Setari Cookie-uri

Rinoplastie

care dintre voi s-a operat la doctor Marek Valcu? Imi puteti spune cate ceva despre interventie si pret?
Kudika0846
Postat pe 23 Martie 2011 12:47
Si eu doresc sa ma operez in aceasta vara. Daca s-a operat cineva la Cluj as fi recunoascatoare daca mi-ar da cateva idei despre medicii de aici. Eu ma gandec sa apelez la serviciile domnului doctor T. Mugea, si as vrea sa aflu cateva impresii de la un eventual pacient! Multumesc anticipat!
CristinaMusica
Postat pe 30 Martie 2011 10:37
Buna, am facut si eu operatie de rinopastie la dr Dobos Calin pe 9.03.11 . Eu am facut in Bucuresti dar face si in Galati ( are clinica acolo ) .
Am avut o deviatie de sept destul de grava(dpdv medical) -aveam o problema cu respiratia si asta m-a si determinat sa fac oper. Acum astept sa vad daca o sa respir mai bine ca inainte...am inteles ca dupa cateva luni de la oper respiri k-lumea. Din punct de vedere estetic sunt f multumita, iar dl. Dobos e foarte amabil.

O zi buna
miha1307
Postat pe 1 Aprilie 2011 11:21
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi spuna un doctor bun din Bucuresti si cam cat costa estimativ o operatie de deviatie de sept va rogggg
AleXa_Alexa_1
Postat pe 26 Aprilie 2011 17:00
Buna,
Si eu am suferit o operatie de rinoplastie anul trecut la sfarsitul lunii mai.Avem un complex din coplilarie si am zis k e cazul sa fac ceva.Am auzit de la diferiti pacienti k era o dr.f. buna la o clinica de stat.Am luat legatura cu ea,mi s-a zis k totul va fi perfect,dar dupa cateva sapt. de la operatie am observat o umflatura mica in partea dreapta a nasului(era ink f. umflat si se vedea putin).Dupa 2 luni am fost la control si mi s-a zis k e totul ok si k doar mi se pare mie k e cava akolo.
Dupa vro 6 luni se vedea tot mai tare,pe masura ce disparea umflatura si mam dus din nou la control.Dr. recunoaste pana la urma k intradevar era o bucatik de cartilaj care nu avea ce sa caute akolo,era greseala ei.Estetic e f. vizibil si arata f rau,pe langa faptul k m-a deranjeaza f tare si la privire,vezi tot timpul k si cum ai avea ceva pe nas.Mi-am dorit din tot sufletul sa iasa bine,sa scap de complexele pe care le aveam,dar din pacate a iesit mai rau.Acum ar trebui sa fac din nou acea interventie sa mi se extirpe acea bucatik de cartilaj,dar nu cred k as mai avea putere sa trec prin tot ce am tras atunci.Nu stiu cum a fost pentru restul persoanelor,dar pt.mine a fost groaznik acea perioada de recuperare.
ruxy_tun
Postat pe 29 Aprilie 2011 13:27
Eu m'am operat acum un an la domnul prof. Cotulbea Stan, de la Timisoara, intr'un spital de stat si costuri mult mai mici decat la o clinica privata. Sunt foarte multumita de rezultat si pot sa spun ca am scapat de complexe. Acum am un nas micut, cu care ma mandresc .Vi'l recomand cu caldura pe domnul profesor
kudika105486
Postat pe 4 Mai 2011 13:01
Pe 1 februarie 2011 am avut operatia de rinoplastie la spitalul de arsi,chirurgie plastica si reparatorie din Bucuresti.Va pot spune ca am avut noroc cu carul pentru ca am avut o doctorita super si mi-a iesit un nasuc ca de papusa (mai este inca putin umflat) si o recomand cu toata increderea pe dr INA ISAC.Va puteti documenta despre dumneaei si de pe sitr-ul propriu drisac.ro.Un doctor extraordinar, o persoana minunata,amabila, modesta,iti explica pas cu pas in ce consta operatia, nu ai dureri post-operatorii iar costul nu este deloc piperat.Pe mine m-a ajutat si cu o alta operatie care mi s-a deschis dupa scoaterea firelor si am apelat la dumneaei pentru a ma recoase(am fost operata de apendicita la fix o luna dupa ce avusesem operatia la nas,la spitalul Floreasca de o bomba de doctora--Bejenaru--fugiti de ea).
