Setari Cookie-uri

vopsitul parului

buna.si eu sunt bruneta,ma vopsesc de 5 ani o data la luna aproximativ iar parul meu arata super pt ca folosesc placenta(de la kallos).acum cateva luni am incercat sa imi fac suvite rosii,am fost la salon,m-am decolorat de 2 ori si nuantat si nu mi-a iesit,apoi am incercat acasa de vreo 4 ori decolorare si nuantare (foloseam movie color) si tot nu mi-a iesit...aveam un roz in cap.pana la urma am renuntat si m-am vopsit inapoi tot parul brunet...si vreau sa va spun ca parul si-a pastrat stralucirea,nu e aspru,e chiar super...bineinteles masca de par nu functioneaza la orice par...dar din proprie experienta va recomand placenta de la kallos,nu este scumpa si are rezultate eficiente.
v-am pupat:)
m_zelle
Postat pe 22 Septembrie 2010 14:23
.
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 23 Septembrie 2010 03:49
am fost vopsita aproape 10 ani negru albastrui (singura culoare cu care m-am vopsit), iar acu vreo 4 luni mi s-a pus pata pe un ciocolatiu ft deschis...l-am lasat sa creasca vreo luna fara sa-l vopsesc dupa care m-am vopsit cu un blond deschis ( prietenele imi spunea ca vopseaua blonda arunca negrul din par ), dupa care nu mi-a mai venit sa ies din casa ...aveam radacinile blond cu tenta roscata( arata oricbil) dar pe lungime negru a iesit cam 60%...am mers totusi la coafeza mea sa repare greseala mea si m-a decolorat si apoi m-a vopsit...a iesit exact culoarea pe care mi-o doream...deci cel mai indicat e sa mergi la un specialist...conteaza mult care e textura parului tau, daca te prinde culoarea pe care ti-o doresti ca in final sa vezi daca merita efortul...am vazut si cazuri in care rezultatele au fost urate rau! asadar, RECOMANDARE: SPECAILIST...costa ceva dar merita
oana_icy
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:47
De la: kudika316591, la data 2010-08-25 10:07:47buna!sunt noua pe forum si am o maaaare dilema nush c sa fac si sper sa ma ajutati,sa-mi dati un mic sfat vreau sa-mi schimb culoarea parului din saten inchis(ciocolatiu) intr-un saten ff deschis si dc nu cu putine tente aurii.dar nush cum sa ajung la culoarea asta,ce vopsea mi-ati recomanda?si ink cv : am tenul putin inchis la culoare ,dar nu masliniu. de origine sunt satena(saten inchis). help pls!
weco
Postat pe 4 Octombrie 2010 14:18
De la: kudika316591, la data 2010-08-25 10:07:47buna!sunt noua pe forum si am o maaaare dilema nush c sa fac si sper sa ma ajutati,sa-mi dati un mic sfat vreau sa-mi schimb culoarea parului din saten inchis(ciocolatiu) intr-un saten ff deschis si dc nu cu putine tente aurii.dar nush cum sa ajung la culoarea asta,ce vopsea mi-ati recomanda?si ink cv : am tenul putin inchis la culoare ,dar nu masliniu. de origine sunt satena(saten inchis). help pls!


decolorare sau decapaj... in functie de parul care il ai... va trebui sa il si tunzi putin apoi...deoarece decolorarea arde putin parul! Sincera sa fiu numai fac experiente pe capul meu... decolorari..suvite... nenorocesc parul la fel si permanentul... am lucrat in domeniu si am cam incercat orice pe capul meu!
ana_bahebbek
Postat pe 4 Octombrie 2010 23:41
parul meu este distrus de la vopsire si de indreptat cu placa ....ce imi puteti recomanda pentru ai reda elasticitatea si stralucirea..app parul meu este foarte ondulat
kissudeea4ever
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:48
BUNA SI EU SUNT NOUA PE FORUM ..DAR SFATUL MEU ESTE CA NICAIERI NU POTI SA-TI FACI O COAFIURA MAI REUSITA DECIT LA UN SALON .SI EU SUNT MOMENTAN BRUNETA DAR ASA MA BATE GINDUL SA MA FAC BLONDA ... SUCCES!! ASTEPT RASPUNS SA NE SPUI CUM TI-A IESIT!!
kudika324585
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:51
eu am fost vopsita negru albastrui si acum sunt blond-cenusiu...prin vopsea normala am reusit sa fac acest lucru.insa doar cu o nuanta sau doua diferita de cea din cap ma vopseam de fiecare data....spun asta pt ca prietena mea a incercat sa se vopseasca direct cu un saten deschis si i-a iesit portcaliu....dar daca te vopsesti putin cate putin mai deschis iti iasa.....
kudika012901
Postat pe 8 Octombrie 2010 01:19

