Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: Celia_29, la data 2010-09-26 23:30:45draga bunicutule......sper ca ai de ajuns carbuni ca sa ma tot intorc....

... stai linistita ... isi pune bunicul ochelarii ... ... da sa nu ceri prea multe bis-uri ca mai asteapta si altii ...

marco918
Postat pe 26 Septembrie 2010 23:32
De la: marco918, la data 2010-09-26 23:32:52
De la: Celia_29, la data 2010-09-26 23:30:45draga bunicutule......sper ca ai de ajuns carbuni ca sa ma tot intorc....

... stai linistita ... isi pune bunicul ochelarii ... ... da sa nu ceri prea multe bis-uri ca mai asteapta si altii ...

si caciula bunicule........cu cosul vin eu ...schimbam povestea
Celia_29
Postat pe 26 Septembrie 2010 23:35
De la: Celia_29, la data 2010-09-26 23:35:18

... da izmenele pot sa le las ? ... cosul cred ca e suficient ...

marco918
Postat pe 26 Septembrie 2010 23:37
De la: marco918, la data 2010-09-26 23:37:03

mai bine chiloteii cu manecuta ,oltenesti
Celia_29
Postat pe 26 Septembrie 2010 23:40
De la: Celia_29, la data 2010-09-26 23:40:33
De la: marco918, la data 2010-09-26 23:37:03

mai bine chiloteii cu manecuta ,oltenesti

... hai ca m-am plictisit ... noapte buna ...

... apropo ... excelenta ultima gluma ... profunda ... nici nu ma asteptam la mai mult ...

... pacat ca buniciii nostri nu au prins binefacerile chilotilor snur dar in mod sigur multi/multe vor folosi cind vor ajunge la virsta lor chiloteii cu manecuta ... oltenesti ... deocamdata fudulia si prostia ... sint de baza ...

marco918
Postat pe 26 Septembrie 2010 23:50
daca te.ai simtit jignit e problema ta marco.....noapte buna!
fudulia si prostia intotdeauna au fost de baza ,mai putin modestia.......
Celia_29
Postat pe 26 Septembrie 2010 23:53
De la: Celia_29, la data 2010-09-26 23:53:13daca te.ai simtit jignit e problema ta marco.....noapte buna!
fudulia si prostia intotdeauna au fost de baza ,mai putin modestia.......

... scuze ... sint plictisit ... ''glumele'' de genul asta sint prea mult pentru mine ... pe mine nu mai jignit ... as zice ca ai jignit pe altii, care sigur nu meritau, daca intentionai sa jignesti pe cineva ... noapte buna ...

... oricum observ, cu parere de rau, ca multi romanii au coborit stafeta foarte mult la capitolul finetze ... la capitolul valori ... multi se multumesc sa injure trecutul dar habar nu au ce vor de la viitor ... sau vor lucruri simple, banale chiar, pentru care sa nu trebuiasca sa transpiri sau sa gindesti ... asta este ... unde nu e nu ai ce sa ceri ...

marco918
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:01
ideea nu a fost sa jignesc pe cineva anume....dar pe la mine a folosi "chilotii cu manecuta " nu aduce injurie nimanui....se poarta sau ma rog ,s-a purtat....unii mai in varsta inca o fac......
in fine.....fiecare cu plictiseala lui sau glumele ...
noapte buna!
Celia_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:05
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-09-26 20:52:59
De la: marco918, la data 2010-09-26 20:42:54
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-09-26 20:35:54
De la: mitica_1, la data 2010-09-26 10:20:06
De la: marilena_ganea, la data 2010-09-26 09:25:36 pot sa-ti spun dom' mitica ca mi-e sila?????????

pai de ce ti-e sila? de greutatile vietii, de guvern, de ce spune Tycu? are perfecta dreptate, asa trebuie sa arate un barbat adevarat , nu un molau care" sa-l duca"[traduca ] nevasta cum vrea , acum in zilele noastre femeia nici nu a invatat bine cum se face ciorba si deja se baga in treburile barbatului; !!!

se pare ca domnul " miticutza" a uitat ca societatea a fost si este inca in cea mai mare parte de tip matriarhal.....si ca emanciparea femeii tine in genere de buna educatie .
el inca traieste cu iluzia c femeia este buna doar sa-i faca o ciorba "ca la ma-sa acasa".

