Setari Cookie-uri

DESPARTIRE DUPA 15 ANI !!!!!!

De la: angelradios, la data 2010-08-23 12:13:26
De la: kudika227120, la data 2010-08-18 21:19:47UIMITOR CIND VEZI ATITEA COMENTARII!!!! INTR-ADEVAR IN 15 ANI AU FOST SI BUNE SI RELE ,DAR CU VOINTA AMBILOR CELE RELE LE POTI FACE BUNE,EU ASA AM GINDIT TOT TIMPUL,EU INTOTDEAUNA AM FOST CEA CARE A LASAT DE LA EA,AM APLANAT ORICE CONFLICT,ORICE CEARTA CA SA FIE BINE .....SI CIND TOTUL PAREA FRUMOS,ERA LINISTE A VENIT DEZASTRUL.....SI E TRIST CA STAI LINGA UN OM 15 ANI SI-TI SPUI IN MOMENTELE ALEA DE DEZNADEJDE CUMPLITE "EU PE OMUL ASTA NU L-AM CUNOSCUT NICIODATA".....SIGUR TOATE SE INTIMPLA CU UN MOTIV,DAR CIND VEZI CE INTORSATURA IA PROPRIA TA VIATA IN 2 SECUNDE ,TOTUL TI SE PARE PREA GREU DE DUS,PREA GREU DE INTELES.....


da, ma rog, cam ce ai vrea tu sa vezi aici daca nu comentarii?


flori, si daca se poate, naturale.
stem_29
Postat pe 23 August 2010 13:01
Draga mea, daca simte ce sti categorica se poate sa se intoarca tot la tine, dar oare poti trece peste asta? Il mai poti privi asa cum o faceai? Analizeaza situatia la rece pentru a nu te trezi peste cativa ani ca tot acolo ajungi.

