Setari Cookie-uri

topic pt toti cei interesati de horoscop, compatibilitati si altele

nu va mai obositi sa i scrieti k oricum nu rasp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o depaseste numarul prea mare sau a ramas fara inspiratie
madyna89
Postat pe 22 August 2010 16:28
nici mie nu mi-a raspuns yumi.intra pe horoscop.pe tarot.decalex.my horoscope.te abonezi,este gratuit.mie mi-au facut o multime horoscopul,astrograma,mi-au spus ca se aliniaza planetele,mi-au oferit la vinzare o piatra semipretioasa din amazon,o mroca de calitate proasta,un fragment de meteorit,mi-au spus ca imi pica bani din cer,erau foarte convinsi de asta si astrologul imi cerea sa-i dau si ei din bani.nu s-a intimplat nimic,dimpotriva am avut tot felul de probleme-necazuri.eram curioasa ce-i pica lui yumi.te pup.duminica placuta.
greffe
Postat pe 22 August 2010 17:59
buna! sunt claudia si as vrea sa stiu cate ceva despre viitorul meu ( 2 ianuarie 1993 ora 23:00) si al prietenului meu ( 16 ianuarie 1991 ora 23;00) si despre relatia noastra. astept raspuns....merci
Claudia02
Postat pe 22 August 2010 19:03
De la: madyna89, la data 2010-08-22 16:28:59nu va mai obositi sa i scrieti k oricum nu rasp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o depaseste numarul prea mare sau a ramas fara inspiratie

o da draga da ce lumea nu mai are voie sa plece sau vrei sa stea dupa fundul tau ia baga tu nu ai ceva inspiratie in seara asta sau vrei sa o expiri, cat despre yumy...fata draga eu te astept sa te intorci din vacanta si de pe unde oi zbura tu sa ne spui ce si cum
mihai_frv_1986
Postat pe 22 August 2010 21:43
De la: Millennium, la data 2010-08-21 23:15:46
De la: alinutta_8607, la data 2010-08-21 21:20:27multumesc millennium,acum el este suparat pe mine...deja cred k l.am sufocat ..imi spune k ma iubeste..dar mi.a dat papucii...multumesc mult pt raspuns.

***... Alinuta. tata, stai linistita,inca nu l-ai sufocat! Este prea mult zis ca ti-a dat papucii! Este doar o fitza de moment a lui, ca sa-ti vada reactia. Sa stii un lucru; el este ca un bebelus care de-abia invata sa mearga pe piciorusele lui - metaforic vorbind, relativ la experienta lui de viata adevarata de pina acum. Relatia cu tine ii place foarte mult, dar il sperie si incearca si el mici tertipuri, care de fapt - spera el - sa te atraga mai mult, nu sa te indeparteze. Da-i un telefon si cheama-l la o intilnire , asa ca intre niste prieteni vechi - sanchi - fara implicatii sentimentale! El o va accepta, cu mici fitze, de fatada. La intilnire, prinzi momentul prielnic ...il "sufoci" putin si, daca e prea speriat, ii explici ca tu esti ca si sora lui mai mare prin grija pe care (in mod real) i-o porti si iubita lui adevarata, in carne si oase, care ii este alaturi in orice moment. EDUCA-l in sensul dorit de tine, dar acesta sa fie unul corect si realist! Bafta in continuare! Mai vorbim! ...

multumesc pt raspuns..dar baiatul meu nu cred k ma mai vrea ..dupa 2 saptamani cat am stat departe unul de celalat inca nu doreste sa ne impacam.. chiar si azi ne.am vazut din intamplare,ma evita,nu sta de vb cu mine,sta doua minute si fuge..oare a mintit cand a zis k inca mai tine la mine..el spune k nu ne potrivim..offf
alinutta_8607
Postat pe 22 August 2010 21:50
De la: alinutta_8607, la data 2010-08-22 21:50:20
De la: alinutta_8607, la data 2010-08-21 21:20:27multumesc millennium,acum el este suparat pe mine...deja cred k l.am sufocat ..imi spune k ma iubeste..dar mi.a dat papucii...multumesc mult pt raspuns.