... ar fi bine daca femeile (nu nemincatele de astazi care stau calare pe baruri doar doar le da cineva un suc si le spune doua, trei minciuni frumoase) ar sti sa mai faca si mincare ... femeile de ''astazi'' se masculinizeaza ceea ce nu este deloc o dovada de ''emancipare'' ... societatea matriarhala nu a avut succes datorita INCAPACITATII femeilor de a sustine o familie in mod real ... iar cu sex si pretentii nu se poate sustine nimic ... treziti-ca ...

cred cu tarie ca gresesti intr-un mod atat de profund incat nici nu merita sa-mi bat capul sa-ti raspund..... n-ai inteles raspunsul meu, n-ai inteles nici macar la ce anume ma refeream , cat despre parerile domnului "miticutza" am tot atata consideratie ca si despre urma lasata de un melc pe asfalt....

femeile din ziua de azi nu au tendinta de a se masculiniza, poate doar faimoasele razboinice din vremurile antice se putea spune asta, azi femeile despre care doar "impotentii" spun ca se masculinizeaza daca au serviciu sau functii de conducere sunt la fel de feminine si de "casnice" ca si altele care stau la cratita.

cum am spus , cand consideri femeia doar buna la trantit plozi si facut mancare trebuie sa fi un barbat taaaare "impotent" atat fizic cat si moral.

E bine sa iei in consideratie parerile mele mai inveti cate ceva, ne stim din prima serie cand am mai fost pe Kudika si ai vazut ca ce spuneam cam asa era !!La femeie nu numai sa faca plozi si mancare e capabila, sunt mai multe lucruri care le poate face, poate fii o profesoara, un medic, un functionar ,prin justitie, dar in functiile de conducere si in treburile barbatesti, femeia nu are ce cauta ca nu-i apta !!
mitica_1
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:08
De la: Celia_29, la data 2010-09-27 00:05:34ideea nu a fost sa jignesc pe cineva anume....dar pe la mine a folosi "chilotii cu manecuta " nu aduce injurie nimanui....se poarta sau ma rog ,s-a purtat....unii mai in varsta inca o fac......
in fine.....fiecare cu plictiseala lui sau glumele ...
noapte buna!

... stii ce uiti ... ca totul se repeta ... o sa ajungi sigur sa apreciezi si tu ... chilotii cu minecutza ... trebuie doar sa ajungi sa devii ... mai in virsta ... nu dureaza mult ...

marco918
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:11
De la: mitica_1, la data 2010-09-27 00:08:04
De la: marilena_ganea, la data 2010-09-26 09:25:36 pot sa-ti spun dom' mitica ca mi-e sila?????????

pai de ce ti-e sila? de greutatile vietii, de guvern, de ce spune Tycu? are perfecta dreptate, asa trebuie sa arate un barbat adevarat , nu un molau care" sa-l duca"[traduca ] nevasta cum vrea , acum in zilele noastre femeia nici nu a invatat bine cum se face ciorba si deja se baga in treburile barbatului; !!!

se pare ca domnul " miticutza" a uitat ca societatea a fost si este inca in cea mai mare parte de tip matriarhal.....si ca emanciparea femeii tine in genere de buna educatie .
el inca traieste cu iluzia c femeia este buna doar sa-i faca o ciorba "ca la ma-sa acasa".

... ar fi bine daca femeile (nu nemincatele de astazi care stau calare pe baruri doar doar le da cineva un suc si le spune doua, trei minciuni frumoase) ar sti sa mai faca si mincare ... femeile de ''astazi'' se masculinizeaza ceea ce nu este deloc o dovada de ''emancipare'' ... societatea matriarhala nu a avut succes datorita INCAPACITATII femeilor de a sustine o familie in mod real ... iar cu sex si pretentii nu se poate sustine nimic ... treziti-ca ...

cred cu tarie ca gresesti intr-un mod atat de profund incat nici nu merita sa-mi bat capul sa-ti raspund..... n-ai inteles raspunsul meu, n-ai inteles nici macar la ce anume ma refeream , cat despre parerile domnului "miticutza" am tot atata consideratie ca si despre urma lasata de un melc pe asfalt....

femeile din ziua de azi nu au tendinta de a se masculiniza, poate doar faimoasele razboinice din vremurile antice se putea spune asta, azi femeile despre care doar "impotentii" spun ca se masculinizeaza daca au serviciu sau functii de conducere sunt la fel de feminine si de "casnice" ca si altele care stau la cratita.

cum am spus , cand consideri femeia doar buna la trantit plozi si facut mancare trebuie sa fi un barbat taaaare "impotent" atat fizic cat si moral.

