Setari Cookie-uri

buna

De la: luchianramona, la data 2010-08-19 11:33:49
Pai daca stii ce vrei, de ce te mai stresezi pe aici ? Mergi si implineste-ti destinul !

Ramona, dar cui sa-i demonstreze si ea ca "Stie multe" si ca e matura in gandire daca nu aici, unde poate sa ne spuna ca "ea stie ce vrea si gata" dar nu e gata ca tot ea vine si mai vorbeste in plus?

Fraieri noi, bagatorii de seama.
Boca
Postat pe 19 August 2010 11:37
De la: Boca, la data 2010-08-19 11:11:20Maaaaai, mai fato! Nici nu stiu cum sa-ti spun ca tu ai raspunsuri la toate. Ai deschis topicul asta sa faci monolog si sa te plangi, dar orice vorba buna ti-ar zice omul tu stii mai bine. Eu nu pot sa inteleg decat ca esti frsutrata si ti-au intrat niste idei in cap din care nu te mai scoate nimeni - nu mai zic ca ai un chef de cearta rau de tot - dar de aici si pana la a ajunge sa iti glorifici singura inteligenta si sa te zbarlesti la altii ca au facultate mi se pare CULMEA TUPEULUI.
atata timp cat tu nu vrei sa pui o cratima unde-i e locul (in 5 pagini de ofuscari numai una am vazut) si nici de notiunea de plural nu ai habar, pai atunci nu te mai da rotunda ca iti merge capul ca ai cazut de mult in penibil.

topicul asta se numeste "buna", pai raspuns la salutul asta trebuia sa primesti tu inapoi, nicidecum sfaturi ca tu nu ai nevoie! nu o sa le accepti si nu o sa intelegi ce ti-au spus 30 de insi aici.

mai ai de crescut cu varf si indesat, bineinteles ca tu o sa te simti profund jignita de afirmatia asta, dar nu esti singura cu astfel de parinti, cu o astfel de situatie, esti tu si inca milioane de adolsecenti, ca adolescenta te numesti tu. orice varsta are problemele ei si fiecaruia i se par in momentul respectiv ca probl lui sunt cele mai mari, nu are rost sa ti se mai spuna ca vor veni altele si nu meriti niciun sfat.

asa ca ia de ne mai bucura ochii cu niste agramaticalitati de-ale tale ca nici nu ma gandesc ca nu am vorbit degeaba.

Deci, scrie-mi ce ai mancat ieri si azi!
Vereau si eu!
stem_29
Postat pe 19 August 2010 11:40
De la: stem_29, la data 2010-08-19 11:40:35
Verau si eu!

azi nimic, spre rusinea mea. ieri, vinete, Mec si o salata de peste.
Boca
Postat pe 19 August 2010 11:45
De la: Boca, la data 2010-08-19 11:45:08
De la: stem_29, la data 2010-08-19 11:40:35
Verau si eu!

azi nimic, spre rusinea mea. ieri, vinete, Mec si o salata de peste.

OO, de la de peste esti asa!
Bun, ia sa mananc si eu
stem_29
Postat pe 19 August 2010 11:48
nuu cred ca e de la peste ca nu prea mananc, dar ala era in salata si e altceva. yam-yam.
ia ca ma duc sa mananc si eu ca mi s-a facut pofta. sa vedem ce-o iesi
Boca
Postat pe 19 August 2010 11:50
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 11:18:12
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-08-19 11:13:41
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 11:10:22
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 11:09:32
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 11:02:44543,in ce domeniu ai lucrat? Nu am vazut daca ai spus asta deja...

am lucrat si in coafura,am avut grija si de copii,menaj

Ok si in ce domeniu vrei sa lucrezi,tot in coafura?

barbie poate iti face fata o frezura noua...

Multumesc,dar am deja coafeza mea!

mda ce gluma buna.....am uitat sa rad
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 14:41
De la: Boca, la data 2010-08-19 11:37:56
Pai daca stii ce vrei, de ce te mai stresezi pe aici ? Mergi si implineste-ti destinul !

