Mai multe
De la: kudika101704, la data 2010-10-03 17:34:23DA ,, Noi barbati putem sa le oferim la femie, afectiune, si iubire, dar nu se multumesc cu atata. la femeie ii mai rebuie si o masina , si bani, si o p..a buna, si atunci sa vezi ce fericite sunt, asta este, daca tu nu ai nimic din toate cele enumerate mai sus,iti mai ramane decat sa visezi la o femeie sau sa iei una gonflabila
|
||
|
Barbie30 Postat pe 4 Octombrie 2010 19:47 |
||
|---|---|---|
De la: LadyManu, la data 2010-08-16 19:35:34Barbatilor, ce s-a intamplat cu voi de nu mai puteti oferi unei femei siguranta (sau macar frumusetea) unei relatii adevarate? Ma intreb daca mai exista barbati capabili de iubire sincera.... Bond , James Bond ! ! |
||
|
lucian_tristan Postat pe 5 Octombrie 2010 19:50 |
||
| femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. | ||
|
|
||
|
leo_ Postat pe 6 Octombrie 2010 11:39 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-06 11:39:50femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. de acord, primesti ce oferi draga leo ..... |
||
|
lover_woman Postat pe 6 Octombrie 2010 19:23 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-06 11:39:50femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. ...ca bine zici. |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Octombrie 2010 19:26 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-06 11:39:50femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. bine zis omule |
||
|
battleofwits Postat pe 6 Octombrie 2010 19:44 |
||
| hello,realitatea e ca in ziua de azi sunt multi barbati ciudati dar poate si datorita femeilor care au devenit de nestapinit,neascultatoare,independente dar vor sa aiba barbat si eventual amant si se mira de ce barbatii nu mai sunt adevarati,nu le mai respeca,iubesc,etc ca inainte cind femeile ascultau de barbat,ma gasesti si pe ablog.ro>autoata,acolo poate vb mai multe,este blog de auto,viata,sanatate,psihologie,cuplu,etc,pupici,va astept pe toti pe blog | ||
|
justmetraian Postat pe 7 Octombrie 2010 10:42 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-10-04 19:47:21De la: kudika101704, la data 2010-10-03 17:34:23DA ,, Noi barbati putem sa le oferim la femie, afectiune, si iubire, dar nu se multumesc cu atata. la femeie ii mai rebuie si o masina , si bani, si o p..a buna, si atunci sa vezi ce fericite sunt, asta este, Nu sunt bune gonflabilele, se sparg repede,eu am spart una si nu stiu cu ce sa o lipesc ! stii talica vreo solutie de lipit ca nici nu era a mea !!!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 7 Octombrie 2010 11:00 |
||
De la: mitica_1, la data 2010-10-07 11:00:14De la: Barbie30, la data 2010-10-04 19:47:21De la: kudika101704, la data 2010-10-03 17:34:23DA ,, Noi barbati putem sa le oferim la femie, afectiune, si iubire, dar nu se multumesc cu atata. la femeie ii mai rebuie si o masina , si bani, si o p..a buna, si atunci sa vezi ce fericite sunt, asta este, Nea Mitica in cazuri de genul asta ai doua variante:1.sa cumperi alta papusa 2.sa te oferi matale in locul papusii
|
||
|
Barbie30 Postat pe 7 Octombrie 2010 11:01 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-06 11:39:50femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. leo.. indiciu pentru tine : Occident ;) |
||
|
Histria Postat pe 7 Octombrie 2010 11:06 |
||