***... Alinuta. tata, stai linistita,inca nu l-ai sufocat! Este prea mult zis ca ti-a dat papucii! Este doar o fitza de moment a lui, ca sa-ti vada reactia. Sa stii un lucru; el este ca un bebelus care de-abia invata sa mearga pe piciorusele lui - metaforic vorbind, relativ la experienta lui de viata adevarata de pina acum. Relatia cu tine ii place foarte mult, dar il sperie si incearca si el mici tertipuri, care de fapt - spera el - sa te atraga mai mult, nu sa te indeparteze. Da-i un telefon si cheama-l la o intilnire , asa ca intre niste prieteni vechi - sanchi - fara implicatii sentimentale! El o va accepta, cu mici fitze, de fatada. La intilnire, prinzi momentul prielnic ...il "sufoci" putin si, daca e prea speriat, ii explici ca tu esti ca si sora lui mai mare prin grija pe care (in mod real) i-o porti si iubita lui adevarata, in carne si oase, care ii este alaturi in orice moment. EDUCA-l in sensul dorit de tine, dar acesta sa fie unul corect si realist! Bafta in continuare! Mai vorbim! ...

multumesc pt raspuns..dar baiatul meu nu cred k ma mai vrea ..dupa 2 saptamani cat am stat departe unul de celalat inca nu doreste sa ne impacam.. chiar si azi ne.am vazut din intamplare,ma evita,nu sta de vb cu mine,sta doua minute si fuge..oare a mintit cand a zis k inca mai tine la mine..el spune k nu ne potrivim..offf

capul sus viata e facuta sa zambesti chiar daca nu ai motive
mihai_frv_1986
Postat pe 22 August 2010 21:54
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-08-22 21:54:08
De la: alinutta_8607, la data 2010-08-22 21:50:20

capul sus viata e facuta sa zambesti chiar daca nu ai motive

ai dreptate numai k eu dau din esec in esec...nu stiu ce naiba sa mai cred..
alinutta_8607
Postat pe 22 August 2010 22:01
BUNA TUTUROR!
Mi-as dori si eu tare mult sa stiu daca exista sanse de o relatie de viitor intre mine 09.05.1978 ora 2.30, el 27.02.1977. Ne cunoastem de mai bine de un an de zile, e o relatie destul de ciudata momentan...il iubesc enorm si stiu ca e barbatul care mi se potriveste ca o manusa! Doar ca el e oarecum speriat de ideea de cuplu si viata in doi normala. Va rog, as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez...pt ca nu vreau sa il pierd
SAU
poate nici nu e sa fie al meu?!
kudika143575
Postat pe 22 August 2010 22:39
De la: kudika143575, la data 2010-08-22 22:39:07BUNA TUTUROR!
Mi-as dori si eu tare mult sa stiu daca exista sanse de o relatie de viitor intre mine 09.05.1978 ora 2.30, el 27.02.1977. Ne cunoastem de mai bine de un an de zile, e o relatie destul de ciudata momentan...il iubesc enorm si stiu ca e barbatul care mi se potriveste ca o manusa! Doar ca el e oarecum speriat de ideea de cuplu si viata in doi normala. Va rog, as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez...pt ca nu vreau sa il pierd
SAU

... mai fetelor ... de va ''indrgostiti'' de cineva care nu isi doreste o familie (nu ma refer la curvistinele de meserie mai mult sau mai putin educate) ? ... de ce va oferiti sa fiti testate pe toate partile si apoi sa descoperiti ca a fost doar o toana de ''barbat'' imatur si voi trebuie sa mergeti mai departe cu ideea ca nu ati ''performat'' suficient de bine ca sa il convingeti ... de ce nu ati discutat despre voi mai intii, despre viitor, despre ce vreti, ce cauti, ce va place ? ... de ce va aruncati cu corasonul inainte ca apoi sa iesiti flescaite, mintite, dezamagite, frustrate ... lasa-tii fratilor, sa vina ei cu propuneri ... sa isi prezinte si ei capacitatile si calitatile ... daca are un ''picior'' in plus asta nu inseamna ca are un atuu in plus ... si nu in asta consta toata viitorul ...

