Mai multe
| SPECIAL PT miss_darine...domnisorica sau doamne ce esti..se cunoaste cat de mult intelegi suferinta celui de alaturi...la ce dracu mai pui paiei pe foc...din moment ce persoana din topic ne roaga sa intelegem situatia...si nu poate expune tot pt ca ar fi mult de povestit....cat de scurta in minte poti fi incat sa lasi un coment ca cel postat???give up!!!n ai ce cauta pe acest site feminin! daca se adresa un barbat,tare repede mai sareai sa l consolezi! nu i asa ,dragut o? | ||
|
silvia_nivin_yahoo_com Postat pe 12 Septembrie 2010 22:33 |
||
|---|---|---|
De la: silvia_nivin_yahoo_com, la data 2010-09-12 22:33:38SPECIAL PT miss_darine...domnisorica sau doamne ce esti..se cunoaste cat de mult intelegi suferinta celui de alaturi...la ce dracu mai pui paiei pe foc...din moment ce persoana din topic ne roaga sa intelegem situatia...si nu poate expune tot pt ca ar fi mult de povestit....cat de scurta in minte poti fi incat sa lasi un coment ca cel postat???give up!!!n ai ce cauta pe acest site feminin! daca se adresa un barbat,tare repede mai sareai sa l consolezi! nu i asa ,dragut o? hai zi zau cu limba scoasa...da' tu de unde ai rasarit empatico...daca aveai rabdare si citeai cu vreo 5-6 commuri mai jos, ai fi vazut ca mi-am revizuit atitudinea... si in afara de supararea pe care ti-am creat-o, cum iti arati tu compasiunea????...ca vad ca esti tare'n degetutze si'n limbutza
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Septembrie 2010 22:42 |
||
Asemanarea dintre un urs panda si o virgina: amandoua sunt pe cale de disparitie.
|
||
|
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 13 Septembrie 2010 13:23 |
||
De la: kudika183384, la data 2010-09-11 07:30:25TE IUBESC ALEX |
||
|
rubyn Postat pe 15 Septembrie 2010 09:13 |
||
O zi frumoasa tuturor.
|
||
|
rubyn Postat pe 15 Septembrie 2010 09:14 |
||
| da asa este | ||
|
kudika183384 Postat pe 15 Septembrie 2010 18:36 |
||
| cunosc o situatie aproape asemanatoare ,insa sfatul meu e sa incerci sa uiti acea aventura virtuala desi cred ca iti va fi foarte greu deoarece te-ai implicat total sentimental si emotional si sa te reorientezi catre familie acolo unde vei gasi linistea sufleteasca si poate vei redobandi si dragostea pt sotul tau .Te rog nu da cu piciorul la familie pt ca vrei sa te simti doar tu bine .succes daca vei incerca si cutoate ca va fi fff greu cred ca vei reusi .Mingea e in terenul tau | ||
|
ionicris Postat pe 16 Septembrie 2010 22:38 |
||
|
Cred ca nimeni nu are dreptul sa et judece sau sa te acuze si imi pare rau pt comentariile sarcastice facute la adresa ta. cred ca ai dreptul sa iubesti si safii iubia.Dc ceva nu merge nu-ti fie frica sa renunti. !e important insa sa nu te arunci intr-o relatie cu o persoana pe care nu o cunosti decat virtual.BAfta!ª |
||
|
chocolate03 Postat pe 17 Septembrie 2010 00:55 |
||
| draga mea, imi pare f, rau dar eu cred ca tu nu esti indragostita, ci doar fascinata de necunoscut,,,,,,sfatul meu?? eu am 54 ani, m-am despartit, in urma cu ceva timp,,,,,,si de atunci,,,,,,fericirea nu a venit,,,,,,,,,deci......pt. tine. nu cauta fericire pe net....totul e virtual....ai grija de copil....el este fericirea ta,,,,,,,cu drag eliza | ||
|
elisa Postat pe 19 Septembrie 2010 14:01 |
||
