Setari Cookie-uri

sunt indragostita dar maritata

Vad ca nu sunt singura in aceasta situatie..... si daca unora nu le vine sa creada ca exista si povesti adevarate care seamana ffff. bine cu serialele tv , ei bine sunt..... ceea ce nu inteleg eu este cum poti iubi pe cineva pe net,, dar nu am avut ocazia si niciodata nu se stie.
kudika061268
Postat pe 9 Septembrie 2010 15:13
De la: kudika175012, la data 2010-09-08 21:11:24De cand am citit primele randuri m-a luat o puternica durere de cap...in tara asta avem chiar atat de multi analfabeti???? Culmea e ca persoanele care citesc astfel de mesaje nu numai ca nu li se zburleste parul pe cap, dar tin sa le mai ia si apararea...cum adica sa inchidem ochii la asemenea enormitati si sa dam sfaturi pertinente unor persoane care habar nu au ce inseamna o cratima sau orice alta regula de bun simt a gramaticii romane???
Doamnelor daca vrem ca acest site sa contina sfaturi de calitate ideal ar fi sa sanctionam de fiecare data orice eroare de orice natura..altfel incurajam prostia, naivitatea, slaba educatie..sa mai continui?? Nu cred sa fie cazul...
Iar doamnei care a venit cu ”problema” ii recomand sa incerce sa isi duca traiul de una singura, sa vada daca e in stare sa reuseasca de una singura sa isi intretina copilul si abia apoi sa caute inlocuitor tatalui...

Ai dreptate, draga mea, parca ar fi lipsit 95% din cei de pe acest topic de la orele de Limba romana sau ar fi studiat-o cu femeia de serviciu!
Sunt oameni care pazesc vacile pe camp si scriu mai corect decat acesti beneficiari de internet.
Sa stii ca ar fi o idee sa nu iti furnizeze internet decat dupa ce dai examen scris.
judgingamy
Postat pe 9 Septembrie 2010 16:14
De la: judgingamy, la data 2010-09-09 16:14:26
De la: kudika175012, la data 2010-09-08 21:11:24De cand am citit primele randuri m-a luat o puternica durere de cap...in tara asta avem chiar atat de multi analfabeti???? Culmea e ca persoanele care citesc astfel de mesaje nu numai ca nu li se zburleste parul pe cap, dar tin sa le mai ia si apararea...cum adica sa inchidem ochii la asemenea enormitati si sa dam sfaturi pertinente unor persoane care habar nu au ce inseamna o cratima sau orice alta regula de bun simt a gramaticii romane???
Doamnelor daca vrem ca acest site sa contina sfaturi de calitate ideal ar fi sa sanctionam de fiecare data orice eroare de orice natura..altfel incurajam prostia, naivitatea, slaba educatie..sa mai continui?? Nu cred sa fie cazul...
Iar doamnei care a venit cu ”problema” ii recomand sa incerce sa isi duca traiul de una singura, sa vada daca e in stare sa reuseasca de una singura sa isi intretina copilul si abia apoi sa caute inlocuitor tatalui...

Ai dreptate, draga mea, parca ar fi lipsit 95% din cei de pe acest topic de la orele de Limba romana sau ar fi studiat-o cu femeia de serviciu!
Sunt oameni care pazesc vacile pe camp si scriu mai corect decat acesti beneficiari de internet.
Sa stii ca ar fi o idee sa nu iti furnizeze internet decat dupa ce dai examen scris.

