Setari Cookie-uri

va este frica de anul 2012??? si despre cipul inplantat..sub piele

va este frica de ce se va intanpla in anul 2012 ?? se face prea multa zarva.oameni de stiinta spun ca,,nu trebuie sa ne fie teama....dar eu cred ca da....din mai multe motive,,,semnele ,sant multe ,,,cutremure inundatii,,,,eu cred ca ni se pregateste,,,un al 3 razboi mondial,,,numit o mare foamete,,,,sau vor mai nimiceasca oamenii provocand un virus,,,planeta terra e suprapoluata si populatia multa,,nu mai sant resurse de hrana si altele,,,,,voi ce paree avetii
kudika076978_iasomie
Postat pe 30 Iulie 2010 08:44
Ce te macina si pe tine la 8 dimineata...
Barbie30
Postat pe 30 Iulie 2010 09:34
fiecare cu "talentele" lui barbie ....eu una nu cred ca tot ce zboara se mananca deci,o alta istorioara de adormit copiii
sweet_sugar
Postat pe 30 Iulie 2010 10:56
De la: kudika076978_iasomie, la data 2010-07-30 08:44:32va este frica de ce se va intanpla in anul 2012 ?? se face prea multa zarva.oameni de stiinta spun ca,,nu trebuie sa ne fie teama....dar eu cred ca da....din mai multe motive,,,semnele ,sant multe ,,,cutremure inundatii,,,,eu cred ca ni se pregateste,,,un al 3 razboi mondial,,,numit o mare foamete,,,,sau vor mai nimiceasca oamenii provocand un virus,,,planeta terra e suprapoluata si populatia multa,,nu mai sant resurse de hrana si altele,,,,,voi ce paree avetii


da, asa este.
azi noapte am visat ca faceam prostioare cu zoe petre.
asta da cosmar!
si mie mi-e frica si............vreau sa fiu strans in braaaateee!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 30 Iulie 2010 10:58
Cand omul nu are ce face,inventeaza fel si fel de lucruri! Nu e prost ala care le scoate ci ala care le crede
Barbie30
Postat pe 30 Iulie 2010 10:59
d-le eu astept linistita extraterestrii...cam cum ii asteptau bunicii nostrii pe americani
miss_darine
Postat pe 30 Iulie 2010 11:04
pina la urma pentru fiecare din noi sfirsitul poate veni in fiecare zi ! de regula noi ni-l facem cel mai adesea cu mina noastra prin felul in care ne comportam cu cei din jur si cu natura...
negrul_de_serviciu
Postat pe 14 August 2010 14:11
mai naspa era daca planeta Terra era suprapopulata si populatia putina... va dati seama ce vai si-amar de noi
kitty_krieger
Postat pe 14 August 2010 17:03
mai repede imi e frica de buletinele biometrice pe care le baga de la anul romania decat de ani care au conotatie doar in numerologie.
leo_
Postat pe 15 August 2010 04:06
Am citit pe internet despre aparitia unei noi bacterii rezistente la toate antibioticele cunoscute ...Boala a fost contactata in India si Pakistan....de catre strainii care au vizitat acele locuri ....
Nu m-ar mira ca cipul implantat inpiele sa aiba vreo legatura cu celebrul 666.
Dreamyheart
Postat pe 15 August 2010 05:21
ce ganduri timpite de dimineata !
kudika227018
Postat pe 15 August 2010 09:00
cipul cip cirip
thadoogback
Postat pe 15 August 2010 09:02
De la: kudika076978_iasomie, la data 2010-07-30 08:44:32eu cred ca ni se pregateste,,,un al 3 razboi mondial,,,numit o mare foamete,,,,sau vor mai nimiceasca oamenii provocand un virus,,,planeta terra e suprapoluata si populatia multa,,nu mai sant resurse de hrana si altele,,,,,voi ce paree avetii


tu ce fumezi?
de unde ai tras tu concluziile astea? ca is tare curioasa...
_calandrinon_
Postat pe 15 August 2010 09:18
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-07-30 10:58:34
De la: kudika076978_iasomie, la data 2010-07-30 08:44:32va este frica de ce se va intanpla in anul 2012 ?? se face prea multa zarva.oameni de stiinta spun ca,,nu trebuie sa ne fie teama....dar eu cred ca da....din mai multe motive,,,semnele ,sant multe ,,,cutremure inundatii,,,,eu cred ca ni se pregateste,,,un al 3 razboi mondial,,,numit o mare foamete,,,,sau vor mai nimiceasca oamenii provocand un virus,,,planeta terra e suprapoluata si populatia multa,,nu mai sant resurse de hrana si altele,,,,,voi ce paree avetii


da, asa este.
azi noapte am visat ca faceam prostioare cu zoe petre.
asta da cosmar!
si mie mi-e frica si............vreau sa fiu strans in braaaateee!