| Te inteleg dar pana intr-un anumit punct.Daca tot spui ca ai trait 10 ani alaturi de el si n-ai fost fericita...cum poti crede ca vei fi acum cu o persoana pe care nici macar nu ai cunoscut-o face to face??Sunt foarte multe femei care se casatoresc,fac copii si nu sunt fericite.Nu se merita sa ramai langa el daca nu esti fericita,indiferent cati copii ai avea....e viata ta pana la urma si trebuie sa o pretuiesti,sa o traiesti fericita...Dar nu inteleg cum dupa o relatie atat de lunga in care ai suferit(presupun) te porti arunca direct in alta....cu atat mai mult cu cat nu ai nici o siguranta.Ar trebui sa te desparti de el,sa ai grija de copilul tau,sa iti pui ordine in ganduri,sa incerci sa te reculegi dupa acesti 10 ani,sa cunosti mai bine persoana de care spui ca te-ai indragostit si numai cand vei fi sigura ca merita sa faci pasul.Trebuie sa te gandesti la copil...nu te poti arunca intr-o alta relatie asa usor...daca nu va merge??ce o sa faci?o sa incepi alta?si tot asa?si copilul?trebuie sa aibe si el o stabilitate....sa cunoasca notiunea de familie...Nu stiu sunt multe de discutat.Ca o concluzie nu te pripi!Mai intai de toate ia atitudine si divorteaza....dupa care.....tu stii mai bine.... | ||
|
Adriana29 Postat pe 23 Septembrie 2010 09:06 |
||
|
Salutari! Mai demult am scris si eu pe acest forum povestea mea. Pe scurt ... eram insarcinata cand am aflat ca sotul meu ma insela. L-am iertat, am incercat sa fim o familie dar dupa multi ani am inteles ca eu in aceasta relatie eram o carpa, o sluga, nici respect si nici dragoste. Fetita noastra are acum 1 an si 5 luni si am dat divort. Nu se mai poate si pt ca am inteles ca sunt o persoana ce ma respect si vreau ceva de la viata am dat eu divort. Nu vreau ca mai tarziu sa-mi reproseze fetita ca am stat si mi-am nenorocit sanatatea si viata stand langa tatal ei. Fata va creste si voi ramane eu langa un om ce nu-l iubesc si nu ma iubeste. Ce rost are o astfel de viata? As fii putut sa ma multumesc cu o asa viata, dar nu, nu vreau, am curajul de a o lua de la capat, nu cu un alt barbat, pentru ca am langa mine cel mai important omulet din viata mea, ea este fericirea mea. Cum cu mine nu a fost om, adica tb sa de-a divort el cand a crezut ca nu mai este nimic intre noi, asta inainte de a face ce a facut, si nu mi-a spus in fata , fac eu ce nu a putut el face. Incearca sa fii tu om cu tine insati, sa te respecti pe tine in primul rand rupand relatia in care nu te simti iubita si dorita, respectata , etc. Iti gasesti astfel linistea , respectul de sine si nu uita nu mai esti singura . Ai un copil ce te iubeste neconditionat. Dar iti trebuie mult curaj pentru a face acest pas. Mai greu este pana ce iei decizia, apoi esti impacata cu tine. Mult succes si nu uita viata este prea scurta si nu merita! |
||
|
taur82 Postat pe 23 Septembrie 2010 11:58 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-09-12 22:42:57De la: silvia_nivin_yahoo_com, la data 2010-09-12 22:33:38SPECIAL PT miss_darine...domnisorica sau doamne ce esti..se cunoaste cat de mult intelegi suferinta celui de alaturi...la ce dracu mai pui paiei pe foc...din moment ce persoana din topic ne roaga sa intelegem situatia...si nu poate expune tot pt ca ar fi mult de povestit....cat de scurta in minte poti fi incat sa lasi un coment ca cel postat???give up!!!n ai ce cauta pe acest site feminin! daca se adresa un barbat,tare repede mai sareai sa l consolezi! nu i asa ,dragut o? miss zici ca-i tare in limba fata asta, ha? imi faci si mie cunostiinta cu ea?
