Setari Cookie-uri

De ce inseala barbatii?

Buna fetelor as vrea sa aflu de ceinseala barbatii sau macar sa-mi fac o idee reala pe aceasta tema.Daca are acasa o iubita ,logodnica,sotie,frumoasa tanara dupa care multi barbati intorc capul,ii face pe plac in orice (cand e cazul)deci o femeie de casa.si totusi ei nu sunt multumiti ce ar trebui sa mai facem ca sa fie bine si sa NU ne mai insele sau minta sau alte chestii.
myssnatacha
Postat pe 25 Septembrie 2009 09:03
mi-a atras atentia titlul si speram sa aflu si eu un raspuns.

Am aflat acum cateva zile ... mai bine zis ..am descoperit ca mult iubitul meu sot m-a inselat.
Sincera sa fiu nu stiu motivul ... inainte sa aflu treaba asta eram perechea perfecta, nu as fi gandit niciodata ca m-ar putea insela ... era ultimul lucru ... si faza cea mai tare e ca nu trecuse nici jumate de an de la nunta cand i-a scris mesajele in care ii spunea cat de mult o iubeste si ii e dor de ea si ca sa fie cireasa de pe tort ii spunea si sa nu-l sune sau sa nu-i lase measaje pe mail ca mai pot intra eu ... sau ca nu poate vorbi ca e ¨EA¨ acasa. Deci stia nesimtita ca e insurat ca daca nu ar fi stiut n-as fi avut nimic cu fata.

l-am intrebat de ce a facut asta? daca s-a meritat sa-si distruga casnicia pt o prostie si mi-a raspuns ca NU s-a meritat si ca pt el a fost o joaca asa sa o prosteasca pe aia ..ca imi jura la biserica daca vreau ca nu s-a culcat cu nici o femeie de cand m-a cunoscut pe mine.

Bineinteles ca vorbele lui nu ma mai intereseaza si in scurt timp o sa inaintez cererea de divort ... tin sa precizez ca am 21 de ani sunt frumosa, desteapta, iubita de cei dragi, descurcareata si tot ce e mai bun (dupa parerea mea si a celor care ma cunosc) daca lui nu i-a fost suficient si a trebuit sa se ¨joace¨ : keep playing my dear ...
jessica23_healthy
Postat pe 29 Octombrie 2009 19:58
nu toti inseala pt ca ¨nu au tot ce vor acasa¨ si femeia e vinovata ... La mine a avut tot ce i-a trebuit si a cautat din pura curiozitate sau din lipsa de ocupatie ... sunt sigura ca ma iubeste si ca acum ii pare foarte rau ... dar nu vreau sa ma risc si sa patesc acelasi lucru peste 20 ani cand va fi mult mai greu sa recuperez anii pierduti... ca atunci chiar vor fi pierduti ... Au trecut doar 4 ani in care am iubit, m-am simtit iubita, m-am distrat ... si acum voi incepe o alta etapa fara el... sper sa-mi mearga bine si sa nu regret ca nu am avut puterea de a ierta infidelitatea sau de a ramane alaturi de el de gura lumii ca m-am despartit la un an de la nunta ...
jessica23_healthy
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:08
Unii bãrbaþi înºalã pentru cã nu se mai simt iubiþi în cuplu ºi cad în capcana oferitã de frumuseþea de a li se da dragoste sau afecþiune. În aceastã situaþie, dacã poþi trece peste orgoliile personale ºi hotãrãºti sã îþi salvezi cãsnicia, o poþi face încercând sã îþi recucereºti partenerul.

Alþi bãrbaþi înºalã deoarece doresc sã îºi reconfirme masculinitatea. Îi poþi schimba comportamentul doar dacã îl ajuþi sã îºi construiascã un echilibru interior ºi sã gãseascã alte modalitãþi de a se securiza decât cel de a cuceri alte persoane.

Alte persoane ajung sã înºele în pragul unei crize date de o vârstã pe care nu o acceptã. Este bine sã ºtii mai întâi dacã poþi trece tu peste asta ºi poþi merge mai departe în cuplu. Scopul tãu nu trebuie sã fie simpla rãzbunare.
biatrice30
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:15


Consider ca dragostea poate fi asemuita cu un foc, cu cat pui mai multe lemne , cu atat e mai mare si face mai multa caldura. Asa si in casatorie, daca partenerii doresc sa fie unul langa celalalt, cauta sa tina focul aprins.


