Setari Cookie-uri

topic pt toti cei interesati de horoscop, compatibilitati si altele

De la: ad__83, la data 2011-04-19 09:27:52

buna idee sa imi zici cu ce te ajut la deschidere

momentan cred ca nu e mai este nevoie de nimic astept sa vina lumea de la bauturi, muzica dans se mai prezice si cate una alta de suflet, de inima albastra, de talent, de o masina bengoasa mai ales ca mai este putin si vine Pastele, pacat ca nu am timp sa fiu prezenta aici...dar promit ca din cand am sa mai dau cate un semn de viata
yumy
Postat pe 19 Aprilie 2011 09:32
NU MA UITA TE ROOOG! SALUTEL. MA NUMESC ADRIANA MIHAELA BRATULESCU, SUNT NASCUTA LA 23 FEBRUARIE 1971 ORA 21.45 SI IN LEGATURA CU VIITORUL MEU AS DORI SA AFLU DACA VOI AVEA SUCCES IN MESERIA DE COSMETICIAN PE CARE AM INCEPUT SA O PRACTIC DE 2 ANI . PANA ACUM AM FOST ASISTENT DE FARMACIE, ASISTENT IN STOMATOLOGIE, APOI 9 ANI DOAR MAMICA ...SI SPER SA FI ALES IN SFARSIT CORECT SI SA IMI FI GASIT "APTITUDINILE" SI DRUMUL FRUMOS SI CORECT IN VIATA PROFESIONALA, CHIAR DACA ASA DE TARZIU.CU MII DE MULTUMIRI ANTICIPATE.....ADRIANA. NU MA UITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
ADRIANABRATULESCU
Postat pe 19 Aprilie 2011 10:21
De la: ADRIANABRATULESCU, la data 2011-04-17 09:30:13SALUTEL. MA NUMESC ADRIANA MIHAELA BRATULESCU, SUNT NASCUTA LA 23 FEBRUARIE 1971 ORA 21.45 SI IN LEGATURA CU VIITORUL MEU AS DORI SA AFLU DACA VOI AVEA SUCCES IN MESERIA DE COSMETICIAN PE CARE AM INCEPUT SA O PRACTIC DE 2 ANI . PANA ACUM AM FOST ASISTENT DE FARMACIE, ASISTENT IN STOMATOLOGIE, APOI 9 ANI DOAR MAMICA ...SI SPER SA FI ALES IN SFARSIT CORECT SI SA IMI FI GASIT "APTITUDINILE" SI DRUMUL FRUMOS SI CORECT IN VIATA PROFESIONALA, CHIAR DACA ASA DE TARZIU.CU MII DE MULTUMIRI ANTICIPATE.....ADRIANA.

nu te uit
se pare ca viata ta este o continui schimbare, o evolutie la care nici tu nu te asteptai, esti genul de persoana care face lucrurile pe moment, insa preferi stabilitatea, nu-ti plac surprizele mai ales cele neplacute de aia zi de zi lupti ca in viata ta sa fie totul cat mai clar si mai concret, esti un exemplu de femeie puternica, care lupta ca in fiecare zis a fie mai bine, asimilezi repede, iar experienta de va face sa faci fata orcarei situatii neplacute vor mai urma schimbari in viata ta, mai ales de natura emotionala, plus esit o fire foarte deschisa. desi poate ti se pare tarziu vei mai invata inca multe, esti o mamica moderna
yumy
Postat pe 19 Aprilie 2011 10:32
DRAGUTA YUMMI...M-AI BULVERSAT DE TOT! SI EU CARE CREDEAM CA MA OPRESC AICI....! CE INSEAMNA SCHIMBARI IN SFERA EMOTIONALA ? EU CREDEAM CA AM O RELATIE STABILA ....
ADRIANABRATULESCU
Postat pe 19 Aprilie 2011 16:04
Buna yumy , ma bucur ca ai revenit. Te rog spunemi despre dragoste si despre un viitor loc de munca , in viitorul apropiat daca poti .Nu ma intereseaza ce o sa se intample peste 10 ani ci peste 3-5 ani. Sunt nascuta in data de 31.10.1988 . sper sa imi raspunzi la mesaj pentru ca sunt foarte curioasa. multumesc anticipat .
ela31
Postat pe 24 Aprilie 2011 17:16
buna yumy...poti sa mi faci si mi eo descriere a viitorului? eu sunt nascuta pe 3 octombrie 1990 sunt studenta dar as vrea sa mi gasesc si un loc de munca eventual...sincer as vrea sa stiu ce mi rezerva viitorul in dragoste,tocmai am trecut prin momente grele! te pup si iti multumesc anticipat ca dai atentie si mesajului meu.
maria_az
Postat pe 24 Aprilie 2011 17:24

