Setari Cookie-uri

Am nevoie de un sfat si de sustinere...

Situatia in care ma aflu acum, pentru mine este foarte complicata si am impresia ca cu incetul am sa intru intr-o depresie.Sint casatorita de 7 ani si am o fetita de 6 ani...eu am 27 ani iar sotul este cu 11ani mai mare.acum am ramas insarcinata si am cam 10 sapt. de sarcina...problema e ca traim cu chirie si mai avem niste credite la banca,iar sotul nu face nimic p/u a rezolva aceasta situatie dificila pe plan financiar...el se multumeste cu serviciul care il are si nu face nimic p/u a ne schimba viitorul, pina nu-l imping eu de la spate...m-am saturat sa fiu eu mereu cea care isi bate capul cind vin serviciile comunale,cind vine ziua de plata la banca s.a.m.d.....zilele astea mi-am dat seama ca nu mai pot sa-l suport si nu cred ca vreau sa avem un viitor impreuna...mi-am dat seama ca gindim diferit si vrem de la viata cu totul diferite lucruri....el se multumeste cu ceea ce are dar eu vreau mai mult...sint intr-o situatie dificila din cauza sarcinii....nu stiu ce sa fac?s-o pastrez sau nu??vreau inca un copil dar mi-am dat seama ca nu e momentul...el isi doreste mult acest copil,nu este o persoana agresiva,si stiu sigur ca ma iubeste dar este o pers. fara un scop in viata si nu pot suporta astfel de persoane,mai ales ca deja are virsta cind ar trebui sa fie deja realizat in viata...dati-mi un sfat vizavi de aceasta situatie p/u ca nu mai pot dormi noptile si-mi dau seama ca merge vorba de viata unui copil...dar nu pot sa suport gindul ca acest copil imi schimba viata si va trebui sa mai stau sa suport monotonia sotului si grijile de zi cu zi....(poate o sa ziceti ca sint egoista,nustiu)...
naty38
Postat pe 19 August 2010 18:30
stii vb aia...nemultumitului i se va lua darul? ...tu vrei bani mai multi , el se multumeste cu ce are...el vrea cel de-al doile copil, tu nu...iar dupa 7 ani de zile realizezi ca nu iti doresti un viitor comun cu sotul tau sorry dar dupa parerea mea iti lipseste ceva ... tocmai maturitatea care ti-o doresti din partea lui, este marea ta lipsa
miss_darine
Postat pe 19 August 2010 18:45
De la: naty38, la data 2010-08-19 18:30:50Situatia in care ma aflu acum, pentru mine este foarte complicata si am impresia ca cu incetul am sa intru intr-o depresie.Sint casatorita de 7 ani si am o fetita de 6 ani...eu am 27 ani iar sotul este cu 11ani mai mare.acum am ramas insarcinata si am cam 10 sapt. de sarcina...problema e ca traim cu chirie si mai avem niste credite la banca,iar sotul nu face nimic p/u a rezolva aceasta situatie dificila pe plan financiar...el se multumeste cu serviciul care il are si nu face nimic p/u a ne schimba viitorul, pina nu-l imping eu de la spate...m-am saturat sa fiu eu mereu cea care isi bate capul cind vin serviciile comunale,cind vine ziua de plata la banca s.a.m.d.....zilele astea mi-am dat seama ca nu mai pot sa-l suport si nu cred ca vreau sa avem un viitor impreuna...mi-am dat seama ca gindim diferit si vrem de la viata cu totul diferite lucruri....el se multumeste cu ceea ce are dar eu vreau mai mult...sint intr-o situatie dificila din cauza sarcinii....nu stiu ce sa fac?s-o pastrez sau nu??vreau inca un copil dar mi-am dat seama ca nu e momentul...el isi doreste mult acest copil,nu este o persoana agresiva,si stiu sigur ca ma iubeste dar este o pers. fara un scop in viata si nu pot suporta astfel de persoane,mai ales ca deja are virsta cind ar trebui sa fie deja realizat in viata...dati-mi un sfat vizavi de aceasta situatie p/u ca nu mai pot dormi noptile si-mi dau seama ca merge vorba de viata unui copil...dar nu pot sa suport gindul ca acest copil imi schimba viata si va trebui sa mai stau sa suport monotonia sotului si grijile de zi cu zi....(poate o sa ziceti ca sint egoista,nustiu)...

