Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: Barbie30, la data 2010-09-24 20:19:21
De la: sirghea, la data 2010-09-24 20:16:39 buna seara fetelor... va rog sa mergeti in parcare sa va ridicati comenzile daca nu eu nu mai raspund de ele...cum ma prinde cineva cum imi fura din ele

Au venit tartele! Ai si un ceiut fierbinte? yo am racit

buna ...vrei sa-ti prescriu o reteta...sa scapi urgent de raceala?...cu ce ai vad ca nu prea iti prieste...sau ai dormit fara bocanci in picioare si fara minusi?
RUY_BLAS
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:27
De la: sirghea, la data 2010-09-24 20:27:03
De la: Barbie30, la data 2010-09-24 20:19:21
De la: sirghea, la data 2010-09-24 20:16:39 buna seara fetelor... va rog sa mergeti in parcare sa va ridicati comenzile daca nu eu nu mai raspund de ele...cum ma prinde cineva cum imi fura din ele

Au venit tartele! Ai si un ceiut fierbinte? yo am racit

buna ...vrei sa-ti prescriu o reteta...sa scapi urgent de raceala?...cu ce ai vad ca nu prea iti prieste...sau ai dormit fara bocanci in picioare si fara minusi?

OFFF iar mi-ai facut manevra la emoticoane! Mie frica sa intreb ce reteta! Mai bine da-mi un ceiut cu miere si lamaie! ti tzuc

Barbie30
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:32
Sirghiuleee....pot sa iau si pentru Darineeee??????????? niste ''dulci''.....s-a dus sa-si parcheze trotineta!!!!!

merci !!! deja am luat!!!
anastasia_m
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:33
De la: anastasia_m, la data 2010-09-24 20:33:44Sirghiuleee....pot sa iau si pentru Darineeee??????????? niste ''dulci''.....s-a dus sa-si parcheze trotineta!!!!!

merci !!! deja am luat!!!

pai se mai pune problema...ea de fiecare data are treaba cind intru eu...sunt pentru toate fetele destule ...daca e vreo problema...mai aduc.acum ca amajns amic cu "pikard"...il trimit cu naveta si ...tac pac.
RUY_BLAS
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:36
De la: battleofwits, la data 2010-09-24 10:21:01
De la: scorpio67, la data 2010-09-24 10:14:19
Eu as spune altfel : Nu-i de ajuns sa cuceresti ci sa pastrezi ce ai cucerit .

aici se face diferenta, a seduce e foarte usor (toti stim sa mintim) insa perioada de dupa e mai complicata, sunt doua posibilitati:
- triesti in minciuna
- iti arati adevarata fata

si uite asa se umple forumul cu tot felul de povesti "triste"

a seduce este si nu este sinonim cu a minti. eu cred ca tine de "a-ti face publicitate", a sti sa te vinzi
leo_
Postat pe 25 Septembrie 2010 01:22
De la: lover_woman, la data 2010-09-24 09:54:56
De la: leo_, la data 2010-09-24 03:44:23
De la: lover_woman, la data 2010-09-22 12:55:22
pe tine ce te atrage la o femeie pt inceput? cat de teatrala este ?seducia trebuie invatata ??????? helloooooo, ce tot vorbesti?

ce ma atrage la o femeie la inceput? pai... mersul, privirea, raportul inaltime/greutate, formele, accesoriile, hainele, pantofii, masina, coafura, siguranta de sine pe care o emana.
daca intru si in discutie cu ea: siguranta de sine care izvoraste din ceea ce face si spune, abordabilitatea, gesturile, cultura, expresiile folosite, hobby-urile comune pe care le avem, planurile de viitor daca corespund tiparului meu, personalitatea, caracterul etc.

