Setari Cookie-uri

Fetelor am si eu o antrebare va-ti marita din obligatie ?

Asa am patito eu ,am cunoscut o fata care m-am andragostit de ea ,dar ea iubea pe altcineva a ramas gravida,iar antr-o luna de cand ne-am cunoscut am facut si nunta. Dupa ce a nascut un baiat ne-am despartit imediat parasindu-ma pt persoana care o iubea si spunandu-mi ca sa maritat sa faca pe plac la mama iei si vecini ei si la dusmani ei .De atunci nici ca ia mai pasat de mine sau de copil .Voi cum ati proceda???
BAC69
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:34
copilul cum nu cred ca este al tau ar trebui sa il dai ei ...fara discutie ,daca era al tau aveai tot dreptul sa il opresti dar asa nu merita sa cresti copilul altcuiva cu care ai stat doar o luna .
apocalips
Postat pe 16 Februarie 2010 15:10
=))=))=)0

BAC69, mamica..... tu esti cel care a fost crescut cu lapte de vaca din bancul celebru??
cristinne83
Postat pe 17 Februarie 2010 13:03
De la: BAC69, la data 2010-01-10 22:34:33Asa am patito eu ,am cunoscut o fata care m-am andragostit de ea ,dar ea iubea pe altcineva a ramas gravida,iar antr-o luna de cand ne-am cunoscut am facut si nunta. Dupa ce a nascut un baiat ne-am despartit imediat parasindu-ma pt persoana care o iubea si spunandu-mi ca sa maritat sa faca pe plac la mama iei si vecini ei si la dusmani ei .De atunci nici ca ia mai pasat de mine sau de copil .Voi cum ati proceda???

draga Bac 69 in primul rand as invata gramatica limbii romane. E un sfat pe care ti-l dau din suflet!! Sincer.
imi_ase
Postat pe 18 Februarie 2010 14:31
imi-ase crezi ca omul fiind disperat ca nu stie ce sa faca a mai tinut cont de gramatica?Cred ca se intelege foarte bine ce vrea sa spuna,se poate intampla oricui si tie. Bac69 incearca sa te intalnesti cu ea si cum a mai spus cineva da-i copilul ca sigur nu este al tau sau poate sa fie al tau deoarece la lasat la tine,voi stiti mai bine.Sanatate multa si numai bine.
diana_iasi
Postat pe 5 Mai 2010 09:32
daca i-a pasat de mama ei si de prieteni si de dusmanii ei ,etc ...inseamna ca nu i-a pasat de ea insusi si nici de copil ,copil pe care nu cred ca trebuia sa-l faca avand in vedere datele pe care le mentionezi tu .Tu ai fost probabil "rezerva"care a scos-o momentan din problema si a scutit-o de o rusine.Asta inteleg eu din ce ai relatat.Copilul pana la urma e al tau ?sau?...si apropo...nu ,nu m-as marita din obligatie ,cred ca atata orgoliu si stima de sine ,mai am .Toate bune
kmykmy_grace
Postat pe 5 Mai 2010 09:36
dute si dai copilul , baga divort si gata..ai toata viata inainte..dragostea trece...iar cand naste o face din respect, pasiune, intelegere, amicitie...la tine nu stiu cum sa intamplat..oricum..cum vine asa trece...capul sus...tu nu ai gresit cu nimic...data viitoare ochii mari!!!
BarbieGirl_grace
Postat pe 5 Mai 2010 09:36
Salut.Pleaca cu copilul la medic convingete ca este al tau sau contrariu, e foarte simplu, facind toate analizele nu vei mai avea dubii. Daca copilul e al tau credema un copil se poate de crescut si singur, parintii si prietenii buni nu te vor lasa, te vor ajuta.Iar daca nu e al tau, nu e cazul sa cresti copii straini.bafta tie.
lenutica_grace
Postat pe 5 Mai 2010 10:14
Sincera sa fiu nu m-as marita niciodata din obligatie! De ce sa faci asa ceva in viata ca vrea mama, tata, prietenii NU in nici un caz! Sa rev asupra subiectului tau am o intrebare pentru tine: Cum ai putut ca intr-o luna sa te indragostesti de cineva si sa te mai si casatoresti cu ea? Mai mult ca sigur acel copil nu este al tau dar ca sa fii sigur de asta fa un test ADN! Eu daca as fi fost in locul tau la momentul de fata as fi divortat, as fi facut si acel test sa vad care este realitatea si daca intr-adevar af fi copilul meu as plati pensie. Nu mi se pare corect sa iti inchizi viata crescand un copil care probabil nu este al tau asa ca dute cautati un avocat divorteaza si vezi-ti de viata si data viitoare nu te mai arunca cu capul inainte intai cunoaste acea persoana cine este cu adv si apoi vezi cum stau treburile! Si eu cred ca la tine nu este iubire este doar atractia fizica si probabil putina obsesie fata de ea!Asa ca ia aminte din experinta avuta anterior si fi mai atent si cu ochii in patru! Iti urez succes si ast sa ne spui si noua cum ai rezolvat pb!
georgyan
Postat pe 5 Mai 2010 10:18
stiti ce este trist in toata povestea asta? Ca nimeni nu se gandeste la copil,la binele lui.El nu are nici o vina...Din interes sau nu eu zic sa faci cum crezi ca este mai bine pentru sufletelul ala nevinovat.
alexR
Postat pe 5 Mai 2010 10:38
De la: BAC69, la data 2010-01-10 22:34:33Asa am patito eu ,am cunoscut o fata care m-am andragostit de ea ,dar ea iubea pe altcineva a ramas gravida,iar antr-o luna de cand ne-am cunoscut am facut si nunta. Dupa ce a nascut un baiat ne-am despartit imediat parasindu-ma pt persoana care o iubea si spunandu-mi ca sa maritat sa faca pe plac la mama iei si vecini ei si la dusmani ei .De atunci nici ca ia mai pasat de mine sau de copil .Voi cum ati proceda???