buna yumy!
cat timp esti absenta pot sa prezic eu viitorull doamnelor?!
pickard
Postat pe 24 Aprilie 2011 17:29
buna yumy!
iti las data de nastere si numele meu cat si a persoanei cu care sunt impreuna acum; viata mea a luat o intorsatura majora si te rog sa-mi spui ce-mi prevad astrele in viitorul apropriat: cat despre relatia mea...ascunsa si plina de scantei
-geanina mihaela - 4 noiembrie 1969, bacau 15:45
-mouke patrice - 9 martie 1976 adzopè, coasta de fildes, nu cunosc ora
multumesc mult
iti las si mail-ul: mpg_ro20@yahoo.it
kudika387226
Postat pe 25 Aprilie 2011 17:39
De la: kudika387226, la data 2011-04-25 17:39:11buna yumy!
iti las data de nastere si numele meu cat si a persoanei cu care sunt impreuna acum; viata mea a luat o intorsatura majora si te rog sa-mi spui ce-mi prevad astrele in viitorul apropriat: cat despre relatia mea...ascunsa si plina de scantei
multumesc mult

e negru!?
pickard
Postat pe 25 Aprilie 2011 17:43
aha
kudika387226
Postat pe 25 Aprilie 2011 18:38
De la: ADRIANABRATULESCU, la data 2011-04-19 16:04:48DRAGUTA YUMMI...M-AI BULVERSAT DE TOT! SI EU CARE CREDEAM CA MA OPRESC AICI....! CE INSEAMNA SCHIMBARI IN SFERA EMOTIONALA ? EU CREDEAM CA AM O RELATIE STABILA ....

nu ma refer la relatia ta cu iubitul tau, ma refer la legaturile emotionale care le ai stabilite cu persoanle dragi tie cu prieteni, cu rudele, in aceasta sfera vor fii foarte multe schimbari si Hristos a inviat!
yumy
Postat pe 26 Aprilie 2011 08:44
De la: pickard, la data 2011-04-25 17:43:50
De la: kudika387226, la data 2011-04-25 17:39:11buna yumy!
multumesc mult

e negru!?

ca rau esti
o sa ma opresc asupra datei de 9 martie pt ca este foarte intersanta la planul profesional..are ascensiuni si decaderi rapide, banii acum sunt multi acum lipsesc cu desavarsire, insa este genul care niciodata nu se plange de ceva, cu atat mai putin de vreo durere interioara sufleteasca, este mai tacut si mai calculat, o relatie pt el nu este ceva la intamplare, insa are momente in care este confuz si nu este sigur de ceea ce simte, este un bun prieten, tu esti insa o persoana care pune de multe ori suflet fara sa gandeasca, te gandesti mereu dupa ce pui suflet, amandoi ati face un cuplu, doarece voi puteti rezista mai mult distantei, apropierea face ca relatia voastra sa fie mai palpitanta, mai ales ca tu esti sufletul relatiei si ii dai si lui forta de a-si da seama mai bine de ce simte si de ce isi doreste de la viata, tu esti cea comunicativa. este o relatie frumoasa din care exista posibilitatea sa apara si un copil(baiat)
yumy
Postat pe 26 Aprilie 2011 08:51
yumyyumy...esti rea ...numai mie nu vrei sa mi-o calculezi...hristos a inviat...
BEL_AMY1
Postat pe 26 Aprilie 2011 08:57
Hristos a Inviat!