Bafta celor care se vor opera si la cat mai multe nasuri micutze si frumusele.
didoi23
Postat pe 7 Mai 2011 22:26
Buna, ai putea sa ne spui care a fost costul acestei operatii, fiind la un spital de stat? Si inca ceva, ti-a recomandat cineva spitalul respectiv sau era vorba de o problema anume ce trebuia rezolvata anume aici? Multumim mult pentru info.
cristinaelena_bondoc
Postat pe 9 Mai 2011 22:57
Doctorita mi-a fost recomandata de cineva si a fost alegerea mea sa ma operez la spitalul de stat.puteam la fel de bine sa ma operez la o clinica privata dar alegeam aceeasi doctorita .Si acum daca ar fi sa mai am nevoie de vre-o operatie la acelasi medic as apela.
didoi23
Postat pe 21 Mai 2011 22:10
Buna,
cel mai bine operati va in Liban sau Damasc.sunt cei mai profi medici pe rinoplastie si nici nu e ft scump.pana in 2000 euro.
flaviab23
Postat pe 16 Iunie 2011 23:40
Buna.Eu m am operat la Marek Valcu in 2008 si crede ti ma ca nu s multumita de loc de rezultat.Plus ca ma confrunt cu acceasi problema a fetelor....respectiv mi au aparut la cateva luni de la operatie, cand a inceput sa mi se dezumfle nasul mici guguloaie de os,ca niste denivelari si din cate am inteles nu a pilit cum trebuia.Parerea mea e ca l ineteseaza strict doar banii nu si rezultatul final si sincer nu l as recomnda nimanui.dezamagire totala.Acum stau pe ganduri la cine sa apelez pentru a doua operatie.In nici un caz la un particular n as mai apela.Costuri mult prea piperate si de cele mai multe ori rezultate ce lasa de dorit.Am inteles ca exista medici foarte buni si la Spitalul Militar.Cream spre ex s a operat prima data la MAREK VALCU pe Dorobanti si a doua oara la o doctorita de la Militari.Cred ca spre acest spital ma voi orienta si eu...sa speram ca de data aceasta cu mai bune rezultate.Daca stiti vreuna dintre voi un medik bun acolo....
kudika098276
Postat pe 23 Iunie 2011 15:29
Revin si spun ca am aceeasi problema ca a lui ruxy si ca o inteleg perfect.E ceva oribil sa ai un os vizibil pe nas.Am scapat de una si am dat de alta...e foarte stresant ca tb sa mi pun mereu fond de ten pe nas ca sa mai pot acoperi,dar tot se vede.Dar totusi imi doresc cu ardoare o a doua operatie.A fost nasoala per recuperatorie,e foarte dificil sa respiri numai pe gura, plus ca ti se infunda urechile de cate ori inghiti:):)...da..eu dormeam cu un deget in gura de fica sa nu mi se inchida gura si sa mor sufocata:):)cu toate aceasta imi doresc sa arat normal si voi suporta orice pentru asta,chiar si o a doua interventie.Ghinionul nostru ca nu ne a iesit din prima :( plus neprofesionalismul medicilor care opereaza pe banda (vb de cei de la clinici particulare-cazul meu)-fara a acorda atentia cuvenita.NO COMMENT.Nu l as recomnda pe MAREK VALCU NIMANUI!!!!!!!
kudika098276
Postat pe 23 Iunie 2011 15:37
Buna, as vrea sa stiu cat te-a costat operatia la dl. dr. Cotulbea. Multumesc!
mirelush_25
Postat pe 24 Iunie 2011 22:14
De la: nevorel, la data 2010-12-13 22:23:44da, domnul doctor Dumitru Ilie de la spitalul O.R.L. Panduri [ Hociota] Bucuresti, ti-l recomand cu incredere...si eu m-am operat la fel de rinoplastie . sint OK . Mirela Bucuresti



buna mirela,
as vrea sa stiu daca se poate sa-mi spui,cat te-a costat operatia de rinoplastie la dr Dumitru Ilie de la spitalul orl si daca esti multumita de rezultat
Multumesc!