De la: justmetraian, la data 2010-10-07 10:42:17hello,realitatea e ca in ziua de azi sunt multi barbati ciudati dar poate si datorita femeilor care au devenit de nestapinit,neascultatoare,independente dar vor sa aiba barbat si eventual amant si se mira de ce barbatii nu mai sunt adevarati,nu le mai respeca,iubesc,etc ca inainte cind femeile ascultau de barbat,ma gasesti si pe ablog.ro>autoata,acolo poate vb mai multe,este blog de auto,viata,sanatate,psihologie,cuplu,etc,pupici,va astept pe toti pe blog eu nu vreau o femeie care sa asculte de mine pentru ca imi ingreuneaza viata. daca asculta de tine tu va trebui sa ai si cea mai mare parte din responsabilitate in cuplu. pur si simplu nu pot, am destule responsabilitati la joburi. daca si in cuplu fac eu totul innebunesc. drept sa iti spun acum, tot poporul a degenerat pe fondul unei saracii cronice si aici nu ma refer ca nu avem ce manca (din pacate unii nu au) ci la faptul ca lunar veniturile noastre scad intr-o forma sau alta. ne salbaticim ca popor si suntem deja la mentalitatea din evul mediu a vesticilor. femeile, daca ar trebui sa ne rezumam la ele, sunt la fel ca si inainte, unele loiale, altele infidele, unele cred in sentimente curate, altele cauta bani, altele distractie etc. fiecare gen de barbat trebuie sa aiba partea lui de femei, nu? daca maine ai castiga foarte mult la loto la ce ti-ar folosi daca orice femeie ar fi dezinteresata sa se distreze cu tine si ti-ar spune "stii iesim numai daca ma iei de nevasta"? |
||
|
leo_ Postat pe 8 Octombrie 2010 09:12 |
||
De la: hystria1, la data 2010-10-07 11:06:30De la: leo_, la data 2010-10-06 11:39:50femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. man, sper ca voi sa realizati ca din occident vine toata otrava asupra vietii noastre de zi cu zi. citeste doctrina schuman si ai sa vezi unele lucruri... |
||
|
leo_ Postat pe 8 Octombrie 2010 09:15 |
||
De la: lover_woman, la data 2010-10-06 19:23:11De la: leo_, la data 2010-10-06 11:39:50femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. sau ce accepti sa primesti. |
||
|
leo_ Postat pe 8 Octombrie 2010 09:15 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-08 09:15:56De la: lover_woman, la data 2010-10-06 19:23:11De la: leo_, la data 2010-10-06 11:39:50femeile din ziua de azi doar cred ca sunt in cautare de barbati adevarati. eu cred ca ele nu au nevoie de barbati adevarati ci de surogate, la fel ca si ele. cele care cauta barbati adevarati si au aceeasi moneda de oferit la schimb gasesc. dap |
||
|
lover_woman Postat pe 8 Octombrie 2010 10:16 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-10-07 11:01:46De la: mitica_1, la data 2010-10-07 11:00:14De la: Barbie30, la data 2010-10-04 19:47:21De la: kudika101704, la data 2010-10-03 17:34:23DA ,, Noi barbati putem sa le oferim la femie, afectiune, si iubire, dar nu se multumesc cu atata. la femeie ii mai rebuie si o masina , si bani, si o p..a buna, si atunci sa vezi ce fericite sunt, asta este, Nuu, eu nu am cum sa ma ofer ca am 80kg si sunt greu la intors pe toate partile,iar sa iau alta papusa? Stii domnita, fiecare gonflabila are specificul ei , reprezinta ceva un sentiment al propietarului, barbatul e legat sentimental de papusa lui, gonflabila are un nume, e ca si cum si-ar schimba nevasta , cu alta cumparata ! Pana la urma poate ma ofer eu , inchid ochii si.....!!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 8 Octombrie 2010 12:40 |
||
BAU
|
||
|
Histria Postat pe 8 Octombrie 2010 16:35 |
||