da, asa e, si daca incerci sa le atragi atentia se simt jigniti si iti arunca fel de fel de vorbe urate, de parca tie ar trebui sa ti fie rusine ca nu scriu ei corect.
angelradios
Postat pe 9 Septembrie 2010 16:32
De la: miss_darine, la data 2010-08-21 09:37:36 imi pare rau, dar povestea asta a ta mi se pare copiata dintr-o telenovea auzi!!!... am fost luata cu forta...dar in fata ofiterului de stare civila, ce facea? iti tinea kalashnikovul intre coaste?...zi ma, da...zi ma, da
in rest, noi cum putem sa te ajutam?...pt ca imi pare rau sa te anunt, dar noi nu putem sa-ti punem in fata un castron plin cu fericire
adrianaflavius
Postat pe 9 Septembrie 2010 17:20
De la: marco918, la data 2010-08-29 14:09:03
De la: vio_pissy, la data 2010-08-29 14:00:31buna si eu ma aflu intr-o situatie identica cu a ta mioara.sunt casatorita cu un barbat de 10 ani,avem 2 copii,dar intre noi nu a existat acel fior al dragostei de la bun inceput.la fel,el este violent verbal si fizic cu copii,de un an am cunoscut pe cineva pe net,eu eram evaziva sa imi arat sentimentele fata de el,dar incetul cu incetul ma cucerit prin felul lui de a fi,are si el o fetita,este singur,si ca sa imi dovedeasca ca ma iubeste,a venit din italia sa fie alaturi de mine de ziua mea de nastere.acum pot spune ca e o pers buna,ma iubeste si pe mine si pe copii.asa ca eu te sfatuiesc sa divortezi si sa fi cu aceea pers,dar numai daca esti sigura ca iti impartaseste sentimentele.la fel voi face si eu.voi divorta.avem dreptul la fericire,si noi si copii nostrii.bafta iti urez

... eu nu inteleg ... vreti vrabia de pe gard dar nu o lasati nici pe cea din mina ... ... e violent ? ... de agresiv ? ... e curvar ? ... DE CE NU DIVORTATI INAINTE ? ... de ce nu va ''descoperiti'' dreptul la fericire inainte de a va a face un AMANT ? ... de ce nu aveti curajul sa va comportati corect ? ... nu ca as astepta un raspuns ...

Uite ca vrem toti vrabioii, vrem amanti, vrem sa fim iubite, vrem sa experimentam, si ce, ori nu avem voie ?, ca doar pe voi barbatii va lasam si ne facem ca nu observam, ori credeai ca femeile sunt proaste, dap, sunt, dar nu toate
lover_woman
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:03
asa sunt si eu ca topicul de alex
kudika183384
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:05
DRAGA CRISTINA TU VORBESTI DE GRAMATICA. EU ZIC SA MAI MERGI LA SCOALA ,NU CRITICA PE ALTII NECAJITI CACI ACEASI SOARTA POTI AVEA CHEAR TU.,NU UITA GRAMATICA
kudika319857
Postat pe 9 Septembrie 2010 20:30
asa este.vrem sa fim iubite..am chinuit destul langa cineva care nu a stiut sa ne respecte....si apropo...inca nu m am iubit cu acel barbat...doar ne am cunoscut am spus...nu mi am inselat sotul inca...avem tot timpul din lume la dispozitie si pt iubire,daca stim sa ne respectam
vio_pissy
Postat pe 10 Septembrie 2010 03:47
buna,
totul depinde de tine ,poate e doar o iluzie faptl ca-l iubesti
kudika165484
Postat pe 10 Septembrie 2010 10:39
De la: kudika183384, la data 2010-09-09 19:05:14asa sunt si eu ca topicul de alex

fa-ti, fata, un topic, ca m-ai innebunit cu Alex asta, nu pot nici sa trag apa la wc fara sa aud de el.
vezi ca la Bucuresti e un spital pentru din astia ca tine, se cheama spitalul nr. 9
judgingamy
Postat pe 10 Septembrie 2010 16:23
De la: judgingamy, la data 2010-09-10 16:23:05
De la: kudika183384, la data 2010-09-09 19:05:14asa sunt si eu ca topicul de alex

fa-ti, fata, un topic, ca m-ai innebunit cu Alex asta, nu pot nici sa trag apa la wc fara sa aud de el.
vezi ca la Bucuresti e un spital pentru din astia ca tine, se cheama spitalul nr. 9