Bac69 in descrierea ta spui ca ai 41 de ani.
Ai mai putut fi naiv la varsta asta ?

Retine, te rog :

- se foloseste "a" numai in interiorul cuvantului.
- la mama "ei" ( corect mamei ei ) nu la mama iei
si multe alte greseli.

Sincer, este deranjant sa citesti povestea si sa fii iritat de nenumatele erori gramaticale.

Frate, nu se mai studiaza gramatica limbii romane in scoala ?
grace002227
Postat pe 5 Mai 2010 15:35
De la: grace002227, la data 2010-05-05 15:35:45

Bac69 in descrierea ta spui ca ai 41 de ani.
Ai mai putut fi naiv la varsta asta ?

Retine, te rog :

- se foloseste "a" numai in interiorul cuvantului.
- la mama "ei" ( corect mamei ei ) nu la mama iei
si multe alte greseli.

Sincer, este deranjant sa citesti povestea si sa fii iritat de nenumatele erori gramaticale.

Frate, nu se mai studiaza gramatica limbii romane in scoala ?

si eu sunt de acord cu tine!
in plus, cred ca subiectul este postat aiurea, de cineva care nu are ce face:D
imi_ase
Postat pe 5 Mai 2010 15:40
De la: lenutica, la data 2010-05-05 10:14:21Salut.Pleaca cu copilul la medic convingete ca este al tau sau contrariu, e foarte simplu, facind toate analizele nu vei mai avea dubii. Daca copilul e al tau credema un copil se poate de crescut si singur, parintii si prietenii buni nu te vor lasa, te vor ajuta.Iar daca nu e al tau, nu e cazul sa cresti copii straini.bafta tie.

Te rog nu te supara pe mine, dar retine :

convinge-te = in loc de convingete
daca copilul este = in loc de .. copilul "e"
crede-ma = in loc de credema

Sper ca nu am suparat prea multe persoane astazi. Imi cer scuze anticipat.
Sincer este deranjant ca intalnesti peste tot dezacorduri.
grace002227
Postat pe 5 Mai 2010 15:47
@grace002227 imi place initiativa... sunt prea suparatoare atatea greseli
am si eu cateva observatii:
1. Formularea "daca copilul e" este corecta din punct de vedere gramatical, din cate stiu eu (am facut facultatea de informatica, nu litere), pls, corecteaza-ma / corectati-ma daca gresesc (cu argumente).
2. Daca domnul are 41 de ani, are o scuza pt folosirea gresita a literei "a" la inceputul cuvintelor... actuala scriere (cu "a" in loc de "i") s-a introdus pe vremea cand eram eu in clasa doua (prin anii '90); inainte se scria cu "i" si in interiorul si la inceputul cuvintelor, deci la scoala a invatat altceva iar apoi a fost nevoit sa se readapteze (lucru pe care nu l-a facut insa cum trebuie)
3. Ai frati pe acest forum, lor te adresezi? "Frate, nu se mai studiaza gramatica limbii romane in scoala ?"

