Setari Cookie-uri

buna

si ne imi spui
asta e ce vrei sa faci
kudika187425
Postat pe 2 Septembrie 2010 16:41
De la: kudika057527, la data 2010-09-02 16:24:04INTREBARE "INTREBATOARE" :

De ce ai mai deshis acest topic daca la 21 de ani le stii pe toate si orice ti-ar spune cineva tu raspunzi "da ce crezi ca sunt proasta? Am salariu mai mare ca tine!! " si altele...

Chiar nu vad rostul acestui topic.....accepta sfaturile sau nu le mai cere..nu te-a facut nimeni proasta....tu te faci singura din cate observ. Ai probleme de personalitate?

(dupa ce am citit vreo 2 pagini de sfaturi si de raspunsuri din astea cu "crezi ca sunt proasta?" nu am mai putut sa ma abtin )

Iti spun eu de....ca sa enerveze audienta

Mai e unu' p-aici....kudika...nu stiu cat....75 care tot asa se crede foarte interesant, si jigneste pe toata lumea...

Ea de fapt voia sa se laude cat e ea de desteapta si de descurcareata...si cat de prosti si inculti suntem noi restul, "pleava" ...pe langa ea.

Nu-i mai dati sfaturi, ca oricum si un perete v-ar asculta mai bine ca ea.

Eu propun sa o ignoram

cristina_xxx2006
Postat pe 2 Septembrie 2010 17:02
De la: sammah, la data 2010-09-02 16:15:26eu..am 21 ani..de 3 ani mucesc..sunt studenta la 2 facultati si de curand am fost avansata...la serviciu..eu zic sa nu iti superi parintii..sa te angajezi..sa ai banutul tau..si sa inveti sa ii educi...adoptand un still diplomat..e cel mai bine credema...ei vor simti k ai nevoie de nitzica libertate si no sa'ti mai zica nimic..

pai tocmai ca nam cu ce sa ii supae odata ce stau in casa toata ziua si fac curatenie mancare spal haine si toate cele. deci nam cu ce sa ii supar ca de iesit afara nu ies doar daca vine o prietena la mn si ma cheama afara. in rest stau numai in casa
kudika017543
Postat pe 2 Septembrie 2010 17:09
De la: cristina_xxx2006, la data 2010-09-02 17:02:07

De ce ai mai deshis acest topic daca la 21 de ani le stii pe toate si orice ti-ar spune cineva tu raspunzi "da ce crezi ca sunt proasta? Am salariu mai mare ca tine!! " si altele...

Chiar nu vad rostul acestui topic.....accepta sfaturile sau nu le mai cere..nu te-a facut nimeni proasta....tu te faci singura din cate observ. Ai probleme de personalitate?

(dupa ce am citit vreo 2 pagini de sfaturi si de raspunsuri din astea cu "crezi ca sunt proasta?" nu am mai putut sa ma abtin )

Mai e unu' p-aici....kudika...nu stiu cat....75 care tot asa se crede foarte interesant, si jigneste pe toata lumea...

Ea de fapt voia sa se laude cat e ea de desteapta si de descurcareata...si cat de prosti si inculti suntem noi restul, "pleava" ...pe langa ea.

Eu propun sa o ignoram

pardon, nam jignit pe nimeni. voi daca sunteti arogante nam ce sa fac. nu mai fiti asa arogante si gata sau sunteti prea cu nasu pe sus??? eu cred ca santeti....
kudika017543
Postat pe 2 Septembrie 2010 17:11
De la: angelradios, la data 2010-09-02 16:17:32
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-02 13:25:41
De la: kudika017543, la data 2010-08-23 17:12:06
De la: stem_29, la data 2010-08-23 16:26:14
De la: luchianramona, la data 2010-08-23 16:21:49
De la: stem_29, la data 2010-08-23 16:17:42
De la: luchianramona, la data 2010-08-23 16:07:31
De la: kudika017543, la data 2010-08-23 15:36:20
De la: luchianramona, la data 2010-08-20 14:20:33
De la: kudika017543, la data 2010-08-20 13:39:00
De la: miss_darine, la data 2010-08-19 20:30:18 secretara?

si asta e ceva decat nimic

Nici nu-ti poti imagina ce inseamna asta ! Sincer, nu te sfatuiesc.

dc crezi asta??