I-am deschis eu un topic cu ALEX da ea mititica e obisnuita sa il caute de bezmetica peste tot.
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 16:27
buna dar nu prea e buna:( !!!esti intr-o situatie f dificila... eu una daca m-ar fi fortzat sa fac asta ,il denuntzam la politie...dar el ce e ?tzigan de face asa?am vazut la tv niste cazuri de genu asta si baietzii erau tzigani!!! e pacat de copil,dar nu poti sa suferi tu toata viata pt copil,copilu are sa inteleaga cand e mai mare,si ce incredere ai tu in acl baiat care l-ai cun pe net???? parerea mea este daca nu esti fericita divortzeaza si incearca cu acel baiat,dar nu asa repede!! cunoastel mai bn si vezi ce-i poate capu!! poate pleci dupa el si cine stie ce ti se int:( chiamal in rom macar odata cunostete cu el ,vezi ce e cu el,apoi faci ce crezi ca se merita,ramai cu acel baiat sau nu...sunt o gramada de baiati care poate sa te iubeasca!! sotzu tau nu te iubeste ,e obsedat de tine cred,un om cu om cu inima plina de iubire nu face asa:)succes:)
kudika320796
Postat pe 10 Septembrie 2010 16:49
De la: alincami, la data 2010-08-29 06:05:58Cita idiotenie... Cum adica, numai el (sotul), te-a vrut??? In the first place, de ce te-ai maritat cu el??? Nu ti-a pus nimeni sula in coaste. Una la mina.
Doi ...L-ai cunoscut pe internet??? Vreau sa te intreb "iubitul virtual" cum ti-a DEMONSTRAT ca te iubeste?
Daca te -a cucerit cu vorbele, ia-ti adio!!!!!!!!!!!! NU uita, "FAPTELE VORBESC"
Dupa parerea mea vezi care nu cumva sa scapi de masa si sa dai de dracul!!!
Trei... Daca este asa cum spui tu in ceea ce priveste sotul, ce naiba mai stai linga el. Sa-ti fie frica de el??? sa-ti fie frica ca nu poti divorta??? Ha, ha, ha!!! Mare minune sa nu care cumva sa nu doresti tu divortul pentru ca te simti instabila din toate pct. de vedere(material, financiar, moral). Invata sa te respecti pe tine, sa te iubesti pe tine, sa te intelegi iar cind vei ajunge la aceasta performanata, totul va fi foarte usor!
Bafta!

Cica femeile ar fi mai empative. Daca citesti ce scrie in citat incepi sa crezi doar ca femeile sunt rele... unele impotriva celorlalte. O sora de-a voastra vine si va cere un sfat in necazul ei si multe dintre voi, inteligentele lui peste, numai o criticati si dati cu ea si mai tare de pamant. Frumos surioarelor, foarte frumos... si continuati cu iluzia ca e bine sa dai cu un om nefericit de pamant ca poate-si revine.... sfaturile lui Peste.

Mioara, viata e asa cum e, grea uneori, usoara alte ori, simpla cateodata, complicata de multe ori. Cele si cei ce ti-au atras atentia ca poate barbatul de care te-ai indragostit nu e chiar asa de fantastic precum crezi au dreptate. In situatia ta, cu o casnicie nefericita este foarte usor sa cazi in fata celui ce-ti spune ce vrei sa auzi. Deci, nu te grabi, incearca sa-l cunosti mai bine, nu te increde in cuvintele lui frumoase fara nici o rezerva ptr. ca risti sa-ti repeti greseala.