Dragostea dureaza cat e sa dureze, un barbat deceptionat si frustrat.. .poate sa fie infidel...Am vazut oameni care se iubesc si dupa o viata, dar si care au pierdut orice urma de sentiment dupa doar 1 an impreuna.Cred ca dragostea evolueaza in timp: la inceput e mai multa pasiune, dar apoi se transforma intr-o iubire profunda.
biatrice30
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:22
Eu cred`ca barbatii inseala in general ,din lipsa de ocupatie ,curiozitate, obisnuinta fata de persoana pe care o are langa el si care practic o iubeste , dar numai gandul ca v`a fi langa ea toata viata si nu v`a mai avea pe alta numai gandul asta il indeamna sa insele . Nu stiu oricat de "cuminte , ispasit si iubitor e el" tot intoarce capul dupa gagicute poate nu la fel de frumoase ca cea pe care o are langa el , dar faptul ca isi vede persoana iubita in fiecare zi, noapte cu rele si bune il face sa se obisnuiasca, poate chiar si un sarut sa nu mai aiba acea "sclipire, dulceata" ca la inceput . Si , deci practic cauta sentimentele, trairile de mult uitate la alta persoana caci poate le v`a simti din nou.Nu mai zic de faptul ca la multi dintre ei dupa o prima escapada de asta , intervine obisnuinta , placerea de a insela , de a avea mai multe ....si totusi raman langa pers pe care o iubesc , au iubit`o la inceput , nu gasesc statornicie , nu vad statornicie intr`o alta relatie cu o alta femeie
una
Postat pe 15 Martie 2010 16:10
sa fim serioase fetelor,barbati sunt niste caini in calduri,cat de frumoasa ar fi o femeie,tot saliveaza dupa altele,mai rar sa vezi unul fidel.eu una sunt total dezamagita de ei.sunt cazuri de cazuri.
gya121
Postat pe 16 Martie 2010 09:41


Parerea mea e ca barbatii inseala din anumite motive pt care deobicei femeile sunt de vina. Dar noi femeile nu ne dam seama intotdeauna ce vor barbatii de la noi, pt. ca e vorba de ceva destul de delicat.
Barbatii vor muuuuulte de la o femeie, dar nu vor recunoaste niciodata chestia asta. Barbatii vor ca femeile lor sa fie frumoase tot timpul, sa fie bune gospodine dar sa nu faca ele toata treaba pt. ca se plictisesc, sa fie sexi tot timpul, sa fie bune in pat dar sa se lase dominate, sa aibe personalitate dar sa nu fie cicalitoare, sa aibe demnitate intotdeauna fara sa fie orgolioase, sa fie puternice dar sa-si pastreze sensibilitatea si feminitatea, sa nu castige mai multi bani ca ei dar sa lucreze, sa ii rasfete dar sa nu fie mamoase, sa fie usor de inteles si totusi sa fie misterioase, sa fie intotdeauna clare in explicatii dar sa nu vorbeasca mult, sa ii iubeasca dar sa nu ii copleseasca cu prea multa iubire.
Daca barbatii nu primesc 2 sau mai multe dorinte din cele de mai sus, ei au motive sa insele.