Marea majoritate au impresia ca o secretara face doar cafele si raspunde la telefon, dar...
1. Cand cineva intra intr-o firma/institutie, prima usa deschisa este cea de la secretariat
2. Daca ai o treaba si vrei sa pleci pt. 1/2 h, trebuie sa te invoiesti de la cel mai mic la cel mai mare
3. Daca vrei sa pleci in CO, big boss va cere acordul sefilor de birou, de serviciu, etc.
4. Daca toti cei din firma cunosc doar o bucatica din activitate si anume cea de care se ocupa in mod direct, tu trebuie sa ai habar de toate, pentru ca ti se va cere relatii la telefon, iar ceilalti vor fi pe teren sau "foarte ocupati" si nu au timp de dat relatii telefonice
5. Trebuie sa fi o persoana foarte organizata, pentru ca iti organizezi atat munca ta cat si pe cea a sefilor
6. Toate hartiile trec prin mana ta pentru inregistrare, distribuire, arhivare, etc.
doar am spus ca lista e lunga.....
7. In afara agendei de zi cu zi care se umple repede, mai trebuie sa tii si agenda personala a sefului cel mare pentru ca "are prea multe probleme pe cap" ca sa tina minte ca are de platit curent, gaze, si nu cumva sa uiti sa-l trimiti la medicul de familie sa-si ia reteta lunara...
Lista ar mai putea continua....Oricum trebuie sa ai nervi de otel.

Organizata?! doua agende?......dar 3-4..una pt. sedinta de productie, una pt. intalnirile lui......una pt facturile lui .....suna-i soferul sa mearga sa i le plateasca, verifica-l daca le-a platit...colegul vrea 4 numere de la registratura, sefa contabila vrea sa-i pastrezi N-spe numere pt. actele care urmeaza sa le trimita pana pe data de 5 ale lunii ( doar e legal, nu cere ilegalitati) Tu deja esti in 3 ale lunii urmatoare.......
V A I! telefonul suna!.......sunt 4 in secretariat, asteapta la seful, tu tehnoredactezi, pe ei ii intrebi daca nu vor o cafea..unul vrea ceai!.......unul o vrea cu lapte, altul fara!
ies altii de la el, intri rapid, culegi tavile ( de la cei care au baut acolo cafeaua).....te pui iar la tehoredactat, cand te-ai pus, apasa butonul ....bingg..te chema iar te intreaba daca l-o sunat soacra-sa!...
Toti pleaca la 4.30 acasa....el dupa 4.30 mai are doua intalniri.......TU RAMAI!

Am uitat de faza cu stransul tavilor, in tim ce suna telefoanele, sa stea gasca la gargara in secretariat, iar biata fata sa transpire in fata monitorului de nervi

Sa mai ai si de tradus ceva tehnic din engleza, si sa ai 7 in secretariat care se uita la tine( toti dinafara firmei) si tu sa le zambesti.....si sa-i coplesesti cu intrebari:" vaii ce demult nu v-am vazut, sau vaiii ce bine atarati .......VAI si iar VAI!

prefer sa lucrez pana pic pe koc decat sa fiu o fitoasa ca voi si vezi doamne le stiu pe toate. va credeti asa de destepte ca vezi doamne. chiar daca am 21 de ani aia nu inseamna ca sant inpoiata si nu stiu ce vreau.

cu atitudinea asta slabe sperante sa-ti gasesti un job! stiu ei parinti tai ce "poama" au in casa!fetelor parerea mea este ca i-ati acordat deja prea multa atentie este prea "dusa" ca sa inteleaga ceva!

uite ca e prima data cand eu si fante cadem de acord

iar, pt tine iubita, nu ti pot spune dupa cele citite aici, ca pe langa faptul ca esti agramata, mai esti si naroada. da noaroada in adevaratul sens. eu zic sa te mai gandesti la propunerea lui fante