Daca vrei sa-l parasesti pe actualul tau sot - Planifica, pregateste-te ptr. cel mai rau scenariu nu ptr. cel mai bun. Nu te grabi
berbant
Postat pe 10 Septembrie 2010 17:02
TE IUBESC ALEX TE IUBESC GABI
kudika183384
Postat pe 11 Septembrie 2010 07:30
De la: kudika183384, la data 2010-09-11 07:30:25TE IUBESC ALEX TE IUBESC GABI
ce ai ma fetita ai mancat stricat
thadoogback
Postat pe 11 Septembrie 2010 08:16
Fa ce-ti dicteaza inima!!! Daca inima ta spune ca poti fi fericita, ia-ti copilul, sfarama tot si FII FERICITA! Nu exista violenta, decat atunci cand este tolerata. Daca vei sti sa-l privesti in ochi cu demnitate, daca vei sti sa te aperi prin hotarare si credinta, nici un nemernic nu va ridica mana. Iar daca o va face, e numai vina ta, ca i-ai permis. Iti spun asta, pt ca am trecut printr-o experienta similara. Atata doar ca e putin invers, dar ... tot acolo... BAFTA!
kudika127241
Postat pe 11 Septembrie 2010 11:08

A mai aparut unu`
Barbie30
Postat pe 11 Septembrie 2010 11:21
Un sfat pentru binele tãu: Salveazã-þi cãsnicia ºi pune PUNCT relaþiei extraconjugale acum, ca sã nu-þi parã rãu mai târziu!
Cãsãtoria nu e un simplu contract, ci, în primul rând este un sacrament ºi un legãmânt sacru fãcut în faþa lui Dumnezeu ºi a Bisericii, ºi este indisolubilã (de nedesfãcut).

Divorþul este o mare dezordine ºi o vãtãmare a cãsãtoriei. Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu întrupat, interzice divorþul ºi recãsãtorirea dupã divorþ: ”De aceea bãrbatul va lãsa pe tatãl sãu ºi pe mama sa ºi se va uni cu soþia sa. ªi cei doi vor fi un singur trup. Aºa cã nu mai sunt doi, ci sunt un singur trup. Deci, ce a unit Dumnezeu, omul sã nu despartã. În casã, ucenicii L-au întrebat iarãºi despre aceasta. ªi El le-a zis: «ORICINE IªI VA LÃSA SOÞIA ªI SE VA CÃSÃTORI CU ALTA, COMITE ADULTER ÎMPOTRIVA EI ; ªI DACà O FEMEIE IªI LASà SOÞUL ªI SE CÃSÃTOREªTE CU UN ALTUL, COMITE ADULTER.»” (Marcu, 10,7-12).

În prima scrisoare a Sfântului Apostol Pavel catre Corinteni, citim: „Celor cãsãtoriþi nu eu le poruncesc, ci Domnul, ca soþia sã nu se despartã de soþ. Dacã este despãrþitã, sã rãmânã necãsãtoritã sau sã se împace cu soþul ei. ªi nici soþul sã nu-ºi lase soþia.” (1Cor. 7,10-11).

Iar în scrisoarea cãtre Romani citim: „Cãci femeia mãritatã este legatã prin lege de soþul ei cât timp trãieºte el; dar dacã-i moare soþul, este dezlegatã de legea soþului ei. Dacã, deci, când îi trãieºte soþul, ea este a altuia, se va numi adulterã; dar dacã-i moare soþul, este dezlegatã de lege, aºa cã nu mai este adulterã, dacã este a altuia (dacã se cãsãtoreºte cu altul – n. n.).” (Rom. 7, 2-3).

Deci, refuzul recãsãtoririi dupã divorþ cât timp traieºte soþul / soþia, nu este un capriciu al Bisericii Catolice, ci, dupã cum am exemplificat, este bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu.
Pentru cazuri grave, Biserica Catolicã poate îngâdui celor cãsãtoriti sã trãiascã despãrþiþi (o aºa numitã „separare de la pat ºi masã”), dar ei rãmân tot cãsãtoriþi ºi nici unul dintre ei nu se poate cãsãtori din nou câtã vreme traieºte celãlalt soþ (numai dupã trecerea soþului / soþiei la cele veºnice).
Nici Biserica Ortodoxã nu considerã a doua oarã ca fiind cãsãtorie, ci un fel de "pogorãmânt", adicã un fel de îngãduinþã, un compromis, cu alte cuvinte tot în dezordine sunt cei care fac aceste "pogorãminte", crezând în mod greºit cã prin acestea ar fi în ordine.