... vor ''balaceala'', lasatii sa se balaceasca singuri ... oricum cine nu e capabil de stabilitate si angajament e greu sa il tragi cu forta ... se va simti intotdeauna ''folosit'' ... chiar daca ii faceti un bine ...

marco918
Postat pe 22 August 2010 22:58
nu va obositi.....probabil ca nu mai vrea sa raspunda.....nu vedeti ca nu a mai postat pe forum nimic din 17 august?
kudika038762
Postat pe 22 August 2010 23:12
hopa! care ai suparat-o ma pe iumilica?
marco tu?
sa iti fie rusine daca din cauza ta nu mai salveaza fata suflete ratacite!
size_back
Postat pe 22 August 2010 23:15
TE ROG RASPUNDE1.Am mai postat pe la pg 32 dar nimic.am zis sa nu te stresez dar sincer am ajuns intr o situatie in care trebuie sa iau o decizie cat mai rpd si orice sfat mi ar prinde bine

De la: kudika086006, la data 2010-08-09 17:02:48Buna, ziua de nastere 15.09.1985, data nasterii 00:00. M ar interesa detalii referitoare la planul profesional, spre ce ar trebui sa ma orientez si cum imi va merge in per urm. De asemenea un alt plan este bineinteles cel sentimental si te as ruga cand ai timp sa mi zici si mie cu care dintre cele doua persoane sunt mai compatibila intre un berbec ( data nasterii 22.03.1969) si o balanta ( 18.10.1982). Primul este prietenul meu de 8 ani de zile dar simt ca am ajuns intr un punct mort si nu stiu daca ar mai trebui sa continuam sa incercam sa facem aceasta rel sa mearga, iar cel de al doilea sa zicem ca simt ca ar putea fi the one, dar mi e frica sa nu ma insel. Multumim pt rabdarea ta si astept cu mare interes raspunsul!
kudika086006
Postat pe 23 August 2010 00:54
De la: ali31, la data 2010-08-19 10:03:56salut,
sunt alina si m-as bucura daca mi-ai putea raspunde: 27 ianuarie 1978, vineri ora 1 (noaptea).
multumesc frumos

mie de ce nu imi raspunde nimeni? e ffff important.
am uitat sa zic ca sotul meu e nascut in 04.06.1976. nu stiu ziua si ora. va rooog
ali31
Postat pe 23 August 2010 08:18
dar va fu dor de mn,nu pot sa cred hai sa vedem cu cine incepem
mihaitza, tu sa taci pt restul am venit astazi special la cererea publicului, deci sa vedem cine are noroc astazi cole could you help-me?
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:06
De la: ali31, la data 2010-08-23 08:18:31
De la: ali31, la data 2010-08-19 10:03:56salut,
sunt alina si m-as bucura daca mi-ai putea raspunde: 27 ianuarie 1978, vineri ora 1 (noaptea).
multumesc frumos

mie de ce nu imi raspunde nimeni? e ffff important.
am uitat sa zic ca sotul meu e nascut in 04.06.1976. nu stiu ziua si ora. va rooog

inep prin a specifica ca lumea mai are si treburi, nu sta doar pe kudika;)
sunt uimita sa cunosc un astfel de cuplu, sunteti ca sa zic asa "incediari" si la propriu si la figurat. uneori certurile sapa o groapa imensa intre voi...tu preferi tacerea, el prefera comunicarea, tu preferi sa fii mai retrasa el isi doreste sa iasa in evidenta si putine sunt momentele in care va aflati pe aceeasi unda de miscare, cuplu vostru se afla sub un semn al tradarii, al minciuni, al secretelor, tacerea ta si poate si a lui ascunde multe care pe viitor va vor afecta foarte mult relatia care si asa nu mai este asa cum iti doreai...
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:11
welcome welcome
bombonik_babardik
Postat pe 23 August 2010 10:12
De la: kudika086006, la data 2010-08-23 00:54:22TE ROG RASPUNDE1.Am mai postat pe la pg 32 dar nimic.am zis sa nu te stresez dar sincer am ajuns intr o situatie in care trebuie sa iau o decizie cat mai rpd si orice sfat mi ar prinde bine