naroada esti tu. mai gandestete un pic.......poate tu esti aia care stai toata ziua la coafor iti faci parul,unghiile,ca iti permiti,si ai face bn sa nu mai jignesti aiurea ca nare rost. poate o sa te jignesc si si eu
kudika017543
Postat pe 2 Septembrie 2010 17:14
In ziua de astazi daca nu iti mai poti gasi nimic de munca cu facultate dar apoi fara,cum e?eu am 22 de ani si ma intretin singura sa se inteleaga, locuiesc singura .... muncesc(experienta) si ma duc si la facultate , basca mai am si un hobby care imi ocupa toate weekend-urile,dar il fac cu mare placere!
sfat! 1.incearca sa-i asculti si pe ceilalti daca vrei sa fii si tu ascultata la randul tau!
2. incearca sa te orientezi spre un domeniu care iti place si spre care sa iti canalizezi toata atentia !
Multa bafta!
oksanaa
Postat pe 2 Septembrie 2010 18:57
De la: kudika017543, la data 2010-09-02 17:14:08
De la: angelradios, la data 2010-09-02 16:17:32
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-02 13:25:41
De la: kudika017543, la data 2010-08-23 17:12:06
De la: stem_29, la data 2010-08-23 16:26:14
De la: luchianramona, la data 2010-08-23 16:21:49
De la: stem_29, la data 2010-08-23 16:17:42
De la: luchianramona, la data 2010-08-23 16:07:31
De la: kudika017543, la data 2010-08-23 15:36:20
De la: luchianramona, la data 2010-08-20 14:20:33
De la: kudika017543, la data 2010-08-20 13:39:00
De la: miss_darine, la data 2010-08-19 20:30:18 secretara?

si asta e ceva decat nimic

Nici nu-ti poti imagina ce inseamna asta ! Sincer, nu te sfatuiesc.

dc crezi asta??

Marea majoritate au impresia ca o secretara face doar cafele si raspunde la telefon, dar...
1. Cand cineva intra intr-o firma/institutie, prima usa deschisa este cea de la secretariat
2. Daca ai o treaba si vrei sa pleci pt. 1/2 h, trebuie sa te invoiesti de la cel mai mic la cel mai mare
3. Daca vrei sa pleci in CO, big boss va cere acordul sefilor de birou, de serviciu, etc.
4. Daca toti cei din firma cunosc doar o bucatica din activitate si anume cea de care se ocupa in mod direct, tu trebuie sa ai habar de toate, pentru ca ti se va cere relatii la telefon, iar ceilalti vor fi pe teren sau "foarte ocupati" si nu au timp de dat relatii telefonice
5. Trebuie sa fi o persoana foarte organizata, pentru ca iti organizezi atat munca ta cat si pe cea a sefilor
6. Toate hartiile trec prin mana ta pentru inregistrare, distribuire, arhivare, etc.
doar am spus ca lista e lunga.....
7. In afara agendei de zi cu zi care se umple repede, mai trebuie sa tii si agenda personala a sefului cel mare pentru ca "are prea multe probleme pe cap" ca sa tina minte ca are de platit curent, gaze, si nu cumva sa uiti sa-l trimiti la medicul de familie sa-si ia reteta lunara...
Lista ar mai putea continua....Oricum trebuie sa ai nervi de otel.

Organizata?! doua agende?......dar 3-4..una pt. sedinta de productie, una pt. intalnirile lui......una pt facturile lui .....suna-i soferul sa mearga sa i le plateasca, verifica-l daca le-a platit...colegul vrea 4 numere de la registratura, sefa contabila vrea sa-i pastrezi N-spe numere pt. actele care urmeaza sa le trimita pana pe data de 5 ale lunii ( doar e legal, nu cere ilegalitati) Tu deja esti in 3 ale lunii urmatoare.......
V A I! telefonul suna!.......sunt 4 in secretariat, asteapta la seful, tu tehnoredactezi, pe ei ii intrebi daca nu vor o cafea..unul vrea ceai!.......unul o vrea cu lapte, altul fara!
ies altii de la el, intri rapid, culegi tavile ( de la cei care au baut acolo cafeaua).....te pui iar la tehoredactat, cand te-ai pus, apasa butonul ....bingg..te chema iar te intreaba daca l-o sunat soacra-sa!...
Toti pleaca la 4.30 acasa....el dupa 4.30 mai are doua intalniri.......TU RAMAI!