Observ ca esti un tip pretentios, vanezi tipe cu statut social ridicat, dap, din alea cu fite care stiu exact ce vor si care ti o reteaza scurt si la obiect. Daca tu crezi ca traind langa femeile astea vei fi fericit iti doresc cautare placuta si chiar sa gasesti pe cineva care sa corespunda. Vezi tu, in cautarea asta s ar putea sa pierzi ocazia sa cunosti pe cineva cu adevarat deosebit, conteaza asa mult partea materiala ? daca da sper ca si tu ai o masine super tare la scara si mergi la munca in costum, folosesti parfumuri scumpe si ai un aer de superioritate.Cu toate astea nu vreau sa te jignesc, dar am convingerea ca pe tine nu prea te suporta femeile, mie imi dai o stare ciudata, din tot ce spui nu creezi o atmosfera relaxanta, nu ai acel ceva care sa atraga o femeie(sper sa nu te superi).

da, nu am acel ceva care sa atraga orice femeie, sunt compatibil cu unele si incompatibil cu altele. si nu vreau mai mult decat pot acum. oricum momentan cautarile pentru mine sunt inchise si in plus, muncesc destul de mult ca sa imi permit sa am timp de lucrurile astea.
nu stiu acum ce inseamna pentru tine fericirea. eu sunt fericit cand mi se indeplinesc anumite nevoi, nu aspir la lucruri ideale. complici lucrurile: pentru mine o femeie este o combinatie intre frumusete, personalitate, potential si parte materiala. procentajul celor patru ingrediente difera in functie de trairile mele dintr-o perioada si intregul pe care il compun ma face fericit la momentul respectiv. asta inseamna pentru mine fericire pe planul asta. asa cum am spus nu aspir la lucruri ideale, insa am pretentii pentru ca ofer ceea ce cer de cele mai multe ori; stiu sa ma autoevaluez destul de bine.
Partea materiala conteaza, mult sau putin nu pot sa iti spun, depinde de necesitatile mele de moment. o persoana care are bani e probabil sa stie sa ii si faca, deci sa aiba potential. potentialul il verific ulterior si fac alegerea. daca te ajuta la ceva, prietena mea nu are bani insa daca i-ar avea cred ca ar putea conduce lumea, este o explozie de potential.
acum voi, majoritatea romanilor tot comunisti ati ramas, pot sa va anunt ca societatea s-a schimbat, nu stiu de unde atata ura pe bani. banii si averea nu sunt bune sau rele sunt asa cum le utilizezi, iar eu sunt sigur ca pot sa le utilizez cat mai bine. asa pentru informatia ta, nu am o masina extravaganta ci una de bun simt (oricum nu as da mai mult de 15000 de euro pe o masina orice rang social as avea, mi se pare o investitie proasta) insa ma mandresca ca la varsta mea mi-am permis-o 100% cu banii mei si este si noua, deci nu am facut compromisuri cum fac majoritatea chiar si la lenjeria intima. la capitolul asta sunt multumit ca am facut o alegere mai buna decat multe cunostinte ale mele care castiga exponential mai mult; in costum as putea merge la job dar am refuzat asta chiar si cand mi s-a impus si chiar daca a tras dupa sine o penalizare salariala si o descalificare pe cateva luni in trecut - imi fac propriul stil nu sunt inca un "corporate slave" macar in cazul asta; folosesc parfumuri medii ca pret, cateodata esente facute de mine (dar uneori) insa folosesc ce mi se potriveste; nu am aer de superioritate desi mi-ar trebui putin, incompatibilitate de educatie, din pacate. Insa am spus, nu fac compromisuri si nu sunt un improvizat.

leo_
Postat pe 25 Septembrie 2010 01:45
De la: lover_woman, la data 2010-09-24 10:02:35
Haide sa iesim in oras maine ? asa agati o tipa independenta ? mai lucreaza gagiule la asta, aceste tipe sunt super pretentioase iar formularea asta chiar lasa de dorit.
Intelegi gresit naturaletea, starea de naturalete era atunci cand erai timid si nu puteai sa vb la tel si sa respiri in acelasi timp, ca intre timp ai reusit sa controlezi acest lucru este datorita faptului ca te maturizezi si inveti sa controlezi anumite lucruri(maturitate emotionala).

pai e o problema... nu suntem in acelasi oras si nu e singura problema. inca ceva, eu nu mai agat de mult, agatatul e pentru copii, eu "pescuiesc", ca sa folosesc termeni apropiati de ai tai, adica selectez ce vreau si incerc sa obtin. nu am nimic impotriva unei femei pretentioase, ba chiar ma bucur cand intalnesc o femeie care stie sa se iubeasca pe ea (pana la urma asta inseamna a fi pretentios) cu singura conditie ca valoare pe care si-o percepe sa fie foarte aproape de cea reala. femeile pretentioase care nu au ceva de oferit raman de obicei singure si la sfarsit se multumesc cu orice.