Iris_grace
Postat pe 21 Martie 2010 00:14
inseala pt ca nu stiu sa vorbeasca cu nevestele, sa le spuna ce au pe suflet, ce ii deranjeaza, nu stiu sa rezolve problemele alaturi de nevasta lor, nu inteleg ca este cel mai urat gest si cea mai mare lipsa de respect.
rocsanyk3
Postat pe 21 Martie 2010 16:28
salut tuturor fetelor,eu cred k barbatii inseala din pura curiozitate,chiar daca au ei acasa o sotie iubitoare ,o mama devotata,etc,ei tot insala,pt k nu se multumesc cu una,vor sa incerce si ceva nou,asa sunt ei barbatii misogini,da mai tarziu isi dau singuri seama k au gresit si cand incearca sa repare greseala nu se mai poate face nimic,deci concluzia barbatii sunt niste porci pe care nu ai cum sai dresezi vreodata greu mai gasesti barbat care sa nu insele si cine stie cum e si ala,vam pupat
dulcik0021
Postat pe 22 Martie 2010 13:35
Hai sa fime serioase .....Daca nu stiati si femeile au multe asteptari de la barbati , caci daca ar fi sa le punem in balanta nici una nu ar inclina mai mult .Dupa ce ai zis tu aici , Iris inseamna ca automat si femeile vor fi nevoite sa insele la randul lor daca nu li se satisfac tot atatea nevoi , dorinte ,cate au barbatii...suntem oameni , ce naiba nu au nimic mai presus decat noi femeile suntem egali , clar .......si daca inseala e mai slab/slaba de inger, a incercat 1 data si pe urma s`a lamurit s`au s`a obisnuit depinde.....
una
Postat pe 22 Martie 2010 15:56
Eu cred ca barbatii inseala pentru ca au fost prost educati. Cred ca cei care inseala au trait in familii patriarhale, in care tatal lor era cel care dicta in casa, care avea mereu o scuza pentru a face ceva sau care pretindea ca este obosit pentru a mai face ceva.
Am vazut multe mame care isi cresc baietii ca pe niste mici printi carora li se cuvine orice, care pot comite greseli si apoi sa spuna "pardon, am gresit" si sunt iertati pe loc.
Am vazut putine familii in care exista cu adevarat egalitatea intre sexe.
fantome
Postat pe 22 Martie 2010 16:58
eu cred ca nici ei nu stiu de ce inseala. Sunt care au acasa femeia ¨perfecta¨ dar totusi o inseala si daca ii intrebi de ce fac asta ... nu stiu ce sa-ti raspunda ... ori ca au vrut sa vada daca inca mai sunt in stare sa cucereasca o femeie, ori ca sa râda putin de respectiva, din plictiseala ... si mai rau e ca majoritatea se cred nevinovati ... tot noi suntem ¨nebune¨ daca ne suparam ... ca pt ei a fost ceva nesemnificativ.

Nu stiu daca un barbat care a inselat o data o sa o faca de mai multe ori dar cred ca odata ce te-a inselat nu mai poti avea niciodata incredere 100% in el si tot timpul o sa fii suspicioasa
rocsanyk3
Postat pe 27 Martie 2010 05:51
BARBATII INSEALA PT K SUNT NISTE PROSTI SI NICIODATA NU O SA APRECIEZE INDEAJUNS CE AU LANGA EI... BARBATIA NU STA IN NUMARUL FEMEILOR PE CARE LE-A AVUT ,CI IN A PRETUII UNA SINGURA
NICIODATA NU AS SUPORTA SA MA INSELE SI DAK O SA O FACA ..MAI SUNT SI ALTII BARBATI...INDIFERENT DE SCOP SI CAUZA ,INSELAT= ADIO!!!

CUNOSC MULTI BARBATI CARE TIN SOTIA DE "BUNA" LA CRATITA,SERVITOARE,SCLAVA ..SI INTOTDEAUNA VOR AVEA PUSTOAICE INOCENTE PT K ALEA SUNT IN STARE DE ORICE PT P... ,CHIAR SI SA DISTRUGA O CASNICIE FRUMOASA,AVAND SI COPII!!!

puffy1221
Postat pe 28 Martie 2010 16:22
BARBATII CRED K E NORMAL SA INSELE!!... DAR CUNM SE SIMT EI DAK AFLA K IUBITA LUI SOTIE L-A INSELAT???? IN CAZUL MAI ESTE NORMAL??? ATUNCI SUNT IN STARE DE ORICE ,CHIAR SI DE CRIMA..DAR NOI SUNTEM PROASTE SI STIM SA IERTAM...
puffy1221
Postat pe 28 Martie 2010 16:24
Buna, incitant subiect!
Si eu m-am intrebat de multe ori de ce inseala barbatii, si mi-am intrebat chiar si sotul ce crede despre asta...si mi-a raspuns ca poate din curiozitate...eu sincer cred ca din PROSTIE..altfel nu ar regreta dupa ce a inselat.
Eu daca as fi inselata de catre sotul meu i-as plati cu aceeasi moneda ..adica l-as insela cu cine se teme mai tare...iar daca femeia cu care ma inseala are o relatie...l-as insela chiar cu partenerul ei..dar as avea grija ca el sa afle si poate chiar sa vada:))
monica22
Postat pe 29 Martie 2010 08:31
va recomand sa cititi ce scrie Andreea Papp pe site-ul STILUL TAU

