Mai multe
De la: raluk86, la data 2010-08-31 16:50:15De la: CRISTINA*2001, la data 2010-08-31 01:44:14De la: cristina82bac, la data 2010-08-29 12:35:57inainte sa-ti scrii povestea vietii tale pe un forum , mai bine ai lua niste lectii de gramatica.Une naiba ati facut scoala? Ma mir cand mai vad un mesaj cu o exprimare impecabila si corect gramatical. mda, sunt uimita de cata rautate exista in oameni. sunt de-a dreptul socata de acest raspuns. mai bine ne-am vedea intai barna din ochiul nostru, inainte sa vedem aschia din ochiul vecinului. intamplator predau la o clasa de alfabetizare pentru adulti in Canada. vreau sa-ti spun ca majoritatea sunt niste oameni deosebiti desi nu au fost la scoala, unii deloc iar altii poate doar cativa ani. nu au cultura generala, nu stiu sa scrie sau sa citeasca, dar sunt "oameni". am avut ocazia sa lucrez cu oameni foarte scoliti si pe care n-as da doi bani datorita caracterului mizerabil. nu trebuie sa judecam oamenii dupa nivelul lor de scoala, sau cultura. motivele pentru care sunt analfabeti sunt foarte diferite. poate sunt buni intr-o meserie, poate au suflet bun. |
||
|
CRISTINA*2001 Postat pe 4 Septembrie 2010 06:24 |
||
|---|---|---|
De la: raluk86, la data 2010-08-31 16:50:15De la: CRISTINA*2001, la data 2010-08-31 01:44:14De la: cristina82bac, la data 2010-08-29 12:35:57inainte sa-ti scrii povestea vietii tale pe un forum , mai bine ai lua niste lectii de gramatica.Une naiba ati facut scoala? Ma mir cand mai vad un mesaj cu o exprimare impecabila si corect gramatical. mda, sunt uimita de cata rautate exista in oameni. sunt de-a dreptul socata de acest raspuns. mai bine ne-am vedea intai barna din ochiul nostru, inainte sa vedem aschia din ochiul vecinului. intamplator predau la o clasa de alfabetizare pentru adulti in Canada. vreau sa-ti spun ca majoritatea sunt niste oameni deosebiti desi nu au fost la scoala, unii deloc iar altii poate doar cativa ani. nu au cultura generala, nu stiu sa scrie sau sa citeasca, dar sunt "oameni". am avut ocazia sa lucrez cu oameni foarte scoliti si pe care n-as da doi bani datorita caracterului mizerabil. nu trebuie sa judecam oamenii dupa nivelul lor de scoala, sau cultura. motivele pentru care sunt analfabeti sunt foarte diferite. poate sunt buni intr-o meserie, poate au suflet bun. |
||
|
CRISTINA*2001 Postat pe 4 Septembrie 2010 06:24 |
||
| de cat timp il cunosti pe acest tip de care te-ai indragostit? cum de ti-ai data seama ca il iubesti sau te-a facut din vorbe tipul pe net. vezi cred ca esti putin cam naiva eu zic sa iti vezi de familie iar daca este intradevar sotul tau un om de nimic despartete si stai o perioada tu cu copilul si pe urma vei vedea daca acel tip te vrea sau nu | ||
|
|
||
|
kudika318488 Postat pe 4 Septembrie 2010 09:43 |
||
|
cum poti spune ca te-ai indragostit de un om pe care nu l-ai vazut niciodata si cu care n-ai vorbit fata in fata????esti tare naiva draga!!!!!ca sa nu spun un cuvant mai dur... |
||
|
kudika013416 Postat pe 4 Septembrie 2010 09:48 |
||
mioara...esti o zdreantza..iar primul vant pe care il dau..e pentru tine ...da-te in kkt
|
||
|
un_electrod Postat pe 4 Septembrie 2010 10:05 |
||
|
buna,ai dreptate cind o sfatuiesti ,prima data divorteaza si pe urma vezi de celelelte sincer imi pare rau pt ea ca a suferit 10 ani stind cu individul ala,si nu sint de acord ca trebuie sa stam sa suferim ca avem un copil impreuna,este usor de zis dar nu este imposibil sa facem cumva sa ne descurcam singure si sa nu mai depindem de acesti indivizi care nu au COLOANA VERTEBRALA si nu se pot numi BARBATI,un barbat adevarat care se respecta pe el nu face asa ceva |
||
|
kudika316089 Postat pe 4 Septembrie 2010 11:41 |
||