Adica vrei sa-ti trimitem noi o interlocutoare cu brate putenice care sa anihileze cosmarul? Sa nu sari din lac in put si la noapte nici sa nu te mai poti misca de atata febra musculara! Dar pentru ca e vorba de frica de mai tarziu, voi posta imediat un articol pe care, sunt sigura ca il vei citi si iti vei scrie parerea despre o altfel de frica!
kokean
Postat pe 15 August 2010 09:35
astept sa-l citesc cu ardoare!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 August 2010 09:44
22 septembrie 2012. Miezul noptii. Cerul de deasupra Germaniei este acoperit de o cortina scanteietoare de lumini colorate. Rareori aurora boreala a mai putut fi observata atat de adanc in sud fata de regiunea arctica. Dar, fascinatia fenomenului nu dureaza mult. In numai cateva secunde, becurile aprinse de pe strazi si din cladiri incep sa palpaie, devin neobisnuit de stralucitoare pentru un moment, dupa care toata tara se cufunda in intuneric. In numai 90 de secunde, intreaga Europa ramane fara electricitate. Dupa numai un an de zile de la acest fenomen, milioane de europeni sunt morti, iar infrastructura continentului zace in ruine. S.U.A., China si Japonia se zbat si ele sa isi revina in urma acestei catastrofe – o furtuna violenta, petrecuta la 150 de milioane de kilometri distanta de Terra: pe suprafata Soarelui.
Fata ucigasa a Soarelui
Pare greu de crezut ca Soarele ar putea naste un dezastru de asemenea proportii pe Pamant; si totusi, un raport NASA, emis in luna ianuarie a acestui an de Academia Nationala de Stiinte (NAS) din SUA, vine sa sprijine intocmai aceasta teorie. De-a lungul ultimelor decenii, civilizatiile occidentale au cultivat inconstient semintele propriei lor distrugeri. Stilul modern de viata, in intregime dependent de tehnologie, ne expune astazi unor pericole majore: emisiile plasmatice venite de pe suprafata Soarelui sunt de natura sa ne "prajeasca" centralele energetice, un eveniment cu consecinte catastrofale.
Previziunile sunt dintre cele mai sumbre, mai ales atunci cand experti in fenomene meteorologice spatiale, precum Daniel Baker de la Universitatea din Colorado, anunta ca ne apropiem din ce in ce mai mult de un posibil dezastru cu o asemenea magnitudine. Pare greu de crezut ca Soarele ar putea compromite, in numai cateva secunde, mare parte din progresul nostru tehnologic: si totusi, acest lucru este posibil.

Suprafata Soarelui este o masa circulara de plasma - incarcata cu particule de mare energie; o parte a acestora evadeaza din stransoarea atmosferei astrului si se deplaseaza prin spatiu sub forma vanturilor solare. Din timp in timp, acesti "curenti" transporta miliarde de tone de plasma sub forma unei mingi de foc denumita "emanatie masiva a coroanei solare". Daca o astfel de emisie ar lovi campul magnetic al Pamantului, rezultatul ar putea fi cu adevarat devastator.
Patrunderea plasmei in atmosfera noastra ar cauza schimbarea rapida a configuratiei campului magnetic al Pamantului, eveniment care ar induce curenti in cablurile de tensiune ale centralelor electrice. Aceste centrale nu au fost construite sa gestioneze un asemenea flux direct de electricitate. Cel mai mare pericol la care se supun, in cazul unui "atac" de aceasta natura, este topirea circuitelor interne ale transformatoarelor, intrebuintate pentru transmiterea curentului la utilizatorul final. Un asemenea eveniment, de dimensiuni mai reduse, a avut loc in provincia canadiana Quebec, in martie 1989, atunci cand 6 milioane de oameni au ramas fara electricitate, vreme de 9 ore. Dar furtunile solare pot fi cu mult mai aspre.