MERITA

..uneori asa vor, din curiozitate, unii nu sunt niciodata multumiti, unii plictisiti dar cel mai adesea pentru ca sunt slabi ei si nu stiu ce vor ..
cititi acolo
dack
Postat pe 26 Iulie 2010 09:51
buna..draga mea ..eu cred vis-a vis..de ce ai scris..de prea mult bine...am 12 ani de casnicie si sunt sigura ca m-a inselat chiar daca el jura..dar nu inselarea ma deranjeaza..ci comportamentul lui schimbat dupa atatia ani..ce-i drept il iubeam f. mult..si credeam ca si el ..dar am din ce in ce mai putine dovezi ca el ma iubeste..si asta omoara si iubirea mea..sfatul meu e daca va iubiti sau daca credeti ca aveti un vii tor impreuna...lupta daca nu..renunta imediat..raspunsul e in sufletul tau..poti ierta greseala..si puteti fii fericiti sau nu ierta si mergi mai departe ..ai grija la pasul facut sa fie ferm si sa ai putere sa treci...bafta
kudika098466
Postat pe 26 Iulie 2010 10:16
fetelor.....si femeile inseala la fel de mult ca si barbatii....hai sa fim serioase si realiste......
Dyana_24
Postat pe 26 Iulie 2010 11:05
Buna fetelor ,eu sunt de acceasi parere,eu daca as afla ca sotul meu m-a inselat,as face acelasi lucru daca s-ar putea chiar cu partenerul celei cu care ma inselat ,as avea o mare satisfactie,sau poate ca nu m-as pretinde neaparat la gestul asta daca tipul nu ar arata binr si nu m-ar atrage dar ceva ceva tot trebuie sa exise:DDD si apoi ce va fi va fi.
grace007323
Postat pe 26 Iulie 2010 11:38
Simplu! Pentru ca nu au acasa ceea ce-si doresc.
puma_girl
Postat pe 26 Iulie 2010 15:03
din cate am citit eu mai sus am tras concluzia: TOTI BARBATII ESTE CURVI...
renascut
Postat pe 27 Iulie 2010 08:42
barbatii inseala pentru ca le plac noutatile si sunt prea curiosi...mai ales daca este intr-un grup de prieteni cum zic uni: barbati "curvi", barbatii barfesc mai mult decat femeile!!!! ex: ba am fost cu aia si asa-i de buna, iti fac si tie o lipeala? si uite asa curiosii ajung "curvi", femeile nu se lauda mai ales daca sunt casatorite : tu fata am fost cu ala si sa vezi ce mare o are.... deci in concluzie BARBATII sunt mai curvi si mai barfitori ca femeile si nu o sa ii putem schimba niciodata. bine recunosc ca mai sunt si exceptii si multe femei ar vrea sa dea peste acele exceptii. singura prostie omeneasca este ca femeile sunt acuzate daca inseala dar barbatii sunt laudati
miresuca_fericita
Postat pe 27 Iulie 2010 14:06
De la: jessica23, la data 2009-10-29 19:58:49 mi-a atras atentia titlul si speram sa aflu si eu un raspuns.

