Setari Cookie-uri

De ce inseala barbatii?

Buna fetelor as vrea sa aflu de ceinseala barbatii sau macar sa-mi fac o idee reala pe aceasta tema.Daca are acasa o iubita ,logodnica,sotie,frumoasa tanara dupa care multi barbati intorc capul,ii face pe plac in orice (cand e cazul)deci o femeie de casa.si totusi ei nu sunt multumiti ce ar trebui sa mai facem ca sa fie bine si sa NU ne mai insele sau minta sau alte chestii.
myssnatacha
Postat pe 25 Septembrie 2009 09:03
Draga mea..barbatii inseala din mai multe motive....poti sa stai tu si in cap ca ei tot asa o sa faca daca au o educatie foarte proasta si le e runsine sa traiasca o viata cu aceeasi persoana...ca de asa e normal cat mai multe femei...si pt ca sunt femei usoare in lumea asta care se ofera asa ca o parjitura pe tava ieftin sau chiar gratis..fara obligatii ca doar poate o sa aiba altfel de orgasm cu alt barbat o sa fie triplu si ei la fel cred ca pestera o sa fie altfel mai alunecoasa mai stramta etc.....nu'ti mai bate capu cu pb asta..cauta un baiat educat si corect care nu face asta ca mai sunt si exceptii...depinde unde ii cauti..si femeile inseala..asta e clar asa ca toata lumea asta e o mizerie mizerabila...ce sa facem noi?nu stiu lucru asta nu are oprire
upssa4u
Postat pe 6 Februarie 2010 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna fetelor! 4 De la: Cassey 18 August 2009 20:50
Parerea voastra despre formatia pe care am ales-o 1 De la: kudika_26032 13 Ianuarie 2013 19:06
Extensii clip on pentru mirese -livrare personala in Bucuresti 1 De la: Charmmy 15 Septembrie 2010 15:40
aranjamente pt masa mirilor 8 De la: cj25har 10 Iunie 2010 11:37
de ce nu mai e asa de interesat ca la inceput? 26 De la: lorettagodeanu 21 Ianuarie 2010 20:31