Ramona, dar cui sa-i demonstreze si ea ca "Stie multe" si ca e matura in gandire daca nu aici, unde poate sa ne spuna ca "ea stie ce vrea si gata" dar nu e gata ca tot ea vine si mai vorbeste in plus?

poate u esti aia care vb in plus,vb in numele tau
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 14:42
Christian Dior Capture Totale Multi-Perfection Creme 30ml * Cremã anti-îmbãtrânire îmbogãțitã cu Complex Alfa-Longoza * Diminueazã ridurile, lãsarea, pielea slãbitã și porii lãrgiți * Cu ingrediente active ca polimerul dispersat în ulei volatil de silicon * Extractul de Iris galben rafineazã textura pielii și întãrește porii * Complexul de Bi-Skin și proteinele de grâu netezesc și dau fermitate pielii * Textura emolientã lasã pielea catifelatã și luminoasã * Utilizarea continuã dã pielii un aspect mai ferm, dens și întinerit pret 100 ron se ofera tester gratuit 0767121594o zi frumoasa
ocaziebuna
Postat pe 19 August 2010 14:43
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 14:42:52

Ce "capoasa" esti Fetele astea se straduiesc sa te invete de bine, iar tu......
luchianramona
Postat pe 19 August 2010 14:46
De la: luchianramona, la data 2010-08-19 14:46:42

nu sant capoasa deloc,dar ele cred ca daca am o facultate o sa ajung vreo directoare ceva??deloc,nu iti trebuie facultate ca sa iti deschizi o firma sau orice altceva. nu te tin diplomele alea
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 14:48
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 14:48:57

nu sant capoasa deloc,dar ele cred ca daca am o facultate o sa ajung vreo directoare ceva??deloc,nu iti trebuie facultate ca sa iti deschizi o firma sau orice altceva. nu te tin diplomele alea

si apropo ramona,cred ca tu esti aia care vb in plus,daca esti atat de desteapta,zi-mi ce ai facut tu cu diplomele alea daca tot esti mare si tare in gura de imi zici mie ca vb eu in plus
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 14:52
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 14:52:17

si apropo ramona,cred ca tu esti aia care vb in plus,daca esti atat de desteapta,zi-mi ce ai facut tu cu diplomele alea daca tot esti mare si tare in gura de imi zici mie ca vb eu in plus

se pare ca nu ti-a folosit la nimc. deci tot una e cu sau fara facultate. si mai facu gura mare si imi spui ca le stii pe toate.
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 15:21
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 15:21:40
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 14:52:17

se pare ca nu ti-a folosit la nimc. deci tot una e cu sau fara facultate. si mai facu gura mare si imi spui ca le stii pe toate.

se vede ca esti olteanca. si ti-am zis ca tot una e cu sau fara faculta
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 15:47
Hei, daca nu ti-am raspuns, nu inseamna ca.... ma rog ce-o fi in mintea ta (încã sunt la serviciu). Eu nu am spus nici ca vorbesti in plus nici..... Am spus doar ca esti "capoasa", dar se pare ca nu ai inteles cum trebuie ghilimelele. Comparativ cu alte fãtuci de pe aici care se plang de una, de alta, tu ai fost privilegiata, pentru ca ti s-a raspuns la modul frumos ºi nu ai fost luata peste picior. Dar tot tu esti cu gura mare si spui "fã paºi". In ceea ce priveºte unul dintre sfaturi si anume acela de a face o facultate, cum te-ai simti sa fi la mâna unei persoane superioare organizatoric þie, asta in ideea in care eºti angajatã undeva, sa vezi ca este bâtã de prostie, dar te conduce si iti da ordine ? Nici macar nu poti deschide gura pentru ca nu ai ABSOLUT niciun ATU in favoarea ta, decât credinþa ta ca ºtii sa faci multe, aºa cum ai afirmat. Le doresc pãrinþilor tãi "vremuri" mai paºnice, iar þie posibilitatea de a te intreþine în vremurile astea.
luchianramona
Postat pe 19 August 2010 16:25
De la: luchianramona, la data 2010-08-19 16:25:07Hei, daca nu ti-am raspuns, nu inseamna ca.... ma rog ce-o fi in mintea ta (încã sunt la serviciu). Eu nu am spus nici ca vorbesti in plus nici..... Am spus doar ca esti "capoasa", dar se pare ca nu ai inteles cum trebuie ghilimelele. Comparativ cu alte fãtuci de pe aici care se plang de una, de alta, tu ai fost privilegiata, pentru ca ti s-a raspuns la modul frumos ºi nu ai fost luata peste picior. Dar tot tu esti cu gura mare si spui "fã paºi". In ceea ce priveºte unul dintre sfaturi si anume acela de a face o facultate, cum te-ai simti sa fi la mâna unei persoane superioare organizatoric þie, asta in ideea in care eºti angajatã undeva, sa vezi ca este bâtã de prostie, dar te conduce si iti da ordine ? Nici macar nu poti deschide gura pentru ca nu ai ABSOLUT niciun ATU in favoarea ta, decât credinþa ta ca ºtii sa faci multe, aºa cum ai afirmat. Le doresc pãrinþilor tãi "vremuri" mai paºnice, iar þie posibilitatea de a te intreþine în vremurile astea.