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 23 Septembrie 2010 12:10 |
||
| BUNA,nu crezi ca visezicu ochii deschisi?cum sa crezi in cineva virtual ?dai vrabia din mana pe aia de pe gard ,trezeste-te!nu mi visa | ||
|
healthy007823 Postat pe 9 Octombrie 2010 22:42 |
||
|
7 miracole la barbati: 1. Toti barbatii suntem al dracului de ocupati. 2. Desi santem ocupati avem vreme de femei. 3. Desi avem vreme de femei nu prea ne interesam de ele. 4. Desi nu prea ne interesam femeile, tot timpul avem una langa noi. 5. Desi tot timpul avem una linga noi, ne mai "dam'si la alta sau altele. 6. Desi ne mai dam la alta sau altele ne enervam daca femeia cu care suntem ne paraseste. 7. Desi femeia cu care suntem ne paraseste, tot nu invatam din greselile pe care le facem (si tot ne mai dam la altele).
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 11 Octombrie 2010 02:30 |
||
| Dupa 10 ani .....pa!!!!!! Altul la rind..... | ||
|
kudika227120 Postat pe 12 Octombrie 2010 14:34 |
||
trebuie sa ma mai gandesc la situatia ta.. e greu ce-i drept si nu e just sa stai o viata langa un tip cu care nu esti fericita. Tind sa cred ca educatia de un anumit nivel inca isi pune amprenta asupra unor destine..de ce?..pentru ca stiu persoane care din fericire nu ar putea sta langa un SOT fara a fi si sentimente acolo, in FAMILIE.. copilul este cel ce va plati aceasta educatie.. trist! e la fel de adevarat ca si tu ai nevoie sa fii fericita si ai dreptul la asta. Deciziile importante ar fi ideal sa le poti lua cu mintea limpede, deci cred ca o solutie ar fi sa iei intai o PAUZA de toti si toate, sa analizezi toate implicatiile pentru a nu mai face alegeri fortate si in viitor pentru care la un moment dat sa existe chiar platitori nevinovati (ma refer din nou la copil, dar si la TINE)
|
||
|
carla10 Postat pe 12 Octombrie 2010 15:07 |
||
| ioana ma numesc am o pov asemanatoare nu aproape oricum daca vrei un umar s plingi un sfat din suflet intra pe id-ul meu daiajoan vb acolo | ||
|
kudika035885 Postat pe 18 Octombrie 2010 08:37 |
||
| ai fost prea eleganta cu individa cine stie ce pustoaica nu are de lucru.oricum sunt comentarii deplasate care nici macar nu trebuiesc citite impertinenta si nesimtire maximaaaaaa .felicitarii ai atins o unde trebuia 10 puncteee | ||
|
kudika035885 Postat pe 18 Octombrie 2010 08:49 |
||
|
La lectia de istorie profesoara intreba pe copii: - Prin ce a ramas vestit Stefan cel Mare? - Prin memoria sa nemaipomenita, raspunde un elev. - Asa ceva n-am mai auzit raspunde profesoara. Ce vrei sa spui? - Pe toate statuile lui scrie: "In memoria lui Stefan cel Mare"...
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 18 Octombrie 2010 20:23 |
||
| yo te intelg foarte bine. sfatul meu e sa mergi inainte sa te divortezi si sa te casatoresti cu persoana iubita.pt ca o viata avem, si trebui sa fim fericiti. | ||
|
kudika326557 Postat pe 21 Octombrie 2010 17:08 |
||
De la: kudika227120, la data 2010-10-12 14:34:39Dupa 10 ani .....pa!!!!!! Altul la rind..... neeeeeeeeeext !