| excelenta voastra,si doamna,eu nu va voi da un sfat ci doar o sa va povestesc drama mea,........scuze pentru scrisul dificil ,,nu agramat,, am o disfunctie neurologica an remisie datorata unui accdent vascular,, si la care un colonel dr. de la m. i. mi a spus fara samaatinga macar,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,. eu am acum 63 de ani sunt rezervist, am lucrat la s. t. s. am ajuns greu an acel loc de munca si de exceptie,........... subiectul doamna,.....cand m am casatorit aveam 30 de ani si o optica total gresita, ami spuneam ca daca iaub ca sotie o femeie frumoasa ma va ansela, iar daca iau una mai elevata ma va domina,...eu cu 16 ani de scoala, am gresit si am luat o femeie cu 4 clase urata si cu un copil la casa de copii,.o drama,caci a fost o colerica bolnava rupta de realitate care a mancat treptat sanatatea din mine,.... nu am ,,putut divorta,, ca sa nu fac rau fetelor doi copii,, asadar am rabdat un stress de 35 de ani care m a anbolnavit progresiv, era vasnic cu cearta antisex colerica care a facut ca trauma mea progresiva sa se amplifice dramatic,a refuzat un sprijin de elevare scolara,. si a abandonat total copilul care din fericire an epoca ceaususta a gasit an casa de copii un sprijin ,anvatand o meserie,. mai mult acum ,,n,, ai s a certat cu tatal meu ,,un om uzat de razboi,, si i a provocat moartea,. repet nu am putut divorta, caci cu personalitatea mea slaba, gandeam printre altele poate si serviciul ca militar ca voi face rau copiilor,.. asdar am facut greseli multa .am gasit si femei de mana a doua ca o compensare dar erau erori fatale , nedemne,. am mai facut ceva ce nu pot declama nimanui ,a anbolnavit corticosuprarenalele antr o miscare generata de lipsa sexului si m am trezit cu un accident vasculer deci o ,,h. t. a. ,,de care tragsi acum,...............morala doamna, se cere exprimata, trebuie sa luam masuri cu viata noastra,,poate numai una,, si sa i purtam respect creatorului ceresc pentru darul facut,,....................... copii nu mi poarta un respect pentru ratiunea mea asta este sigur ami reproseaza stresul lor, ei panala urma se casatoresc si ramai tu ansuti singur cu urata sau frumoasa vietii tale cu elevat sau cu josnica entitate aleasa,........ ci bine doamna cu respect eu am sa ma abtin de a va da un sfat ,.vine o vreme can ati privesti chipul si viata si nu se mai poate face ceva, cu sarutari de maini doamna.///sic volo nihil sine deo,........ | ||
|
kudika002209 Postat pe 4 Septembrie 2010 11:52 |
||
mioara sunt sigura k esti mai mre decat mn si poate n-ar trebui eu s-ti dau sfaturi..dar cred k trebuia s spui tot adevarul..nu numai al tau ..nu cred k el e baw-baw si tu zana cea buna...incerc sa te inteleg cat de cat..si eu am un iubit cu care ma cert in fiecare zi si suntem impreuna de vreo 8 luni am mai fost cu el dar tot asa nem certat..tu nu ai parinti..????cel mai bn te duci cu copilul la ai tai..incerci sa vezi ce om este cel de pe net..dak intradevar merita..si mai ales dak il accepta pe copil la fel ca si pe tn.....si poate iti vei da seama k sotul tau este mai important decat el...nimanui nu-i va pasa mai tare de copilul tau decat tatalui sau natural..sa tii minte asta!!! totusi sunteti impreuna de atatia ani...va leaga un copilas tre sa fiti mai intai parinti decat orice altceva..si u dak ai copil dc vb cu altii pe net..presupun k sotul tau nu face asa cv...incercati sa comunicati mai mult..si sa va iubiti copilul pana knd va incepe sa inteleaga...nu cred k stati k muti si nu vb ca orice familie..inceark sati salv casnicia cat mai poti..si nu fa cv de care ai putea regreta mai tz...poate asa e mai bn..si nu te lua dupa ala...de pe net..dc e singur la varsta lui??????