Buna yumi, te rog mult sa-mi spui si mie ceva despre mine si viitorul meu cand poti: 19.07.1985, 13:00, Pitesti. Momentan sunt destul de confuza pe plan personal si relational, sunt tare curioasa ce vei vedea tu in aceste date. Multumesc anticipat.
simyna
Postat pe 26 Aprilie 2011 13:54
yummy....compatibilitate -eu scorpion,el taur :)?
alejandra17ram
Postat pe 1 Mai 2011 15:29
buna yumy.poti sa imi spui cate ceva despre compatibilitatea mea cu prietenul meu?eu sunt nascuta pe 22.02.1987 si el pe 7 .05.1985.astept raspunsul tau.multumesc mult
oana_med2
Postat pe 3 Mai 2011 09:45
iubita mea este pasionata de horoscoape?
vrajitoare mica aici te ascundeai cand te cautam disperat sa iti ofer dragostea mea!
bemm
Postat pe 3 Mai 2011 09:48
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-26 08:57:45yumyyumy...esti rea ...numai mie nu vrei sa mi-o calculezi...hristos a inviat...

Adevarat a inviat!
pai sa pui data nasterii
yumy
Postat pe 3 Mai 2011 10:38
De la: alejandra17ram, la data 2011-05-01 15:29:44yummy....compatibilitate -eu scorpion,el taur :)?

depinde decat lasati fiecare unul de la altul pt a functiona relatia si bineinteles de ce prententii aveti de la relatia voatra, este important ceea ce simti tu pt ca relatia sa mearga bine, numai sa nu-l ranesti pe scorpion pt ca el iubeste mereu sincer chiar daca nu o spune, aveti grija atunci cand va certati pt ca pt un scorpion cuvintele spuse la suparare sunt f importante si il pot rani n est sa auzim numai de bine
yumy
Postat pe 3 Mai 2011 10:41
De la: oana_med2, la data 2011-05-03 09:45:54buna yumy.poti sa imi spui cate ceva despre compatibilitatea mea cu prietenul meu?eu sunt nascuta pe 22.02.1987 si el pe 7 .05.1985.astept raspunsul tau.multumesc mult

el are o personalitate lunecoasa, este indecis si asta ar putea sa de dezamageasca uneori, chiar daca exista iubire de ambele parti vor exista multe evenimente care sa stea in calea iubirii voastre, certuri nesemnificative, influentate fie de persoane din jurul vostru, fie de nimicuri. Relatia pare a fii una de durata numai de voi depinde cum o veti intretine pt a o oficializa, posibilitatea ca acest lucru este de 45% si se poate intampla peste 4-5 ani si exista sansa ca initiativa sa ii apartina lui, puteti avea chiar si un copil impreuna doar de voi depinde sa fiti fericiti impreuna, luptati pt orice si nu lasati ca relatia sa fie afectata de probleme exterioare sau de monotonie
yumy
Postat pe 3 Mai 2011 10:46
De la: simyna, la data 2011-04-26 13:54:17Hristos a Inviat!

Buna yumi, te rog mult sa-mi spui si mie ceva despre mine si viitorul meu cand poti: 19.07.1985, 13:00, Pitesti. Momentan sunt destul de confuza pe plan personal si relational, sunt tare curioasa ce vei vedea tu in aceste date. Multumesc anticipat.

hmmmmmm simyna harta ta numerologica arata a fii una buna, este si o persoana sensibila, ai trecut printe niste situatii mai deosebite posibil si din cauza firii tale mai sensibile sa te afli in starea in care esti, trebuie sa fii optimista, se vor intampla si lucruri bune, chiar daca acum este o perioada mai dificila in toate planurile, aceasta este situatia , insa in urmatori 2 ani vei avansa si profesional si vei fii uimita tu insuti de rezultatele obtine, trebuie doar sa ai incredere in tine si ai sanse f mari de reusita, vei gasi si o persoana cu care vei relationa foarte bine, te vei casatori si vei avea 1 copil (o fata), insa vor aparea posibil unele probleme de santate insa cu rabdare le vei rezolva pe toate, trebuie sa nu te mai simti singura si stinghera fii doar optimista si nu te mai stresa cu ce se va intampla, lasa timpul sa decida pentru tine, tu doar actioneaza atunci cand ti se ofera o sansa atat profesional cat si sentimental, nu mai pune atata suflet pe relatii exterioare(cele de munca, amicitie). ai sanse sa cunosti si persoane importante care te vor ajuta in ascensiunea ta persoanala multa bafta!
yumy
Postat pe 3 Mai 2011 10:53
De la: yumy, la data 2011-05-03 10:53:55
De la: simyna, la data 2011-04-26 13:54:17Hristos a Inviat!