acum, nu ma astept sa intelegi ce e naturaletea. este un concept atat de incetatenit incat nimeni nu se mai gandeste ce e cu adevarat si la ce foloseste. eu am orbecait vreo 3 ani ca sa inteleg ce inseamna a fi natural. hai sa te intreb ceva: daca nu stii sa dansezi si mergi la o petrecere si o dai in bara din cauza asta nu esti natural? eu cred ca da. daca dupa o luna inveti sa dansezi nu esti natural? ba da, dar esti mult mai bun. la fel si eu cu timiditatea, eram la fel de natural si atunci si acum cand nu o mai am. si o precizare: maturitate emotionala presupune sa capeti niste calitati si nu sa controlezi niste defecte. cand doar le controlezi tinzi spre o etapa superioara in dezvoltarea ta, insa nu esti matur emotional. eu asta spuneam, am dezvoltat o abilitate nu doar am acoperit un minus.
si daca extrapolezi ajugi la seductie si naturalete. seductia presupune in dragoste sa iti acoperi defecte si sa faci reclama la unele calitati pe care ti le-ai dori, naturaletea sa iti prezinti calitati si sa nu iti fie frica sa iti arati defectele. cu alte cuvinte cand folosesti seductia ai nevoie de validare, naturaletea nu cere validare.
leo_
Postat pe 25 Septembrie 2010 02:05
De la: leo_, la data 2010-09-25 01:45:26
De la: lover_woman, la data 2010-09-24 09:54:56
De la: leo_, la data 2010-09-24 03:44:23
De la: lover_woman, la data 2010-09-22 12:55:22
pe tine ce te atrage la o femeie pt inceput? cat de teatrala este ?seducia trebuie invatata ??????? helloooooo, ce tot vorbesti?

ce ma atrage la o femeie la inceput? pai... mersul, privirea, raportul inaltime/greutate, formele, accesoriile, hainele, pantofii, masina, coafura, siguranta de sine pe care o emana.
daca intru si in discutie cu ea: siguranta de sine care izvoraste din ceea ce face si spune, abordabilitatea, gesturile, cultura, expresiile folosite, hobby-urile comune pe care le avem, planurile de viitor daca corespund tiparului meu, personalitatea, caracterul etc.

Observ ca esti un tip pretentios, vanezi tipe cu statut social ridicat, dap, din alea cu fite care stiu exact ce vor si care ti o reteaza scurt si la obiect. Daca tu crezi ca traind langa femeile astea vei fi fericit iti doresc cautare placuta si chiar sa gasesti pe cineva care sa corespunda. Vezi tu, in cautarea asta s ar putea sa pierzi ocazia sa cunosti pe cineva cu adevarat deosebit, conteaza asa mult partea materiala ? daca da sper ca si tu ai o masine super tare la scara si mergi la munca in costum, folosesti parfumuri scumpe si ai un aer de superioritate.Cu toate astea nu vreau sa te jignesc, dar am convingerea ca pe tine nu prea te suporta femeile, mie imi dai o stare ciudata, din tot ce spui nu creezi o atmosfera relaxanta, nu ai acel ceva care sa atraga o femeie(sper sa nu te superi).