Progresul nostru, blestemul nostru
Cel mai devastator eveniment meteorologic spatial din istoria cunoscuta s-a intamplat in 1859 si este stiut drept "evenimenul Carrington", dupa astronomul britanic Richard Carrington, primul care i-a inteles cauza: "doua formatiuni de lumina alba intens stralucitoare", emanate de un mare grup de pete solare. Evenimentul Carrington a constat in opt zile de conditii meteo spatiale severe. Numerosi martori oculari au declarat ca au observat aurore boreale impresionante chiar si la Ecuator. In toata aceasta perioada, retelele telegrafice mondiale au fost intrerupte, iar magnetometrele s-au dereglat.

Prognozele furnizate de analizele Academiei Nationale de Stiinte sugereaza ca, din pricina progresului tehnologic, in eventualitatea reproducerii unui fenomen de o asemenea anvergura, astazi lucrurile ar putea sta mult mai rau si multi oameni ar putea muri.

Doua mari probleme trebuie luate in calcul.
Una o reprezinta centralele electrice moderne, proiectate sa opereze la voltaje foarte mari pe suprafete foarte intinse. Desi aceasta metoda ofera o mai mare eficienta de gestionare a retelelor electrice, minimizand pierderile de energie si risipa prin supraproductie, ea a facut centralele mult mai vulnerabile conditiilor meteo spatiale. Centralele de mare putere se comporta ca niste antene, canalizand curenti directi, de intensitati enorme, in transformatoarele electrice.
A doua problema consta in interdependenta centralelor cu sistemele care ne intretin viata: filtrarea apei de consum si a celei menajere, infrastructurile de transport al marfurilor, pietele financiare si multe altele relationate cu electricitatea.

Combinand cele doua aspecte, devine limpede ca o repetare a evenimentului Carrington ar fi de natura sa produca o catastrofa cum lumea moderna nu a mai cunoscut. Si se va manifesta intocmai contrar cu ceea ce suntem obisnuiti sa faca dezastrele naturale; in general, regiunile cel mai putin dezvoltate ale lumii sunt cele mai vulnerabile, nu zonele tehnologizate si sofisticate, asa cum va fi cazul in aceasta situatie.


Sfarsitul vietii, asa cum o stim
Potrivit rapoartelor NAS, un eveniment meteorologic spatial violent in zona S.U.A. ar putea induce curenti capabili sa distruga 300 de transformatoare-cheie in aproximativ 60 - 90 de secunde, oprind alimentarea cu electricitate pentru mai mult de 130 milioane de oameni. Din acel moment, numaratoarea inversa ar incepe pentru America.
Apocalipsa in 4 pasi:
1. Primul efect nefast - imediat, pentru unii - va fi sistarea alimentarii cu apa potabila. Oricine va locui intr-un apartament aflat la inaltime, unde apa trebuie pompata pentru a ajunge, va fi imediat vaduvit de aceasta. Pentru restul, apa potabila va mai veni prin conducte pentru inca, cel mult, jumatate de zi.
2. De asemenea, va inceta orice forma de transport asistat electric: trenurile, tramvaiele, metrourile si troleibuzele nu vor mai circula. Nici restul mijloacelor de transport nu vor avea o viata prea lunga, deoarece combustibilul din rezervoare se va termina si nu va mai exista energia electrica necesara pomparii benzinei din rezervoarele subterane in statiile de alimentare.
3. In acelasi timp, rafturile supermarketurilor se vor goli in foarte scurt timp si vor ramane goale, din acelasi motiv al imposibilitatii transportului.
4. Generatoarele de rezerva vor mai functiona inca in punctele esentiale, dar numai atat cat le vor permite bateriile, acumulatorii si rezervele de combustibil care le pun in miscare. Pentru spitale, acest lucru ar insemna aproximativ 72 de ore de functionare a aparaturii de orice fel. Dupa acest interval, va inceta orice forma de asistenta medicala moderna.