E bine sa iei in consideratie parerile mele mai inveti cate ceva, ne stim din prima serie cand am mai fost pe Kudika si ai vazut ca ce spuneam cam asa era !!La femeie nu numai sa faca plozi si mancare e capabila, sunt mai multe lucruri care le poate face, poate fii o profesoara, un medic, un functionar ,prin justitie, dar in functiile de conducere si in treburile barbatesti, femeia nu are ce cauta ca nu-i apta !!

... mitica ... da cautat mai esti ... ... tipa dupa tine pe aici, ceva mai devreme, o selfida ... nu prea va sicronizati ...

marco918
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:13
ba pe dracu tataie....mai am de parcurs ceva ani pana la batranete......
cat priveste chiloteii gogosar......mai modern spus......nu e nici o rusine sa fie purtati.....
fie acum sau mai tarziu ,la o anumita etate......
nu cred ca am dat de inteles ca nu i.as aprecia.....bunicule te.oi plictisii tu...dar fi mai atent !!!!!
Celia_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:15
De la: Celia_29, la data 2010-09-27 00:15:31ba pe dracu tataie....mai am de parcurs ceva ani pana la batranete......
cat priveste chiloteii gogosar......mai modern spus......nu e nici o rusine sa fie purtati.....
fie acum sau mai tarziu ,la o anumita etate......
nu cred ca am dat de inteles ca nu i.as aprecia.....bunicule te.oi plictisii tu...dar fi mai atent !!!!!

... la ce sa fiu atent ? ... nu am inteles ...

... apropo ... virsta conteaza mai putin daca habar nu ai ce ai facut pina atunci ... imi pari destul de batrina deja ... dar poate esti tinara la suflet ...

marco918
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:18
De la: marilena_ganea, la data 2010-09-26 23:27:54Miticaaaaaaaa!!!!!!!!! Miticaaaaa!!!! Stii de ce te-a facut fetita aia "bunic"?????????????????? Pentru ca arati ca unul....de fapt bunicul meu arata mai bine ca tine.....la 34 de ani sa arati in halul ala???? Bautura taica isi face simtit efectul!!!!! In privinta modului tau de a gandi.....am mai vazut boi...dar tu esti un bou deosebit!!!!

Da cati ani ai puisor ? ai trecut de faza cu gradinita , ca nu prea cunosti pe aici ? Eu am re si am re si iar am recitit toate postarile de la pag. 25 incoace si nu am gasit ca ma face nimeni "bunic ", ca nu mie mi se adreseaza , eu mi-am pus figura pe avatar, e adevarat ca nu prea e reusita si le mai am si cu "sugativa", dar talica vad ca iti e cam rusinica sa-ti pui chipul dragalas si cred ca ai vazut boi doar vii de la coada vacii !! hai treci la papusile tale si lasa tastatura ca o strici !!! !!
mitica_1
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:32
De la: marco918, la data 2010-09-27 00:13:15
De la: mitica_1, la data 2010-09-27 00:08:04

... mitica ... da cautat mai esti ... ... tipa dupa tine pe aici, ceva mai devreme, o selfida ... nu prea va sicronizati ...

