Mai multe
|
Acum 4 ani am iubit enorm de mult pe cineva(X), era o iubire pura in sufletul meu pentru aceasta persoana, totul pur sufleteste.Nu l-am putut uita cu adevarat, desi incercam sa fiu cu diverse persoane, in speranta ca voi mai putea iubi.Timpul a trecut, am intalnit pe altcineva(Y), am crezut ca pot iubi din nou,ne-am casatorit chiar, dar dupa casatorie el a devenit cam distant, desi totusi simt ca ma iubeste mult(sper sa nu fie vorba totusi de obisnuinta si faptul ca nu va mai gasi pe cineva ca mine.Am pastrat insa legatura cu X, ca simple cunostinte,el fiind acum in alta tara.Zilele trecute am vorbit mai mult decat trebuia si dintr-o data am simtit cum, ceva din mine ARDE.Simteam ca aveam febra, nu mai puteam sa dorm,sa mananc, sa beau apa,,,sa fac nimic.Pur si simplu mi-era dor de el!Voiam sa merg la el daca se putea in clipa aia!Nu stiu de ce, nu stiu cum....Nu mai stiu ce simt cu adevarat!Cum sa imi dau seama?Mai iubesc?Daca da, pe cine?Sotul meu(Y)sufera.X sufera.Eu sufar! Mai mult, X ma iubeste si m-ar vrea inapoi, a reaprins in mine ceva ce mocnea, iar eu credeam ca era deja stins,exact ca un vulcan...Acum erupsese...si de asta nu stiu ce sa mai fac.Tin mult la sotul meu(adica ma doare mult si imi vine sa urlu si imi vine sa plang ca il vad ca sufera din cauza starii mele--stia de sentimentele mele pentru X), dar ma doare mai mult ca sufera cand realizeaza ca ma va pierde...A mai patit cineva ca mine? ce pot face? |
||
|
Andana87_grace Postat pe 28 August 2009 14:27 |
||
|---|---|---|
|
Stii zicala: Cum iti asterni asa dormi? Cam asta ti s-a intamplat tie, nu trebuia sa te casatoresti daca nu erai sigura de sentimentele tale. Acum ce poti sa faci? Incearca sa-ti pui sentimentele in ordine, sa intelegi pe care dintre ei il iubesti cu adevarat, trebuie sa stii exact daca merita sa renunti la sotul tau pentru o iubire "pur sufleteasca" de acum 4 ani, gandeste-te bine daca cel de acum 4 ani iti poate oferi macar cat iti ofera sotul acum , si in plus, daca ti-ar putea oferi: siguranta, sinceritate, fidelitate si prietenie + iubire, bineinteles. Esti sigura ca cel de acum 4 ani nu te doreste doar din motivul ca esti casatorita? Stii tu, fructul oprit e mai dulce... Pe de alta parte, daca din actuala casatorie nu au rezultat copii, nu e asa grav sa divortezi. Trebuie sa faci ceea ce crezi ca este mai bine pentru tine, sa te iubesti mai mult pe tine, si sa decizi singura ce trebuie facut. Asta doar in cazul, ma repet, in care nu aveti vreun copilas, zau ca nu merita sa sufere vreun copil pe lumea asta, doar ptr ca mami iubeste pe altul. Sfatul meu de final: Gandeste-te f f f bine pe cine alegi, sa nu gresesti........... iti doresc succes si poate o sa revii sa ne spui ce ai hotarat!!!!!!!!! |
||
|
Tinet Postat pe 22 Septembrie 2009 08:16 |
||
Parerea mea este ca trebuie sa faci ceva repede ca suferiti toti: ori ramai cu sotul si rupi legatura cu x ori divortezi si ramai cu x. Asta tu trebuie sa iti dai seama, ce e mai bine pt tine si daca x char te iubeste. Bafta!