Cu adevarat socant este faptul ca aceasta stare a lucrurilor va dura luni de zile, poate ani: transformatoarele topite nu pot fi reparate, ci doar inlocuite. Specialistii estimeaza ca exista cateva astfel de transformatoare de rezerva, dar instalarea unuia nou presupune munca de o saptamana sau mai bine pentru o echipa bine antrenata de lucratori; iar acestea nu se gasesc pe toate drumurile. Oricum, in aproximativ o luna, toate transformatoarele de rezerva ar fi deja puse in functiune; insa numarul lor este insuficient si ar ramane inca foarte multe puncte nerevitalizate. Pentru acestea, va fi necesara construirea unor transformatoare noi, proces care ar putea dura pana la 12 luni.

Chiar si daca unele sisteme vor redeveni capabile sa primeasca energie, nu exista nicio garantie ca vor avea ce primi. Aproape toate conductele de gaze naturale si petrol care exista necesita electricitate pentru a fi operationale. Centralele electrice alimentate pe carbuni pastreaza de obicei rezerve care sa le ajunga pentru cel mult 30 de zile, dar in lipsa sistemelor de transport care sa aduca mai multa materie prima, electricitatea de rezerva va fi sistata la doua luni de la catastrofa. Nici centralele de energie nucleara nu ar duce-o mult mai bine. Ele sunt programate sa se opreasca in eventualitatea unor probleme de alimentare si nu li se permite repornirea inainte ca sistemele electrice sa fie functionale.
kokean
Postat pe 15 August 2010 09:48
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:44:09astept sa-l citesc cu ardoare!
Citeste-l cu si mai multa ardoare pentru ca iti ofer si eu o portie!

Uite, am mai gasit in arhiva mea inca un documentar:
Pentru unii numaratoarea inversa a Apocalipsei a inceput deja! Va fi oare 21.12.2012 ultima zi a Umanitatii si a intregului Pamant, dupa cum au prezis anticii mayasi? Vom trai si vom vedea. Intre timp, pentru ca asteptarea sa fie mai usoara, iata ce prevad scenariile Sfarsitului Lumii:
1. Waterworld: Lumile scufundate
2012. Ghetarii continentali s-au topit, apa a inghitit intregul Pamant, iar cei cativa supravietuitori – refugiati pe mici insule artificiale –, sunt la mana noilor pirati. Tot ceea ce a mai ramas din continente ar putea fi, in cel mai bun caz, o imensa laguna tropicala, undeva in nord. Sau in sud.

Realitatea este ca nu prea avem multe motive de veselie. In documentarul An Inconvenient Truth, Al Gore, fostul vicepresedinte SUA si laureat al Premiului Nobel, a ilustrat riscurile topirii gheturilor din Antarctica si Groenlanda. Unul printre multe altele: apele oceanice vor creste cu circa 6 m si 100 de milioane de persoane vor fi constranse sa abandoneze zonele de coasta. Solutia? Aplicarea integrala a Protocolului de la Kyoto, dar si a altor masuri draconice in masura sa taxeze industriile si prin urmare intregul notru stil de viata actual. Desi mare parte dintre oamenii de stiinta sunt de acord asupra celor mai pesimiste diagnostice legate de starea de sanatate a planetei, nu multi ii impartasesc lui Gore profetiile din documentar si nici solutiile propuse. La polul opus fata de pozitia acestuia se afla, printre altii, profesorul danez Bjørn Lomborg, in opinia caruia pagubele provocate de CO2 si de incalzirea globala nu vor fi nici pe departe atat de extinse. In plus, Lomborg sustine ca exista prea multa "presiune politica" asupra chestiunii Kyoto, in dauna rezolvarii unor probleme globale mult mai urgente, precum malaria, SIDA, lipsa apei. Disputate intre apocaliptici si sceptici, dezbaterile in interiorul comunitatii stiintifice sunt din ce in ce mai aprinse. Pana si autoritatea “suprema” in acest domeniu, IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), a propus mai multe scenarii divergente cu privire la incalzirea globala si a consecintelor acesteia, toate perfect justificate de riguroase formule statistice.

Citeste pe aceeasi tema: Calota glaciara este in pericol

2. Marele Frig: Supravietuirea printre gheturi
Mai dramatica decat orice alta glaciatiune precedenta: poate si pentru faptul ca resursele alimentare sunt de-acum putine, iar noi nu mai suntem demult vanatori… Curentul Golfului s-a oprit si peste Pamant s-a abatut pe neasteptate Marele Inghet.