Sa strige Marcele daca poate...si n-a spus ce voia de la mine ???????
mitica_1
Postat pe 27 Septembrie 2010 00:39

stai linistit marco, daca citesti nobila casa ai sa vezi ca si in china se apucasera la fel sa faca cu emanciparea asta inca de la 1780 - 1800. s-a ales ceva? era un fel de epoca actuala, va trece cand noul tip de femeie va supravietui sigura si emancipata. noi stim ce luam de nevasta. si, oricum are si curentul asta parti bune, de ce sa ai o femeie limitata cand se poate dezvolta si ea? in plus ce sa sustina cu sex femeile astea "emancipate" ca de mult nu am mai vazut una buna si la asta, sunt mai putine decat alea care stiu sa gateasca (apropo, a gati inseamna in perioada asta a sti sa gatesti din doua tipuri de bucatarii straine pe langa cea romaneasca, a nu se intelege noul curent prin care a gati e sinonimul lui a face hamburger sau a pune cartofi cumparati gata taiat la fript).
deocamdata curentul asta este sustinut de femei divortate, vedete-c.rve si femei necasatorite. vad ele cand se casatoresc ce inseamna sa vina barbatul nervos de la serviciu si ele sa stea in varful patului si nimic facut in casa.
leo_
Postat pe 27 Septembrie 2010 08:08
De la: marco918, la data 2010-09-26 22:16:24
De la: G1ul1a, la data 2010-09-26 22:11:49bre marco stii eo vorba daca nu asculti o doamna ajungi plecat cu sorcova eu v-am zis ceva si nu-mi place sa repet mie imi place sa pun lucrurile frumos pe "tavan" sa le vada toata lumea nu am stresez prea mult cu cei care nu inteleg totul pe locul este timp si spatiu pentru toti, de ascultat vad ca ma asculta un anonim kudika hai bre noapte buna si ai grija de bebelusi sa nu pateasca careva ceva ca te fac responsabil de soarta lor pupicul ti-l dau doar daca iti duci pana la capat misiunea

... ... am pe cine sa ascult ... nu imi bat capul chiar cu toata lumea (scuze de exprimare) ... apropo, pupicul da sotului ... ca sa mearga treaba ... cu mine pierzi vremea ... ... bebeii trebuiesc sa creasca mai repede ca ne ducem naibii cu totii cu atitea vrajeli de doi lei ...

la sotz dau sarut
G1ul1a
Postat pe 27 Septembrie 2010 08:35
De la: mitica_1, la data 2010-09-09 17:04:06
De la: matic888, la data 2010-09-08 20:55:52
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-08 20:40:39
Stai calma... As putea sa jur ca si-a transcris pe net visele... Viseaza si omul sa fie in stare sa bata cu pumnul in masa, na ! Asa vede el barbatia si n-ai ce-i face...

eu sunt calma ptca deocamdata..la varsta asta, atat cat pot intelege eu, am norocul sa fiu iubita si respectata, si sa mi se spuie "da iubita, asa cum zici tu"...asta nu inseamna ca el nu e "un barbat adevarat" nici ca e sub papucul meu...dar ma rog..eu nu-mi permit sa-l jignesc pe acest "nea mitica" cum ii ziceti ptca ar putea sa-mi fie bunic...Insa, e foarte trist ca, desi voi spuneti ca e un specimen pe cale de disparitie, se pare ca misoginismul e ereditar, si daca are tata noroc de 2-3 baieti, bunicul de 2-3 nepoti...faceti voi calculul

Eu bunic !!??? ohoo! poate daca eram tatic la 10 ani !pai cati ani ai moldoveanco ? Serios, nu-mi place acel ...." asa cum zici tu"...! asta arata ca e cam la ordinele tale !!

pagina 16....pentru improspatarea memoriei sugativei.....
marilena_ganea
Postat pe 27 Septembrie 2010 08:55
De la: leo_, la data 2010-09-27 08:08:48

stai linistit marco, daca citesti nobila casa ai sa vezi ca si in china se apucasera la fel sa faca cu emanciparea asta inca de la 1780 - 1800. s-a ales ceva? era un fel de epoca actuala, va trece cand noul tip de femeie va supravietui sigura si emancipata. noi stim ce luam de nevasta. si, oricum are si curentul asta parti bune, de ce sa ai o femeie limitata cand se poate dezvolta si ea? in plus ce sa sustina cu sex femeile astea "emancipate" ca de mult nu am mai vazut una buna si la asta, sunt mai putine decat alea care stiu sa gateasca (apropo, a gati inseamna in perioada asta a sti sa gatesti din doua tipuri de bucatarii straine pe langa cea romaneasca, a nu se intelege noul curent prin care a gati e sinonimul lui a face hamburger sau a pune cartofi cumparati gata taiat la fript).
deocamdata curentul asta este sustinut de femei divortate, vedete-c.rve si femei necasatorite. vad ele cand se casatoresc ce inseamna sa vina barbatul nervos de la serviciu si ele sa stea in varful patului si nimic facut in casa.