| nu te supara k intreb dar tu ce oferi de concluzionezi asa barbatii intr-un mod fara precedent?cateva magaieri false? si niciodata nu spuneti in fata ce e de spus doar lasati sa se interpreteze?barbatul macar iti zice in fata si de multe ori e sigur.voi nu sunteti asa de sigure.ba ne lasati ba ne vreti.in fata ne spuneti k ne lasati si intrati pe forumuri de astea sau vb cu prietenii si spuneti k ne vreti inapoi.scuza-ma dar nu aveti curajul de a zice ceva corespunzator sau sa luptati si voi nu doar barbatul sa fuga dupa voi?unde e regula k barbatul ar fi inferior si femeia zeita ? | ||
|
extravagant Postat pe 17 Octombrie 2010 04:13 |
||
De la: extravagant, la data 2010-10-17 04:13:00nu te supara k intreb dar tu ce oferi de concluzionezi asa barbatii intr-un mod fara precedent?cateva magaieri false? si niciodata nu spuneti in fata ce e de spus doar lasati sa se interpreteze?barbatul macar iti zice in fata si de multe ori e sigur.voi nu sunteti asa de sigure.ba ne lasati ba ne vreti.in fata ne spuneti k ne lasati si intrati pe forumuri de astea sau vb cu prietenii si spuneti k ne vreti inapoi.scuza-ma dar nu aveti curajul de a zice ceva corespunzator sau sa luptati si voi nu doar barbatul sa fuga dupa voi?unde e regula k barbatul ar fi inferior si femeia zeita ? pai femei sigure pe ce fac nu prea ai sa vezi. sunt fiinte emotionale, fac ce simt in momentul ala. asta e un lucru bun pentru cine stie sa lucreze cu ele. mi-ar fi mult mai greu daca ar fi logice ca noi. |
||
|
leo_ Postat pe 17 Octombrie 2010 23:55 |
||
|
John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei! Stia bine ca, daca i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte. Intr-o zi, John nu mai rezista si isi face cunoscuta dorinta lui secreta magului Merlin. Baiat orientat, magul gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar numai contra a 1000 monede de aur. John accepta fara sa ezite! In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei, in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Artur il convoaca imediat pe vrajitor, pentru a-i cere un remediu, iar acesta ii spune ca doar o saliva speciala, aplicata timp de 4 (patru) ore ar putea trata aceasta teribila urticarie. A mai mentionat ca din testele efectuate in laborator, a observat ca doar saliva lui John ar avea aceste caracteristici speciale. Regele il convoaca imediat pe John, care deja isi luase antidotul pentru pulberea urticanta. Asa se face ca John are ocazia de a saruta (la ordinul regelui!), pentru cateva ore bune, sanii pe care ii visase dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou ! Inainte de a se intoarce la mosia lui, John este oprit de vrajitor, care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Surpriza, insa, John, deja satisfacut, refuza sa plateasca, mizand pe faptul ca magul nu s-ar fi putut confesa, fiind complice la ceea ce s-a intamplat. In dimineata urmatoare, insa, magul Merlin pune aceeasi pulbere de mancarimi in chilotii regelui ...
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 18 Octombrie 2010 20:27 |
||
|
ai uitat sa pui ghilimelele, pt ca ai citat dintr-o carte..e atat de simplu sa copii.....si totusi, barbati adevarati exista! |
||
|
dragdana Postat pe 19 Octombrie 2010 07:44 |
||
De la: dragdana, la data 2010-10-19 07:44:19ai uitat sa pui ghilimelele, pt ca ai citat dintr-o carte..e atat de simplu sa copii.....si totusi, barbati adevarati exista! Sigur ca existam !!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 19 Octombrie 2010 14:59 |
||
dupa poza...nu cred ca faci parte dintre ei...