... NU RENUNTA LA COPIL ... e singura ''investitie'' sigura a unei femei ... esti inca tinara si multe se pot schimba ... nu arunca ura ta pentru sot asupra copilului tau ... FII POZITIVA si OPTIMISTA ... nu renunta la copii tai pentru niste nenorocite de rate la banca ... mai bine renunta la rate ... fara acest copil viata ta nu va fi mai fericita sau mai bogata ... fara acest copil sotul tau nu va deveni mai descurcaretz ...fara acest copil nu vei avea mai multe sanse se te mariti din nou (daca intentionezi sa divortezi) ... acest copil e o piatra a viitorului ... copii nu cer lucruri deosebite, nu cer haine de firma sau mincaruri speciale, vor atentie, dragoste si valori ...

... renuntarea la orice copil e o INFRINGERE, un COMPROMIS din care nu vei mai iesi ... e o victorie a NEGATIVISMULUI si PESIMISMULUI ... e si o problema imensa psihologica si fizica ...

... uita de acest topic(gind) si ai incredere ca totul se rezolva ... daca nu ceri prea mult ... de la tine insuti ...
marco918
Postat pe 19 August 2010 18:48
nu-l mai iubesti ca nu-ti aduce bani mai multi?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 19 August 2010 18:51
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-19 18:51:37nu-l mai iubesti ca nu-ti aduce bani mai multi?

... nu ar fi prima furata de comparatiile cu vecinii/colegii si reclamele de la televizor ...

marco918
Postat pe 19 August 2010 18:54
De la: marco918, la data 2010-08-19 18:54:13
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-19 18:51:37nu-l mai iubesti ca nu-ti aduce bani mai multi?

... nu ar fi prima furata de comparatiile cu vecinii/colegii si reclamele de la televizor ...

si nici ultima!
mai nou , iubirea se masoara in cm. centimetrii tescalaului! de bani!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 19 August 2010 18:56
"...problema e ca traim cu chirie si mai avem niste credite la banca,iar sotul nu face nimic p/u a rezolva aceasta situatie dificila pe plan financiar...el se multumeste cu serviciul care il are si nu face nimic p/u a ne schimba viitorul"

Poti sa faci tu ceva daca vrei si lasa-l pe el sa stea cu copii acasa.E ok asa?
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 18:58
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-19 18:56:03
De la: marco918, la data 2010-08-19 18:54:13

si nici ultima!
mai nou , iubirea se masoara in cm. centimetrii tescalaului! de bani!

... o faza ... standard as spune ... ei tineri casatoriti ... el muncitor si stabil, vinde tot ce are de la parinti (decedati) si face o casa cap-coada, doua masini (el/ea), mobila si electrocasnice full, o mica afacere de viitor ... ea casnica, frumoasa, fericita, un copil ... apare cel de al doilea copil ... aceiasi fericire ... se ''plictiseste'' acasa si se angajeaza in administratia publica intr-un departament unde nu trebuie sa treagi prea tare dar plin de CURVELE seflor de pe acolo si neveste de smecheri ... brusc realizeaza femeia cit a fost traiul ei de onest si sters ... cite ''shopinguri'' a scapat si citi barbati dornici de o relatie cu o ''femeie independenta'' exista ... cit a ''tras'' cu copii si cu barbati-su cel continuu plecat ... asa ca ii spune clar in fatza ca vrea sa divorteze pentru ca e inca tinara si vrea sa isi ''traiasca viata'' ... acte pregatite (motiv - investeste prea mult in afacere), partajul teoretic facut deja ... lovitura de teatru ... restructurari ... barbati-su nu mai plateste spaga sa o mentina in functie ... femeia vede ca se poate si mai rau si o intoarce ... vai, draga doar vroiam sa te trezesc sa stii ca sitn si eu om ... nu vreau sa ma mai duc in mall-uri cu banii numarati si lista in buzunar ...

... nu e cazul aici ... doar vreau sa spun ca roata se intoarce ...

marco918
Postat pe 19 August 2010 19:13
Te gandesti la divort din cauza saraciei.. Nu ma mira acest lucru, de curand am vazut la tv o stire cum ca de la inceputul anului pana acum multe casatorii s-au "desfacut" pe fondul crizei, lipsei banilor, etc... Oricum, nu sunt casatorita, tocmai de aceea ma socheaza cat de usor se poate destrama o casatorie. O relatie si n-o incheidin cauza lipsei banilor, dar o casatorie cand mai e la mijloc si un copil...
anutzzaa
Postat pe 24 August 2010 14:36
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 18:58:10"...problema e ca traim cu chirie si mai avem niste credite la banca,iar sotul nu face nimic p/u a rezolva aceasta situatie dificila pe plan financiar...el se multumeste cu serviciul care il are si nu face nimic p/u a ne schimba viitorul"

Poti sa faci tu ceva daca vrei si lasa-l pe el sa stea cu copii acasa.E ok asa?