Am uitat de faza cu stransul tavilor, in tim ce suna telefoanele, sa stea gasca la gargara in secretariat, iar biata fata sa transpire in fata monitorului de nervi

Sa mai ai si de tradus ceva tehnic din engleza, si sa ai 7 in secretariat care se uita la tine( toti dinafara firmei) si tu sa le zambesti.....si sa-i coplesesti cu intrebari:" vaii ce demult nu v-am vazut, sau vaiii ce bine atarati .......VAI si iar VAI!

prefer sa lucrez pana pic pe koc decat sa fiu o fitoasa ca voi si vezi doamne le stiu pe toate. va credeti asa de destepte ca vezi doamne. chiar daca am 21 de ani aia nu inseamna ca sant inpoiata si nu stiu ce vreau.

cu atitudinea asta slabe sperante sa-ti gasesti un job! stiu ei parinti tai ce "poama" au in casa!fetelor parerea mea este ca i-ati acordat deja prea multa atentie este prea "dusa" ca sa inteleaga ceva!

uite ca e prima data cand eu si fante cadem de acord

iar, pt tine iubita, nu ti pot spune dupa cele citite aici, ca pe langa faptul ca esti agramata, mai esti si naroada. da noaroada in adevaratul sens. eu zic sa te mai gandesti la propunerea lui fante

naroada esti tu. mai gandestete un pic.......poate tu esti aia care stai toata ziua la coafor iti faci parul,unghiile,ca iti permiti,si ai face bn sa nu mai jignesti aiurea ca nare rost. poate o sa te jignesc si si eu

mi se rupe de jignirile unei maimute de 22 de ani. isteat o eu stau la coafor pt ca mi permit fiindca ami muncit, am invatat am facut o facultate la stat(fata taxa) am av bursa de studiu si am un serviciu de care sunt mandra si nu ma vaiet pe forum ca vreau sa fug de acasa. asa ca vorbele tale jignitoare tot impotriva ta se intorca, deoarece tu esti cea patetica nu eu
angelradios
Postat pe 2 Septembrie 2010 19:06
De la: kudika017543, la data 2010-09-02 17:11:31
De la: cristina_xxx2006, la data 2010-09-02 17:02:07

Eu propun sa o ignoram

pardon, nam jignit pe nimeni. voi daca sunteti arogante nam ce sa fac. nu mai fiti asa arogante si gata sau sunteti prea cu nasu pe sus??? eu cred ca santeti....

1. Nu ti-am spus ca ai jignit pe nimeni, nu cred ca ai citit bine.

2. De unde ai tras tu concluzia ca sunt aroganta? Sau doar suna bine sa faci pe cineva arogant? Prin comportamentul tau de "stiu tot" imi dai impresia ca mai degraba tu esti aroganta decat eu.(nu o lua ca pe o jignire)
AROGÁNT, -Ã s.m. și f. Încrezut, înfumurat; obraznic. [Cf. fr. arrogant, lat. arrogans]. (dex online)

3. De unde stii ca suntem cu nasul pe sus? Doar pentru ca iti punem niste intrebari de gen "De ce ai mai deshis acest topic daca nu accepti sfaturi?" , asta iti demonstreaza tie ca sunt cu nasul pe sus?
A umbla sau a fi, a se ține) cu nasul (pe) sus = a (fi) încrezut, sfidãtor
Nu cred ca te-am sfidat sau ca am fost increzuta.

In concluzie, inceteaza sa te mai porti asa cu oamenii. Ai deshis topicul sa ceri un sfat la problemele tale( e perfect normal, toata lumea are probleme) si accepta sfaturile, bune sau rele, folositoare sau nefolositoare, parerile proaste le pastrezi pentru tine si numai pentru tine, daca vrei sa fii vazuta bine in societate.
Nimeni nu are niciun interes sa-ti dea un sfat care sa-ti faca rau, cu atat mai mult cu cat nu te cunoastem (sau cel putin eu). Deci, concluzia o tragi singurica.
Bafta in continuare!

Inceteaza cu jignirile, comporta-te cu altii cum ai vrea sa se comporte ei cu tine.
kudika057527
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:14
aa...am uitat sa iti spun...gramatica e putin gresita...

gresit: sant --- corect : sunt
gresit: nam --- corect: n-am sau nu am
gresit:credema --- corect: crede-ma
gresit:sa lucri --- corect: sa lucrezi

si lista poate continua.

