Mai multe
| Buna!Poate ma ajutati si pe mine sa imi gasesc niste cercei tip candelabru pentru nunta.M-am tot uitat pe net dar nu am gasit ceea ce ma interesa.M-ar interesa niste cercei destul de mari care sa imi ajunga cam pana la baza gatului.Multumesc! |
|
gonghitza Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:28 |
|---|
|
Pai daca vii prin Bucuresti poti incerca la meli melo au magazine in toate mall urile, deasemenea in mall vitan mai este un magazin de accesorii la etajul 1 in care gasesti orice model posibil. Cred ca e mai bine asa decat sa iei dupa internet, e bine sa probezi sa vezi cum iti sta... Oricum sper ca ti am fost de folos Petra www.beautifuleyes-romania.com |
|
petramakeup Postat pe 23 Februarie 2010 10:53 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despre musulmanii care vin in Romania si se casatoresc islamic cu 2-3 femei ce parere aveti? | 80 | De la: sotto 28 Martie 2013 07:52 |
| cum treci peste un esec in dragoste? | 13 | De la: lorettagodeanu 23 Decembrie 2009 00:06 |
| ea manager, el... taximetrist | 32 | De la: grace007819 22 Aprilie 2010 17:08 |
|
|
||
| buchet colorat sau alb? | 2 | De la: kudika_990195 3 Iulie 2015 14:45 |
| cum trecem? | 11 | De la: gety 5 Iunie 2009 14:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.