|
||
|
|
||
|
SandraR Postat pe 22 Septembrie 2009 10:02 |
||
|
Parerea mea este ca atunci cand intervine monotonia, distanta in casnicie orice femeie incearca sa caute o alternativa. Ca sa se simta dorita, iubita etc. Greseala ta a fost ca i-ai spus sotului tau de faptul ca simti ceva pentru fostul si ca ai reluat legatura cu el, mai ales cand nu ai idee de ceea ce simti, esti confuza. Asa il faci sa sufere un mod nedrept.Cat despre celalat e normal sa sufere ca na nu te poate avea. Cred ca trebuie sa te gandesti bine la ceea ce vrei sa faci, sa fii mai rationala. Gandeste-te la faptul ca ti-ai asumat o responsabilitate prin casatorie, sa ai grija de un barbat si sa il iubesti. Daca numai simti nimic pentru el, merita sa risti . Daca insa mai nutresti sentimente e posibil sa regreti.( Ai putea sa il vezi in bratele altei femei??) Nu uita ca acea relatie a fost un capitol incheiat in viata ta. O intoarcere din drum e mai periculoasa decat o innaintare sinuoasa. Crezi ca iti poate oferi mai mult decat sotul tau? Trairile pe care le simti se vor stinge in maxim un an, pentru ca dragostea pasionala nu dureaza mult,e un rezultat la dragoastea interzisa, la ceea ce nu poti avea ACUM!! |
||
|
bea79 Postat pe 22 Septembrie 2009 10:24 |
||
DRAGA MEA, EU CRED CA SOTUL TAU NU TE SATIFACE,, E TRABA TA CUM ITI REZOLVI,, SITUATEA,, DAR , DCE NUI EXPLICI SITUATEA SI POATE TE INTELEGE..SOTUL TAU,, VEATA TREBUI TRAITA , SI DACA ESTI SI TANARA,, CE POTI SA AI DELA VEATA,, SA IBESTI SI SA FI FERICITA..
|
||
|
gogu1938 Postat pe 22 Septembrie 2009 10:24 |
||
| Va multumesc fetelor ca imi suntet alaturi...nu avem n copilas, m-am casatorit devreme, mult prea devreme---mai am putin si voi implini 23 de ani--creznd ca el este THE ONE!!!dar de8 luni s-a schimbat, a crezut cadaca voi fi oar a lui ma va putea manevra ca pe o jucarie, va putea face din mine ceea ce vrea el, un fel de obiect sexual---si daca asta fetelor nu merge intr-o relatie---no way!!!iar daca tu nu accepti niste lucruri, le cauta la alta---mai poate fi vorba de IUBIRE? de RESPECT? de INTELEGERE? si deci implicit de CASATORIE??? este greu de zis...departandu-se de mine, am reajuns nici nu stiu cum TOCMAI la X....legat de X---da, intre mine si el era ceva pur care simt ca nu a murit niciodata cu adevarat, dar asta nu are legatura cu ceea ce se intampla acum intre mine si sotul meu...Am tot citit aici pe forum despre femei/iubite/sotii/amante care i-au iertat, eu nu cred ca pot trece peste asa ceva...Tocmai poate fiindca sunt tanara si am viata inainte, am nevoie de cineva sa ma iubeasca, sau macar sa stie sa respecte o femeie!... | ||
|
Andana87_grace Postat pe 22 Septembrie 2009 10:34 |
||
|
Gogu, Problema nu este asta, satisfacere sau nu====problema este ca daca nu am ajuns la un consens in mai toate planrile legatura se desira, si incepe sa se rupa!!!Pentru varsta mea, gandesc prea matur,poate...dar daca nu o fac eu, nu are cine pentru mine!!!De 8luni eu si sotul meu suntem cam in barci diferite, si nu mai avea nici un plan comune cu mine---tot timpul raspunsuri evazive, pleca cand vroia de acasa:NICIODATA nu i-am zis sa nu plece ,sau ceva de genu'....poate prea multa libertate strica, nu?! Acum ii este gteama dintr-o data, se simte amenintat si se comporta PATETIC...lucruri care ma sperie si mai tare...acum stau si ma gandesc daca il mai iubesc, daca mai simt ceva pt el...daca mai merita sa mai mult....iar odata ce mi-am pus astfel de intrebari, cred ca raspunsul se intelege: NU SE MERITA!!! nu am nicio garantie ca voi fi sau nu cu X, sau voi fi cu cineva o perioada...Problemele intre mine si sotul meu erau inainte sa reiau eu legatura cu X, asa cum imi zicea o prietena: ... |
||
|
Andana87_grace Postat pe 22 Septembrie 2009 10:46 |
||
De la: gogu1938, la data 2009-09-22 10:24:24 DRAGA MEA, EU CRED CA SOTUL TAU NU TE SATIFACE,, E TRABA TA CUM ITI REZOLVI,, SITUATEA,, DAR , DCE NUI EXPLICI SITUATEA SI POATE TE INTELEGE..SOTUL TAU,, VEATA TREBUI TRAITA , SI DACA ESTI SI TANARA,, CE POTI SA AI DELA VEATA,, SA IBESTI SI SA FI FERICITA.. Nenea la varsta asta va arde de internet? si trecand peste acest aspect ce cautati pe un site pentru nunti dand sfaturi despre satisfactie sexuala, credeti ca va onoreaza?Si pana la varsta asta limba romana nu ati invatat-o?Ar fi mai bine sa nu mai stie si lumea. Se duce si site-ul asta daca aici s-a ajuns.