Vrei sa-ti schimbi culoarea parului cu cateva nuante mai deschis? Incepe prin decolorarea parlui in suvite (ca prima etapa). Iti recomand suvite cat mai subtiri. La finalul operatiunii de vopsire/ decolorare (cu o vopsea prietenoasa) ele ar trebui sa reprezinte o jumate din volumul tau de par.

Procedeul iti va asigura o schimbare a nuantei parului fara sa-l agresezi prea tare. In plus, iti va da ocazia sa te decizi daca iti place cum iti sta cu o nuanta mai deschisa inainte sa faci schimbarea majora.

Da-i parului cel putin 2 saptamani de pauza si, daca esti convinsa, treci la etapa II: uniformizarea culorii parului.

In etapa III (cam dupa 3-4 saptamani), da-i cateva suvite aurii, de preferat subtile (inteleg ca ti-ar place asa!).

DUPA CE AI OBTINUT NUANTA DORITA:
Pentru mentinerea noii culori si mai ales un par frumos si sanatos iti recomand sa-ti vopsesti parul doar la radacina, cam o data la 4 saptamani.
In plus o data la 4-6 luni (depinde de structura parului tau) da cu vopsea pe tot parul ca sa-l uniformizezi. Si la cateva saptamani distanta refa-i suvitele aurii.
Sa fii frumoasa!


lily_oana
Postat pe 8 Octombrie 2010 15:30
buna. sunt curioasa, cate fete de aici au habar de asa ceva in adevaratul sens al cuvantului? mi se pare matur si ieftin sa te iei dupa toate sfaturile de pe un forum, si cine stie cum sa te trezesti cu parul.
mi-l vopseam si eu suvite blonde, ceva mai deschise decat e parul meu natural, dar mergeam la un salon profesionist, una la mana si doi...si nu la orice salon care pare super pe dinafara si pe dinauntru, dar mana de lucru lasa de dorit. trebuie sa va interesati.
si intr-adevar. aveam un par superb. mi-l admira toata lumea. cand e vb de fata, de par, nu pe forum gasesti idei bune, ca idei tot sunt, ci la specialisti, nu la habarnisti.
kudika324870
Postat pe 8 Octombrie 2010 15:56
Eu am parul vopsit blond de 14 ani de zile. Intre timp, de vreo 3 ori i-am schimbat nuanta in roscat (doar cu crema nuantatoare) si apoi l-am revopsit blond.
Pot sa spun, foarte fericita, ca e in continuare starlucitor, puternic si foarte lung.

Sper ca sfaturile mele sa-ti fie de folos.

1) In primul rand roaga pe cineva (de preferat o coafeza de incredere) sa-ti ia 1-2 cm (nu mai mult) din capetele de par care se pare ca sunt deteriorate. Asta va ajuta parul sa se regenereze mai repede.
2) Mareste perioada dintre vopsiri (4-5 saptamani ar fi un timp rezonabil, fara sa ai radacinile crescute prea mult). Vopseste-te doar la radacina. Doar o data la 5 luni, uniformizeaza-ti culoarea, aplicand vopsea pe tot parul.
3) Hraneste-ti parul!