Un echilibru chimic precar: iata pe ce se bazeaza Curentul Golfului, marele "uscator" natural care imblanzeste clima tarilor udate de Atlantic. Pacat ca acest curent s-ar putea bloca, iar cand acest lucru se va intampla, enorma cantitate de apa dulce eliberata de topirea gheturilor va modifica raportul dintre apa dulce si sarata (motorul beneficului flux) si Terra va fi cuprinsa pe neasteptate de Marele Frig. Nu-i deloc SF, s-a intamplat deja. Cu mai bine de 11.000 ani in urma, calota glaciara care acoperea America de Nord s-a topit, Curentul s-a “defectat”, iar temperaturile in Europa au scazut cu 5 °C pe parcursul unui singur deceniu. S-ar putea intampla din nou? Marile glaciatiuni sunt cauzate de factori atat climatici, cat si astronomici, si este putin probabil ca doar cresterea emisiilor de gaze cu efect de sera sa provoace o noua Era Glaciara cu aceeasi rapiditate. Si totusi, potrivit studiilor mai multor specialisti in climatologie, ne apropiem cu pasi repezi de o noua glaciatiune. Intr-o noua Era Glaciara, unicele tari inca locuibile vor fi cele ale Lumii A Treia. Cum ne vor primi oare cei de-acolo?
Citeste pe aceeasi tema: Pamantul se afla in pragul unei noi ere glaciare

kokean
Postat pe 15 August 2010 09:49
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:44:09astept sa-l citesc cu ardoare!

scz...geo sa-mi trimiti niste poze cum se dau aia in "barci "...la ziua marinei...mc.
RUY_BLAS
Postat pe 15 August 2010 09:52
De la: sirghea, la data 2010-08-15 09:52:13
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:44:09astept sa-l citesc cu ardoare!

scz...geo sa-mi trimiti niste poze cum se dau aia in "barci "...la ziua marinei...mc.



nu-mi scot fundu' pe vremea asta!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 August 2010 09:54
De la: kokean, la data 2010-08-15 09:49:52
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:44:09astept sa-l citesc cu ardoare!
Citeste-l cu si mai multa ardoare pentru ca iti ofer si eu o portie!


explica-mi ca unui novice in ale sfarsitului lumii, lipsa de electricitate ti se pare o catastrofa?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 August 2010 09:55
hmmmm te-ai uitat cumva la documentarul Nostradamus 2012 ? :D
bombonik_babardik
Postat pe 15 August 2010 09:56
De la: kokean, la data 2010-08-15 09:49:52
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:44:09astept sa-l citesc cu ardoare!
Citeste-l cu si mai multa ardoare pentru ca iti ofer si eu o portie!

Uite, am mai gasit in arhiva mea inca un documentar:
Pentru unii numaratoarea inversa a Apocalipsei a inceput deja! Va fi oare 21.12.2012 ultima zi a Umanitatii si a intregului Pamant, dupa cum au prezis anticii mayasi? Vom trai si vom vedea. Intre timp, pentru ca asteptarea sa fie mai usoara, iata ce prevad scenariile Sfarsitului Lumii:
1. Waterworld: Lumile scufundate
2012. Ghetarii continentali s-au topit, apa a inghitit intregul Pamant, iar cei cativa supravietuitori – refugiati pe mici insule artificiale –, sunt la mana noilor pirati. Tot ceea ce a mai ramas din continente ar putea fi, in cel mai bun caz, o imensa laguna tropicala, undeva in nord. Sau in sud.

Realitatea este ca nu prea avem multe motive de veselie. In documentarul An Inconvenient Truth, Al Gore, fostul vicepresedinte SUA si laureat al Premiului Nobel, a ilustrat riscurile topirii gheturilor din Antarctica si Groenlanda. Unul printre multe altele: apele oceanice vor creste cu circa 6 m si 100 de milioane de persoane vor fi constranse sa abandoneze zonele de coasta. Solutia? Aplicarea integrala a Protocolului de la Kyoto, dar si a altor masuri draconice in masura sa taxeze industriile si prin urmare intregul notru stil de viata actual. Desi mare parte dintre oamenii de stiinta sunt de acord asupra celor mai pesimiste diagnostice legate de starea de sanatate a planetei, nu multi ii impartasesc lui Gore profetiile din documentar si nici solutiile propuse. La polul opus fata de pozitia acestuia se afla, printre altii, profesorul danez Bjørn Lomborg, in opinia caruia pagubele provocate de CO2 si de incalzirea globala nu vor fi nici pe departe atat de extinse. In plus, Lomborg sustine ca exista prea multa "presiune politica" asupra chestiunii Kyoto, in dauna rezolvarii unor probleme globale mult mai urgente, precum malaria, SIDA, lipsa apei. Disputate intre apocaliptici si sceptici, dezbaterile in interiorul comunitatii stiintifice sunt din ce in ce mai aprinse. Pana si autoritatea “suprema” in acest domeniu, IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), a propus mai multe scenarii divergente cu privire la incalzirea globala si a consecintelor acesteia, toate perfect justificate de riguroase formule statistice.