Pai stau in chirie si au rate la banca?
Pt. ce le-au facut, ca doar nu pot sa cred ca le-au facut pt. a plati chiria.
Plus ca mai exista un aspect, in RO, o casa se face de la A la Z, in N ani de rate, daca vroia un sot care sa-i ofere o casa platita si tot pana in 7 ani ( cat au ei de casnicie) trebuia sa-si ia unul cu casa.
Eu chiar nu inteleg femeile care asteapta ca sotul sa le faca casa si cum daca nu sunt bani intr-o casa e vina ba a lui, ba al ei!........( asta in cazuri ca si in acest context, nu ma refer la betivi si altele)......
Dar unde a disparut doamna?
stem_29
Postat pe 24 August 2010 14:54
De la: marco918, la data 2010-08-19 18:48:20
De la: naty38, la data 2010-08-19 18:30:50Situatia in care ma aflu acum, pentru mine este foarte complicata si am impresia ca cu incetul am sa intru intr-o depresie.Sint casatorita de 7 ani si am o fetita de 6 ani...eu am 27 ani iar sotul este cu 11ani mai mare.acum am ramas insarcinata si am cam 10 sapt. de sarcina...problema e ca traim cu chirie si mai avem niste credite la banca,iar sotul nu face nimic p/u a rezolva aceasta situatie dificila pe plan financiar...el se multumeste cu serviciul care il are si nu face nimic p/u a ne schimba viitorul, pina nu-l imping eu de la spate...m-am saturat sa fiu eu mereu cea care isi bate capul cind vin serviciile comunale,cind vine ziua de plata la banca s.a.m.d.....zilele astea mi-am dat seama ca nu mai pot sa-l suport si nu cred ca vreau sa avem un viitor impreuna...mi-am dat seama ca gindim diferit si vrem de la viata cu totul diferite lucruri....el se multumeste cu ceea ce are dar eu vreau mai mult...sint intr-o situatie dificila din cauza sarcinii....nu stiu ce sa fac?s-o pastrez sau nu??vreau inca un copil dar mi-am dat seama ca nu e momentul...el isi doreste mult acest copil,nu este o persoana agresiva,si stiu sigur ca ma iubeste dar este o pers. fara un scop in viata si nu pot suporta astfel de persoane,mai ales ca deja are virsta cind ar trebui sa fie deja realizat in viata...dati-mi un sfat vizavi de aceasta situatie p/u ca nu mai pot dormi noptile si-mi dau seama ca merge vorba de viata unui copil...dar nu pot sa suport gindul ca acest copil imi schimba viata si va trebui sa mai stau sa suport monotonia sotului si grijile de zi cu zi....(poate o sa ziceti ca sint egoista,nustiu)...

... NU RENUNTA LA COPIL ... e singura ''investitie'' sigura a unei femei ... esti inca tinara si multe se pot schimba ... nu arunca ura ta pentru sot asupra copilului tau ... FII POZITIVA si OPTIMISTA ... nu renunta la copii tai pentru niste nenorocite de rate la banca ... mai bine renunta la rate ... fara acest copil viata ta nu va fi mai fericita sau mai bogata ... fara acest copil sotul tau nu va deveni mai descurcaretz ...fara acest copil nu vei avea mai multe sanse se te mariti din nou (daca intentionezi sa divortezi) ... acest copil e o piatra a viitorului ... copii nu cer lucruri deosebite, nu cer haine de firma sau mincaruri speciale, vor atentie, dragoste si valori ...

... renuntarea la orice copil e o INFRINGERE, un COMPROMIS din care nu vei mai iesi ... e o victorie a NEGATIVISMULUI si PESIMISMULUI ... e si o problema imensa psihologica si fizica ...

... uita de acest topic(gind) si ai incredere ca totul se rezolva ... daca nu ceri prea mult ... de la tine insuti ...