La exterior:
a) MASCA CU ULEI DE MASLINE! Dupa ce te-ai spalat pe par, tamponeaza-l bine cu prosopul (nu prin frecare sau stoarcere) ca sa elimini excesul de apa. Eventual apeleaza si la cateva prosoape de hartie de bucatarie absorb foarte bine. Urmatorul pas este sa aplici ulei de masline pe tot parul, cate un pic, prin masare usoara.
Impacheteaza parul intr-un prosop incalzit in prealabil. Stai asa cel putin 3-4 ore. (daca rezisti sa dormi cu el asa peste noapte e chiar mai bine. In timpul somnului celulele corpului se regenereaza mai bine si absorb substantele nutritive mai eficient.)
Spala parul cu samponul care ti se potriveste cel mai bine si aplica un balsam/ masca de par timp de 1-2 minute (eu sunt foarte incantata de tratamentul crema reparator de la Elseve). Atentie! aplica masca pe toata lungimea firului de par, incepand cam de la o distanta de 5cm fata de radacina. Astfel, eviti aspectul de par gras la radacina.
Dupa aplicarea balsamului limpezeste parul foarte bine, cu apa curgatoare (sub jet de dus) din abundenta.
In final da-i o limpezire intr-un vas cu apa calduta (spre rece) in care ai dizolvat cateva linguri de otet (1 lingura otet la 1 litru de apa).

Toata procedura va face onduleurile tale sa fie mai putin rebele, si parul va fi lucios.

b) MASCA PASTA CU AVOCADO
Aceleasi etape ca mai sus, dar cu pasta de avocado. La un par de lungime medie (pana la umeri) 2 bucati mari de avocado sunt suficiente. Ia miezul, zdrobeste-l foarte bine pana se formeaza o pasta uniforma(asemanatoare untului). Aplica pasta, prin masaj usor, pe parul proaspat spalat si tine-l asa cel putin 3-4 ore impachetat intr-un prosop incalzit in prealabil.

Constat de mai multe persoane: indreapta firul de par, inca de la prima aplicare. Deci MASCA AVOCADO foarte recomandata pentru fetele care vor sa-si imblanzeasca onduleurile.

Sfatul meu, pentru rezultate rapide, este ca timp de o luna de zile sa aplici una din masti de fiecare data cand iti speli parul. Apoi cel putin o data pe saptamana.

c) Inainte de spalarea parului maseaza radacina firului de par cu LOTIUNE REGENERANTA CU PETROLEUM de la Gerovital. Las-o sa actioneze cel putin 60 minute.

d) Inainte sa usti parul sau sa-l chinui cu placa da 3-4 pufuri pe el - doar pe jumatatea de jos a parului - cu SER PENTRU VARFURI DETERIORATE de la Gerovital.

e) Usca parul natural (de preferat fara surse de caldura) sau foloseste un foen bland pentru par, cu jet de aer caldut spre rece. Iar PLACA? Daca nu poti renunta la ea (macar pentru o vreme), foloseste-o cat mai rar cu putinta (maximum 1 data pe saptamana).

Sincer sa-ti spun sunt adepta carliontilor si onduleurilor! Coafate cu grija, onduleurile (parerea mea) sunt mult mai fermecatoare si mai sexy decat parul intins.

Sa ai un par frumos!



lily_oana
Postat pe 8 Octombrie 2010 16:17



-----------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:33
In primul rand NU te vopsi acasa!!!eu am facut greseala asta acum 3 ani si mi-a cam ajuns.Cel mai bine la un salon.
Eu am ajuns la culoarea naturala a parului,folosesc numai produse profesionale(recomand Paul Mitchell) si ma usuc numai cu peria rotunda(fara placa!!!).De la cateva fire in cap am ajuns totusi la un par destul de sanatos plus ca si straluceste :)