Citeste pe aceeasi tema: Calota glaciara este in pericol

2. Marele Frig: Supravietuirea printre gheturi
Mai dramatica decat orice alta glaciatiune precedenta: poate si pentru faptul ca resursele alimentare sunt de-acum putine, iar noi nu mai suntem demult vanatori… Curentul Golfului s-a oprit si peste Pamant s-a abatut pe neasteptate Marele Inghet.

Un echilibru chimic precar: iata pe ce se bazeaza Curentul Golfului, marele "uscator" natural care imblanzeste clima tarilor udate de Atlantic. Pacat ca acest curent s-ar putea bloca, iar cand acest lucru se va intampla, enorma cantitate de apa dulce eliberata de topirea gheturilor va modifica raportul dintre apa dulce si sarata (motorul beneficului flux) si Terra va fi cuprinsa pe neasteptate de Marele Frig. Nu-i deloc SF, s-a intamplat deja. Cu mai bine de 11.000 ani in urma, calota glaciara care acoperea America de Nord s-a topit, Curentul s-a “defectat”, iar temperaturile in Europa au scazut cu 5 °C pe parcursul unui singur deceniu. S-ar putea intampla din nou? Marile glaciatiuni sunt cauzate de factori atat climatici, cat si astronomici, si este putin probabil ca doar cresterea emisiilor de gaze cu efect de sera sa provoace o noua Era Glaciara cu aceeasi rapiditate. Si totusi, potrivit studiilor mai multor specialisti in climatologie, ne apropiem cu pasi repezi de o noua glaciatiune. Intr-o noua Era Glaciara, unicele tari inca locuibile vor fi cele ale Lumii A Treia. Cum ne vor primi oare cei de-acolo?
Citeste pe aceeasi tema: Pamantul se afla in pragul unei noi ere glaciare

mayasi nu au prezis nimik,,pur si simplu calendarul lor sa oprit la acea data
thadoogback
Postat pe 15 August 2010 10:00
daca primu' articol are adevaru' in sange, cel cu mayasii se bazeaza doar pe supozitii!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 August 2010 10:02
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:55:34
De la: kokean, la data 2010-08-15 09:49:52
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:44:09astept sa-l citesc cu ardoare!
Citeste-l cu si mai multa ardoare pentru ca iti ofer si eu o portie!


explica-mi ca unui novice in ale sfarsitului lumii, lipsa de electricitate ti se pare o catastrofa?


Nu lipsa de electricitate ci fenomenul care duce la intreruperea ei si mai ales distrugerea retelelor de inalta tensiune de distributie, a aparatajului de transformare de la inalta tensiune la tensiunea pe care o utilizam,etc., dar eu zic totusi ca e mai bine s a asteptam miezul noptii de 22 septembrie dar cu cateva ore mai devreme sa intrerupem internetul prin debransarea de la retea a PC-urilor si scoaterea din prize a aparatajului electric din gospodarii. Cand ne vom dezmetici sa revenim cu experientele fiecaruia cum s-a intamplat dupa cutremur!
kokean
Postat pe 15 August 2010 10:03
am citit articolul .interesant scenariu.este totusi inca prea putin...mai sunt altele mult mai alarmante.cei care ne pregatesc viitorul nu dorm.
RUY_BLAS
Postat pe 15 August 2010 10:03
De la: kokean, la data 2010-08-15 10:03:18
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:55:34
De la: kokean, la data 2010-08-15 09:49:52
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-15 09:44:09astept sa-l citesc cu ardoare!
Citeste-l cu si mai multa ardoare pentru ca iti ofer si eu o portie!


explica-mi ca unui novice in ale sfarsitului lumii, lipsa de electricitate ti se pare o catastrofa?