Propun deschiderea unui topic in care sa se dezbata greselile gramaticale si de exprimare, ar fi foarte constructiv... Am mai avut o discutie cu o utilizatoare inregistrata pe acest forum, utilizatoare care nu intelegea ca adresarea "doamna" urmata de prenume NU este corecta si era revoltata ca o alta utilizatoare nu i se adreseaza asa...

Impreuna poate putem imbunatati ceva!! Este pacat sa ne pocim atat de mult limba!
b_ralu_83
Postat pe 5 Mai 2010 16:14
Cum as proceda? Te-as trimite-n jungla, ca acolo e locul maimutelor ca tine. Esti complet agramat si idiot! Nu cred ca IQ-ul tau depaseste 50. Noroc ca nu stii ce-i ala!
abcd_grace
Postat pe 5 Mai 2010 17:40
Nu se poate intampla oricui sa scrie/ vorbeasca in halul asta. Doar idiotilor. Cei care-i iau partea stiu ca ii seamana, pe alocuri. Scuze pt. sinceritate.
abcd_grace
Postat pe 5 Mai 2010 17:41
Stii ce? E bine de tine! Mi-e sincer mila de celalalt. Peste putin timp n-o sa-i pese nici de el! O sa vina in genunchi la tine, dar sa nu-ti pese nici o clipa de ea, ca daca o ierti esti om mort... Car despre copil chiar convinge-te daca e al tau, si daca e si-ti pasa de el sa nu-i dai pe mana si cere pensie alimentara sa simta ca are copil!
Evike_grace
Postat pe 5 Mai 2010 19:03
De la: diana_iasi, la data 2010-05-05 09:32:06imi-ase crezi ca omul fiind disperat ca nu stie ce sa faca a mai tinut cont de gramatica?Cred ca se intelege foarte bine ce vrea sa spuna,se poate intampla oricui si tie. Bac69 incearca sa te intalnesti cu ea si cum a mai spus cineva da-i copilul ca sigur nu este al tau sau poate sa fie al tau deoarece la lasat la tine,voi stiti mai bine.Sanatate multa si numai bine.

Draga mea Diana, nu exista nici o situatie in care sa nu se tina cont de gramatica, oricat de grava ar fi. Sau la voi la Iasi s-au schimbat regulile??? Ma si mir ca poti sa spui asemenea aberatii, mai ales Cand provii dintr-un oras ca acesta, cu o uriasa incarcatura literara! Pune-ti prioritatile in ordine - si mai citeste si tu o carte, sa te mai culturalizezi si sa te educi, daca nu ai fost in stare sa o faci pana acum, stai cam prost la capitolul acesta! Iar tu, BAC69, mai bine ti-ai vedea de viata ta, cu cineva care te merita - si cu copilul propriu. Si inainte de a avea un copil, de a-ti asuma raspunderea cresterii lui asa cum trebuie, mai pune mana pe manualele de la scoala si mai ciuleste urechile la oamenii educati din jurul tau!
amycat
Postat pe 5 Mai 2010 21:01
dumneata unde ai invatat limba romana? parerea mea, ai grija de copil, caci daca nu ai tu, nimeni nu va avea.. si e mare pacat.. gaseste-ti o fata de treaba si uita ca ai fost casatorit vreodata.. eventual, cere-i domnitei pensie alimentara.. asa doar, sa isi aminteasca din cand in cand de copilul pe care l-a facut..
KALI03
Postat pe 5 Mai 2010 23:26
Haideti ma nu faceti ore de gramatica, nu suntem la scoala. vorbim de o teme destul de serioasa dar voi?????Mai bine incurajatil odata ce a facut prostia aceasta........Ma adresez la toti, nu va suparati insa.
lenutica_grace
Postat pe 6 Mai 2010 15:44
De la: albacz7, la data 2010-05-05 17:41:51Nu se poate intampla oricui sa scrie/ vorbeasca in halul asta. Doar idiotilor. Cei care-i iau partea stiu ca ii seamana, pe alocuri. Scuze pt. sinceritate.