Dezordinea provocatã de divorþ aduce dupã sine prejudicii grave: pentru celãlalt soþ, care se vede pãrãsit ºi pentru copii, traumatizaþi de despãrþirea pãrinþilor ºi adesea traºi de ambele pãrþi. Este ºi un refren al unui cântec: „Sunt copii nefericiþi, / Inima îi doare/ Cã-s pãrinþii despãrþiþi / N-au în casã soare.”

Puteþi citi pe internet ºi un articol foarte interesant despre indisolubilitatea cãsãtoriei:

http://lumea.catholica.ro/2009/05/pentru-o-pastoratie-a-casatoriei-indisolubile/

Mai multe puteþi citi ºi vedea pe un blog foarte interesant, accesând urmãtoarea adresã :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Blogul conþine: înregistrãri video cu miracole, videoclipuri, legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi de radio ºi TV on line), cãrþi care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator), articole foarte interesante, etc. Vã rog intraþi pe blog ºi trimiteþi-l mai departe ca sã foloseascã ºi altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 11 Septembrie 2010 15:57
De la: berbant, la data 2010-09-10 17:02:56
De la: alincami, la data 2010-08-29 06:05:58Cita idiotenie... Cum adica, numai el (sotul), te-a vrut??? In the first place, de ce te-ai maritat cu el??? Nu ti-a pus nimeni sula in coaste. Una la mina.
Doi ...L-ai cunoscut pe internet??? Vreau sa te intreb "iubitul virtual" cum ti-a DEMONSTRAT ca te iubeste?
Daca te -a cucerit cu vorbele, ia-ti adio!!!!!!!!!!!! NU uita, "FAPTELE VORBESC"
Dupa parerea mea vezi care nu cumva sa scapi de masa si sa dai de dracul!!!
Trei... Daca este asa cum spui tu in ceea ce priveste sotul, ce naiba mai stai linga el. Sa-ti fie frica de el??? sa-ti fie frica ca nu poti divorta??? Ha, ha, ha!!! Mare minune sa nu care cumva sa nu doresti tu divortul pentru ca te simti instabila din toate pct. de vedere(material, financiar, moral). Invata sa te respecti pe tine, sa te iubesti pe tine, sa te intelegi iar cind vei ajunge la aceasta performanata, totul va fi foarte usor!
Bafta!

Cica femeile ar fi mai empative. Daca citesti ce scrie in citat incepi sa crezi doar ca femeile sunt rele... unele impotriva celorlalte. O sora de-a voastra vine si va cere un sfat in necazul ei si multe dintre voi, inteligentele lui peste, numai o criticati si dati cu ea si mai tare de pamant. Frumos surioarelor, foarte frumos... si continuati cu iluzia ca e bine sa dai cu un om nefericit de pamant ca poate-si revine.... sfaturile lui Peste.

Mioara, viata e asa cum e, grea uneori, usoara alte ori, simpla cateodata, complicata de multe ori. Cele si cei ce ti-au atras atentia ca poate barbatul de care te-ai indragostit nu e chiar asa de fantastic precum crezi au dreptate. In situatia ta, cu o casnicie nefericita este foarte usor sa cazi in fata celui ce-ti spune ce vrei sa auzi. Deci, nu te grabi, incearca sa-l cunosti mai bine, nu te increde in cuvintele lui frumoase fara nici o rezerva ptr. ca risti sa-ti repeti greseala.