nu prea cred ca is bata,ca daca as fii bata n-as stii sa fac multe chestii pe care alte fete de varsta mea n-ar face-o nici daca ar fi bn platite,si daca as fi fost vreo fata din aia caruia i-ar fi pasat mai mult de prieteni decat de familie,n-as fi stat in casa toata ziua sa fac mancare si toate cele si nu m-as fi zbatut sa imi caut un job cat de cat onorabila.
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 18:07
Ce inseamna pentru tine un job onorabil?
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 19:08
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 19:08:33Ce inseamna pentru tine un job onorabil?

unde sa nu se foloseasca nimeni de mine,sa ma plateasca cat de cat bine,si sa isi dea seama ca sant inteligenta,chiar si fara facultate
kudika017543
Postat pe 19 August 2010 19:58
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 19:58:03
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 19:08:33Ce inseamna pentru tine un job onorabil?

unde sa nu se foloseasca nimeni de mine,sa ma plateasca cat de cat bine,si sa isi dea seama ca sant inteligenta,chiar si fara facultate

Da-mi cateva exemple de joburi pe care le-ai accepta
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 20:27
secretara?
miss_darine
Postat pe 19 August 2010 20:30
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 18:07:31
De la: luchianramona, la data 2010-08-19 16:25:07Hei, daca nu ti-am raspuns, nu inseamna ca.... ma rog ce-o fi in mintea ta (încã sunt la serviciu). Eu nu am spus nici ca vorbesti in plus nici..... Am spus doar ca esti "capoasa", dar se pare ca nu ai inteles cum trebuie ghilimelele. Comparativ cu alte fãtuci de pe aici care se plang de una, de alta, tu ai fost privilegiata, pentru ca ti s-a raspuns la modul frumos ºi nu ai fost luata peste picior. Dar tot tu esti cu gura mare si spui "fã paºi". In ceea ce priveºte unul dintre sfaturi si anume acela de a face o facultate, cum te-ai simti sa fi la mâna unei persoane superioare organizatoric þie, asta in ideea in care eºti angajatã undeva, sa vezi ca este bâtã de prostie, dar te conduce si iti da ordine ? Nici macar nu poti deschide gura pentru ca nu ai ABSOLUT niciun ATU in favoarea ta, decât credinþa ta ca ºtii sa faci multe, aºa cum ai afirmat. Le doresc pãrinþilor tãi "vremuri" mai paºnice, iar þie posibilitatea de a te intreþine în vremurile astea.

nu prea cred ca is bata,ca daca as fii bata n-as stii sa fac multe chestii pe care alte fete de varsta mea n-ar face-o nici daca ar fi bn platite,si daca as fi fost vreo fata din aia caruia i-ar fi pasat mai mult de prieteni decat de familie,n-as fi stat in casa toata ziua sa fac mancare si toate cele si nu m-as fi zbatut sa imi caut un job cat de cat onorabila.