si sa te tii daca vin eu nervoasa de la serviciu si nu gasesc nimic facut in casa si pe el "adevaratul" cu berea in mana, uitandu-se la meci.....mai "adevaratule" ce nu intelegeti voi ...."adevaratii" e ca a trecut era cand ne era frica de voi....acum cel mult va respectam, daca avem de ce, si respect un barbat care merita respectul meu.....

marilena_ganea
Postat pe 27 Septembrie 2010 09:02
De la: LadyManu, la data 2010-08-16 19:35:34Barbatilor, ce s-a intamplat cu voi de nu mai puteti oferi unei femei siguranta (sau macar frumusetea) unei relatii adevarate? Ma intreb daca mai exista barbati capabili de iubire sincera....

barbat adevarat....e ala care nu e gay ....
Celia_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:16
De la: deep_silence, la data 2010-09-26 22:50:48
De la: marco918, la data 2010-09-26 22:49:18
De la: deep_silence, la data 2010-09-26 22:47:38
De la: Celia_29, la data 2010-09-26 22:45:59bunicii..............scz

asa e,macar sa ne mai prefacem ca-i bagam in seama bietii emarginati.....te las pe tine

... gogule ... bunic POATE vei ajunge si tu vreodata ... cu toate ca am mari dubii ... asa ca ''prefate'' in continuare ... ...

nu rade prea tare ca murdaresti pampers-ul

lover_woman
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:47

Te ai pomeni ca si iau o bataita zdravana si incep sa curete cartofii cu lacrimile in ochi ca sa i faca pe plac barbatului. Eheee leo, femeile prefera sa stea singure si nemaritate decat cu asa specimene, de ce sa se lege la cap fara sa le doara, daca au nevoia isi iau portia de sanatate si pa si puse, toate frumoase si stau linistite in varful patului ca doar nu au pe nimeni sa le faca deranj, femeile in general sunt ordonate, mai bine asa consider eu, dar nu e cazul.
lover_woman
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:58
De la: marilena_ganea, la data 2010-09-27 08:55:39
De la: mitica_1, la data 2010-09-09 17:04:06
De la: matic888, la data 2010-09-08 20:55:52
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-08 20:40:39
Stai calma... As putea sa jur ca si-a transcris pe net visele... Viseaza si omul sa fie in stare sa bata cu pumnul in masa, na ! Asa vede el barbatia si n-ai ce-i face...

eu sunt calma ptca deocamdata..la varsta asta, atat cat pot intelege eu, am norocul sa fiu iubita si respectata, si sa mi se spuie "da iubita, asa cum zici tu"...asta nu inseamna ca el nu e "un barbat adevarat" nici ca e sub papucul meu...dar ma rog..eu nu-mi permit sa-l jignesc pe acest "nea mitica" cum ii ziceti ptca ar putea sa-mi fie bunic...Insa, e foarte trist ca, desi voi spuneti ca e un specimen pe cale de disparitie, se pare ca misoginismul e ereditar, si daca are tata noroc de 2-3 baieti, bunicul de 2-3 nepoti...faceti voi calculul

Eu bunic !!??? ohoo! poate daca eram tatic la 10 ani !pai cati ani ai moldoveanco ? Serios, nu-mi place acel ...." asa cum zici tu"...! asta arata ca e cam la ordinele tale !!

pagina 16....pentru improspatarea memoriei sugativei.....

Pai tocmai la pag.16 ?! a trecut destul timp de atunci si alte 14 pagini bre, am si raspuns atunci,te-ai trezit cam tarziu !!de atunci am mai intinerit si eu !
mitica_1
Postat pe 27 Septembrie 2010 14:12
De la: lover_woman, la data 2010-09-27 11:58:15

Te ai pomeni ca si iau o bataita zdravana si incep sa curete cartofii cu lacrimile in ochi ca sa i faca pe plac barbatului. Eheee leo, femeile prefera sa stea singure si nemaritate decat cu asa specimene, de ce sa se lege la cap fara sa le doara, daca au nevoia isi iau portia de sanatate si pa si puse, toate frumoase si stau linistite in varful patului ca doar nu au pe nimeni sa le faca deranj, femeile in general sunt ordonate, mai bine asa consider eu, dar nu e cazul.