As vrea sa fiu sincera si sa iti spun ca si tu esti una din ei :) Scuza-ma si pe mine de sinceritatea mea , dar acest site nu este pentru invatarea Gramaticii si a Limbii Romane. Nu suntem la scoala sa ne dam lucrari de control sa vedem daca am despartit bine cuvintele sau nu. Daca te uiti prin toate mesajele nu numai el a gresit la scriere si multe alte persoane, dar nu trebuie judecate pentru ca nu e treaba ta, numai judecatorul si Dumnezeu judeca, tu esti un nimic :) Esti o persoana necunoscuta care nici macar numele nu si-l da.Dar din cate vad tu stai pe site doar ca sa critici lumea ca n-a scris bine. Du-te draga si plimba-te daca altceva nu ai ce face, e primavara, e frumos, e soare afara. Sau ce, cumva n-ai cu cine? Pai cine naiba sa stea cu tine. Acum inteleg de ce prietenul tau sta foarte mult la calculator, ca sa scape de gura ta :)
Fetelor nu mai bagati in seama aceste specimene, se vede ca e frustrata.
Va pup pe toate
bianca_petrescu
Postat pe 6 Mai 2010 16:08
Se vede ca esti din aceeasi categorie cu individul in cauza. Si esti atat de batuta in cap incat ai luat-o rau pe aratura cu supozitiile. Daca am intrat pe un site de mirese inseamna ca am cu cine sa ma marit, deci nu muri tu de grija mea (nu ca ar fi mare paguba...). Intervin cand vad greseli strigatoare la cer pentru ca ma deranjeaza prostia exacerbata. Si nu sunt singura care a atras atentia in legatura cu asta. Deci tu esti alaturea cu drumul si idioata complet daca te legi de oamenii care tin la bunul simt si la respectarea limbii romane. Punct. Nu voi continua sa ma bag in troaca unora ca tine, nu vreau sa ma murdaresc mai mult decat am facut-o deja. Si te sfatuiesc sa te abtii de la mai multe comentarii (desi banuiesc ca nu vei face asta), pentru ca s-ar putea prinde lumea despre profunzimea prostiei tale. Fuck off!
abcd_grace
Postat pe 6 Mai 2010 20:19
De la: albacz7, la data 2010-05-06 20:19:15Se vede ca esti din aceeasi categorie cu individul in cauza. Si esti atat de batuta in cap incat ai luat-o rau pe aratura cu supozitiile. Daca am intrat pe un site de mirese inseamna ca am cu cine sa ma marit, deci nu muri tu de grija mea (nu ca ar fi mare paguba...). Intervin cand vad greseli strigatoare la cer pentru ca ma deranjeaza prostia exacerbata. Si nu sunt singura care a atras atentia in legatura cu asta. Deci tu esti alaturea cu drumul si idioata complet daca te legi de oamenii care tin la bunul simt si la respectarea limbii romane. Punct. Nu voi continua sa ma bag in troaca unora ca tine, nu vreau sa ma murdaresc mai mult decat am facut-o deja. Si te sfatuiesc sa te abtii de la mai multe comentarii (desi banuiesc ca nu vei face asta), pentru ca s-ar putea prinde lumea despre profunzimea prostiei tale. Fuck off!

Ce vocabular de mahala ai.
angel_ou_demon_grace
Postat pe 6 Mai 2010 20:42
Ai dreptate Al3xandra, se vede ca domnisoara este la fel ca si Bahmu o mahalagioaica cu intelect subunitar :)
Tine-o tot asa, prostia la tine este in floare
Uite ca nu vreau sa ma abtin de la comentarii, deocamdata ma distrez pe seama prostiei tale :)
Se vede ca nu ai cei 7 ani de acasa.
bianca_petrescu
Postat pe 6 Mai 2010 21:00
Acum lasand la o parte greselile gramaticale si alte discutii ... Eu nu am mai auzit pe nimneni sa intalneasca un baiat si in prima luna sa afle deja ca e insarcinata si sa faca si nunta ...
Cunosti un baiat ramai insarcinata dar afli luna viitoare ca esti insarcinata tot mai dureaza vreo luna si o saptamana sau doua pana sa-ti dai seama ca esti insarcinata
Ai calculat cam la cate luni a nascut...poate e un fenomen nevastata si a nascut la 4-5 luni :))) fa si tu un calcul daca stii sa calculezi daca nu spune-ne noua in ce luna ai cunoscut-o si cand a nascut si iti zicem noi fara sa fim vrajitori daca e al tau copilul sau nu.
Ar fi pacat sa-ti pierzi tineretea crescand copilul altcuiva si dupa 10 ani sa vina nevasta-ta si sa-i zica ca nu e al tau si sa ti-l ia ca s-a gandit ca nu vrea sa fie o cva toata viata.
rocsanyk3
Postat pe 7 Mai 2010 02:14
mai fetelor,poate omul are alta nationalitate si abia stie sa vorbeasca romaneste...cine stie.
anuska
Postat pe 7 Mai 2010 15:23
De la: anuska, la data 2010-05-07 15:23:11mai fetelor,poate omul are alta nationalitate si abia stie sa vorbeasca romaneste...cine stie.