hmmmmmm simyna harta ta numerologica arata a fii una buna, este si o persoana sensibila, ai trecut printe niste situatii mai deosebite posibil si din cauza firii tale mai sensibile sa te afli in starea in care esti, trebuie sa fii optimista, se vor intampla si lucruri bune, chiar daca acum este o perioada mai dificila in toate planurile, aceasta este situatia , insa in urmatori 2 ani vei avansa si profesional si vei fii uimita tu insuti de rezultatele obtine, trebuie doar sa ai incredere in tine si ai sanse f mari de reusita, vei gasi si o persoana cu care vei relationa foarte bine, te vei casatori si vei avea 1 copil (o fata), insa vor aparea posibil unele probleme de santate insa cu rabdare le vei rezolva pe toate, trebuie sa nu te mai simti singura si stinghera fii doar optimista si nu te mai stresa cu ce se va intampla, lasa timpul sa decida pentru tine, tu doar actioneaza atunci cand ti se ofera o sansa atat profesional cat si sentimental, nu mai pune atata suflet pe relatii exterioare(cele de munca, amicitie). ai sanse sa cunosti si persoane importante care te vor ajuta in ascensiunea ta persoanala multa bafta!

ms mult pentru interpretare yumy, esti foarte dragutza
simyna
Postat pe 3 Mai 2011 16:04
De la: simyna, la data 2011-05-03 16:04:15
ms mult pentru interpretare yumy, esti foarte dragutza

cu placere si ne mai auzim
yumy
Postat pe 3 Mai 2011 18:39
si iubi meu e pe 7.05.1985.....complicati sunt
alejandra17ram
Postat pe 4 Mai 2011 00:47
multumesc frumos :D
alejandra17ram
Postat pe 4 Mai 2011 00:51
De la: alejandra17ram, la data 2011-05-04 00:47:49si iubi meu e pe 7.05.1985.....complicati sunt

la cine faci referire? intra-adevar iubitul tau este un om complicat si incapatanat, nu mai spun de reactiile pe care le are atunci cand nu ii merge, este foarte usor afectat de situatiile din jur si se pierde repede cu firea, uneori va fii pus in situatii intre a alege intre tine si alte persoane si va face multe compromisuri pt a ajunge acolo unde isi doreste. nu este genul de om care sa aibe mustrari de constiinta si poate chiar recurge al multe ilegalitati pt a avanssa profesional
yumy
Postat pe 15 Iunie 2011 13:15
barbie [img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/444/444914kf3lbt8439.jpg[/img][/url]
yumy
Postat pe 15 Iunie 2011 13:45
horoscop
Sanatate: astrele iti surad
Banii: astrele iti surad si mai tare
Dragoste: astrele deja se kk pe ele de atata ras
yumy
Postat pe 15 Iunie 2011 15:29
Ce faci, yumy, gacesti? Ia zi-mi, castig diseara la biliard?
mimi_ca29
Postat pe 15 Iunie 2011 15:49
De la: mimi_ca29, la data 2011-06-15 15:49:37Ce faci, yumy, gacesti? Ia zi-mi, castig diseara la biliard?

da normal castigi si tu o bere restul pierzi
yumy
Postat pe 15 Iunie 2011 15:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EA 'SCORPIE', EL BALANTZEL...he he he, gogule, quelle combination! 5 De la: kudika_1033725 14 August 2018 00:49
femeia taur barbatul fecioara... compatibilitati??? 9 De la: helgiugeorgeta 12 Aprilie 2009 16:29
buna 1 De la: yoAde 12 August 2010 08:54
femeie leu , barbat balanta 8 De la: andreutza_nr1 11 Aprilie 2010 23:04
eu scorpie, el taur 9 De la: kudika076489 23 Octombrie 2009 13:54