dianamb
Postat pe 27 Iunie 2011 18:25
Buna,daca tot vorbiti de infrumusetari am si eu o mica problema,de ceva vreme sunt putin complexata de sanii mei.am 21 de ani si nu-mi mai cresc,sunt destul de mici.sa-mi pun implanturi nu prea imi permit.altceva as putea sa fac sa mi se mareasca?
bebelush_e
Postat pe 28 Iunie 2011 21:21
am auzit ca tinctura de marar da rezultate...si o gasesti la plafar sau farmacie...incearca.Bafta!
ela_dragan
Postat pe 30 Iunie 2011 01:02
De la: ela_dragan, la data 2011-06-30 01:02:51am auzit ca tinctura de marar da rezultate...si o gasesti la plafar sau farmacie...incearca.Bafta!
ce prostie ,sincer ce faca mararul ..ia zi ce elixir miraculos .. ??
gabrielle_new
Postat pe 30 Iunie 2011 01:15
ce face ??
gabrielle_new
Postat pe 30 Iunie 2011 01:15
mai concret !! explica ..
gabrielle_new
Postat pe 30 Iunie 2011 01:16
asta cu mararul pe topicul cu rinoplastia ..nu inteleg ..ce aberatii
gabrielle_new
Postat pe 30 Iunie 2011 01:17
mersi de raspuns kudika098276. o sa ma reorientez. poate ne tii si pe noi la curent dak gasesti o alternativa mai buna:*:*>:D< bafta multa!
Kudika0846
Postat pe 4 Iulie 2011 21:20
Ma bucur sa aud ca exista si cazuri fericite la operatiile facute de dr Cotulbea Stan din Timisoara. Eu am avut o experienta urata cu acest medic, care din punctul meu de vedere are probleme serioase de comportament si lipsa de profesionalism fata de pacienti.Multumesc la Dzeu ca nu m-am operat la el si am ales alt medic si alta echipa competenta de care sunt multumita. Daca vrea cineva sa stie povestea pot sa o scriu. Oricum am tot timpul din lume,pentru ca sunt la 3 zile dupa operatie rinoplastie si deviatie de sept. Respir greu insa vad si va pot scrie. Daca doriti detalii, ma puteti intreba.
Va salut pe toate si va incurajez in pasul ce urmeaza sa il faceti!
lill_leedy
Postat pe 16 Iulie 2011 15:19
De la: kudika098276, la data 2011-06-23 15:37:03Revin si spun ca am aceeasi problema ca a lui ruxy si ca o inteleg perfect.


Mie mi'au trebuit cativa ani buni sa ma hot. sa fac aceasta interventie.Sant f fricoasa de fire,imi era teama si de un ac,daramite de un bisturiu...si knd te hotarasti sa faci acest pas cu speranta k in sfarsit vei scapa de problema care te'a chinuit atata timp...ceva se intampla sa nu fie bine! Eu knd am iesit din spital am fost asa de dezamagita de rezultat incat am facut o depresie urata si am ajuns la psihiatru care vro 2 luni m-a infundat cu tot felu de calmante, si pt ce, k pe un dr. nu l-a interesat sa'si faca treaba calumea!
Dc reusesti sa faci din nou operatia te'as ruga sa ma anunti si pe mine sa stiu cum a fost,cu speranta k ma voi hatara si eu in viit.apropiat sa merg din nou.