P.S. Daca te obisnuiesti sa scrii corect pe forum, pe messenger etc. iti va fi mult mai usor in rest.
kudika057527
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:48
....draga mea sunt multe tinere si tineri ca tine...e greu sa pleci in viata asa...incearca mai intai sa ti gasesti un loc de munca care cat de cat sa ti placa ...si astfel ai tai vor avea o grija in minus...o sa ai cu ce ti cumpara macar strictul necesar...haine...cosmetice ..etc...
...nu te gandi sa pleci de acasa deocamdata pentru ca o sa le frangi inima ...mai ales mamei tale care sigur te iubeste mult mult si ar vrea sa ti puna la dispozitie tot ce ti doresti dar nu poate si neputinta asta doare foarte tare (...crede ma ca am si eu un baiat de varsta ta si mi e foarte greu sa i asigur ce si doreste)
...ai incredere in parintii tai si in tine ...o sa fie bine daca o sa ai rabdare in viata .
kudika102120
Postat pe 3 Septembrie 2010 09:29
s-au cam incins spiritele pe aici....
dupa parerea mea situatia este simpla.
vrei sa lucrezi? nu gasesti? ca e criza, nu prea se mai fac angajari....
o idee: in mlm se "angajeaza" in totdeauna , indiferent de perioada si de criza. de asemenea si marketingul afiliat merge destul de bine.
totul este sa iti doresti sa faci un ban si sa investesti ceva timp.
faptul ca inca stai cu parinti tau poate fi un lucru bun, deoarece nu platesti chirie , la mancare si celelate cheltuieli contribuie deja parinti tai. deci profitul pe care il vei realiza va fi al tau sa faci ce doresti cu el.
si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare. am plecat de acasa un pic dupa ce am implinit 18 ani , m-am mutat cu prietenul meu , stateam in chirie. la inceput ne-am descurcat destul de bine. el avea salariu, aveam si eu , dar a venit un moment in care traiam la limita si a trebuit sa luam o decizie si ne-am mutat la bunica mea. partea buna este ca nu mai platim chirie si ne ajung banii sa mai si economisim.
in viata trebuie sa lasi momentele grele sa treaca si sa privesti si sa apreciezi momentele bune.

propunerea mea pt tine o gasesti pe http://reprezentanti.wordpress.com
cu asta ma ocup eu si ai putea si tu!
nu e greu, trebuie doar sa vrei si sa nu il pui pe NU inainte .

mult succes!
adricom
Postat pe 4 Septembrie 2010 22:01
De la: adricom, la data 2010-09-04 22:01:10s-au cam incins spiritele pe aici....
dupa parerea mea situatia este simpla.
vrei sa lucrezi? nu gasesti? ca e criza, nu prea se mai fac angajari....
o idee: in mlm se "angajeaza" in totdeauna , indiferent de perioada si de criza. de asemenea si marketingul afiliat merge destul de bine.
totul este sa iti doresti sa faci un ban si sa investesti ceva timp.
faptul ca inca stai cu parinti tau poate fi un lucru bun, deoarece nu platesti chirie , la mancare si celelate cheltuieli contribuie deja parinti tai. deci profitul pe care il vei realiza va fi al tau sa faci ce doresti cu el.
si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare. am plecat de acasa un pic dupa ce am implinit 18 ani , m-am mutat cu prietenul meu , stateam in chirie. la inceput ne-am descurcat destul de bine. el avea salariu, aveam si eu , dar a venit un moment in care traiam la limita si a trebuit sa luam o decizie si ne-am mutat la bunica mea. partea buna este ca nu mai platim chirie si ne ajung banii sa mai si economisim.
in viata trebuie sa lasi momentele grele sa treaca si sa privesti si sa apreciezi momentele bune.

propunerea mea pt tine o gasesti pe http://reprezentanti.wordpress.com
cu asta ma ocup eu si ai putea si tu!
nu e greu, trebuie doar sa vrei si sa nu il pui pe NU inainte .

mult succes!

o mica erata
in mlm se "angazeaza" intotdeauna.... ca stai cu parintii tai....
adricom
Postat pe 4 Septembrie 2010 22:05
De la: kudika017543, la data 2010-08-18 11:17:18aseara ai mei s-au certat din cauza banilor....ca pt toata lumea nu sant indeajuns pt tot ce ne trebuie. nu e prima oara cand se cearta din cauza asta,pana acum nam bagat de seama am zis ca isi revin ei. si eu sant la varsta cand pot sa decid pt mn si ma pot si angaja,dar problema e ca nu imi gasesc inca nimic. si am stat si mam gandit daca ar fi bn sa plec. am 21 de ani,dupa parerea mea ai mei nu se mai pot baga in deciziile mele. faza urata e ca ori de cate ori vreau sa ma duc in oras cu prieteni tre sa imi cer voie sa pot pleca,tre sa le zic la ce ora vin cat stau unde ma duc,cu cn ma duc. si deja incep sa ma satur de chestiile astea absurde.