PS: nu faceti greseala sa treceti de la brunet la blond...chiar si la un salon va puteti arde parul!
krisutza
Postat pe 11 Octombrie 2010 06:01
Salut,
sfatul meu este sa te vopsesti cu REVLON PROFESSIONAL. Si eu m-am vopsit blonda peste un saten inchis si mi-a iesit exact culoarea care era pe cutie si pe care mi-o doream, fara sa ma decolorez si fara sa-mi ard parul.Poti sa-ti comanzi nuanta pe care o doresti si pe net, scri la google :,, REVLON PROFESSIONAL'' si gasesti acolo toate produsele, o vopsea este in jur de 47 de lei dar cred-ma ca merita banii este foarte buna si nu-ti deterioreaza parul.Poti sa te vopsesti si acasa dar cel mai bine ar fii sa mergi la salon cu vopseaua respectiva k sa-ti fie aplicata uniform si sa obtii exact nuanta care o doresti
alina_adry2000
Postat pe 11 Octombrie 2010 12:09
eu eram rosu inchis, dupa ce ani intregi fusesem bruneta.si am vrut sa ma vopsesc blonda, insa am reusit doar cu suvite.in fiecare luna imi faceam suvite dese si subtiri, iar dupa vreo 3 astfel de "serii" am folosit vopsea blonda sa mi-l mai deschida si sa si uniformizeze culoarea.iti va iesi super, vei vedea!!
chinitica
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:55
cum ai reusit tu sa ti faci parul blond fara decolorare de la saten deschis?????
te rog spune ne si noua secretul

merci pupici
hello_kitty92
Postat pe 13 Octombrie 2010 11:06
buna eu cred ca cel mai bine daca nu ai fost vopsita niciodata schimbarea sa o facai la un salon profesionest doar ei te pot sfatui in legatura cu culoarea si metoda cea ami indicata pentru a proteja cel mai bine paru .....nu af o prostioara singur asa nu o regreti mai tarziu si apoi paru odata vopsit tre sa il ingrijesti si sa-l vopsesti tot timpu.......
angel_withe_andreea
Postat pe 13 Octombrie 2010 12:52
tu vri sa te faci alta culoare dar daca nu te avantajeaza teai candi si la sata
]
diac_nico
Postat pe 14 Octombrie 2010 11:55
Pentru a ajunge la o culoare mai deschisa este greu. Cel mai bine este sa ceri sfatul cuiva care stie sau sa mergi la un salon.
kudika113984
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:49
Nu trebuie si decolorare...Uita-te la vopseaua palette color creme....La nuanta blond sunt 2 feluri de vopsea una care deschide intre 2-3 nuante si inca una care deschide intre 4-6 nuante ..are decolorantul in cutie si il amesteci cu vopseaua si iti iese o culoare uniforma...sau uite pentru ciocolatiul dorit ...sa-mi spui daca nu e culoarea pe care o doresti http://www.palette.ro/produsele-noastre/intensive-color-creme-new-final/intensive-color-creme/shades-palette/medium-blond/w6-ginger/
Vopseaua Palette Intensive Color Cream W6-Ginger ...eu zic ca asa e cel mai bine si nu te decolorezi.Si daca nu iese din prima,mai astepti 2 sapt si aplici iarasi vopseaua.Va iesi exact asa cum vrei.Iti garantez;)
kudika323635
Postat pe 15 Octombrie 2010 15:31
au trecut 10 ani ...crezi ca vei ramane vesnic tanara =))))))
Amaradiaa
Postat pe 20 Octombrie 2010 17:11
De la: kudika316591, la data 2010-08-25 10:07:47buna!sunt noua pe forum si am o maaaare dilema nush c sa fac si sper sa ma ajutati,sa-mi dati un mic sfat vreau sa-mi schimb culoarea parului din saten inchis(ciocolatiu) intr-un saten ff deschis si dc nu cu putine tente aurii.dar nush cum sa ajung la culoarea asta,ce vopsea mi-ati recomanda?si ink cv : am tenul putin inchis la culoare ,dar nu masliniu. de origine sunt satena(saten inchis). help pls!