|
||
|
alina Postat pe 22 Septembrie 2009 11:49 |
||
De la: Andana87, la data 2009-09-22 10:46:16Gogu, Dupa cum puneai problema la inceput, se intelegea altceva. Daca ati ajuns aici, mai ales ca esti atat de tanara, de ce nu divortezi. Aici nu se pune problema de X, ci doar daca are rost sa mai continui aceasta casnicie; asta ar trebui sa fie prima ta problema de rezolvat. |
||
|
alina Postat pe 22 Septembrie 2009 11:52 |
||
| eu cred ca ar trebui sa rupi pt o perioada legatura cu x pt ati da seama daca intradevar lai vrea pe el , deoarece tu avand probleme in casnicie ai gasit un sprijin in x cam asa facem noi femeiile si dupa ne gandim ca si m simtim una alta. Eu cred ca mai ai sentimente pt x dar cred si faptul ca daca aparea o Z pers care iti vb frumos si avea un comportament fata de tine cum nu are sotul tau ,gaseai un sprijin la el, desigur cu x mai sant amintiriile frumoase ... Cand vei intrerupe legatura cu el va trebui sa te gandesti ce nu iti placea la el cand erati impreuna si daca crezi ca acum iti va place sau vei putea trece peste ele , eventual sa m incerci in timpul asta cu sotul tau dar fara sa ti legatura cu x sa vezi mai merita , se schimba este sau poate fi cea ce itii doresti , daca nu bine ca nu aveti copilas Bafta (am fost si eu intr o situaatie asemanatoare si mi am putut da seama cand nu am m avut nici o treaba cu nici unul)daca nu erai casatorita ti as fi sugerat sa incerci sa cunosti pe altcineva | ||
|
alyaly Postat pe 22 Septembrie 2009 12:24 |
||
De la: Andana87, la data 2009-08-28 14:27:46Acum 4 ani am iubit enorm de mult pe cineva(X), era o iubire pura in sufletul meu pentru aceasta persoana, totul pur sufleteste.Nu l-am putut uita cu adevarat, desi incercam sa fiu cu diverse persoane, in speranta ca voi mai putea iubi.Timpul a trecut, am intalnit pe altcineva(Y), am crezut ca pot iubi din nou,ne-am casatorit chiar, dar dupa casatorie el a devenit cam distant, desi totusi simt ca ma iubeste mult(sper sa nu fie vorba totusi de obisnuinta si faptul ca nu va mai gasi pe cineva ca mine.Am pastrat insa legatura cu X, ca simple cunostinte,el fiind acum in alta tara.Zilele trecute am vorbit mai mult decat trebuia si dintr-o data am simtit cum, ceva din mine ARDE.Simteam ca aveam febra, nu mai puteam sa dorm,sa mananc, sa beau apa,,,sa fac nimic.Pur si simplu mi-era dor de el!Voiam sa merg la el daca se putea in clipa aia!Nu stiu de ce, nu stiu cum....Nu mai stiu ce simt cu adevarat!Cum sa imi dau seama?Mai iubesc?Daca da, pe cine?Sotul meu(Y)sufera.X sufera.Eu sufar! Buna. si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. acum 4 ani am cunoscut un baiat. sunt convinsa k m-am indragostit la prima vedere de el. nu am fost impreuna decat foarte putin timp, dar am pastrat legatura pana in ziua de azi. ne vedem k odata pe an..si atunci intamplator. ultima data l'am vazut acum doua sambete si dintr-o data am simtit atatea emotii, eram atat de fericita, aiurita, mai mai k nu mai stiam ce e cu mine. nu ma intreba de ce nu am fost impreuna...nu stiu sa-ti raspund. dar ma gandesc k poate asa a fost sa fie. e prima mea dragoste si o sa o pastrez mereu in suflet ca pe una din cele mai frumoase amintiri. tu esti convinsa ca x te iubeste? te-ai gandit k poate nu e sigur de sentimentele lui si ca doar vrea sa incerce? de ce timp de 4 ani nu a incercat nimik? poate nu are tarie de caracter, nu stie ce vrea? |
||
|
elenaanele_grace Postat pe 22 Septembrie 2009 12:50 |
||
|
Primul lucru: multumesc tuturor pentru sfaturi... pt elenaanele: pt alinutabubu: Tocmai numai gandindu-ma daca mai are sens sa mai continui sau nu ---ma sperie!!!Fiindca in mod normal nu trebuia sa ma gandesc la asa ceva, dar din moment ce REPET: nu mai simt decat egoism, indiferenta de peste 7 luni de zile, fara sa fi avut eu aiureli in cap legat de X,...ceva nu este bine//// |