Buna, m-a gandit sa raspund la problema ta.....pentru ca este o problema: 1. nu stii sa comunici cu parintii tai sunt sigura de asta si cred ca le ascunzi destul de multe lucruri , 2. eu zic sa studiezi ca se pare ca nu prea ti-a placut cartea, poate tocmai aici i-ai dezamagit pe ei ( fara suparare)... nu iti tin morala tocmai din simplul fapt ca am si eu aproape 21 de ani ( pe 15 sept.) sunt studenta in ultimul an si lucrez part- time.... crede-ma faptul ca ai niste cursuri sau inca studiezi ajuta foarte mult la gasirea unui job, trebuie doar sa pui cap la cap prioritatile tale la varsta asta....am vazut de asemenea ca vrei sa te cam arunci in ceva prea devreme neavand stabilitate din toate punctele de vedere....vrei sa te muti cu prietenul tau, care din cate am inteles are job dar totusi asa ca intrebare vrei sa-i ceri lui bani de absorbante sau alte chestii????? incearca sa devii independenta....cred ca te grabesti nu vei ramane nemaritata stai calma...Mult succes si deschide bine ochii, viata este grea dar trebuie sa fii puternica si stapana pe tine !!!
Marryzza
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:13
De la: kudika201207, la data 2010-09-05 12:13:01
De la: kudika017543, la data 2010-08-18 11:17:18aseara ai mei s-au certat din cauza banilor....ca pt toata lumea nu sant indeajuns pt tot ce ne trebuie. nu e prima oara cand se cearta din cauza asta,pana acum nam bagat de seama am zis ca isi revin ei. si eu sant la varsta cand pot sa decid pt mn si ma pot si angaja,dar problema e ca nu imi gasesc inca nimic. si am stat si mam gandit daca ar fi bn sa plec. am 21 de ani,dupa parerea mea ai mei nu se mai pot baga in deciziile mele. faza urata e ca ori de cate ori vreau sa ma duc in oras cu prieteni tre sa imi cer voie sa pot pleca,tre sa le zic la ce ora vin cat stau unde ma duc,cu cn ma duc. si deja incep sa ma satur de chestiile astea absurde.

Buna, m-a gandit sa raspund la problema ta.....pentru ca este o problema: 1. nu stii sa comunici cu parintii tai sunt sigura de asta si cred ca le ascunzi destul de multe lucruri , 2. eu zic sa studiezi ca se pare ca nu prea ti-a placut cartea, poate tocmai aici i-ai dezamagit pe ei ( fara suparare)... nu iti tin morala tocmai din simplul fapt ca am si eu aproape 21 de ani ( pe 15 sept.) sunt studenta in ultimul an si lucrez part- time.... crede-ma faptul ca ai niste cursuri sau inca studiezi ajuta foarte mult la gasirea unui job, trebuie doar sa pui cap la cap prioritatile tale la varsta asta....am vazut de asemenea ca vrei sa te cam arunci in ceva prea devreme neavand stabilitate din toate punctele de vedere....vrei sa te muti cu prietenul tau, care din cate am inteles are job dar totusi asa ca intrebare vrei sa-i ceri lui bani de absorbante sau alte chestii????? incearca sa devii independenta....cred ca te grabesti nu vei ramane nemaritata stai calma...Mult succes si deschide bine ochii, viata este grea dar trebuie sa fii puternica si stapana pe tine !!!