Cum sa renunte la ratele de la banca? ....Am si eu inca vreo 7 luni rate, si gata dupa N ani, zi-mi cum sa fac macar astea 7 luni sa "uit" ca le am? ( cu restul is de acord, insa asta cu renuntatul la rate, m-a facut sa rad.)
stem_29
Postat pe 24 August 2010 15:04
De la: stem_29, la data 2010-08-24 15:04:40

Cum sa renunte la ratele de la banca? ....Am si eu inca vreo 7 luni rate, si gata dupa N ani, zi-mi cum sa fac macar astea 7 luni sa "uit" ca le am? ( cu restul is de acord, insa asta cu renuntatul la rate, m-a facut sa rad.)

... nu ride degeaba ... ma refeream in sensul de a nu creea alte rate ... oricum multe dintre bunurile luate in credit sint facultative ... nu ii inteleg pe cei care nu se pot ca*a de foame dar is cumpara cel mai tare home theatre, plasma, ultimul tip de calculator/laptop (ca sa navigheze pe internet), masina cit mai scumpa, etc, etc ...
... in fond ''creditele'' acordate pentru a cumpara bunuri produse in exterior sint canalele prin care se scurg banii romanilor in strainatate ... nu e o ''investitia'' in viitor ... renuntam la copii, valori, identitate pentru a ii hrani pe altii ... se ignora produsele romanesti fortind ultimii producatori sa dea faliment iar romanii sa devina niste straini in tara lor ... pentru ca nu au mai ramas multe de vindut ...
... iar daca chiar vrei sa renunti la un rate ... renunti si gata ... care e problema ? ... pierzi niste banii si atita tot ... oricum bunurile se devalorizeaza atit de repede incit iti dai seama ca ai pierdut din momentul in care ai iesit cu el din magazin ...

marco918
Postat pe 24 August 2010 15:26

Eu te inteleg perfect,aici nu este vorba doar de neajunsuri si de rate la banca,ci de faptul ca te-ai saturat sa impingi de la spate un barbat.
Totusi,te rog gandeste-te la ingerasul care isi are salasul in trupul tau si mai rabda putintel,dupa care,daca nu mai poti trai asa separa-te.Esti foarte tanara si iti vei putea reface viata si cu doi copilasi.
Iar daca simti ca nu mai poti astepta langa acest barbat,atunci iesi din casnicia aceasta acum,apeleaza la ajutorul prietenilor,familiei,insa nu renunta la copil.
Crede-ma ca nu te vei simti mai bine daca vei face un gest extrem,e ceva cumplit de traumatizant pentru o femeie si este o rana care nu se sterge niciodata din minte si suflet.

heaven2007
Postat pe 30 August 2010 14:07
De la: marco918, la data 2010-08-24 15:26:48
De la: stem_29, la data 2010-08-24 15:04:40

... nu ride degeaba ... ma refeream in sensul de a nu creea alte rate ... oricum multe dintre bunurile luate in credit sint facultative ... nu ii inteleg pe cei care nu se pot ca*a de foame dar is cumpara cel mai tare home theatre, plasma, ultimul tip de calculator/laptop (ca sa navigheze pe internet), masina cit mai scumpa, etc, etc ...
... in fond ''creditele'' acordate pentru a cumpara bunuri produse in exterior sint canalele prin care se scurg banii romanilor in strainatate ... nu e o ''investitia'' in viitor ... renuntam la copii, valori, identitate pentru a ii hrani pe altii ... se ignora produsele romanesti fortind ultimii producatori sa dea faliment iar romanii sa devina niste straini in tara lor ... pentru ca nu au mai ramas multe de vindut ...
... iar daca chiar vrei sa renunti la un rate ... renunti si gata ... care e problema ? ... pierzi niste banii si atita tot ... oricum bunurile se devalorizeaza atit de repede incit iti dai seama ca ai pierdut din momentul in care ai iesit cu el din magazin ...

bre, nu a zis de creat altele, ci e satula de care le are.
mai marco, ratele facute trebuie platite, nu ai cum sa renunti cum zici tu, ce aberatii ii zice acestei femei?!
Vrei sa o sune de la banca de 15 ori/ zi?!
Stiu cum e cu ratele neplatite, am avut angajati care au plecat de la munca si nu mai au bani de rate, ii cauta pe aici pe la la firma, iar cand dau de ei, ii innebunesc bancile cu telefoane.
Doar asta lipseste unei gravide, un stres in plus.
stem_29
Postat pe 30 August 2010 14:26
@stem_29