dc vrei sa iti stici parul ?? sa stii k nu o sa mai aiba aceasi stralucire si ... mai multe dar ... faci km vrei ;)
Deea_Kitty_Girl
Postat pe 24 Octombrie 2010 13:41
SUNT BRUNETA DE CAND MA STIU, BRUNET INCHIS, AM FACUT SI EU ODATA PROSTIA DE M-AM VOPSIT ROSCAT. MI-A STAT SUPER DAR DUPA 1 LUNA JUMATE AVEAM IN CAP SATEN DESCHIS NU MI-A PLACUT DELOC ASA CA M-AM VOPSIT BRUNET CA SA IMI REVINA CULOAREA LA LOC. ASA CA DE 2 ANI NU AM PUS NICI UN STROP DE VOPSEA IN CAP. AM UN PAR LUNG SI UN VOLUM DE INVIDIAT. MA MULTUMESC CU PARUL CARE IL AM SI NU VREAU SA-I MAI FAC MODIFICARI VREODATA.
SFATUL MEU NU TE VOPSI DOAR DACA AI FIRE ALBE, DUPA MAI MULTE APLICATII DE VOPSEA O SA TI SE SUBTIEZE FIRUL DE PAR, O SA-TI CADA SI NU O SA STII DE CE .
kudika001897
Postat pe 28 Octombrie 2010 19:53
pentru suvite trebuie sa mergi la coafor. Sau sa gasesti pe cineva care se pricepe sa le faca.

Exista o gama de vopsele de par de la Schwarzkopf care e special conceputa pentru par inchis la culoare-contine si ceva solutie de decolorare care se amesteca cu vopseaua. Nu e cu mult mai scumpa decat celelalte.
Eu m-am facut roscata cu vopsele din gama asta, de 3 ori deja, si parul nu e cu nimic mai deteriorat. Chiar din contra, arata mai des, pentru ca era foarte fin si perfect drept, acuma is intarite firele de par, arata mult mai bine. Am 21 de ani, si nu am mai fost vopsita inainte.
Blutter
Postat pe 1 Noiembrie 2010 12:04
culoarea pe care o vrei tu iese cu Loreal UL3....(nu mai stiu sigur de care loreal era parca Preferance). Eu ma vopsesc mereu singura si parul arata foarte ok, in schimb nu folosesc placa si ma tund regulat cam la 2 luni.
Catalina1210
Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:36
hello....uite eu sapt trecuta am trecut de la saten fff inchis la saten deschis....,am o prietena stilista care mi-a recomandat Inoa de la Lóreal..a venit la mine acasa si in 2 ore am ajuns la saten deschis fara decolorare...mi-a zis ca vopseaua se aplica in 2 etape,dupa prima aplicare am fost portocaliu inchis,iar dupa ce a aplicat al doilea tub,am devenit saten deschis..deci incearca,mie nu mi-a distrus parul,si eram aproape bruneta...bafta!!

daca nu reusesti au astia la joico ceva asemanator dar dureaza vreo 5 ore ca sa devii saten deschis..;)
ancky2mirela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 11:55
Logic :))
lou_lou
Postat pe 25 Noiembrie 2010 15:55
Eu peste suvite m-am vopsit cu Kallos blond mediu+ oxidant 9% si a iesit uniform. Apoi pentru tenta de gri folosesc Kallos gri reflex. Sunt chiar multumita..
Buzze
Postat pe 28 Noiembrie 2010 14:06
Poti sa incerci la un salon dar cred ca asta poate sa iti treptat,dupa cateva randuri de vopsea din ce in ce mai deschis.....e o idee.Deodata clar trebuie decolorat.
crissy89
Postat pe 29 Noiembrie 2010 20:56
Buna!! Sunt noua pe forum si as vrea parerile vostre. Sunt satena inchisa si as vrea sa ma vopsesc bruneta (mentionez ca este pentru prima data). Ce sfaturi imi dati.. sa ma vopsesc...? sa nu?? multi dintre prieteni mi-au spus sa nu-mi stric culoarea neturala... dar totusi eu imi doresc o schimbare.. Astept parerile voastre
aaandruskaaa
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau oschimbare dar nu stiu cum!!! 22 De la: _oktober_ 2 Iunie 2010 17:45
cadouri inedite de 1 iunie 31 De la: ronna20 1 Iunie 2010 21:23
salon Azaleea 6 De la: Cherrylips 11 Noiembrie 2009 16:48
MODA SECOLULUI XVI 22 De la: kudika071602 29 Septembrie 2009 19:26
Piscine,stranduri,cluburi 41 De la: Gaelex 11 Iulie 2011 17:22