|
||
|
narcisyk Postat pe 4 Septembrie 2010 16:10 |
||
| e putin cam complicat, dar daca tu crezi ca tipul de care te ai indragostit merita, nu mai sta pe ginduri.Nicio instanta la divort nu ti va lua copilul decit daca nu l poti intretine.In loc tau as mai astepta putin sa l cunosc mai bine pe noul barbat | ||
|
kudika197004 Postat pe 4 Septembrie 2010 17:51 |
||
|
Buna Mioara , cred ca in acest caza al tau tu ar trebui sa iti gestionezi sentimentele si sa vezi clar ce te face fericita, cred ca raul trebuie taiat din radacina caci suferinta provocata lacrimile , parrerile derau nu incerca sa te impiedici de ele , lasa deoparte tot incearca sa calarifici situatia cu sotul tau fa-l sa intelega ca o hartie nu te poate face sa-l iubesti . Iubeste si fii fericita ai grija de copilul tau ca el iti da puterea sa mergi mai departe , nu te uita in urma si lupta pentru dragostea ta.Asa cum spunea Marin Preda citez in vol . 4 CEL MAI IUBIT DINTRE PAMINTENI ''DACA DRAGOSTE NU E NIMIC NU E."Multa bafta. cu drag, CARMEN MIHAELA SUCEAVA email:mcarmenmi2003@yahoo.com |
||
|
mihaelka Postat pe 4 Septembrie 2010 17:53 |
||
Do not disturb....connecting.... LOVE IN PROGRESS...
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 4 Septembrie 2010 18:24 |
||
| o sa fie mult mai bine pentru copil. tatal nu o sa-i fie inlocuit.ce-i drept , o sa-l vada mai rar...dar mai bine asa decat sa traiasca in acea familie(daca o pot numi asa!?) unde mama este abuzata psihic si poate chiar fizic.cine stie!?...poate si copilul este abuzat...mai bine sa fie departe de toate acestea decat sa ajunga un infractor cand o sa fie mare...iar mama, in primul rand sa se gandeasca la copil, sa lase deoparte internetul si iubiteii online... | ||
|
darlo Postat pe 4 Septembrie 2010 18:39 |
||
De la: darlo, la data 2010-09-04 18:39:08o sa fie mult mai bine pentru copil. tatal nu o sa-i fie inlocuit.ce-i drept , o sa-l vada mai rar...dar mai bine asa decat sa traiasca in acea familie(daca o pot numi asa!?) unde mama este abuzata psihic si poate chiar fizic.cine stie!?...poate si copilul este abuzat...mai bine sa fie departe de toate acestea decat sa ajunga un infractor cand o sa fie mare...iar mama, in primul rand sa se gandeasca la copil, sa lase deoparte internetul si iubiteii online... rasp ptr stem 29 |
||
|
darlo Postat pe 4 Septembrie 2010 18:40 |
||
De la: darlo, la data 2010-09-04 18:40:20De la: darlo, la data 2010-09-04 18:39:08o sa fie mult mai bine pentru copil. tatal nu o sa-i fie inlocuit.ce-i drept , o sa-l vada mai rar...dar mai bine asa decat sa traiasca in acea familie(daca o pot numi asa!?) unde mama este abuzata psihic si poate chiar fizic.cine stie!?...poate si copilul este abuzat...mai bine sa fie departe de toate acestea decat sa ajunga un infractor cand o sa fie mare...iar mama, in primul rand sa se gandeasca la copil, sa lase deoparte internetul si iubiteii online... :) Da, eu ziceam ca daca ar putea ajunge la o organizatie pt. femei abuzate, sa stea acolo pana-si revine...... insa nu prea am priceput ce vrea sa faca pt. inceput. Ma gandesc ca daca ei ii este frica ca si-ar pierde copilul.....probabil pe copil il iubeste tata. Nu stiu ce sa zic......probabil ca, nici nu mai intra, o fi plecat la net-ist:)) |
||
|
stem_29 Postat pe 4 Septembrie 2010 18:45 |
||
| dupa cum am citit,este f.greu sa-ti spuna cineva ce sa faci.este atit de scurta viata,incit nimic si nimeni nu trebuie sa te faca sa suferi.si daca si pentru o zi vei fi fericita conteaza.dar stai putin .va iubiti numai din scris?de unde sti ca la capatul celalalt nu este un batrin o femeie?sti ca pe internet sunt fel de fel de psihopati.mai intii convingete ca este asa cum i-ti inchipui si dupa mai vorbim.cum?tu nu te poti deplasa.dar el? | ||
|
sia_7 Postat pe 4 Septembrie 2010 19:47 |
||