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/404/404591zhrodyqg90.jpg[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 27 Septembrie 2010 23:14
De la: marilena_ganea, la data 2010-09-27 09:02:35

si sa te tii daca vin eu nervoasa de la serviciu si nu gasesc nimic facut in casa si pe el "adevaratul" cu berea in mana, uitandu-se la meci.....mai "adevaratule" ce nu intelegeti voi ...."adevaratii" e ca a trecut era cand ne era frica de voi....acum cel mult va respectam, daca avem de ce, si respect un barbat care merita respectul meu.....

vezi ca si pe tine te apuca dracii cand altul sta? si pe mine :)) nici nu e nevoie de mai mult decat respect. m-as simti prost sa stiu ca partenerei ii e frica de mine.
leo_
Postat pe 28 Septembrie 2010 01:30
De la: lover_woman, la data 2010-09-27 11:58:15

pai cine a zis ca apuca sa stea cu cineva daca nu se conformeaza? e plina lumea de femei care arata bine si sunt necasatorite. nici nu trebuie sa se ajunga la conflicte, trebuie doar sa deschizi ochii cand alegi femeia respectiva. o relatie e o munca la fel de grea ca si cea pe care o prestezi la job, numai ca societatea nu prea te examineaza cum te examineaza angajatorul ca sa vada daca poti sa sustii o familie. multi oameni rateaza relatiile pentru ca nu stiu sa se conformeze.
leo_
Postat pe 28 Septembrie 2010 01:34
Buna.Iar generalizati nu toti sunt la fel,eu cand imi vad prietena tremur de fericire,nu stiu cum sa fac sa se simta bine.Scuze ca dau exemplul meu ,dar asa este.Sunt dar probabil voi cautati neaparat barbati dotati din pct de vedere financiar,si va foloseste putin apoi se desparte de voi.
carabincatalinmanuel
Postat pe 2 Octombrie 2010 16:48
DA ,, Noi barbati putem sa le oferim la femie, afectiune, si iubire, dar nu se multumesc cu atata. la femeie ii mai rebuie si o masina , si bani, si o p..a buna, si atunci sa vezi ce fericite sunt, asta este,
kudika101704
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:34
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-02 16:48:44Buna.Iar generalizati nu toti sunt la fel,eu cand imi vad prietena tremur de fericire,nu stiu cum sa fac sa se simta bine.Scuze ca dau exemplul meu ,dar asa este.Sunt dar probabil voi cautati neaparat barbati dotati din pct de vedere financiar,si va foloseste putin apoi se desparte de voi.

omule si eu si tu ne folosim de femeile care cauta aspectul financiar. daca ea are un interes nu trebuie sa am si eu?
leo_
Postat pe 4 Octombrie 2010 08:33
De la: kudika101704, la data 2010-10-03 17:34:23DA ,, Noi barbati putem sa le oferim la femie, afectiune, si iubire, dar nu se multumesc cu atata. la femeie ii mai rebuie si o masina , si bani, si o p..a buna, si atunci sa vezi ce fericite sunt, asta este,

Tzarane , la sapa cu tine ca ai mancat abecedarul , mai bine zis tot camionul cu abecedare la asa burta .
Ti-am mai zis lasa-te de scris ca nu-ti iese , apuca-te de coada sapei si du-teeeeeeee unde a intzarcat mutu iapa.!

Postat pe 4 Octombrie 2010 19:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce inseala barbatii? 180 De la: matic888 12 Iulie 2014 18:06
ibitul a plecat acasa in tara si nu ma contacteaza.. ce sa fac??? va rog ajutati ma 63 De la: paradoxion-secund 26 Septembrie 2013 14:18
ajutor pentru un barbat distrus de 1 femeie 16 De la: kudika109268 22 Ianuarie 2010 20:25
base presedinte! 3 De la: yumalai 17 Decembrie 2009 18:01
merita barbatii increderea noastra? 39 De la: ella_totdy 24 Iulie 2009 18:10