de comunicat nu prea mai apucam pt ca mama vine mai mereu obosita de la servici,sau nervoasa. e de inteles, lucreaza mult. acum cineva mi-a spus ca mi-a gasit de lucru la metro in tm. si fratele meu si-a gasit la electrica de lucru si ne vom descurca cumva, acum vreo doua saptamani tata a baut iar si am avut scandal cu el si cu mama si-au spus lucruri care erau destul de jignitoare,cel putin asa mi sa parut mie. mama a luat o hotarare drastica si a zis ca se muta in chirie. si dupa ce iam spus ca tot salarul ei e va duce doar pe cheltuielile apartamentul s-a mai domolit.si parca nu era de ajuns a zis ca si-a mai gasit pe cineva in oras si ca nu il mai iubeste pe tatal meu. as vrea sa se rezolve cumva toata treaba asta si sa nu mai avem discutii de astea.
kudika017543
Postat pe 30 Septembrie 2010 19:47
Buna...tocmai am citit postul tau si te inteleg perfect. Dar asa cum ai spus si tu ai 21 de ani....poti face orice si te poti angaja oriunde credema...ai nevoie de ambitie. fa unele compromisuri...nu cauta jobul ideal ci doar un job pentru ca de asta ai nevoie acum...parintii tai inca iti controleaza viata pentru ca nu le-ai demonstrat ca poti fi independenta...ajuta la venitul lunar al casei..fa si tu un sacrificiu....
si eu am fost in situatia ta dar aveam 15 ani....am obtinut cu greu un job in orasul meu pentru ca eram prea mica . dar de la 15 ani lucrez, acum am 22 ...locuiesc in Anglia si lucrez ca translator pentru spitalul local. La mine a faost mai rau pentru ca nu erau parintii cei care se certau ci bunicii...parinti ne-au parasit cand eu si sora mea eram mai mici..
Fii responsabila iubita, crede-ma ai numai impliniri daca gandesti asa.
casey_cat
Postat pe 30 Septembrie 2010 20:11
De la: casey_cat, la data 2010-09-30 20:11:46Buna...tocmai am citit postul tau si te inteleg perfect. Dar asa cum ai spus si tu ai 21 de ani....poti face orice si te poti angaja oriunde credema...ai nevoie de ambitie. fa unele compromisuri...nu cauta jobul ideal ci doar un job pentru ca de asta ai nevoie acum...parintii tai inca iti controleaza viata pentru ca nu le-ai demonstrat ca poti fi independenta...ajuta la venitul lunar al casei..fa si tu un sacrificiu....
si eu am fost in situatia ta dar aveam 15 ani....am obtinut cu greu un job in orasul meu pentru ca eram prea mica . dar de la 15 ani lucrez, acum am 22 ...locuiesc in Anglia si lucrez ca translator pentru spitalul local. La mine a faost mai rau pentru ca nu erau parintii cei care se certau ci bunicii...parinti ne-au parasit cand eu si sora mea eram mai mici..

imi pare rau ca parinti v-au parasit. toate discutiile dintre parinti mei ma afecteaza si pe mine si pe fratele meu chiar daca la varsta noastra realizam ce se intampla,chiar daca multi zic ca nu e adevarat. as fi vrut sa fie altfel,nu stiu cum altfel. multi ma condamna pt asta ca nu toti inteleg prin ceea ce trec. nici eu nu reactionez cum trebe la tot ce se intampla. de multe ori tin in mine anumite lucruri,ma enervez repede pt orice si cand sant discutii atunci izbucnesc si eu si atunci tip la cine imi iasa in cale fara sa fie vinovat.
kudika017543
Postat pe 1 Octombrie 2010 19:42
De la: kudika017543, la data 2010-10-01 19:42:55
De la: casey_cat, la data 2010-09-30 20:11:46Buna...tocmai am citit postul tau si te inteleg perfect. Dar asa cum ai spus si tu ai 21 de ani....poti face orice si te poti angaja oriunde credema...ai nevoie de ambitie. fa unele compromisuri...nu cauta jobul ideal ci doar un job pentru ca de asta ai nevoie acum...parintii tai inca iti controleaza viata pentru ca nu le-ai demonstrat ca poti fi independenta...ajuta la venitul lunar al casei..fa si tu un sacrificiu....

imi pare rau ca parinti v-au parasit. toate discutiile dintre parinti mei ma afecteaza si pe mine si pe fratele meu chiar daca la varsta noastra realizam ce se intampla,chiar daca multi zic ca nu e adevarat. as fi vrut sa fie altfel,nu stiu cum altfel. multi ma condamna pt asta ca nu toti inteleg prin ceea ce trec. nici eu nu reactionez cum trebe la tot ce se intampla. de multe ori tin in mine anumite lucruri,ma enervez repede pt orice si cand sant discutii atunci izbucnesc si eu si atunci tip la cine imi iasa in cale fara sa fie vinovat.

si pana la urma mi-am gasitt un job care sa imi placa intr-adevar slar cam mic dar nu fac macar naveta. si nici nam cautat macar ea a venit la mn,e vecina mea e directoare la ITM.nu stiu d ce v-ati agitat sa ma convingeti la anumite chestii.
kudika017543
Postat pe 12 Octombrie 2010 18:31
De la: kudika017543, la data 2010-10-12 18:31:07

si pana la urma mi-am gasitt un job care sa imi placa intr-adevar slar cam mic dar nu fac macar naveta. si nici nam cautat macar ea a venit la mn,e vecina mea e directoare la ITM.nu stiu d ce v-ati agitat sa ma convingeti la anumite chestii.