||
|
Andana87_grace Postat pe 22 Septembrie 2009 18:13 |
||
|
Primul lucru: multumesc tuturor pentru sfaturi... pt elenaanele: pt alinutabubu: Tocmai numai gandindu-ma daca mai are sens sa mai continui sau nu ---ma sperie!!!Fiindca in mod normal nu trebuia sa ma gandesc la asa ceva, dar din moment ce REPET: nu mai simt decat egoism, indiferenta de peste 7 luni de zile, fara sa fi avut eu aiureli in cap legat de X,...ceva nu este bine//// |
||
|
Andana87_grace Postat pe 22 Septembrie 2009 18:14 |
||
| Draga mea iti pot spune ca te inteleg mai mult decat perfect.. eu am fost intr-o relatie stransa. care implica iubirea aceea profunda despre care vorbesti si tu.. timp de 4 ani.. ne-am despartit.. am fost impinsi de imprejurari pentru ca ajunseseram sa ne certan enorm, uneori recurgeam la batjocuri chiar si la usoare agresari fizice.. asta nu inseamna ca am incetat sa ne iubim insa aveam o oarecare npotrivire de caracter care ducea la ''scantei'' deseori careia nu i-am putut gasi rezolvare.. in fine, a trecut ceva timp si acum am langa mine un barbat care efectiv cand ma priveste e fermecat, care ar da totul pt mine, care e in stare de absolut orice doar ca sa ma vada razand si sa ma faca fericita... bineinteles ca fostul ma mai cauta uneori si ori de cate ori vorbesc cu el tresar... ceea ce inseamna ca eu chiar te inteleg perfect.. cat despre sfaturi.. nu stiu ce sfat sa imi dau mie , mai ales tie dar tot ce pot sa te sfatuiesc este sa te gandesti extrem de bine daca X merita sa dai cu piciorul casniciei tale.. si evident daca Y merita sa-l pui in balanta.. si mai bine de atat poate gandeste-te bine si analizeaza daca nu cumva nu merita nici unul si exista vreun ''Z'' pe undeva cu care sa te simti total implinita. Te pup. | ||
|
aemv1stuff Postat pe 23 Septembrie 2009 00:25 |
||
| si eu am avut o relatie de aproape 4 ani,imi facusem multe vise ,planuri dar ajunsasem sa ne certam zilnic,eram mereu agitata,suparata, nefericita si am luat decizia sa ma despart, intre timp am cunoscut un barbat super ,care imi arata prin fiecare gest ca ma iubeste...acum am ales un nou inceput ,am ales sa las trecutul in urma, oricat ai crede ca mai tii la fostul ,stii vorba: nu da pasarea din mana pe cioara de pe gard, aprecieaza omul ce il ai langa tine si incearca sa nu-l respingi, cel din trecut poate te cauta doar pentru distractie(si nu cred ca vrei sa fii folosita cateva nopti si apoi lasata), nu arunca la gunoi ceea ce ai deja,incearca sa iti amintesti de momentele frumoase alaturi de sotul tau ,ceea ce crezi ca simti pt fostul sunt doar amintiri,e aceea cenusa ramasa,nimic mai mult, ai grija ce faci | ||
|
Andresssa Postat pe 23 Septembrie 2009 08:46 |
||
| MMM...NU IMI MAI PLACE...DE CE OATA LUMEA ARE SENZATIA CA IMI VOI PARASI SOTUL PENTRU ALTUL?! Intre mine si sotul meu de peste 7 luni aproape nu mai este nimic...aici nu implica un X sau un Z sau ... ci pur si simplu: lipsa de comunicare din parta lui---dorinte pe care eu sexual probabil nu i le satisfac, necomportandu-ma ca o xXx din filmele XXL a inceput sa ma evite, comportamentul sau transformandu-se in indiferenta, egoism si uneori momente de violenta....CE AR TREBUI SA FAC---nu poti schimba un caracter, sincer...ca nutresc sentimente pentru X este normal sa nu il fi uitat, a fst ceva frumos si asa a ramas, dar asta NU inseana ca ma intorc la el!!! Timpul cred este singurul care ma mai poate ghida... | ||
|
Andana87_grace Postat pe 23 Septembrie 2009 10:38 |
||