Am aflat acum cateva zile ... mai bine zis ..am descoperit ca mult iubitul meu sot m-a inselat.
Sincera sa fiu nu stiu motivul ... inainte sa aflu treaba asta eram perechea perfecta, nu as fi gandit niciodata ca m-ar putea insela ... era ultimul lucru ... si faza cea mai tare e ca nu trecuse nici jumate de an de la nunta cand i-a scris mesajele in care ii spunea cat de mult o iubeste si ii e dor de ea si ca sa fie cireasa de pe tort ii spunea si sa nu-l sune sau sa nu-i lase measaje pe mail ca mai pot intra eu ... sau ca nu poate vorbi ca e ¨EA¨ acasa. Deci stia nesimtita ca e insurat ca daca nu ar fi stiut n-as fi avut nimic cu fata.

l-am intrebat de ce a facut asta? daca s-a meritat sa-si distruga casnicia pt o prostie si mi-a raspuns ca NU s-a meritat si ca pt el a fost o joaca asa sa o prosteasca pe aia ..ca imi jura la biserica daca vreau ca nu s-a culcat cu nici o femeie de cand m-a cunoscut pe mine.

Bineinteles ca vorbele lui nu ma mai intereseaza si in scurt timp o sa inaintez cererea de divort ... tin sa precizez ca am 21 de ani sunt frumosa, desteapta, iubita de cei dragi, descurcareata si tot ce e mai bun (dupa parerea mea si a celor care ma cunosc) daca lui nu i-a fost suficient si a trebuit sa se ¨joace¨ : keep playing my dear ...

atunci cand au tot ce isi doresc de la o femeie,barbatii simt nevoia sa se "rasfete"cu o idila,de cele mai multe ori aceea mult inferioara sotiei/iubitei.De multe ori motivatia lipseste si e curios cum femei de toata isprava ajung sa fie inselate cu scursuri,iar pentru a insela barbatii au nevoie de...femei..usoare si fara principii sau plictisite sa se mai respecte pe ele sau relatiile altora.Iar vestea rea e ca e plin pamantul de jigodii.Sfatul meu e sa nu iti distrugi casnicia pentru o femeie de nimic.Ajuta-l pe nefericit sa coboare cu picioarele pe pamant si lupta pentru iubirea ta daca mai exista in sufletul tau.Era o replica in filmul Avocatul Diavolului, in care diavolul zicea asa :Vanity is definitely my favourite sin. Vanitatea este cu siguranta pacatul meu favorit. Ai dreptate,dar nu fii vanitoasa...macar acum .te pup si mult bine!
grace009061
Postat pe 27 Iulie 2010 19:08
Buna fetelor!

In acest an am aflat ca actualul meu sot "m-a inselat" de mai multe ori.Am pus cuvantul inselat intre ghilimele deoarece practic nu s-a culcat cu nimeni. M-a inselat in sensul ca a discutat pe mess cu tot felul de fete, practic se dadea la ele, s-a autoinvitat la una acasa ( sunt sigura ca dc tipa ar fi acceptat s-ar fi dus si urmarea o stiti si voi ... ), s-a inscris pe tot felul de site-uri si mai recent i-am descoperit si o adresa de mail pe care o tinea ascunsa de mine ( va dati seama ce avea acolo ).
Intre timp ne-am casatorit dar simt ca nu mai am incredere in el deloc. Ce sa fac ???
Andreutza_grace
Postat pe 27 Iulie 2010 20:44
Mi-am intrebat sotul, i-am citit intrebarea.. asa ca uite un raspuns care vine de la un barbat: sa fii pe placul lui, sa incerci sa il cunosti si intelegi si sa ii oferi ceea ce isi doreste.
Bafta!
b_ralu_83
Postat pe 27 Iulie 2010 21:01
niciodata nu am sa inteleg dc o fac,ma aflu si eu printre cele inselate si dupa 7 ani impreuna a cazut in capcana unei femei mult mai mare k el,dak io aratam pe strada ar fi spus k e urata si multe alte lucruri urate dar asa ei sa u agatat in transportul in comun.am fost f dezamagita sa aflu k ma tradat si la m intrebat dc si nu a stiut sa mi dea un rasp, o perioada am fost despartiti si el ma cautat continuu si pan la urma k PROASTA am cedat si mam impacat cu el;speram sa fie totul diferit si sa fie bine dar se pare k e mai rau si akum imi este si mai greu sa renunt la aceasta relatie,cu toate k ma asigura k a fost prima si ultima oara eu nu l mai cred si nici incredere numai am in el.stiu k nu fac bine sa continuu dar tot sper k intr o zi se va schimba,asta dak nu o sa fie prea tarziu ptr mine si am sa cedez eu phsihic si sa nu i platesc cu aceeasi moneda cred k asa ar trebui sa fac.ocazii au fost dar nu sunt genu,si mai e o vb k razbunarea e arma prostului.ideea e k BARBATUL o sa insele mereu orice ar fi,si cat de bine iar fi akasa.barbatul are voie sa insele k sa fie macho dar o femeie care inseala e considerata tarfa.p.s.sper k celelalte fete sa ia aminte si sa nu ierte nicodata tradarea.
BleaA
Postat pe 27 Iulie 2010 22:06
De la: Antheea_, la data 2010-03-28 16:22:11 BARBATII INSEALA PT K SUNT NISTE PROSTI SI NICIODATA NU O SA APRECIEZE INDEAJUNS CE AU LANGA EI... BARBATIA NU STA IN NUMARUL FEMEILOR PE CARE LE-A AVUT ,CI IN A PRETUII UNA SINGURA
NICIODATA NU AS SUPORTA SA MA INSELE SI DAK O SA O FACA ..MAI SUNT SI ALTII BARBATI...INDIFERENT DE SCOP SI CAUZA ,INSELAT= ADIO!!!