Bravo tie!Ne intrebi de ce ne-am agitat????pentru ca tu ai cerut parerea disperata........si ma rog ca ce lucrezi acolo?Ceea ce stii tu mai bine sa faci?Oare.......adica gen curatenie, spalat etc sau .......aoleu scuza -ma sau esti vreo secretara importanta ca na doar te-a angajat vecinica de langa casa
oksanaa
Postat pe 13 Octombrie 2010 16:55
De la: oksanaa, la data 2010-10-13 16:55:12
De la: kudika017543, la data 2010-10-12 18:31:07

Bravo tie!Ne intrebi de ce ne-am agitat????pentru ca tu ai cerut parerea disperata........si ma rog ca ce lucrezi acolo?Ceea ce stii tu mai bine sa faci?Oare.......adica gen curatenie, spalat etc sau .......aoleu scuza -ma sau esti vreo secretara importanta ca na doar te-a angajat vecinica de langa casa

fac ciratenie,mancare si toate cele,macar nu stau ca tn toata ziua la telenovele sau imi sa imi fac unghiile.
kudika017543
Postat pe 13 Octombrie 2010 17:09
Ce pot eu sa-ti spun.. ca e cel mai bine sa "colaborezi" cu parintii tai in primul rand financiar (ei te-au sustinut pana acum destul, insa poate la un moment dat va veni clipa sa ii ajuti si tu).
E foarte greu, dar daca intr-adevar stii sa faci cate ceva (chiar si curantenie) poti incerca sa cauti pe internet (ejobs, etc.), in ziarele locale, sa imprastii vestea ca vrei cu adevarat sa te angajezi si poate chiar un prieten te va ajuta (sau nu, dar ideea e sa faci tot ce poti in acest sens). De asemenea, poti face ceva la care deja ai experienta.
Apoi sufleteste, incearca sa ii intelegi pe parintii tai.. cred ca plecarea ta de acasa nu i-ar ajuta deloc in aceste momente dificile. Poti sa aplanezi conflictele, nu sa le agravezi si chiar daca nu reusesti sa te angajezi, faptul ca le esti alaturi ii poate sustine moral.
carla10
Postat pe 13 Octombrie 2010 17:28
De la: carla10, la data 2010-10-13 17:28:25Ce pot eu sa-ti spun.. ca e cel mai bine sa "colaborezi" cu parintii tai in primul rand financiar (ei te-au sustinut pana acum destul, insa poate la un moment dat va veni clipa sa ii ajuti si tu).
E foarte greu, dar daca intr-adevar stii sa faci cate ceva (chiar si curantenie) poti incerca sa cauti pe internet (ejobs, etc.), in ziarele locale, sa imprastii vestea ca vrei cu adevarat sa te angajezi si poate chiar un prieten te va ajuta (sau nu, dar ideea e sa faci tot ce poti in acest sens). De asemenea, poti face ceva la care deja ai experienta.
Apoi sufleteste, incearca sa ii intelegi pe parintii tai.. cred ca plecarea ta de acasa nu i-ar ajuta deloc in aceste momente dificile. Poti sa aplanezi conflictele, nu sa le agravezi si chiar daca nu reusesti sa te angajezi, faptul ca le esti alaturi ii poate sustine moral.

asta asa e. tocmai m-am angajat si primesc 6 milioane pe luna(deocamdata e bn) si am acceptat sa platesc eu telefonul fix ca sa nu plateasca ei chiar tot si cumparaturile zilnice si va fi altfel. nu mi-e rusine sa zic ca fac curat dupa un strain,macar e o munca cinstita si nu ma duc sa dau in cap cuiva sa ii fur bani sau ceva de genu.
kudika017543
Postat pe 13 Octombrie 2010 18:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gambe groase :(((( 13 De la: kudika051526 13 Iulie 2009 11:08
fan cumparaturi online!? 4 De la: AlexandrinaS_Memories 16 Ianuarie 2009 14:05
A iubi sau a fi indragostita 5 De la: paullina 11 Mai 2010 06:53
Iubirea fata de Dumnezeu si aproapele nostru, mai este? 40 De la: ioanageorgiuADY 23 Martie 2009 11:43
va rog mult ajutati-ma 20 De la: kudika045671 20 Iulie 2009 03:22