Nu cred ca ne intereseaza pe noi educatia si nationalitatea lui.Dar mi se pare foarte urat din partea unora sa jigneasca in stanga si in dreapta. Nu ai de unde sa stii ce posibilitati au avut unii de a merge la scoala. Este om ca noi toti, nu avem noi dreptul sa ii atragem atentia si sa il invatam acum ( chiar daca este cazul :P si niciodata sa nu spui niciodata). Dar mi se pare de proasta educatie sa te iei de cineva ca nu stie sa scrie. Daca atat a putut invata, asta e. El a scris pe forum pentru un sfat nu pentru o ora de meditatie. Daca nu va convine cum scrie nu mai intrati. Nu va obliga nimeni sa cititi.Si pe mine ma deranjeaza cand vad scris de analfabet dar trec mai departe si sunt muuuuulte persoane care nu stiu sa scrie.Unii poate din greseala, acum nici eu nu stau cu lupa sa vad daca am scris corect tot.Sau uite poate are o problema cu tastatura :D Nu ii merge cratima .
Oricum nu mai fiti rele fetelor ca va ies riduri pe fata
angel_ou_demon_grace
Postat pe 7 Mai 2010 20:19
De la: albacz7, la data 2010-05-06 20:19:15Se vede ca esti din aceeasi categorie cu individul in cauza. Si esti atat de batuta in cap incat ai luat-o rau pe aratura cu supozitiile. Daca am intrat pe un site de mirese inseamna ca am cu cine sa ma marit, deci nu muri tu de grija mea (nu ca ar fi mare paguba...). Intervin cand vad greseli strigatoare la cer pentru ca ma deranjeaza prostia exacerbata. Si nu sunt singura care a atras atentia in legatura cu asta. Deci tu esti alaturea cu drumul si idioata complet daca te legi de oamenii care tin la bunul simt si la respectarea limbii romane. Punct. Nu voi continua sa ma bag in troaca unora ca tine, nu vreau sa ma murdaresc mai mult decat am facut-o deja. Si te sfatuiesc sa te abtii de la mai multe comentarii (desi banuiesc ca nu vei face asta), pentru ca s-ar putea prinde lumea despre profunzimea prostiei tale. Fuck off!

Acum chiar ca exagerezi! Degeaba respecti limba romana, daca nu-ti respecti semenii! Daca omul nu stie gramatica foarte bine, nu are dreptul la fericire? Stramosii tai toti au stiut sa scrie? Daca nu, inseamna ca nu erau oameni? Daca nu suporti greselile gramaticale nu le mai citi! Au vazut si altii ca e scris cu greseli, dar nu au facut criza de isterie. Sper sa ai un barbat la fel ca tine... Altfel vai de capul lui!
Evike_grace
Postat pe 8 Mai 2010 22:32
Fetelor, evitatzi sa va jigniti !

Este dreptul fiecaruia la opinie ...

dar pana la insulte este cale lunga.Chiar nu putem avea argumente pro sau contra intr-un mod civilizat ?

grace002227
Postat pe 8 Mai 2010 22:59
Fetelor, evitatzi sa va jigniti !

Este dreptul fiecaruia la opinie ...

dar pana la insulte este cale lunga.Chiar nu putem avea argumente pro sau contra intr-un mod civilizat ?

grace002227
Postat pe 8 Mai 2010 22:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ROCHIA DE MIREASA -rochii pe care ti le poti permite, in stare exceptionala 1 De la: Alina2Alina 17 Noiembrie 2009 15:56
Pregatriri ieftine 36 De la: flowerpower 4 Februarie 2010 09:34
Cine afacut nunta la Hotelu Grim din craiova 5 De la: grace007761 29 Septembrie 2010 18:09
Cum reactionati in cazul in care sotul are un job care-l tine departe de familie? 11 De la: miresssssica 25 Martie 2010 15:19
rochie grena de mireasa 2 De la: mgmm 8 Octombrie 2009 14:16