Citeste relatiidecuplu.ro/blog
kudika109274
Postat pe 26 August 2010 10:23
Pe scurt:
17ani de casnicie, desfasurata in proportie de 99 % cam asa: eu -servici, copil, casa,inerviuri ,schimbat loc munca, infiintat firma, apoi inca doua, deschis salon coafura , inceput constructie casa cu tot ce tine de asta de la angajat echipa, aprovizionat cu materiale, verificat lucrare, etc.
el: serviciu la buget, casa ca sa manance si sa isi schimbe hainele, iesit cu prietenii si din 2007 petrecerea timpului liber cu femei platite, din 2008 cu amanta.
eu : credula (ca merge la fotbal, ca repara PC la unul-altul, ca are un al doilea job, gasea mereu explicatii de ce nu vin bani din acesta)
el: evitand sa iesim impreuna, mai putin la parintii lui in sat ,dormit separat, telefon tinut in buzunar ziua si noaptea probabil sub perna, bani ascunsi in cartile din biblioteca.
In octombrie 2008, director nou,serviciul lui organizeaza un fel de "bal " pentru consolidarea relatiilor dintre angajati . Pana in 2007 livram marfa prin una din firme catre institutia lui, mi-a interzis in 2007 spunand ca-i periclitez locul de munca. La "bal", sotia directorului, inginerul sef si unul din colegi imi spun, mai mult sau mai putin pe fata anumite lucruri.
Ajunsi acasa cer explicatii, imi rade in fata si-mi spune ca n-am decat sa cred ce vreau , ii cer sa-mi demonstreze ca nu-i adevarat, trec zile , saptamani, 8 luni in care nu mai vorbim si ne evitam . Hotarasc sa ma mut si il anunt telefonic. Imi spune ca nu poate trai fara mine si ma roaga sa discutam.Ne intalnim si-mi spune ca din 2007 a mers la curve, apoi din 2008 a avut pe cineva care insemna pentru el acelasi lucru cu celelalte, ca era dependent de mine si a vrut sa se rupa ca sa nu fie ranit daca eu o sa-l parasesc vreodata. II spun sa-mi demonstreze asta . Nu o face. Imi fac bagajele si incep mutarea. Ieri seara eram in lociunta comuna dupa ultimele bagaje cand e sunat de "domnisoara" Alina Faur din Italia unde se pare ca se afla acum, sub pretextul ca a primit mesaje de la el in care ii cerea sa-l sune. El nu recunoaste cu mine de fata ca a cautat-o, ba mai mult spune ca probabil eu i-am scris de pe mail-ul lui.Ii spun ca e momentul sa rezolve problemele si sa isi asume faptele, sa aleaga ce vrea de acum incolo si dupa ce o linisteste pe zbuciumata, inchide si continua cu povestile. Probabil stiti cum e cu vrabia din mana si cea de pe gard. El inca n-a aflat ca nu le poti avea pe amndoua decat cu voia lor.
Deocamdata stau in chirie pana la partaj, dar am cu mine pe fiul meu de 17 ani pe care l-am crescut in respect fata de femei si caruia ii spun, ori de cate ori am ocazia, ca e posibil ca in timpul casniciei sa te indragostesti de altcineva , dar e corect fata de cel cu care ai impartit o bucata de viata, sa-i spui si sa-l lasi sa decida daca vrea sa traiasca singur sau in trei. Si inca un lucru important, in decursul ultimului an de cand s-au intamplat acestea, intr-o seara, baut fiind, m-a invinuit ca de la mine a pornit totul ca nu ma culcam cu el zilnic, ca ma dadeam mare ca aduc bani de 10 ori cat el (nu stiu cand si la cine ca evitam sa spun cat castig daca eram intrebata si cine e in aceeasi situatie stie de ce) si cand l-am intrebat daca in caz contrar ar mai fi calcat stramb a recunoscut ca da, ca el nu-i vinovat ca asa a lasat Dumnezeu barbatii.
Eu cred ca e ceva de invatat din patania mea. Mult noroc , ochi si minte deschisa si mai ales multa putere celor din "clubul " in care sunt si eu de 1 an.
ratusca68
Postat pe 27 August 2010 10:18
Imi pare foarte rau pentru ce ti se intampla si sper sa iti recladesti viata asa cum o doresti. Pari confuza, pierduta, dar sunt sigura ca ambitia o sa iti fie de folos pentru ceea ce iti doresti de acum in viitor. Cel mai important este sa afli daca ai invatat ceva din toate astea, clar trebuie sa faci tot posibilul sa nu se repete, si sa te gandesti si la tine. Fii un pic egoista, femeile care nu fac prea multe compromisuri, nu le pasa ce spune lumea si stiu sa puna piciorul in prag avand curajul sa zica NU, vor avea mereu ceva de castigat. Ai grija de tine!
DRAGOMIR_ALEXANDRA
Postat pe 27 August 2010 10:55
De la: kudika227120, la data 2010-07-31 18:34:14Fiecare din nou vrem sa avem un drum lung si lin prin viata asta ,ei bine fiecare o lectie a vietii,trebuie sa faca ceva pentru el,pentru ceilalti,daca nu intelege lucrul acesta i se ia ceva in schimb,uneori fiinta iubita,alteori isi pierde slujba,alteori sufera un accident,etc.Asa e si viata mea....Am urcat,am urcat...Si acum stau si ma intreb de ce pierd tot?!Voi trece in curind printr-un divort,printr-un partaj,lucruri urite pe care eu nu le doream,nici nu ma gindeam la asa ceva vreodata...Si totusi viata iti ofera surprize,am un sot pe care trebuie sa-l dau in primire alteia,o casa ,o masina ,afaceri pe care trebuie la un moment dat sa le imparti luind o coala de hirtie si un pix ...Asta-i viata?Eu am trait intr-o lume a mea,aveam casa mea,cariera mea,banii mei,imi placea...pina cind ceva n-a mai mers ,inca din 2004(din punctul meu de vedere),el spune ca de 3ani nu mai merge relatia noastra..Lui i-a fost mai usor sa se implice emotional intr-o alta relatie,cu o femeie cu 20 de ani mai tinara,decit sa vina sa cautam impreuna o solutie pentru anii petrecuti impreuna!In ultimul an relatia noastra s-a deteriorat definitiv,au fost multe certuri si scandaluri,plecari de acasa din partea lui si reveniri,pina intr-o zi cind m-am hotarit sa spun STOP! asa nu se mai poate,am depus singura actele de divort ,am considerat ca mie imi fac un bine ,pentru el e sigur mai bine pentru ca nu mai minte in fiecare zi,nu mai gaseste scuze si pretexte sa plece de acasa...Intr-un moment ca asta vrei doar liniste,vrei sa se termine totul cit mai repede.Apoi ma voi intreba cu disperare daca omul asta m-a iubit pe mine,sau doar pe el????