|
||
|
dragdana Postat pe 19 Octombrie 2010 20:07 |
||
De la: dragdana, la data 2010-10-19 20:07:11dupa poza...nu cred ca faci parte dintre ei... bine punctat dana
|
||
|
lover_woman Postat pe 20 Octombrie 2010 14:06 |
||
De la: dragdana, la data 2010-10-19 20:07:11dupa poza...nu cred ca faci parte dintre ei... Nu conteaza poza, caracterul conteaza , ..sa ma cunosti !!! Dar ce ce nu-ti pui chipul pe avatar ? sper ca ai ce arata !!!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 21 Octombrie 2010 19:08 |
||
| chiar ma intrebam...oare cate lucruri la subiect s-au spus pe topicul asta...doar cateva, parerea mea, notabile...lucruri pe care le stim de mult timp..si anume, ca ceea ce ne dorim, putem sa avem, daca muncim pentru acel lucru, nu numai fizic ci si spiritual...puterea sefului nostru suprem este incomensurabila si fara de ea nu putem reusi nimic in asta lume...femeile cat si barbatii sunt diferiti intre ei, dar si apropiati ca si caractere...alegem ce culegem...tre sa avem grija la ce ne dorim ca putem sa avem...fel si fel de vorbe, oarecum copiate de catre altii care au fost ca noi...ma refer la varsta noastra si cu o oarecare pregatire...evolutia nu inseamna nicidecum perfectiune, inseamna contrariul...in acceptiunea mea...asa cum corpul omenesc este perfect, un altul superior noua nu mai poate exista...orice am face...apar mereu calculatoare mai performante, masini mai performante, haine mai bune, pastile mai bune, orice mai "bune"...barbati adevarati, precum si femei adevarate se gasesc acolo unde pot convietui linistiti...acesti adevarati ai speciei, de o parte si de alta, iubesc calmul, ideea de frumos, bunele maniere, ingrijirea aspectului fizic exterior cat si interior, accepta calitatile perechii pentru ca ei nu le poseda si doar de la semenul lor le pot lua si, impreuna pot cladi ceva unic, indestructibil...ehe...stim cu totii ca ne putem face super usor rau, dar bine, ceva mai greu...cu putina sudoare, cu ceva mai multe sacrificii, cu ceva mai multe implicatii, cu ceva mai multe responsabilitati, cu ceva mai multe astfel de atributii, calitati, etc...oricum cince isi doreste un barbat sau o femeie adevarata, stie foarte bine ca a ajuns la acea maturitate la care poate sa se ghideze dupa pachetul sau de cunostinte, catre locul unde el sau ea il sau o asteapta...pacea fie in sufletele voastre semenilor! iubiti-va mult, masati-va nebuneste, traiti din plin! | ||
|
adi_maseur Postat pe 22 Octombrie 2010 16:31 |
||
De la: mitica_1, la data 2010-10-21 19:08:40De la: dragdana, la data 2010-10-19 20:07:11dupa poza...nu cred ca faci parte dintre ei... Nea Mitica,parca spuneai ceva de caracter,acum te-ai sucit? aaaa decat in cazul matale nu conteaza poza
|
||
|
Barbie30 Postat pe 22 Octombrie 2010 16:36 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-10-22 16:36:26De la: mitica_1, la data 2010-10-21 19:08:40De la: dragdana, la data 2010-10-19 20:07:11dupa poza...nu cred ca faci parte dintre ei... M-am referit ca "barbatul adevarat " este barbatul care are caracterul de om ambitios, hotarat in ce face si spune , nu se lasa prostit mai ales de femeie , stie sa-si impuna respectul in familie si societate , luptator si razbunator pentru prestigiul lui, sa nu fie las ,sa stie oricand sa se descurce si sa conduca familia , sa nu uite ca barbatii sunt baza societatii si capii familiei , ...doar cateva din caracterele unui barbat adevarat pe care la mine le gasesti ! ...ce conteaza chipul ?!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 23 Octombrie 2010 12:02 |
||
| conteaza , da caracterul...nu te contrazic...dar la prima vedere esteticul. | ||
|
dragdana Postat pe 23 Octombrie 2010 15:37 |
||
De la: dragdana, la data 2010-10-23 15:37:02conteaza , da caracterul...nu te contrazic...dar la prima vedere esteticul. Da, si esteticul !
|
||
|
mitica_1 Postat pe 23 Octombrie 2010 18:50 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-17 23:55:59[ Parca ar fi animalele de la circ iar tu dresorul
|
||
|
Mr_6pack Postat pe 24 Octombrie 2010 17:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| helppp please!!!!! | 14 | De la: CosminCB 1 Iunie 2009 14:46 |
| abuzul emotional | 31 | De la: maimai_no1 20 Septembrie 2011 23:27 |
| cum omori idila sotului | 19 | De la: balanta65 9 Iulie 2010 19:28 |
|
|
||
| nu gasesc o explicatie ajutati ma voi | 26 | De la: polin 28 Noiembrie 2011 20:38 |
| idei de cadouri | 6 | De la: fluturas_ 21 Octombrie 2009 16:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.