Valeu ! Nu am spus ca tu esti bâtã ci de altã persoanã care datorita unei diplome ti-ar fi superiorã pe scara ierarhica ºi de la care ai primi ordine ºi sarcini toata ziua, iar tu va trebui sa-i accepti prostia fãrã a avea niciun cuvânt de spus pentru a-ti putea pãstra job-ul.
luchianramona
Postat pe 20 August 2010 09:00
De la: kudika017543, la data 2010-08-19 18:07:31

543, sfatul meu ar fi, pentru inceput, sa citesti cu atentie posturile celorlalti, inainte de a da replici acide, fara rost, pentru ca interpretezi gresit.

Ramona nu se referea la tine, ci la posibilul sef. Eu inteleg ce zice, pentru ca se aplica si in firma unde lucrez eu, in alt departament decat cel in care lucrez.

In alta ordine de idei, si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, pana acum cativa ani, si eu voiam sa ma mut singura, sa fiu pe picioarele mele. Si am reusit.

Dar, inainte de asta, m-am asigurat ca ma pot intretine singura. Am lucrat o buna perioada pe salariul minin pe economie, care acum vreo 5 ani era cam 350-400 ron (si care, apropo, nu-mi ajungea pentru mai nimic, desi stateam tot cu parintii), si treptat treptat am ajuns la un salariu care sa-mi permita sa locuiesc singura.
Nu a fost usor, crede-ma, dar daca vrei cu adevarat, poti. Totul este sa-ti calculezi bine cheltuielile, si sa vezi la final cu cati bani ramai in mana.

cristina_xxx2006
Postat pe 20 August 2010 09:50
Mare Ti-e gradina Doamne! Fiintzo 017543! Tu chiar crezi ca toata lumea e impotriva ta?! Nimeni n-are probleme mai mari ca tine si nimeni - daramite niste prosti ca noi - nu sunt in stare sa-ti dea tie un sfat! Tu esti cea mai victima, am inteles.

De inteligenta m-am lamurit, esti in ceatza rau. Dar cred ca esti si statuta de mult, ca altfel nu vad de unde atatea crize. La cei 21 de ani ai tai ar trebui sa te preocupi mai mult de hormoni, nu mai sta pe forumuri sa te certi cu femei trecute prin viata (nu eu, ci altele) ca esti depasita de situatie.

Sunt probleme mult mai mari pe lumea asta, sunt copii care mor de foame, care sunt orfani, sunt bolnavi care n-au bani sa se opereze, oamenii aia ce sa mai faca? Ei saracii nu mai au atata venin in ei cat ai tu.

Unde-s ma barbatii aia care te iubesc numai in gura cand ai nevoie de ei? Sa te gaseasca si pe tine, sa ne lasi in pace cu filozofia ta.
Boca
Postat pe 20 August 2010 09:51
De la: Boca, la data 2010-08-20 09:51:30Mare Ti-e gradina Doamne! Fiintzo 017543! Tu chiar crezi ca toata lumea e impotriva ta?! Nimeni n-are probleme mai mari ca tine si nimeni - daramite niste prosti ca noi - nu sunt in stare sa-ti dea tie un sfat! Tu esti cea mai victima, am inteles.

De inteligenta m-am lamurit, esti in ceatza rau. Dar cred ca esti si statuta de mult, ca altfel nu vad de unde atatea crize. La cei 21 de ani ai tai ar trebui sa te preocupi mai mult de hormoni, nu mai sta pe forumuri sa te certi cu femei trecute prin viata (nu eu, ci altele) ca esti depasita de situatie.

Sunt probleme mult mai mari pe lumea asta, sunt copii care mor de foame, care sunt orfani, sunt bolnavi care n-au bani sa se opereze, oamenii aia ce sa mai faca? Ei saracii nu mai au atata venin in ei cat ai tu.

Unde-s ma barbatii aia care te iubesc numai in gura cand ai nevoie de ei? Sa te gaseasca si pe tine, sa ne lasi in pace cu filozofia ta.

lasa ca n-am nevoie acum de un barbat,si aia nu cred ca e problema ta. asa ca vezi-ti de treaba ta
kudika017543
Postat pe 20 August 2010 11:59
543,ca sa te ridici la locul de munca,la inceput trebuie sa induri niste "suturi in fund",crezi ca poti sa treci peste faza asta?
Barbie30
Postat pe 20 August 2010 12:02

ca idee, sa stii ca ce vrei tu acum.... nu apare peste noapte. Pana ajungi acolo, dureaza ...