I-auzi.. "sa-l dau in primire alteia" cum ? cu proces verbal? in custodie? locatie de gestiune? contract de garantie reala mobiliara? bre e un bun? l-ai luat de la piata? la kil?
Unde esti Stem... help me...
Stop. Casatoria nu e ceva cu garantie pe viata. Chiar daca, cutumele in mod gresit intelese ne induc aceasta impresie.
Domna, ala cu care te-ai maritat acu 15-20 de ani ori 3 zile ... e un OM. Ca si mine .. ca si tine .. ca oricare altul.. mie imi sta mintea la fluturi azi.. la divorturi si partaje maine.. la copii poimaine.. lu barbatu matale la fel.. mai viseaza la una alta.. la o fluturica.. la o libelula.. ca e o alta fiinta decat tu sau eu ..
casatoria nu il ingradeste pe el ca persoana cu nimic .. daca e casatorit cu tine nu inseamna ca si gandeste ca tine.. si nici macar ca isi doreste aceleasi lucruri ca si tine.. tu ai senzatia asta .. ca el iti apartine .. nu exista posesie a cuiva .. nu e un bun .. si vezi ti-ai raspuns .. poate la o intrebare pe care n-ai indraznit sa o rostesti..de ce n-a mers? sau ce n-a mers? uite: "il predau alteia" .. ce ? borcanu cu magiun? nu-l predai .. ca nu l-ai avut niciodata .. n-a fost al tau.. cum nici tu nu esti a lui .. apartinem numai noua .. adica eu sunt a "meu" adica a "lu mine" " "pe mine ma" " mie insami"...
faptul ca s-a maritat cu tine (stiu ca se zice insurat), a fost un act a lui de vointa .. o manifestare a lui .. o hotarare pe care a luat-o el in ceea ce priveste casatoria .. la fel si pentru tine... acuma.. ca vrea sa divorteze .. este de asemeni vointa lui .. ca asa vrea el .. ca asa considera ca ii va fi mai bine..
ce e gresit in asta . nimic . e foarte ok din Punctul meu de vedere.
ca tu nu vezi asa .. n-ai cum sa vezi asa .. ca tu esti implicata si subiectiva.. si in tot timpul asta (al casatoriei) ai considerat ca e un bun al tau ..ca ai niste drepturi si niste prerogative asupra lui .. ei uite n-ai ..