Gandeste-te la fetita ta.Are 6 ani.iti poti imagina viata fara ea? Nu. La fel va fi si peste un an,doi,cand iti vei ingriji a doua minune. Ii vei multumi la D-zeu pentru acest DAR.Oricum deja stii ca iti va fi greu,cu sau fara sot. Cu doi copii e greu chiar si cand ai bona,bunici sa te ajute.Insa ai "antecedente",te vei dewscurca de minune. Nu doar ca vei mai avea o bucurie in viata ta dar fiica ta va mai avea un fratior/surioara,iti dai seama?! e o fericire si pentru ea! va deveni un ajutor real pentru tine in cresterea lui bebe.Si poate tatal copiilor va simti la modul CONCRET ceea ce tu deja stii de pe acum: ca banii nu ajung si ca nu mai puteti dormi pe voi.Daca vezi ca nici atunci nu misca nimic,lasa-l.Va plati pensie alimentara oricum,va munci mai mult oricum.Daca nu va mai intelegeti,copii vor simti si suferi.Ei nu merita suferinta.Lasa-l.Dar pana sa-l lasi gandeste-te la solutii alternative.Foloseste perioada de sarcina sa te gandesti cum poti face venituri noi pentru tine si copii. Cine te poate ajuta sa stea cu copii cat timp tu vei lucra sau ocupa de afacere. Evalueaza-ti realist sansele si incearca sa vezi cu ochii viitorul.Cu ochii tai si ai copiilortai.Lasa restul lumii,lasa parintii,lasa-i pe cei ca noi.Centrul universului pentru tine e format din tine si copiii tai.Tese-ti o panza de paianjen care sa va sustina financiar,moral,cu dragoste,cu cat mai multe lucruri pozitive.DOAR TU poti face asta.Daca in familia ta nu mai exista acel NOI de la inceput,daca el nu mai tine pasul,nu ramane pe loc.Ia-i dat sanse,daca nu le-a luat fa ca pierderea sa fie DOAR alui,nu si a ta si a copiilor vostri.
Fruntea sus si lupta.Sunt alaturi de tine,tine-ne la curent....
blue_domes
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:15
Pardon,postarea de mai sus ii este adresata lui naty_s9 nu lui "stem.."
blue_domes
Postat pe 8 Septembrie 2010 13:58
decât sã faci un copil ºi sã-l chinui mai bine nu-l naºti.....e mare pãcat sã faci avort .dar mai mare pãcat e sã-l nasþi ºi sã-l chinui sau sã-l dai spre adopþie...sau... ceva mai rãu gândeºte bine dacã vrei sã mai rãmâi cu soþul ....pentru cã de mai faci ºi un copil rãmâi cu doi ºi-i tare greu având în vedere cã stai ºi cu chirie....ce o sã faci o sã angajezi bonã....de unde bani ??? eu zic sã fii mai durã ºi sã vb serios cu soþul sã îii expui toate datele problemei brutal de sincer ,,cu argumente pro ºi contra...ºi .......rezolvaþi problema.. baftã
Shocata
Postat pe 8 Septembrie 2010 18:51
De la: Shocata, la data 2010-09-08 18:51:38decât sã faci un copil ºi sã-l chinui mai bine nu-l naºti.....e mare pãcat sã faci avort .dar mai mare pãcat e sã-l nasþi ºi sã-l chinui sau sã-l dai spre adopþie...sau... ceva mai rãu gândeºte bine dacã vrei sã mai rãmâi cu soþul ....pentru cã de mai faci ºi un copil rãmâi cu doi ºi-i tare greu având în vedere cã stai ºi cu chirie....ce o sã faci o sã angajezi bonã....de unde bani ??? eu zic sã fii mai durã ºi sã vb serios cu soþul sã îii expui toate datele problemei brutal de sincer ,,cu argumente pro ºi contra...ºi .......rezolvaþi problema.. baftã

eu ma gandesc ca daca fac in ziua de azi un copil,mai incolo o sa ma injure o sa zica..."ce dreacu m-ai adus ma nene pe lumea asta? nu puneai si tu o caciulitza?" "mai bine o puneai pe mama sa ma avorteze"
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 18:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna tuturor.... 28 De la: kudika066714 17 Noiembrie 2009 21:22
buna 6 De la: kudika_29104 19 Iulie 2013 09:19
Cer un sfat .... asa inainte de casatorie:(( 98 De la: cyka10 13 Martie 2015 22:35
Rochie de mireasa 10 De la: lil_grace 9 Septembrie 2013 06:41
casatorita cu un gay 50 De la: ocgiogi 22 Aprilie 2010 21:42