De la: kudika086006, la data 2010-08-09 17:02:48Buna, ziua de nastere 15.09.1985, data nasterii 00:00. M ar interesa detalii referitoare la planul profesional, spre ce ar trebui sa ma orientez si cum imi va merge in per urm. De asemenea un alt plan este bineinteles cel sentimental si te as ruga cand ai timp sa mi zici si mie cu care dintre cele doua persoane sunt mai compatibila intre un berbec ( data nasterii 22.03.1969) si o balanta ( 18.10.1982). Primul este prietenul meu de 8 ani de zile dar simt ca am ajuns intr un punct mort si nu stiu daca ar mai trebui sa continuam sa incercam sa facem aceasta rel sa mearga, iar cel de al doilea sa zicem ca simt ca ar putea fi the one, dar mi e frica sa nu ma insel. Multumim pt rabdarea ta si astept cu mare interes raspunsul!

teama de a nu te inseala ti se trage de la mai multe decizii pe care acum le regreti, planul profesional nu este asa cum iti doresti si nici pt urmatoarea perioada situatia nu se arata prea roz, esti foarte stresata mai ales in plan sentimental, va trece o perioada pana cand te vei hotari ce anume vrei sa faci cu viata ta sentimentala, insa pot spune ca nu vei ramane cu niciunul dintre baietii pe care ii cunosti, te vei casatori o singura data si vei avea un singur copil
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:16
De la: babyboomboom, la data 2010-08-23 10:12:06 welcome welcome

tnx cole sa ne fie de bn mai ales ca am venit azi special in exclusivitate:)), senzational by dan diaconecu=))
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:17
De la: kudika038762, la data 2010-08-22 23:12:37nu va obositi.....probabil ca nu mai vrea sa raspunda.....nu vedeti ca nu a mai postat pe forum nimic din 17 august?

asa si ce propui ?
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:18
De la: yumy, la data 2010-08-23 10:18:00
De la: kudika038762, la data 2010-08-22 23:12:37nu va obositi.....probabil ca nu mai vrea sa raspunda.....nu vedeti ca nu a mai postat pe forum nimic din 17 august?

asa si ce propui ?
sa-ti fie rusine
bombonik_babardik
Postat pe 23 August 2010 10:20
De la: kudika143575, la data 2010-08-22 22:39:07BUNA TUTUROR!
SAU

am sa incep cu o vorba pe care sigur o stii " cei-i al tau e pus deoparte" va fii o perioada mai agitata din punct de vedere sentimental pt tn, insa in timp iti vei da seama ca el nu este pt tn..va fii o experienta care te va ajuta foarte mult pe viitor, in relatia cu barbatul cu care te vei casatori si cu care (daca ora este corecta) vei avea un singur copil, o fata, profesional ai un job din care catigi venituri moderate, insa iti doresti mai mult, actual exista unele probleme de sanatate carora ori nu le-ai acordatt atentie ori nu vreis a le acorzi considerandu-le neimportante, insa pe viitor te va afecta mai mult
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:21
De la: babyboomboom, la data 2010-08-23 10:20:54
De la: yumy, la data 2010-08-23 10:18:00

asa si ce propui ?
sa-ti fie rusine

ooooooooo rusinik
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:22
De la: Claudia02, la data 2010-08-22 19:03:35buna! sunt claudia si as vrea sa stiu cate ceva despre viitorul meu ( 2 ianuarie 1993 ora 23:00) si al prietenului meu ( 16 ianuarie 1991 ora 23;00) si despre relatia noastra. astept raspuns....merci