Acel job ideal mi-l doream si eu mai acum cativa ani, numai ca dupa un timp mi-am dat seama ca nu o sa apara asa...peste noapte. Mai ales, ca experienta in munca, la varsta ta...nu prea e.

Daca vrei un job bun, trebuie sa pornesti de jos, si sa urci, treptat...in timp. Nu poti dovedi ca esti fata inteligenta si descurcareata ... asa.... peste noapte....

Cum zicea si Barbie, ca sa ajungi acolo unde iti doresti tu, din punct de vedere profesional, trebuie sa accepti sa mai incasezi si suturi in fund.

Si eu am primit destule, si am muncit din greu pentru ce am acum, si sunt multumita de ce am.

Cu rabdare si perseverenta, totul se rezolva ....

cristina_xxx2006
Postat pe 20 August 2010 12:53
De la: miss_darine, la data 2010-08-19 20:30:18 secretara?

si asta e ceva decat nimic
kudika017543
Postat pe 20 August 2010 13:39
De la: cristina_xxx2006, la data 2010-08-20 12:53:07

ca idee, sa stii ca ce vrei tu acum.... nu apare peste noapte. Pana ajungi acolo, dureaza ...

Acel job ideal mi-l doream si eu mai acum cativa ani, numai ca dupa un timp mi-am dat seama ca nu o sa apara asa...peste noapte. Mai ales, ca experienta in munca, la varsta ta...nu prea e.

Daca vrei un job bun, trebuie sa pornesti de jos, si sa urci, treptat...in timp. Nu poti dovedi ca esti fata inteligenta si descurcareata ... asa.... peste noapte....

Cum zicea si Barbie, ca sa ajungi acolo unde iti doresti tu, din punct de vedere profesional, trebuie sa accepti sa mai incasezi si suturi in fund.

Si eu am primit destule, si am muncit din greu pentru ce am acum, si sunt multumita de ce am.

pai de unde sa am experienta intr-un domeniu daca eu deabea am terminta liceul???sau neaparat eu,orice copil ca sa zic asa,de varsta mea??
kudika017543
Postat pe 20 August 2010 13:41
De la: kudika017543, la data 2010-08-20 13:41:30
De la: cristina_xxx2006, la data 2010-08-20 12:53:07

pai de unde sa am experienta intr-un domeniu daca eu deabea am terminta liceul???sau neaparat eu,orice copil ca sa zic asa,de varsta mea??

Uite, vezi, iar te-ai grabit ca fata mare la maritat, si nu ai citit cu atentie ce am zis.

Sa-ti fac un rezumat la ceea ce am zis: Un job bine platit, si cu pretentiile pe care ai tu, la momentul actual, nu o sa pupi tu, la experienta pe care o ai!!!
E destul de clar acum?

Citeste de 2 ori inainte sa comentezi aiurea

Si...sincer, ...cred ca ai dreptate... inca mai esti un copil....

Invata sa primesti si critici... sa stii ca in viata reala...nu e totul numai lapte si miere
cristina_xxx2006
Postat pe 20 August 2010 14:18
De la: kudika017543, la data 2010-08-20 13:39:00

Nici nu-ti poti imagina ce inseamna asta ! Sincer, nu te sfatuiesc.
luchianramona
Postat pe 20 August 2010 14:20
De la: luchianramona, la data 2010-08-20 14:20:33
De la: kudika017543, la data 2010-08-20 13:39:00

Nici nu-ti poti imagina ce inseamna asta ! Sincer, nu te sfatuiesc.

dc crezi asta??
kudika017543
Postat pe 23 August 2010 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce faci cand te indragostesti de prietenul cel mai bun? 17 De la: monita 16 Mai 2010 17:35
Iubirea fata de Dumnezeu si aproapele nostru, mai este? 40 De la: ioanageorgiuADY 23 Martie 2009 11:43
salut fetelor 3 De la: kudika_979787 19 Ianuarie 2015 07:29
amandoi raci:X 1 De la: kudika023794 15 Iulie 2009 13:24
Cred ca e grav :( 24 De la: barbie_is_a_bitch 11 Octombrie 2009 10:54