Setari Cookie-uri

Ce`ar semnifica acest vis ?

De la: Little_Pink, la data 2010-08-01 14:08:48Hy ... am visat ca eram la o casutsa [gen cabanutsa] era micutsa langa un lac mic cu chestii instabile . Acolo se facea ca sunt cu iubitul meu si prietena mea cea mai buna . Brusc apare un sarpe galben-portocaliu avand niste pete negre ca un fel de bulinutse , a sarit sa ma muste , dar l`am prins si l`am aruncat . [Precizez ca dupa ce i`am povestit la prietena mea cea mai buna visu mi`a spus ca ea o fost la un lac , l`a descris fix la fel , iar lacu ala ii destul de aproape de mine,dar eu nici nu stiam ca exista :-< ].Apoi m`am trezit brusc si n`am mai putut dormii . Tsin sa precizez c`am mai visat ceva de genu doar ca eram numai cu iubitul meu si treceam o apa plina de serpi , calcam pe ei sa moara nu am simtsit deloc muscaturi nu nimic , cand am ajuns acasa am descoperit foarte multe muscaturi de serpi , care ma dureau si sangerau ...

Cineva, ti- a enumerat trei tipuri de vise...
Eu, iti dau o singura varianta: Visul, este al tau si doar al tau !

Si mie mi-au aparut intr-un vis, 3 vampiroaice sexy in pat si in timp ce ma priveau seducator , le cresteau coltzii.
Le-am privit si eu seducator si le -am ordonat la li se retraga dintzii si sa le dispara hainele de pe ele. Si dupa cum am zis , asa se si facu, pt ca era visul meu si le-am spus ca-n visul meu , eu hotarasc cine se distreaza si cine sufera... asa ca , am facut un sex in grup de toata frumusetzea si nimeni nu a muscat pe nimeni.

Visul este al tau, tu-l controlezi.... visul , este lumea reala a sufletului.... dupa ce-ti invingi propriile ganduri, vei ajunge sa vezi si sa intzelegi , ca visul , este de fapt, o calatorie a sufletului... de aceea, ai putut sa vezi cabana si lacul respectiv in care v-ati aflat totzi trei... chiar daca tu erai prezenta doar cu sufletul...

Despre prietena si prietenul tau , evident , erau si ei acolo... insa daca doar cu sufletele ca si tine sau daca chiar erau acolo in trupurile lor fizice, asta vei afla cind te vei inaltza la un nivel superior de intzelegere...

Felicitari pt postarea intrebarii tale si-ti doresc mult succes in elevarea la nivele superioare de intzelegere...

denis_3d25
Postat pe 21 August 2010 23:33
De la: denis_3d25, la data 2010-08-21 23:08:05
De la: Barbie30, la data 2010-08-21 17:14:35
De la: kudika079972, la data 2010-08-21 06:47:41visele sint de 3 feluri din multe ginduri asa spune SFINTA SCRIPTURA de la diavolul si de la Dumnezeu instiintare, cred ca stim cu toti ca sarpele reprezinta pe diavolul ai calcat pe ei dar nu ai simtit muscaturile cred ca vei trece prin incercari dar la urma va avea urmari cu semne, ai grija ia o zi de post si roagate citeste BIBLIA si Domnul Isus poate sa te ajute sa fii schimbata prin puterea sfintei Scripturi.
Domnul sa te ajute sa fii tare si biruitoare

Visele sunt de 3 feluri adica?

de 3 feluri

1. din prea multe ganduri
2. de la diavol
3. de la dumnezeu

Daca nu ai fi atat de ignoranta si de rautacioasa ai vedea mai clar si ai intzelege mai multe...

Denis,intrebarea nu era pentru tine!
Barbie30
Postat pe 22 August 2010 10:35
Explicatii pentru visul: sarpe

1. Sarpe
Visul inseamna tradare dintr-un loc de unde te astepti mai putin, planurile tale nu se vor indeplini, iar evenimentele vor lua o intorsatura placuta.
2. Sarpe
Defaimare, inselaciune, ura, tradare
-- avand- fericire
-- calcand- prieteni credinciosi
-- de casa- suferinta in dragoste, partenerul tau de viata iti este credincios
-- doar il vedem- tradare, situatie compromitatoare
-- doarme- asti absolvit de activitate
-- fugind- vreme tulbure, vijelie, vant mare
-- in iarba- noroc in amor
-- mai multi- neplaceri, femei viclene te vor amgi
-- mare- esti inselat
-- mic- necazuri
-- muscandu-te- femeie vicleana vrea sa te zapacasca
-- te musca- reusita in activitate
-- vazand unul frumos- tentatie, pacat, intelepciune
-- zvarcolindu-se- ai dusmani.
3. Sarpe
sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari.Sarpele, simbolul raului si al diavolului, este un semn rau in orice vis.A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor.A vedea multi serpi intr-o groapa simbolizeaza ghinion in dragoste si in afaceri.Daca reusiti sa omorati un sarpe in vis inseamna ca veti reusit sa va infrangeti si dusmanii.Tradare de unde nu te astepti
- planurile tale nu se vor indeplini
- iar evenimentele vor lua o intorsatura neplacuta.
myhaella_girl2007
Postat pe 24 August 2010 17:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu pot sa merg la sala 3 De la: kitty_krieger 3 Iunie 2010 14:27
gene false 1 De la: DINMARIANA 28 Mai 2010 11:24
O relatie bazata pe sex... 31 De la: Lady_Gaga9 4 Iulie 2010 10:55
par prea pufos si deteriorat! heelp! 5 De la: geo_reincarcat_iara 18 Iulie 2010 16:34
Dedicatie speciala pt ochelarista Barbie 30, papusa chioara si esuata 77 De la: adyna2905 17 Ianuarie 2011 09:53