Nu lipsa de electricitate ci fenomenul care duce la intreruperea ei si mai ales distrugerea retelelor de inalta tensiune de distributie, a aparatajului de transformare de la inalta tensiune la tensiunea pe care o utilizam,etc., dar eu zic totusi ca e mai bine s a asteptam miezul noptii de 22 septembrie dar cu cateva ore mai devreme sa intrerupem internetul prin debransarea de la retea a PC-urilor si scoaterea din prize a tuturor aparatajului electric din gospodarii. Cand ne vom dezmetici sa revenim cu experientele fiecaruia cum s-a intamplat dupa cutremur!
thadoogback
Postat pe 15 August 2010 10:04
dar ce e cu povestea asta cu ceru8l germaniei acoperit,,de unde ai mai copiat si aberatia asta,,exploziile solare au existat de cand lumea,,lumea se poate sfarsi oricand sub orice forme,,numai dumnezeu stie cum,,terminati cu prostiile
thadoogback
Postat pe 15 August 2010 10:07
De la: sirghea, la data 2010-08-15 10:03:56am citit articolul .interesant scenariu.este totusi inca prea putin...mai sunt altele mult mai alarmante.cei care ne pregatesc viitorul nu dorm.

Cei care ne pregatesc viitorul si-au construit deja cazemate sub pamant. (sursa: un documentar tv). Cat priveste cele de mai sus , sunt articole pe care mi le-am copiat pe masura ce au aparut in presa fara a interveni cu vreun comentariu propriu. Mie mi-e frica pana atunci ca ma va lasa stimulatorul cardiac tocmai cand voi trece starda printr-un loc nepermis si nu mai apuc fatidicul an pentru a avea ce comenta dupa!
kokean
Postat pe 15 August 2010 10:09
De la: thadoogback, la data 2010-08-15 10:07:21dar ce e cu povestea asta cu ceru8l germaniei acoperit,,de unde ai mai copiat si aberatia asta,,exploziile solare au existat de cand lumea,,lumea se poate sfarsi oricand sub orice forme,,numai dumnezeu stie cum,,terminati cu prostiile

Domnule, prostiile nu sunt ale mele ci ca oricare cetatean dornic sa se informeze, citesc si eu si ce mi se pare interesant copii in World pentru ca mai sunt linkuri si pe alte forumuri cu astfel de subiecte si eu :" pac la razboiu!" (Cat priveste cerul Germaniei, nu a fost ales aleatoriu ci asa s-a calculat: cand fenomenul va avea loc pozitia va fi cea descrisa in documentar. Au mai aparut si alte articole scrise de alti cercetatori si datele primare coincid cu cel din articolul copiat de mine).
kokean
Postat pe 15 August 2010 10:13
De la: kokean, la data 2010-08-15 10:09:32
De la: sirghea, la data 2010-08-15 10:03:56am citit articolul .interesant scenariu.este totusi inca prea putin...mai sunt altele mult mai alarmante.cei care ne pregatesc viitorul nu dorm.

Cei care ne pregatesc viitorul si-au construit deja cazemate sub pamant. (sursa: un documentar tv). Cat priveste cele de mai sus , sunt articole pe care mi le-am copiat pe masura ce au aparut in presa fara a interveni cu vreun comentariu propriu. Mie mi-e frica pana atunci ca ma va lasa stimulatorul cardiac tocmai cand voi trece starda printr-un loc nepermis si nu mai apuc fatidicul an pentru a avea ce comenta dupa!
aaa de unde sti,,.ya i urmarit
thadoogback
Postat pe 15 August 2010 10:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bal mascat!!!! 269 De la: 25 Iulie 2013 01:13
sf Miercuri ,o forta malefica sau poate doar o inchipuire de a mea 259 De la: RUY_BLAS 3 Aprilie 2013 12:04
Fetelee 9 De la: lory08 18 Aprilie 2010 09:42
Ho Ho Ho !! 187 De la: greierash_is_back 25 Decembrie 2009 19:16
cum aflu daca parintii mei sunt parinti naturali???? 22 De la: doctorulmihai2012 30 Septembrie 2016 08:35