| deci sincer, nu prea te inteleg, gandeste-te ca nu poti sa te mariti cu un barbat doar pt ca este el prea posesiv sau ca este foarte gelos, sincer cred ca tii la el, gandeste-te la un lucru:in primele luni toti se poarta frumos, asata nu inseamna ca sunt si responsabili....toti vb frumos la inceput, am trecut si eu prin asta ...faci cum vrei dar sfatul meu sincer este sa te mai gandesti..eu sunt maritata si sincer sunt foarte fericita si am gtrecut si prin perioade mai grele dar nu am renuntat la el, nu merita crede-ma....gandeste-te ca poate trece printr-o perioada mai naspa, asta nu inseamna ca nu gte iubeste...mai vb cand vrei | ||
|
malina_ana83 Postat pe 4 Septembrie 2010 19:49 |
||
daca nu l-ai iubit niciodata,ce mai stai la ganduri?ai intalnit marea dragoste,mergi in lume dar ai grija si copiluluinsa-i fie bine!bafta si mult noroc sa fii iubita asa cum meriti!
|
||
|
mimishor957 Postat pe 4 Septembrie 2010 20:38 |
||
daca nu l-ai iubit niciodata,ce mai stai la ganduri?ai intalnit marea dragoste,mergi in lume dar ai grija si copiluluinsa-i fie bine!bafta si mult noroc sa fii iubita asa cum meriti!
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
ai maren grija cariñio cu indragostitul pe net sa nu faci o greseala....cum ai stat 10 ani cu el mai stai inca.... nu te satisface? sau ce?copilul cum lai facut tot cu forta?gindestete bine...daca nu te satisface punel sa bage botul poate asa incepi sal iubesti
|
||
|
cocoboos_yahoo_es Postat pe 4 Septembrie 2010 21:45 |
||
| te inteleg ,chiar te inteleg ,eu am stat cu fostul meu sot 15 ani fara sa fiu indragostita de el si avem 2 baieti si am indurat 15 ani cu gandul ca intro zi va inceta scandalurile in casa si va inceta sa mai bea atat de mult, nu l am iubit niciodata casatoria a fost aranjata de parinti , acum 19 ani in urma sa nu uitam ca la tara fetele nu cunosteau prea multe despre viata si au fost educate sa fie soti si mame bune sa tina de familie ,ce sa intamplat dupa 15 ani? m am indragostit de un baiat cu 6 ani mai mic decat mine ,dradostea era reciproca desi mia cerut sa ma casatoresc cu el l am refuzat ,dar ii multumesc ca numai indragostindu-ma mi am dat seama ca trebuie sa fac ceva pt mine si bine inteles si pentu ca copii mei sa duca o viata mai linistita ,si nu imi pare rau ca am facut acest pas ,trbuia sal fac mai de mult . in prezent la 3 ani dupa divort am ajuns cu copii in canada unde m am stabilit la fratele meu .sant fericita pentru linistea copiilor mei si o sa vina ziua cand o sa ma indragostesc din nou , dar important este ca am linistea pe care nu am avuto in 15 ani de casnicie. nu toate femeile inteleg de ce sta o femeie 10 - 15 ani linga un barbat pe care nul iubeste. | ||
|
kudika295611 Postat pe 5 Septembrie 2010 07:23 |
||
| Buna, sunt psiholog, problema este destul de ambigua si riscanta. Ai nevoie sa evaluezi bine viata ta cu riscul netului, Daca vrei aventura poti merge inainte dar e riscant. . Trebuie sa te gandesti bine la copilul tau. Este importanta fericirea si nu da cu piciorul, insa din c scrii tu, calci pe nisipuri miscatoare, pe necunoscut. Gandeste bine fiecare pas, danielduta66@yahoo.com. Cu respect DDS | ||
|
healthy017599 Postat pe 5 Septembrie 2010 08:45 |
||
De la: kudika135154, la data 2010-09-04 20:38:47daca nu l-ai iubit niciodata,ce mai stai la ganduri?ai intalnit marea dragoste,mergi in lume dar ai grija si copiluluinsa-i fie bine!bafta si mult noroc sa fii iubita asa cum meriti! Cu ce usurinta dai sfatul asta ! Cand mai dati sfaturi de genul asta ganditi-va mai intai daca voi ati face ceea ce afirmati si daca v-ar fi atat de usor precum pare . |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2010 09:09 |
||
|
bv |
||
|
grace000563 Postat pe 5 Septembrie 2010 10:13 |
||
Buna Mioara te cred pe cuvant tot ce ai spus dar este un gram de neadevar ce face referire la; ( ma luat cu forta ) , nu se leaga dar totusi eu iti dau un sfat. Barbatul ce lai intanlit doar virtual nu poti avea intodeauna incredere in el , deoarece si eu sunt barbat si cate odata mai fac si eu sa se indragosteasca femeile de mine tot din acceiasi pricina; INTERNETUL BATAL VINA. Eu iti urez bafta dar nu uita un lucru nu ai facut cunostinta cu si sa nai o mare dezamagire in nepotrivire de caracter bafta.