da, nu am acel ceva care sa atraga orice femeie, sunt compatibil cu unele si incompatibil cu altele. si nu vreau mai mult decat pot acum. oricum momentan cautarile pentru mine sunt inchise si in plus, muncesc destul de mult ca sa imi permit sa am timp de lucrurile astea.
nu stiu acum ce inseamna pentru tine fericirea. eu sunt fericit cand mi se indeplinesc anumite nevoi, nu aspir la lucruri ideale. complici lucrurile: pentru mine o femeie este o combinatie intre frumusete, personalitate, potential si parte materiala. procentajul celor patru ingrediente difera in functie de trairile mele dintr-o perioada si intregul pe care il compun ma face fericit la momentul respectiv. asta inseamna pentru mine fericire pe planul asta. asa cum am spus nu aspir la lucruri ideale, insa am pretentii pentru ca ofer ceea ce cer de cele mai multe ori; stiu sa ma autoevaluez destul de bine.
Partea materiala conteaza, mult sau putin nu pot sa iti spun, depinde de necesitatile mele de moment. o persoana care are bani e probabil sa stie sa ii si faca, deci sa aiba potential. potentialul il verific ulterior si fac alegerea. daca te ajuta la ceva, prietena mea nu are bani insa daca i-ar avea cred ca ar putea conduce lumea, este o explozie de potential.
acum voi, majoritatea romanilor tot comunisti ati ramas, pot sa va anunt ca societatea s-a schimbat, nu stiu de unde atata ura pe bani. banii si averea nu sunt bune sau rele sunt asa cum le utilizezi, iar eu sunt sigur ca pot sa le utilizez cat mai bine. asa pentru informatia ta, nu am o masina extravaganta ci una de bun simt (oricum nu as da mai mult de 15000 de euro pe o masina orice rang social as avea, mi se pare o investitie proasta) insa ma mandresca ca la varsta mea mi-am permis-o 100% cu banii mei si este si noua, deci nu am facut compromisuri cum fac majoritatea chiar si la lenjeria intima. la capitolul asta sunt multumit ca am facut o alegere mai buna decat multe cunostinte ale mele care castiga exponential mai mult; in costum as putea merge la job dar am refuzat asta chiar si cand mi s-a impus si chiar daca a tras dupa sine o penalizare salariala si o descalificare pe cateva luni in trecut - imi fac propriul stil nu sunt inca un "corporate slave" macar in cazul asta; folosesc parfumuri medii ca pret, cateodata esente facute de mine (dar uneori) insa folosesc ce mi se potriveste; nu am aer de superioritate desi mi-ar trebui putin, incompatibilitate de educatie, din pacate. Insa am spus, nu fac compromisuri si nu sunt un improvizat.

wow too much information ..sounds like advertising...
seductia trebuie luata doar ca un joc placut precedat unei posibile relatii..si intr-adevar exista incompatibilitate!!
ionelaela
Postat pe 25 Septembrie 2010 02:33
De la: ionelaela, la data 2010-09-25 02:33:45
wow too much information ..sounds like advertising...
seductia trebuie luata doar ca un joc placut precedat unei posibile relatii..si intr-adevar exista incompatibilitate!!

aia ma gandeam si eu aseara cand am scris, insa daca nu imi fac eu reclama cine ar fi interesat sa mi-o faca? :)) mai mult curtenia este jocul de care spui tu. seductia este doar o unealta prin care iti obtii unele avantaje in planul romantic. pentru un barbat e fundamentala, pentru ca seductia te invata multe lucruri si in afaceri, te invata sa fii pragmatic.
leo_
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:53
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/158/158747wwevkx64rb.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 25 Septembrie 2010 21:43
pot sa-ti spun dom' mitica ca mi-e sila?????????
marilena_ganea
Postat pe 26 Septembrie 2010 09:25
De la: Barbie30, la data 2010-09-24 20:03:35
De la: Tycu, la data 2010-09-24 11:58:56 Barbatul adevarat este barbatul care in societate, in familie stie sa se faca apreciat,care sa fie in pas cu situatia mondiala,inteligent , ambitios, care stie sa-si impuna autoritatea in familie sa-si cunoasca responsabilitatea de familist deoarece el fiind capul familiei el e singurul care poate sa hotarasca cum e mai bine pentu familie, femeia ce stie ea, e minte-n gusta invelita-n batic lung , barbatul e baza familiei, sa -si arate demnitatea pe fata,sa nu permita nimanui sa-i calce in picioare personalitatea , sa nu fie "mamaliga" nevestei si prostul casei !

"femeia ce stie ea, e minte-n gusta invelita-n batic lung "
No comment bre nea Mitica!