CUNOSC MULTI BARBATI CARE TIN SOTIA DE "BUNA" LA CRATITA,SERVITOARE,SCLAVA ..SI INTOTDEAUNA VOR AVEA PUSTOAICE INOCENTE PT K ALEA SUNT IN STARE DE ORICE PT P... ,CHIAR SI SA DISTRUGA O CASNICIE FRUMOASA,AVAND SI COPII!!!

miruna_grace
Postat pe 28 Iulie 2010 13:21
Si eu fac parte din ,,grupul ,,celor inselate .Am aflat ca m-a inselat ,abia dupa 5 ani de la evenimente,mai mult dintr-o gluma.Am realizat grozavia abia acumm cand s-au schimbat multe lucruri in viata mmea si cand am mai imbatranit cu 5 ani.Femeia cu care m-a inselat era sub orice standard,era femeie de serviciu la firma unde el era atunci seful,avea 3 copii,un barbat betiv si niciun dinte-n gura.Camm asa arata mmetresa ,,prtentiosului,, mmeu sot,asta in timp ce eu ma straduiam mereu sa fiu model in toate cele.Nu-mi gasesc decat vina ca atunci am trait in negare si nu am facut investigatii.acum se pare ca e prea tarziu pentru asta.Ce sa sper?ca voi afla pe unul care nu insala?Am ramas deocamdata cu el dar relatia s-a alterat definitiv,cel putin din punctul meu de vedere.Cred ca atunci cand barbatii insala,nu trebuie sa le facem vinovate pe nevestele lor,decat in putine cazuri.Vina este a lor si de multe ori nici macar nu au justificare pentru asta.Sotul mmeu mmi-a zis ca a fost ceva superficial ,lipsit de immportanta aproape ca a spus sa nu bag in seama.Oricum eu simmt ca mma immbolnavesc.Tare as vrea sa vad parerea unui psiholog.Cum pot scapa de tot cortegiul de ganduri negative?
miruna_grace
Postat pe 28 Iulie 2010 13:41
Draga Grace009061 este interesanta abordarea ta.Credeam ca sunt singura din lume care am ales sa-mi pastrez sotul dupa ce a gresit.Asta nu inseamna ca mma simmt foarte bine in ipostaza asta,doar stiu ca singura mi-ar fi cu mult mai greu.
miruna_grace
Postat pe 28 Iulie 2010 13:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-a strigat pe alt nume... 28 De la: sotto 28 Octombrie 2013 22:09
cãutãm nașii de cununie 2 De la: flavius_8 4 Ianuarie 2015 17:06
viata de dupa casatorie 32 De la: ully1986 29 Iunie 2013 11:04
DESPRE MOMENTUL CAND M-A CERUT DE SOTIE...FUNNY,LA VOI CUM A FOST FETELOR? 10 De la: shteffa 29 Aprilie 2013 23:05
am nevoie de un organizator.... 20 De la: valentina_brunetzika 25 Iunie 2013 09:18