doare, nu? stiu .. prietenii imi spun .. ahh iar ai mancat bolduri? da. prefer sa intep si sa zic lucrurilor pe nume ..decat sa te ling si sa-ti alimentez nefericirea.. mai bine suferi acum o luna doua ...sau ma injuri pe mine pe forum ... etc ..... vezi unde ai gresit ..si data viitoare nu mai faci ;)
dulcineeaXXX
Postat pe 27 August 2010 11:23
De la: ratusca68, la data 2010-08-27 10:18:33Pe scurt:
17ani de casnicie, desfasurata in proportie de 99 % cam asa: eu -servici, copil, casa,inerviuri ,schimbat loc munca, infiintat firma, apoi inca doua, deschis salon coafura , inceput constructie casa cu tot ce tine de asta de la angajat echipa, aprovizionat cu materiale, verificat lucrare, etc.
el: serviciu la buget, casa ca sa manance si sa isi schimbe hainele, iesit cu prietenii si din 2007 petrecerea timpului liber cu femei platite, din 2008 cu amanta.
eu : credula (ca merge la fotbal, ca repara PC la unul-altul, ca are un al doilea job, gasea mereu explicatii de ce nu vin bani din acesta)
el: evitand sa iesim impreuna, mai putin la parintii lui in sat ,dormit separat, telefon tinut in buzunar ziua si noaptea probabil sub perna, bani ascunsi in cartile din biblioteca.
In octombrie 2008, director nou,serviciul lui organizeaza un fel de "bal " pentru consolidarea relatiilor dintre angajati . Pana in 2007 livram marfa prin una din firme catre institutia lui, mi-a interzis in 2007 spunand ca-i periclitez locul de munca. La "bal", sotia directorului, inginerul sef si unul din colegi imi spun, mai mult sau mai putin pe fata anumite lucruri.
Ajunsi acasa cer explicatii, imi rade in fata si-mi spune ca n-am decat sa cred ce vreau , ii cer sa-mi demonstreze ca nu-i adevarat, trec zile , saptamani, 8 luni in care nu mai vorbim si ne evitam . Hotarasc sa ma mut si il anunt telefonic. Imi spune ca nu poate trai fara mine si ma roaga sa discutam.Ne intalnim si-mi spune ca din 2007 a mers la curve, apoi din 2008 a avut pe cineva care insemna pentru el acelasi lucru cu celelalte, ca era dependent de mine si a vrut sa se rupa ca sa nu fie ranit daca eu o sa-l parasesc vreodata. II spun sa-mi demonstreze asta . Nu o face. Imi fac bagajele si incep mutarea. Ieri seara eram in lociunta comuna dupa ultimele bagaje cand e sunat de "domnisoara" Alina Faur din Italia unde se pare ca se afla acum, sub pretextul ca a primit mesaje de la el in care ii cerea sa-l sune. El nu recunoaste cu mine de fata ca a cautat-o, ba mai mult spune ca probabil eu i-am scris de pe mail-ul lui.Ii spun ca e momentul sa rezolve problemele si sa isi asume faptele, sa aleaga ce vrea de acum incolo si dupa ce o linisteste pe zbuciumata, inchide si continua cu povestile. Probabil stiti cum e cu vrabia din mana si cea de pe gard. El inca n-a aflat ca nu le poti avea pe amndoua decat cu voia lor.
Deocamdata stau in chirie pana la partaj, dar am cu mine pe fiul meu de 17 ani pe care l-am crescut in respect fata de femei si caruia ii spun, ori de cate ori am ocazia, ca e posibil ca in timpul casniciei sa te indragostesti de altcineva , dar e corect fata de cel cu care ai impartit o bucata de viata, sa-i spui si sa-l lasi sa decida daca vrea sa traiasca singur sau in trei. Si inca un lucru important, in decursul ultimului an de cand s-au intamplat acestea, intr-o seara, baut fiind, m-a invinuit ca de la mine a pornit totul ca nu ma culcam cu el zilnic, ca ma dadeam mare ca aduc bani de 10 ori cat el (nu stiu cand si la cine ca evitam sa spun cat castig daca eram intrebata si cine e in aceeasi situatie stie de ce) si cand l-am intrebat daca in caz contrar ar mai fi calcat stramb a recunoscut ca da, ca el nu-i vinovat ca asa a lasat Dumnezeu barbatii.
Eu cred ca e ceva de invatat din patania mea. Mult noroc , ochi si minte deschisa si mai ales multa putere celor din "clubul " in care sunt si eu de 1 an.