Nici nu ai ce comenta bre Barbie, ca si parerea mea tot asta e !!
mitica_1
Postat pe 26 Septembrie 2010 10:04
De la: mitica_1, la data 2010-09-26 10:04:32
De la: Tycu, la data 2010-09-24 11:58:56 Barbatul adevarat este barbatul care in societate, in familie stie sa se faca apreciat,care sa fie in pas cu situatia mondiala,inteligent , ambitios, care stie sa-si impuna autoritatea in familie sa-si cunoasca responsabilitatea de familist deoarece el fiind capul familiei el e singurul care poate sa hotarasca cum e mai bine pentu familie, femeia ce stie ea, e minte-n gusta invelita-n batic lung , barbatul e baza familiei, sa -si arate demnitatea pe fata,sa nu permita nimanui sa-i calce in picioare personalitatea , sa nu fie "mamaliga" nevestei si prostul casei !

Nici nu ma gandeam sa iti schimbi parerea. Am ce comenta,dar in situatia de fata nu are rost...imi uzez tastatura degeaba
Barbie30
Postat pe 26 Septembrie 2010 10:13
De la: marilena_ganea, la data 2010-09-26 09:25:36 pot sa-ti spun dom' mitica ca mi-e sila?????????

pai de ce ti-e sila? de greutatile vietii, de guvern, de ce spune Tycu? are perfecta dreptate, asa trebuie sa arate un barbat adevarat , nu un molau care" sa-l duca"[traduca ] nevasta cum vrea , acum in zilele noastre femeia nici nu a invatat bine cum se face ciorba si deja se baga in treburile barbatului; !!!
mitica_1
Postat pe 26 Septembrie 2010 10:20
De la: mitica_1, la data 2010-09-26 10:20:06
De la: marilena_ganea, la data 2010-09-26 09:25:36 pot sa-ti spun dom' mitica ca mi-e sila?????????

pai de ce ti-e sila? de greutatile vietii, de guvern, de ce spune Tycu? are perfecta dreptate, asa trebuie sa arate un barbat adevarat , nu un molau care" sa-l duca"[traduca ] nevasta cum vrea , acum in zilele noastre femeia nici nu a invatat bine cum se face ciorba si deja se baga in treburile barbatului; !!!

Bre nea Mitica,ai momente cand nu-ti mai aduci aminte ca matale si tycu sunteti unu si acelasi?
Barbie30
Postat pe 26 Septembrie 2010 10:22
De la: Barbie30, la data 2010-09-26 10:22:40

Bre nea Mitica,ai momente cand nu-ti mai aduci aminte ca matale si tycu sunteti unu si acelasi?

Nu nu suntem,dar e ca si cum am fii !nu conteaza cui te adresezi cu numele asta Mitica ca tot impreuna citim postarile !!-conteaza ce postezi ,exemplu sa inteleg ca nu esti de acord cu postarea noastra anterioara ? domnita , asa trebuie sa arate un barbat adevarat !
mitica_1
Postat pe 26 Septembrie 2010 14:59

Ce de mamaligi cunosc! Apropo, sterge si mata mamliga dintre dinti!

Postat pe 26 Septembrie 2010 15:52
De la: scorpio67, la data 2010-09-26 15:52:11

Ce de mamaligi cunosc! Apropo, sterge si mata mamliga dintre dinti!

super raspuns
ALEXA70
Postat pe 26 Septembrie 2010 15:56
De la: Tycu, la data 2010-09-11 09:45:21
De la: lover_woman, la data 2010-09-10 19:50:48
De la: mitica_1, la data 2010-09-10 16:21:31
De la: lover_woman, la data 2010-09-09 23:37:50
De la: mitica_1, la data 2010-09-07 17:17:21 Barbatii adevarati nu au disparut, dar suntem putini !mai multi sunt buturugile, mamaligile, cei care sunt condusi de femeiadica sunt la cheremul femeii ! Un barbat adevarat nu se lasa "calcat de papucul femeii" cel care are demnitate , ambitie , hotarat in ceea ce face si spune, nu permite femeii sa-i batjocoreasca demnitatea, el trebuie sa conduca societatea , familia !!!

bai nene, cine te a marcat in halul asta, ori fosta nevasta era iute de picior si abia ce reuseai sa gresesti si te si trezeai cu labontul pe grumaz, ei hai, mai zi ceva, ce sa conduci bai societatea, care familie, ai familie daca gandesti in halul asta ? nebuna e cine te suporta, ptiu, mare e gradina lui Dumnezeu...