Va doresc mult succes si curaj tuturor!
ruxy_tun
Postat pe 27 Iulie 2011 10:26
daca vorbim de medici de chirurgie estetica ,putem spune ca sunt doua categorii :1-doctorul stan constantin si 2-restul.acest lucru poate te face sa alegi mai usor ! cand est vb de o operatie estetica ,,,,,chiar nu e cazul sa te gandesti la bani ci numai la modul cum sa faci ca aceasta sa fie o reusita !
kudika063773
Postat pe 22 August 2011 14:29
Astazi am 1 luna si 3 sapt de la operatie si ma simt foarte bine. Nasul meu arata bine, respir bine si incet incet ma curat inauntru si totul revine la normalitate. Am facut controlul la o luna si medicul a zis ca sunt ok.Ma bucur enorm ca mi-am facut curaj si am facut acest pas. Dupa operatia mea, inca 2 pers s-au operat pt ca si-au facut curaj si au vazut cat de bine sunt totusi, doar putin vanata am fost in coltul interior la ochi si putin la fata. Am prins si calduri de 40 de grade..dar m-am gandit mereu la rezultatul final! Costul operatiei mele a fost de 1900 euro.Thanks GOD ca nu trebuie sa repet aceasta operatie, ca am investit destul!Si nu imi pare rau!
lill_leedy
Postat pe 29 August 2011 14:29
ar trebui sa va dea de gandit faptul ca sunt multe persoane ce au trebuit sa repete operatia de rinoplastie...decat sa urmati proverbul " sufera baba la frumusete ", mai bine il urmati pe cel ce zice " nu te lega la cap daca nu te doare "
kudika430030
Postat pe 5 Septembrie 2011 01:03
in februarie urmeaza sa ma operez si eu....am ales o clinik din germania.pretul e piperat rau...as fi putut la fel de bine sa ma operez 3 ori in rom cu banii pe care ii voi cheltui cu aceasta operatie. nu ma prea incred in spitalele si doctorii din rom. nu am experiente prea placute ....sper din tot sufletul ca op sa reuseasca. inca nu sunt pe deplin convinsa dak un pret enorm inseamna si un rezultat dorit.
kudika047513
Postat pe 9 Octombrie 2011 03:38
Sa stii ca multe persoane din ale tari special Germania si Italia, vin in Romania la Clinica Brol din Timisoara sa se opereze. Conditiile sunt excelente, medicii de asemenea. Si cumnatul meu din Germania si-a facut curaj si a venit aici sa se opereze (vazand ca si eu dupa operatie sunt f bine). In 12 oct am 3 luni de la operatie si aproape ca nu mai e umflat deloc.Si ma simt bine.Eu mi-am facut si deviatia de sept si dpdv estetic.La mine este o diferenta mare. Deci te sfatuiesc sa mergi la un control si la Clinica Brol sa vezi cum sta treaba pe acolo. In Germania sunt ridicate preturile insa daca cineva isi permite, atunci de ce nu? Din cate stiu dr Bratu este sef si la o clinica in Austria, dar nu stiu exact detaliile. Mult succes! Doamne ajuta sa fie bine!Curaj!
lill_leedy
Postat pe 10 Octombrie 2011 09:39
Lasati prostiile cu clinici sau sectii din spitale etc. Mergeti la un spital specializat ORL fara frica. Costa mai putin si sunt slabe sanse sa nu fiti multumite. Sa nu va fie frica, pentru ca e mult mai bine sa respiri normal si ai simtul mirosului cu adevarat. E o operatie de rutina, chiar si pentru medicii rezidenti, care chiar isi dau interesul mai mult decat cei specialisti. Succes !
homegirl
Postat pe 11 Octombrie 2011 10:43
Din zona Clujului, Oradea, Timisoara nu stiti un medic ok si la ce pret efectueaza operatia? Ca din ce am citit aici majoritatea celor recomandati de voi sunt din Bucuresti.
Oldside
Postat pe 28 Octombrie 2011 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fetele am si eu o rugaminte la voi.La anu ma casatoresc si nu prea cunosc traditiile din parte sotului.Imi puteti spune va rog ce traditii sunt in Bistrita? 12 De la: anrya 17 Iulie 2013 07:58
vreau sfaturi de la fete 4 De la: joy_18 27 Septembrie 2010 01:23
A face sau nu Autostop? 2 De la: IsisHart 8 Noiembrie 2013 21:59
beau f multa apa 28 De la: cviorica71 26 Martie 2011 18:56
Cine ma poate ajuta sa gasesc un produs bun petru celulita? Daca ati incercat ceva si a dat rezultate?.. 3 De la: Helenita31 14 Iunie 2012 21:55