relatia este una speciala, insa int imp se vor schimba foarte mult lucrurile, trebuie sa fii pregatita pt viitoarele dezamagiri, mai ales profesional, te vei lovi de foarte multe usi inchise si daca ora de nastere este corecta iti vei deschide propria ta afacere, te vei casatori o singura data si vei avea 3 copii, prietenul tau este posibil sa nu se casatoreasca niciodata insa va ave aun copil( baiat), profesional va avea mai multe joburi si va face banii si din piatra seaca
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:26
De la: khristinuta, la data 2010-08-22 16:12:55eu 26.03.1984 ora nasterii 20:00
el 20.01.1976 ora nasterii nu o stiu . vreau sa stiu compatibilitatea dintr noi si o analiza a zodiilor mai ales a varsatorilor.ms

ai un viitor foarte interesant, mai ales in punctul sentimental, unde se pare ca vei acumula foarte multa experienta, dar si suferinta, tu nu poti sa fii cu un barbat fara ca sa nu-l iubesti...te vei casatori in jurul varstei de 28 de ani insa nu cu el si vei avea 2 copii(gemeni), profesional vei lucra in mai multe domenii si ai toate sansele sa lucrezi si in afara tarii, daca ora de nastere este corecta in viitor iti vei deschide si o afacere proprie, prezinti unele probleme in zona capului, fiind o zona foarte sensibila pentru tine, compatibilitatea dintre voi este destul de mare, insa in destinul lui apar alte idei, alte dorinte in care tu nu esti inclusa, cu toate ca despartirea voastra va fii una dureroasa, iti vei revenii foarte repede
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:31
De la: kudika178262, la data 2010-08-22 15:54:18
De la: kudika061561, la data 2010-08-22 15:00:24n-ai inteles.eu sunt rac,luna 07 si fostul amic geaman,luna 06 si nu a rezultat casatorie.

Nu se stie niciodata! cunosc vreo trei cupluri in combinatia asta si toate casatorite! bine, nu e o regula dar e o speranta!! si speram ca yumy sa ma lumineze daca e alba sau neagra daca ii dau datele exacte, dar nu mi-a raspuns!

combinatia rac cu orice alta zodie este considerata de astrologi una buna, insa sunt multe care pot influenta o relatie fara ca zodia sau ascendentul sa conteze
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:33
De la: kudika071151, la data 2010-08-20 15:05:14 Buna yumi,
O sa incerc sa "profit de bunatatea ta" si o sa imi incerc si eu norocul spunand ca m-am nascut pe 15-11-1989 ora aproximativa este 12:00...as vrea sa stiu lucruri generale...cum vor merge lucrurile pe plan sentimental(daca ma voi casatori...sau voi avea copii)...material..(de curand m-am angajat)...sanatatea...de astea:d...daca se poate...ms :-*:-*

astept raspunsul tau..

esti foarte atenta la detalii, asa ca ar trebui sa fii mai etasata pt ca risit sa fii dezamagita cand vei observa ca nu toata lumea este atat de atenta ca si tine si la fel de ordonata, din punct de vedere profesional vor urma schimbari foarte mari, vei colabora cu firma foarte cunoscute si din punct e vedere financiar vei castiga destul de mult insa vor exista foarte multe chesltuieli( esti o persoana care face economii) te vei casatori o singura data si vei avea un singur copil
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:36
De la: kudika039033, la data 2010-08-20 16:22:16Primul post e la pagina 24 si de atunci am mai postat de 4 ori si nimic...am impresia ca ma treci cu vederea intentionat si nu inteleg de ce...e ceva chiar asa de rau...te rog raspunde-mi si mie...eu 25 octombrei 1989, D. 13 aprilie 1987 si F. 22 septembrie 1986...cu care dintre ei as face casa...? Ms mult.