De la: Andana87, la data 2009-09-23 10:38:29MMM...NU IMI MAI PLACE...DE CE OATA LUMEA ARE SENZATIA CA IMI VOI PARASI SOTUL PENTRU ALTUL?! Intre mine si sotul meu de peste 7 luni aproape nu mai este nimic...aici nu implica un X sau un Z sau ... ci pur si simplu: lipsa de comunicare din parta lui---dorinte pe care eu sexual probabil nu i le satisfac, necomportandu-ma ca o xXx din filmele XXL a inceput sa ma evite, comportamentul sau transformandu-se in indiferenta, egoism si uneori momente de violenta....CE AR TREBUI SA FAC---nu poti schimba un caracter, sincer...ca nutresc sentimente pentru X este normal sa nu il fi uitat, a fst ceva frumos si asa a ramas, dar asta NU inseana ca ma intorc la el!!! Timpul cred este singurul care ma mai poate ghida... Pentru ca tu ai lasat sa se inteleaga asta, daca ai probleme cu memoria reciteste-ti primul post. |
||
|
alina Postat pe 23 Septembrie 2009 11:00 |
||
| Da am recitit primul post, inca il simt....dar nu am afirmat ca mi-as parasi sotul pentru altcineva, doar ca nu stiu cum sa procedez...in acelasi timp lucrurile nu se schimba intre mine si sotul meu...de 7 luni si acum implicit se comporta la fel...ca si cand sunt o obisnuita langa el, si nu imi place asta...tin la el mult---este sotul meu, dar... indiferenta de care da dovada ma sperie si ma alunga de langa el...am decis sa iau o pauza, sa ma "instrainez" de aceasta situatie, putin...si ce este ciudat este ca mi-e bine.sunt singura indormitor si nu mai plang, nu mai sufar...poate pare o singuratate,d ar iubesc starea asta:MA SIMT BINE, ma simt ca as lua cea mai buna decizie din viata mea...cu X---am decis o perioada sa nu tinem legatura, am nevoie sa stiu exact ce vreau sa fac!!!ma concentrez mai mult pe latura profesionala, care acum este in plina ascensiune;am prea multe de oferit ca sa imi mai pese de ceva ce ma doare...Barbati exista cu miile, important este sa stie sa respecte o femeie, nu imi fac asemenea griji;nu mi-e teama nici de singuratate:lucrurile mari le realizezi tot singur si cand te nasti, si cand mori tot singur esti de fapt, desi pt fi langa tine cu miile tu nu ii auzi sau nu ii intelegi!!!...!!! | ||
|
Andana87_grace Postat pe 23 Septembrie 2009 15:15 |
||
dak te simti m bine inseamna k ti la eel dar nu il iubesti parerea mea cu indiferenta nici eu nu pot trai as suferii enorm , cel m bine e sa te dedicii cariereii apoi sa rezolvi cu sotul dak in continuare te simti bine atunci eu zic sa divortezi nu santeti primii si nici ultimii SSi dupa ce ti ai pus ordine in viata putin ori sau m linistit apele poate cunosti un z sau te gandesti si reiei relatia cu xbafta |
||
|
alyaly Postat pe 23 Septembrie 2009 20:19 |
||
| Multumesc pentru toate aceste sfaturi primite...sincer la asta ma si gandesc---conteaza sa nu depinzi de cineva, iar ca femeie este bine sa te simti implinita pe multe planuri! Cariera este si ea f importanta pentru mine, momentan nu ma gandesc sa ma "arunc" in bratele nimanui...timpul trebuie sa vindece rana si sa imi dea puterea de a continua....in viata trebuie sa fim luptatori, stiu asta prea bine...am decis sa ma despart de sotul meu, nu mai stau cu el---si el are dreptul la o viata noua asa cum si-o doreste;nu are sens sa incurci viata unui om daca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda, daca nu mai simti ca este ceea ce iti doresti, daca nu mai simte ca esti ceea ce isi dorestePlanuri de viata diferite, dorinte diferite---trebuie sa stiu sa mergmai departe! Va multumesc pentru tot...Numai bine tuturor | ||
|
Andana87_grace Postat pe 7 Octombrie 2009 12:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| LOGODNA | 5 | De la: iulika_flore 15 Iunie 2009 23:43 |
| Decoratii pentru evenimente festive! | 3 | De la: kudika312940 17 August 2010 15:43 |
| Dam pozele si filmele dupa nunta la invitati?!!???? | 21 | De la: mikaela_ta_grace 28 Octombrie 2013 21:50 |
|
|
||
| Help me!!!!!!! | 9 | De la: gabita 19 Aprilie 2010 11:53 |
| Produse AVON | 2 | De la: grace002812 6 Iunie 2009 14:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.