ESTE O SARBATOARE FOARTE MARE,ASTA MAI TINE SI DE PREOTI.SFATUL MEU ESTE SA MERGI LA MAI MULTE BISERICI SA INTREBI TREBUIE SA GASESTI UN PREOT CARE SA TE AJUTE.MULTA BAFTA... |
||
|
grace_mary Postat pe 4 Octombrie 2009 19:53 |
||
De la: alinuzza, la data 2009-09-13 12:53:06buna! Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns! vreau sa stiu de unde esti! Eu sunt din Galati! multe persoane mi-au spus ca pot sa fac nunta in ac data numai la biserica am intampinat probleme. Ce nu inteleg este de ce altii au reusit sa se casatoreasca in ac data iar noi nu putem! te pup , esti o draguta!BUNA SI CASA DE PIATRA.S-AU FACUT NUNTI IN DATA DE 15 AUGUST DAR DACA TE UITI IN CALENDARUL ORTODOX AI SA VEZI CA NU SE FAC NUNTI IN TOATE ZILELE PRAZNICELOR IMPARATESTI SI AJUNUL ACESTORA SI ADORMIREA MAICII DOMNULUI ESTE O SARBATOARE FOARTE MARE,ASTA MAI TINE SI DE PREOTI.SFATUL MEU ESTE SA MERGI LA MAI MULTE BISERICI SA INTREBI TREBUIE SA GASESTI UN PREOT CARE SA TE AJUTE.MULTA BAFTA... |
||
|
||
||
|
||
De la: grace005603, la data 2009-10-01 14:09:15buna miresicilor!!azi am descoperit si eu acest site.. e foarte util si ma bucur ca mai am cu cine vorbi despre detalii de nunta.BUNA. DACA DORESTI EU TE POT AJUTA CU TOT CE TINE DE NUNTA,RESTAURANT MARE CU O CAPACITATE DE 200 PERS CU 2 TERASE, CU FORMATIE ,CU ARANJAMENTE FF.IEFTINE. POTI SA INTRI LA PROFILUL MEU SA VEZI CE AM FACUT EU SINGURA.REL LA TEL 0727981478 SAU AI MESS george_c47,NUMELE MEU ESTE DOINA. |
||
|
grace_mary Postat pe 4 Octombrie 2009 20:01 |
||
De la: grace005603, la data 2009-10-01 14:09:15buna miresicilor!!azi am descoperit si eu acest site.. e foarte util si ma bucur ca mai am cu cine vorbi despre detalii de nunta.BUNA. DACA DORESTI EU TE POT AJUTA CU TOT CE TINE DE NUNTA,RESTAURANT MARE CU O CAPACITATE DE 200 PERS CU 2 TERASE, CU FORMATIE ,CU ARANJAMENTE FF.IEFTINE. POTI SA INTRI LA PROFILUL MEU SA VEZI CE AM FACUT EU SINGURA.REL LA TEL 0727981478 SAU AI MESS george_c47,NUMELE MEU ESTE DOINA. |
||
|
grace_mary Postat pe 4 Octombrie 2009 20:01 |
||
De la: grace004927, la data 2009-10-04 20:01:20De la: grace005603, la data 2009-10-01 14:09:15buna miresicilor!!azi am descoperit si eu acest site.. e foarte util si ma bucur ca mai am cu cine vorbi despre detalii de nunta.BUNA. DACA DORESTI EU TE POT AJUTA CU TOT CE TINE DE NUNTA,RESTAURANT MARE CU O CAPACITATE DE 200 PERS CU 2 TERASE, CU FORMATIE ,CU ARANJAMENTE FF.IEFTINE. POTI SA INTRI LA PROFILUL MEU SA VEZI CE AM FACUT EU SINGURA.REL LA TEL 0727981478 SAU ID MESS george_c47,NUMELE MEU ESTE DOINA. |
||
|
grace_mary Postat pe 4 Octombrie 2009 20:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| legat de pensiile private. | 4 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:34 |
| cum sa ma imbrac la nunta?? | 10 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35 |
| Singuratatea.......arma de distrugere a vietii de tanar | 5 | De la: Cassey 22 Aprilie 2010 15:05 |
|
|
||
| criza dinaintea casatoriei | 28 | De la: iulika_flore 22 Aprilie 2010 01:24 |
| ai mei sunt divortati - mama nu vrea sa o invit pe iubita tatalui la nunta | 54 | De la: nattysor 8 Ianuarie 2010 17:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.