|
||
|
mysulica Postat pe 5 Septembrie 2010 12:24 |
||
| A fost suficient sa citesc doar primele doua randuri !!!!Eu l-am lasat pe "nemernic" ptr ca si eu eram indragostita de altul,iar cand s-a vazut singur si-a dat seama ca ... nu-s de lasat .Acum suntem iarasi impreuna si ...pot spune ca a devenit barbatul care ar fi trebuit sa fie de la inceput.O VIATA AI , NU O OFERI MOACA ORICARUI BOU !!! | ||
|
DYANNE_MGM Postat pe 5 Septembrie 2010 12:50 |
||
|
1 solutie pleaca la cel iubit---dar nu-l cunosti,risti sa-ti fie mai rau 2 solutie ramai langa familie,dar traieste-ti iubirea cu celalalt 3 solutie ia-ti viata in maini si descurca-te singura fara ei,cunoaste-te mai intai pe tine si vei vedea c-o sa cunosti si adevarata fericire canva |
||
|
kudika192719 Postat pe 5 Septembrie 2010 17:22 |
||
| [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/470/470218wn3cqj76mn.jpg[/img][/url] | ||
|
KNIGHT_31 Postat pe 5 Septembrie 2010 18:13 |
||
De la: stem_29, la data 2010-09-03 22:48:04.....la fel de mari sunt riscurile si atunci cand un copil traieste in acel mediu,acel copil poate avea mai tarziu probleme.De la: darlo, la data 2010-09-03 22:30:42"iubeste un necunsocut"...IMPOSIBIL! ea ar vrea sa'l iubeasca pe ala,ar vrea sa aiba acea "siguranta"(ma intelegi cei care iubiti sau sunteti indragostiti),ea are nevoie de asta ca sa traiasca "mai bine"....VISEAZAAAA!am citit pe aici despre persoane care au avut diverse experiente cu X si Y cunoscuti pe internet...am un prieten care s-a casatorit anul trecut cu o fata cunoscuta pe internet.sunt indragostiti(unul de celalalt :P),se respecta.asa ca, daca povestea asta are un dram de adevar ,n-ar trebui sa o mai speriati.da, e posibil sa cada din lac in put sau sa-i fie mai bn.dar ceva tot trebuie sa faci!TREBUIE SA TE DESPARTI DE SOTUL TAU!asa e cel mai bn! si sa traiesti un timp singura,sa vezi cum e ,sa devii independenta.atat pentru tine cat si pentru copil!sa-si caute el alta sluga,sac de box sau mai stie dzeu ce reprezinti pentru sotul tau. |
||
|
blue___eyes Postat pe 5 Septembrie 2010 18:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vand lentile colorate de firma si de vedere pret mic | 3 | De la: kudika004836 29 Decembrie 2009 16:58 |
| Mentinerea bijuteriile placate cu aur | 24 | De la: mardusha 23 Noiembrie 2014 11:52 |
| buna ... | 26 | De la: ionelyizza 2 August 2010 18:56 |
|
|
||
| Accesorii handamade | 1 | De la: mikylina 7 August 2012 15:17 |
| Mic bazar : locul unde gasesti ceva ce iti doresti | 6 | De la: kudika065856 8 Septembrie 2009 21:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.