nu te trec cu vedere intentionat;)
pey daca este asa iti spun ca nu te vei casatori cu niciunul dintre ei, ai toate sansele sa te muti din orasul actual, te vei casatori de 2 ori si vei avea un singur copil, profesional vor fii multe perioadele in care vei sta ceva, insa te vei bucura de sprijinul sotilor tai( te vei casatori cu persoane potente din punct de vedere profesional), chiar daca vei munci destuld e mult nu vei obtine rezultatele dorinte, vor exista multe momente de impas in viata ta, important e sa nu te pierzi cu firea si sa fii puternica
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:41
De la: alinutta_8607, la data 2010-08-20 20:35:28yumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii plssssssssssssssssssssssssssssss eu 26.07.1986 ora 06.10 si el 06.02.1989 astept raspuns chiar si de la dragon_fly88...nu ma supar plsssssssssssssssssssssssssss nici eu nu mai stiu de cate ori am scris

libelula nu stiu daca o sa va mai raspunda prea curand de este perioada de concedii, o sa incerc sa va zic cate ceva la cat mai multi
ai o relatie despre care nu a sputea spune lucruri de bn, in mare parte depinde de voi si poate ar trebui sa comunicati mai mult, pt a evita eventualele certuri si neintelegeri, mai ales ca tu uneori crezi ca nu trebuie sa ii oferi multe explicatii, el nu tine pasul intotdeauna cu tine, desi este un tip sensibil stie ce vrae de la viata si va venii momentul in care el va pune capat acestei relatii intrucat nu ii vor convenii foarte multe, te evi casatori o singura data si vei avea un singur copil un baiat, profesional se pare ca nu vei scapa de munca de birou care uneori ti se pare stresanta si plictisitoare
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:46
De la: valyjohn, la data 2010-08-21 11:27:4922.10.1979 ora nu se stie.te rog sa-mi zici tot ce poti afla pt ca momentan trec printr-o perioada urata a vietii mele si as vrea sa stiu daca se termina curand si daca se termina cu bine.mercic mult

perioadele mai urate se pare ca vor fii mai multe, trebuie sa fii mai stapana pe tine si sa faci fata noilor situatii, mai ales in plan profesional, unde vor aparea schimbari majore, sentimental actual se produce o ruptura care te va afecta pt foarte mult timp, nu te vei mai implica in nicio alta relatie si daca ora de nastere este corecta vei avea un copil
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:50
De la: blonda292000, la data 2010-08-21 11:47:14Eu zic sa nu va agitati prea mult cu intrebarile despre viitor pt.ca domnisoara yummy care a facut un pic de publicitate deschizand un topic cu ce ne rezerva viitorul isi bate joc de noi.Probabil a vrut sa vada cite persoane sunt interesate de acest subiect,si Surpriza!!!!!sunt atat de multi ca o depaseste.Dragut din partea ei!!!!Poate data viitoare cind se plictiseste isi gaseste altceva de facut in loc sa deschida topicuri care o depasesc

nu obisnuiesc sa imi bat joc de oamenii, desi imi place ideea ta topicul nu ma depaseste, dar din pacate nu ma dedic doar kudikii si fac asta pt ca asa vreau, oamenii care vor sa isi cunoasca viitorul stiu ca sutn foarte multi...la fel ca si cei care sunt fraieri si arunca cu mii de euro la tot felul de ghicitoare si vrajitoare am deschis acest topic cu ganduri bune, deci parerea ta chiar e in plus aici, avand in vedere ca nu ma cunosti, as zice sa nu mai comentezi aiurea la adresa mea
yumy
Postat pe 23 August 2010 10:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu rac 23 iunie iar el scopion 25 octombrie please o analiza din punct de vedere al compatibilitatii din toate punctele de vedere 1 De la: klappaucius 22 Octombrie 2011 17:05
eu taur , el varsator 5 De la: catrinalevis 16 Iulie 2009 10:10
cum pot sa-l cuceresc definitiv? 57 De la: kudika478624 2 Iulie 2013 20:40
compatibilitatea intre parteneri in cuplu de varsatori 10 De la: kudika084168 16 Noiembrie 2009 17:29
Si totusi... leu + rac = ??? 51 De la: franziska_eu 4 Februarie 2012 22:38