Mai multe
|
Merci, cu mare drag astept sa mi te alaturi. Putzin cate putzin poate reusim sa schimbam ceva. Sincer, pe mine ma deranjeaza cand cineva motiveaza ca s-a grabit si asta-i motivul greselilor. |
||
|
grace002227 Postat pe 8 Mai 2010 23:17 |
||
|---|---|---|
| Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 | ||
|
cj25har Postat pe 4 Iunie 2010 13:03 |
||
De la: BAC69, la data 2010-01-10 22:34:33Asa am patito eu ,am cunoscut o fata care m-am andragostit de ea ,dar ea iubea pe altcineva a ramas gravida,iar antr-o luna de cand ne-am cunoscut am facut si nunta. Dupa ce a nascut un baiat ne-am despartit imediat parasindu-ma pt persoana care o iubea si spunandu-mi ca sa maritat sa faca pe plac la mama iei si vecini ei si la dusmani ei .De atunci nici ca ia mai pasat de mine sau de copil .Voi cum ati proceda??? 1. Gramatica e varza - indiferent de starea sufleteasca, (nu dau turcii daca verifici gramatica 5 minute; asta daca stii ce sa corectezi , bineinteles ) 2.Titlul nu are legatura cu povestea ta 2.Raspunsul fetelor de pe forum --daca ele s-ar marita din obligatie sau nu--nu te ajuta cu nimic in situatia ta. Concluzie Daca nu stii ce vrei sa afli concret si nu pui intrebarea corecta, nu te ajuta nimeni in situatia ta. |
||
|
|
||
|
kudika052198 Postat pe 22 Iulie 2010 14:25 |
||
De la: BAC69, la data 2010-01-10 22:34:33Asa am patito eu ,am cunoscut o fata care m-am andragostit de ea ,dar ea iubea pe altcineva a ramas gravida,iar antr-o luna de cand ne-am cunoscut am facut si nunta. Dupa ce a nascut un baiat ne-am despartit imediat parasindu-ma pt persoana care o iubea si spunandu-mi ca sa maritat sa faca pe plac la mama iei si vecini ei si la dusmani ei .De atunci nici ca ia mai pasat de mine sau de copil .Voi cum ati proceda??? |
||
|
kudika312289 Postat pe 7 August 2010 12:24 |
||
| Buna ziua, citind topicul mi-am amintit de un caz similar, nu vreau sa te judec sau sa fiu dura cu tine dar logica pica de la sine; un barbat nu poate sa-si piarda capul si sufletul pentru o femeie si sa o mai lase si insarcinata fara sa o cunoasca bine , fara sa stie cine este ca poate dadeai de vreo criminala sau o dementa doamne fereste. In al doilea rind nu stii daca este copilul tau sau nu, trebuie sa mergi sa-ti faci testul ADN si in ultimul rind chiar daca nu se casatorea ea cu altcineva nu aveai un viitor cu ea se termina oricum pentru ca tu nu ai fost indragostit de ea niciodata a fost doar asa "un moment de placere" nu poti sa stai cu cineva doar ca trebuie din obligatie ajungi la un moment dat in viata cind te saturi si te obosesti si vrei o schimbare sau invers intelegi? Si in ultimul rind daca se confirma ca este copilul tau si ca tata il iubesti mult lupta pentru custodie sau daca il vrea ea tu dupa lege trebuie sa-i platesti pensie.Dar nici intr-un caz nu ai sa-ti inchizi viata pentru un "accidet " ca asta pt ca putea frumos sa mearga la medic si sa ia pastila aia de dupa ...dar cite nu sint in ziua de azi sa eviti chestii din asta.. in fine.. capul sus si inainte si data viitoare sa nu te prinda cu lectia neinvatata. | ||
|
kudika312289 Postat pe 7 August 2010 12:43 |
||
|
dumnezeule, fetelor, cat puteti fii de rautacioase uneori! ca nu stie gramatica...poate nu este roman, poate s-a grabit, poate...(sunt n motive) oare asa trebuie sa procedam? omul asta avea nevoie de o parere...ce sens are sa va pierdeti timpul spunandu-i ca nu stie gramatica?! ref la subiect, situatia este putin ciudata..fetele mai sus ti-au spus ca exista posibilitatea sa nu fie copilul tau, dar poate fi si al tau. ar trebui mai bine sa te gandesti si sa calculezi... scris cineva mai sus sa-i dea copilul...pai..cum sa i-l dea? i-l trimite prin posta? un copil nu e un colet...poate femeia aia este o inconstienta care si-a abandonat copilul sau care nici nu-si dorea acest copil... cred ca ar trebui sa ne scrii mai pe larg povestea ta, pentru a te putea ajuta.. mult succes in rezolvarea acestor probleme! |
||
|
Lucky_girl Postat pe 9 August 2010 15:23 |
||
Doamne fereste! Dar ce naiba suntem in 2012 , secolul 21 cum sa mai facem "compromisuri" de genul asta , cu viata noastra
|
||
|
kudika_17683 Postat pe 28 Decembrie 2012 23:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unghii 3 D - pentru mirese si cristale swarovski. | 1 | De la: kudika123399 23 August 2010 23:28 |
| Aranjamene florale - MARE esec cu Events Boutique !!!! | 3 | De la: Elvira77 14 Februarie 2015 09:43 |
| Inchiriez ieftin rochie de mireasa semisirena tip spaniol, superba! | 3 | De la: cristinne83 30 Octombrie 2011 13:02 |
|
|
||
| Ce parere aveti despre a face dragoste de Craciun? | 23 | De la: cristinn 10 Noiembrie 2009 11:12 |
| Rochii de mireasa si accesorii la preturi de producator!! | 1 | De la: kudika340350 14 Decembrie 2010 14:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.