Adevarul e ca frumoase sunt moldovencele dar rele ! asa e bre ? Nu , nu ma cunosti in

caracter . ;pai domnita , la mine nicio "nebuna" nu a indraznit si nici nu va indraznii sa-mi puna labontul pe grumaz ! daca ar fi indraznit sau va indraznii vei auzii la TV de cea mai apriga crima produsa in S-Estul tarii, autor eu !!Da , barbatul e baza familiei, a societatii, fie ca va convine sau nu, fara gandirea si forta barbatului ati umbla prin societate ca furnicile legate la ochi !! Sa ziceti "multumim Doamne ca exista barbati in lume" !!!

eheee, nu ai intalnit tu femeia care trebuie sa te puna la punct si vedeai tu cine merea ca furnica legata la ochi, si pe varfuri ...

Scuze ca postez deocamdata pe avatarul colegului meu vad ca E-mail-ul [contul ] meu e blocat ,sa stii ca inca nu s-a nascut in Romania femeia care sa-l "puna la punct " pe Mitica!Femeia e o fiinta de care avem nevoie, e mama , e nevasta, prietena noastra dar trebuie sa-si cunoasca limitele in fata barbatului , sa-i respecte superioritatea !!In mine nu exista " mamaliga " care e intr-altii !!

Miticaaaaaaaa!!!!!!!!! Miticaaaaa!!!! Stii de ce te-a facut fetita aia "bunic"?????????????????? Pentru ca arati ca unul....de fapt bunicul meu arata mai bine ca tine.....la 34 de ani sa arati in halul ala???? Bautura taica isi face simtit efectul!!!!! In prrivinta modului tau de a gandi.....am mai vazut boi...dar tu esti un bou deosebit!!!!

marilena_ganea
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:24

aaah cum se vede de la o posta un "l a b a g i u "...
scuze de limbaj dar nu m-am putut abtine.
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:32

se pare ca domnul " miticutza" a uitat ca societatea a fost si este inca in cea mai mare parte de tip matriarhal.....si ca emanciparea femeii tine in genere de buna educatie .
el inca traieste cu iluzia c femeia este buna doar sa-i faca o ciorba "ca la ma-sa acasa".

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:35
De la: mitica_1, la data 2010-09-26 10:04:32

mai taceti dreacu ma....martalogilor...fucking loosers la andropauza
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:36
subscriu black
Nuovamente_Robertina
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:39
De la: mitica_1, la data 2010-09-26 14:59:10
De la: Barbie30, la data 2010-09-26 10:22:40

Nu nu suntem,dar e ca si cum am fii !nu conteaza cui te adresezi cu numele asta Mitica ca tot impreuna citim postarile !!-conteaza ce postezi ,exemplu sa inteleg ca nu esti de acord cu postarea noastra anterioara ? domnita , asa trebuie sa arate un barbat adevarat !

fuc*....sunteti impreuna?
Barbie30
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:40
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-09-26 20:35:54

se pare ca domnul " miticutza" a uitat ca societatea a fost si este inca in cea mai mare parte de tip matriarhal.....si ca emanciparea femeii tine in genere de buna educatie .
el inca traieste cu iluzia c femeia este buna doar sa-i faca o ciorba "ca la ma-sa acasa".

... ar fi bine daca femeile (nu nemincatele de astazi care stau calare pe baruri doar doar le da cineva un suc si le spune doua, trei minciuni frumoase) ar sti sa mai faca si mincare ... femeile de ''astazi'' se masculinizeaza ceea ce nu este deloc o dovada de ''emancipare'' ... societatea matriarhala nu a avut succes datorita INCAPACITATII femeilor de a sustine o familie in mod real ... iar cu sex si pretentii nu se poate sustine nimic ... treziti-ca ...

marco918
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:42
De la: marco918, la data 2010-09-26 20:46:53
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-26 20:43:54
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2010-09-26 20:39:31subscriu black

mai da-i ma in kkt ca de aproape 2 luni ma abtin sa nu-i iau in baza...cica unu e la parnaie,altu la azil....au umplut juma de kudika de aberatii cu postarile lor idioate,comuniste,si misogine.....mai dai dreacu ca din cauza astora multe femei ne cred niste handicapati mintali

de cand dreacu are lumea cu calculator la parnaie?