Daca vrei sa-l parasesti pe actualul tau sot - Planifica, pregateste-te ptr. cel mai rau scenariu nu ptr. cel mai bun. Nu te grabi

doamne...cat de sanatos gandesc barbatii!!! pai m-as muta pe un forum cu barbati...ar fi relax total, sfaturi utile, umor, o suma de lucruri satisfacatoare... chiar asa, mare dreptate ai despre "surioarele" care mai de care mai "trecute prin viata" si mai prezente la ora de gramatica:))) cu ce ne laudam noi aici, vai de capul nostru, mai fetelor...suntem jalnice, de aia ne lasa barbatii si in ultimul timp deschidem numai topicuri despre treaba asta pai cum sa ne mai inteleaga daca noi pe noi, femeile, nu ne intelegem si ne porcaim pe unde apucam
charlotte_sucks
Postat pe 11 Septembrie 2010 16:29
nu vreau sa par rea ca ceilalti care ti-au raspuns la...dilema care te...copleseste. dar nimeni nu te obliga sa faci ceva ce tu nu vrei cum ar fi o casnicie sau un copil. si....nu stiu cum sa iti spun, dar oamenii de pe net nu par la fel cu cei din viatza reala. daca constati ca tipul de care zici ca esti indragostita nu e ce iti doresti? daca realizezi ca nu te atrage deloc ce te faci? nici sa iti inseli sotul nu e bine....dar nici sa dai vrabia din mana ptr cioara de pe gard nu prea merge! deci trezeste-te la realitate si analizeaza la rece ce dracu vrei sa faci cu viatza ta! si nu numai a ta si a copilului pe care il ai!
kudika021451
Postat pe 11 Septembrie 2010 17:03
sunt indragostita,dar cred ca suntem din lumi diferite
kudika183384
Postat pe 11 Septembrie 2010 17:08
De la: kudika183384, la data 2010-09-11 17:08:58sunt indragostita,dar cred ca suntem din lumi diferite

tu esti vie si el e mort?
corina981
Postat pe 11 Septembrie 2010 17:10
De la: deep_silence, la data 2010-09-11 17:10:10
De la: kudika183384, la data 2010-09-11 17:08:58sunt indragostita,dar cred ca suntem din lumi diferite

da, el e mort ca tine, ce te faci ca nu stii
lover_woman
Postat pe 11 Septembrie 2010 17:43
De la: lover_woman, la data 2010-09-11 17:43:28

eu sunt de pe aceasi lume ca si tine...ne putem indragosti fara probleme
corina981
Postat pe 11 Septembrie 2010 17:45

ai mers cu avionul si ti s-a urcat la cap?!
tavi85
Postat pe 11 Septembrie 2010 17:52
TE IUBESC ALEX!
kudika183384
Postat pe 11 Septembrie 2010 19:46
De la: deep_silence, la data 2010-09-11 17:45:46
De la: lover_woman, la data 2010-09-11 17:43:28

eu sunt de pe aceasi lume ca si tine...ne putem indragosti fara probleme

eu deja te iubesc, tu esti ALEX ?
lover_woman
Postat pe 11 Septembrie 2010 19:48
De la: Barbie30, la data 2010-09-11 11:21:43

A mai aparut unu`

Doamne, ce mare gradina ai!
Ma tot minunez.
judgingamy
Postat pe 11 Septembrie 2010 20:54
draga mea, tot ce iti pot spune e ca trebuie sa te intalnesti cu barbatul pe care-l iubesti, sa va cunoasteti, sa faceti dragoste si apoi dupa aceea divortezi. de obicei , pe net, lucrurile stau altfel. s-ar putea ca in realitate sa nu-ti mai placa la fel de mult. iti doresc succes si toate cele bune.
kudika076608
Postat pe 11 Septembrie 2010 22:05
eu zic intai vezi dca e mai bun ca sotul si pe urma vezi ce faci
danyyel78
Postat pe 12 Septembrie 2010 14:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Haine online? 20 De la: kudika081544 24 Februarie 2010 11:55
despartire 3 De la: Full_Metal_Jacket 18 Martie 2010 22:44
incaltaminte de plimbari 9 De la: ALINCO 12 Mai 2010 13:28
Schimba orice 1 De la: mmar_cella 17 Martie 2012 12:10
Masaj cu aromoterapie 1 De la: danaflaviu 27 Martie 2010 14:54