Bravo! Ti-a luat cam mult sa te trezesti dar ai facut-o felicitari ! ti-ai ales omu nepotrivit. next. adica urmatorul. .. tic tac .. timpu trece .. si life can be so delicious..
dulcineeaXXX
Postat pe 27 August 2010 11:27
nici-odata nu e prea tirziu! si ori-cum, mai bine mai devreme decit prea tirziu. invata sa fii ,,egoista''! iubeste viata si lasa prejudecatile! traieste prezentul! la maxim! viata-i scurta si e una!
kudika186506
Postat pe 25 Octombrie 2010 01:43
Draga mea,
Am stat ca toanta cu mana pe mouse si ma intrebam: sa scriu, sau nu? Marturasesc, acum , ca doar din mila iti raspund. Dupa doi ani de casnicie, cand eram insarcinata in 6 luni, calcand pantalonii sotului meu, am gasit in buzunar un bilet de dragoste de la o juna, din cate am inteles. Citez: "Te voi reinvata ce inseamna tineretea." Eu aveam 26 de ani, sotul meu 42. Eu psiholog, el inginer navetist. Am vrut sa dispar fizic din viata lui. Dupa 2 ore cat am hoinarit, nu stiu pe unde, am revenit acasa, am avut o discutie, m-am prefacut ca il cred ca era vorba de o nebuna care s-a indragostit de el. Cand fetita noastra avea 3 ani, a sunat la usa o familie formata din trei persoane: mama, tatal si o tanara cam de 20 de ani. Dupa cateva penibile momente de prezentare, am inteles ca venisera pentru ca el n-a mai dat nici un semn de viata de doua luni, iar ei, parintii, asteptau fixarea date nuntii cu fata lor. Numai Cel de sus mi-a dat putere sa le reprosez ca nu si-au educat fata cum se cuvine, ca era de datoria lor sa se intereseze cine e preopinentul, etc., etc...
Nici atunci n-am luat o hotarare definitiva. Nu m-am confesat nimanui, nici macar parintilor mei. Ne-am casatorit din dragoste si mi-era rusine sa recunosc faptul ca am ales aiurea. Apoi, totul a revenit la normal, au fost ani minunati. Cand fiica noastra era in cl. a XII-a, mi-a spus, intr-o zi, ca l-a vazut pe tati sarutandu-se cu o femeie, in masina noastra. .Nici atunci nu am vrut sa divortez. Acum, regret. Sa ma socotesc razbunata ca anul trecut, sotul meu a paralizat, plange si ma roaga sa-l iert?
kudika295005
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:50
Te intrebi daca te-a iubit? Da , la un moment dat te-a iubit. Unde gresi noi oamenii? Ca nu intelegem ca exista lucruri in viata care au un sfarsit. Ati avut o relatie, v-ati iubit dar la un moment dat iubirea s-a terminat. Asta trebui e sa intelegem noi, insa este foarte greu. Accepta ca asa este viata, asta este realitatea. Accepta ca viata este o calatorie si ca atata v-a fost sa calatoriti impreuna. Il mai iubesti? Nimeni nu te opreste sa il iubesti in continuare, este decizia ta.
relatiidecuplu.ro/blog
kudika109274
Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:03
De la: kudika227120, la data 2010-08-18 21:19:47UIMITOR CIND VEZI ATITEA COMENTARII!!!! INTR-ADEVAR IN 15 ANI AU FOST SI BUNE SI RELE ,DAR CU VOINTA AMBILOR CELE RELE LE POTI FACE BUNE,EU ASA AM GINDIT TOT TIMPUL,EU INTOTDEAUNA AM FOST CEA CARE A LASAT DE LA EA,AM APLANAT ORICE CONFLICT,ORICE CEARTA CA SA FIE BINE .....SI CIND TOTUL PAREA FRUMOS,ERA LINISTE A VENIT DEZASTRUL.....SI E TRIST CA STAI LINGA UN OM 15 ANI SI-TI SPUI IN MOMENTELE ALEA DE DEZNADEJDE CUMPLITE "EU PE OMUL ASTA NU L-AM CUNOSCUT NICIODATA".....SIGUR TOATE SE INTIMPLA CU UN MOTIV,DAR CIND VEZI CE INTORSATURA IA PROPRIA TA VIATA IN 2 SECUNDE ,TOTUL TI SE PARE PREA GREU DE DUS,PREA GREU DE INTELES.....

offf...asa e...iar cand mai vezi si durerea din sufletul copilului...te intrebi cine e cel alaturi de care ai stat atata timp...greu, e foarte putin spus.
kudika195501
Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Botosei,cercei,brose,coliere-preturi foarte bune 1 De la: kudika_17302 1 Octombrie 2012 12:18
hai sa muncim 1 De la: moashasanda 5 August 2009 08:59
Doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest subiect! 70 De la: crysis 5 Octombrie 2010 16:34
Rochii de ocazie lungi: extravaganta si rafinament 1 De la: LuluSing 18 Noiembrie 2014 01:55
tinuta obligatorie la restautant 7 De la: iluzia_cristina 28 Martie 2009 21:56