... angelino ... da de ce nu ne spui tu parerea ta ? ... cum trebuie sa se comporte un BARBAT ? ... in afara de gargara, fu_ut si rasul pe picioare ? ... ... poate invat ceva de la tine ...
... nea a spus si el cum vede treaba ... asa ... in mod ''comunist'' ... as fi incintat sa vad si modul ''capitalist'' ... sau cum vrei tu sa ii spui ...

nu mai ai taica ce invata...dai un cap in gura femeii si pune-o sa faca ciorba

si sa nu-i dai vreo mu..e ca nu e frumos sa-i dai doamnei. mergi la curve pe centura ca barbatii adevarati.

ea va sta ca o femeie adevarata la cratita,va croseta,va urmari telenovele....nu va pofti la cardanu lu ala de la 3...
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:52
De la: marco918, la data 2010-09-26 20:42:54
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-09-26 20:35:54

... ar fi bine daca femeile (nu nemincatele de astazi care stau calare pe baruri doar doar le da cineva un suc si le spune doua, trei minciuni frumoase) ar sti sa mai faca si mincare ... femeile de ''astazi'' se masculinizeaza ceea ce nu este deloc o dovada de ''emancipare'' ... societatea matriarhala nu a avut succes datorita INCAPACITATII femeilor de a sustine o familie in mod real ... iar cu sex si pretentii nu se poate sustine nimic ... treziti-ca ...

cred cu tarie ca gresesti intr-un mod atat de profund incat nici nu merita sa-mi bat capul sa-ti raspund..... n-ai inteles raspunsul meu, n-ai inteles nici macar la ce anume ma refeream , cat despre parerile domnului "miticutza" am tot atata consideratie ca si despre urma lasata de un melc pe asfalt....

femeile din ziua de azi nu au tendinta de a se masculiniza, poate doar faimoasele razboinice din vremurile antice se putea spune asta, azi femeile despre care doar "impotentii" spun ca se masculinizeaza daca au serviciu sau functii de conducere sunt la fel de feminine si de "casnice" ca si altele care stau la cratita.

cum am spus , cand consideri femeia doar buna la trantit plozi si facut mancare trebuie sa fi un barbat taaaare "impotent" atat fizic cat si moral.
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:52
Giulia,asta e parerea ta?
Barbie30
Postat pe 26 Septembrie 2010 21:10
De la: Barbie30, la data 2010-09-26 21:10:33 Giulia,asta e parerea ta?

care parere, ca here is combination si eu cred ca angelo e simaptic, dragutz, amabil cu subinteles dar in rest nu pot sa zic mai multe cunosc dar se simt mai multe pe aici prin zona kudika si unii se cunosc mai bine si este posibil sa aibe dreptate
G1ul1a
Postat pe 26 Septembrie 2010 21:16
De la: G1ul1a, la data 2010-09-26 21:16:04
De la: Barbie30, la data 2010-09-26 21:10:33 Giulia,asta e parerea ta?

care parere, ca here is combination si eu cred ca angelo e simaptic, dragutz, amabil cu subinteles dar in rest nu pot sa zic mai multe cunosc dar se simt mai multe pe aici prin zona kudika si unii se cunosc mai bine si este posibil sa aibe dreptate

... nu il cunosc personal dar genul se gaseste la liber astazi ... 3 la legatura ... si fac casa buna cu pitzipoancele siliconate (sau buretzionate ca sa zic asa), cu buricul gol si chilotii scosi din pantaloni si pusi pe umeri ... astia traiesc ca sa munceasca ... si sa cheltuiasca incercind sa ii imite pe aia care isi permit mai mult decit pot ei ...

marco918
Postat pe 26 Septembrie 2010 21:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa bag divort dar nu stiu kum sai zic 83 De la: PRALEA_ 3 Octombrie 2011 15:13
Noul iubit nu se imbraca tocmai ok. Cum sa fac sa schimb asta? 34 De la: kudika062068 8 Septembrie 2013 14:08
De ce sunt asa multe fete obsedate de prietenii lor? 9 De la: karla_08 11 Iunie 2009 11:38
SPUNETI-MI VOI 24 De la: Baiat_virgin 26 Iunie 2011 11:33
Ce masuri sa iau 54 De la: kudika462277 14 Decembrie 2011 02:52