|
||
|
Caliope Postat pe 22 Octombrie 2010 17:14 |
||
| felicitarii acum vad ca ,dupa aceasta experienta ai devenit mult mai intelept sunt intrutotul de acord cu tine | ||
|
healthy007823 Postat pe 22 Octombrie 2010 22:58 |
||
|
nu l-ai iubit niciodata ! ciudat , nu te intreb de ce ai stat cu el, de ce ai facut copil cu el, si de ce mai stai cu el pentru ca nu poti raspunde , si din pacate nu esti singura care trece prin asa ceva ,sunteti multe draga mea insa toate va vaitati degeaba pentru ca nu sunteti in stare sa va luati viata in piept, nu va puteti descurca singure si ajungeti sa va complace-ti cu cel care totusi sta linga tine. daca ramai cu el o sa fii la fel cum ai fost si pina acum si nu vei cunoaste iubirea adevarata in viata ta ,stii ca unii mai spun,, nu da ce ai in casa pe ce-a de pe gard ,, insa aceasta situatie nu merge la nesfirsit si anii trec si trec si te trezesti la 50 de ani cind nu te mai baga nimeni in seama si iti pui intrebarea: DOAMNE CE AM FACUT CU VIATA MEA? din pacate din nou nu poti sa-ti dai nici un raspuns.......... multe din cazuri se rezuma doar la copii , asa suntem noi de moda mai veche si poate mai tirziu s-au si in prezent ar trebuii sa ne intrebam: oare copiii nostri vor mai fii tot la fel ca noi ? pentru ca dupa cum se vede viata evolueaza doar intr-un singur sens si noi trebuie sa ne adaptam, s-au poate ar trebuii sa ne uitam putin si in lumea civilizata din occident unde iubirea conditionata nu este acceptata sub nici o forma, acolo despartirile sunt la moda , cind nu mai simt nimic unul pt altul s-a terminat imediat indiferent de ce se afla linga ei ,copii ,averes-au familii. ,, viata este asa cum este ,cu necazuri cu bucurii , toate acestea pot fii uitate doar daca iubesti cu adevarat si iti mai spun ceva de fiecare data ,,DRAGOSTEA INVINGE,, c..@.. catalin lopata 2010 |
||
|
LOPY_71 Postat pe 23 Octombrie 2010 00:32 |
||
|
sa nu iti fie frica de nimic. Nu te poate omara decat o data , dar daca traiesti asa cum zici in scrisoarea ta ESTI DEJA MOARTA LANGA EL , asa ca , eu zic sa faci ce iti dicteaza inima , dute si traieste , nu merita sa te chinuiesti cu un nenorocit , nu ai decat o viata , daca ai avea-o si pe a doua , sau pe a treia de trait .... dar nici asa nu merita sa chinui ... legea cu abandonul de familie nu mai exista , si sa nu iti fie frica de nimic , SA IEI COPILUL CU TINE , chiar daca te ameninta , chiar daca iei o mama de bataie , NU LASA COPILUL LA EL . Iti doresc succes , si fi curajoasa , ai un barbat care te iubeste si asta iti da curaj ... BAFTA . |
||
|
dana_72 Postat pe 27 Octombrie 2010 10:28 |
||
|
Care este asemanarea dintre blonde si uragane? Amandoua sunt fierbinti si umede cand vin, iar cand pleaca iau case si masini cu ele!!!
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 27 Octombrie 2010 18:11 |
||
De la: KNIGHT_31, la data 2010-10-27 18:11:57Care este asemanarea dintre blonde si uragane?
|
||
|
Ame_ly Postat pe 27 Octombrie 2010 18:22 |
||
De la: Ame_ly, la data 2010-10-27 18:22:00De la: KNIGHT_31, la data 2010-10-27 18:11:57Care este asemanarea dintre blonde si uragane? |
||
|
anastasia_m Postat pe 27 Octombrie 2010 18:28 |
||
| ai dreptate | ||
|
kudika068649 Postat pe 28 Octombrie 2010 10:56 |
||
De la: kudika068649, la data 2010-10-28 10:56:17ai dreptate [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/605/605689xn7m70tnkb.gif[/img][/url] |
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 28 Octombrie 2010 17:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Visele | 8 | De la: marco918 7 Ianuarie 2010 21:19 |
| rochie pt banchet :-s | 3 | De la: mimy18_bv 3 Mai 2011 16:34 |
| reduceri la www.donatella.ro | 1 | De la: kudika088302 10 Ianuarie 2010 12:52 |
|
|
||
| concurs | 0 | De la: 12 Martie 2010 09:24 |
| Sa am incredere? | 4 | De la: kudika106317 2 Mai 2010 22:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.