Setari Cookie-uri

vopsitul parului

buna!sunt noua pe forum si am o maaaare dilema nush c sa fac si sper sa ma ajutati,sa-mi dati un mic sfat vreau sa-mi schimb culoarea parului din saten inchis(ciocolatiu) intr-un saten ff deschis si dc nu cu putine tente aurii.dar nush cum sa ajung la culoarea asta,ce vopsea mi-ati recomanda?si ink cv : am tenul putin inchis la culoare ,dar nu masliniu. de origine sunt satena(saten inchis). help pls!
kudika316591
Postat pe 25 August 2010 10:07
Stii ca ai nevoie de decolorare,nu?
Barbie30
Postat pe 25 August 2010 10:11
De la: kudika316591, la data 2010-08-25 10:07:47buna!sunt noua pe forum si am o maaaare dilema nush c sa fac si sper sa ma ajutati,sa-mi dati un mic sfat vreau sa-mi schimb culoarea parului din saten inchis(ciocolatiu) intr-un saten ff deschis si dc nu cu putine tente aurii.dar nush cum sa ajung la culoarea asta,ce vopsea mi-ati recomanda?si ink cv : am tenul putin inchis la culoare ,dar nu masliniu. de origine sunt satena(saten inchis). help pls!


Din culoare inchisa la deschisa ajungi in doua moduri: decapaj, care te cam costa cam vreo 80RON, sau decolorat si revopsit mai deschis cum iti doresti.
stem_29
Postat pe 25 August 2010 10:12
Sunt curioasa daca are par pentru asta...
Barbie30
Postat pe 25 August 2010 10:13
Te sfatuiesc sa nu te vopsesti daca nu e necesar. Eu mi-am facut suvite blonde (avint parul saten inchis) vreo zece ani si le reinnoiam de cite ori crestea parul. Acum am fire albe exact in crestetul capului unde imi faceam suvitele blonde. Coafezele spun ca firele albe nu apar de la vopsit blond, dar eu sint convinsa ca e asa, pentru ca am fire albe doar acolo unde aveam mai multe suvite.
Tisa0605
Postat pe 30 August 2010 15:17
De la: Tisa0605, la data 2010-08-30 15:17:33 Te sfatuiesc sa nu te vopsesti daca nu e necesar. Eu mi-am facut suvite blonde (avint parul saten inchis) vreo zece ani si le reinnoiam de cite ori crestea parul. Acum am fire albe exact in crestetul capului unde imi faceam suvitele blonde. Coafezele spun ca firele albe nu apar de la vopsit blond, dar eu sint convinsa ca e asa, pentru ca am fire albe doar acolo unde aveam mai multe suvite.



Parul alb care apare ..... la tineri, e genetic, n-are treaba cu vopsitul.
daca esti curioasa, citeste despre asta.
Intreaba-i pe ai tai de la ce ani au avut fire albe, si o sa vezi ca nu-i de la vopsit.
Ah, asta in niciun caz nu incurajez vopsitul la tinere, la prea tinere:)
Pt. asta este timp cand apar firele carunte.:)
stem_29
Postat pe 30 August 2010 15:35
uite sunt am culoarea naturala a parului saten mediu-spre inchis...si acum sunt un blond auriu si intentionez sa devin mai deshis...sunt vopsita fara decolorare.cu vopsea.ultima data am fost vopsita ciocolatie si acum am folosit un blond cenusiu...si a iesit un blond auriu frumos:)
Aryela
Postat pe 1 Septembrie 2010 22:49
Incearca henna.
Alinqa_17
Postat pe 2 Septembrie 2010 11:53
Buna.Ai nevoie de decolorare cu 4% cu praf decolorant fara amoniac pentru a mentine parul cat mai sanatos.daca ai fi din cluj te-as ajuta cu mare placere.decolorarea se face pe tot parul incepand cu lungimile.dupa decolorare se aplica vopsea cu maxim 3% oxidant culoare dorita de tine sau cu nuantator.
Succes.Iti recomand un salon de coafor.Sunt stilista si am vazut multe fete plangand prin bai cand au vazut ce si-au facut la par.
stracciatella
Postat pe 2 Septembrie 2010 23:04
nu e adevarat:) ii poate iesi nuanta dorita cu orice vopsea din comert,nu-i trebuie decolorare.nu e ca si cum ar vrea sa aiba un blond deschis.poti sa iei o vopsea pe care sa se scrie pe cutie ca deschide parul cu cateva nuante,de preferat un saten deschis,cred ca iti iese direct.si eu tot saten inchis am parul si acum am blond cenusiu parul si nici nu-s decolorata.deci,se poate!nu trebuie musai sa mergi la salon!desi,daca nu ai incredere,te poti duce la salon si nu vrei sa risti dar nu e o schimbare atat de mare incat sa regreti alegerea facuta daca incerci si acasa:)
oanacristina18
Postat pe 3 Septembrie 2010 12:22
Oanacristina18,
Daca deschide parul cu cateva nuante categoric contine decolorant.Ea vrea din ciocolatiu sa se faca saten foarte deschis cu tente aurii.Nu are nici o sansa fara decolorare.
Barbie30
Postat pe 3 Septembrie 2010 12:43
bine dar e decolorant in cantitate mica,nu e ca si cum ar fi vopsea cu pudra decoloranta.la asta ma refeream eu nu lucrez la salon incat sa spun ca sunt specialista.oricum,is curioasa daca de pe 25 si pana acum a luat o decizie,daca si-a cumparat vopsea sau s-a dus la salon.in viitorul apropiat sper ca ne da de veste:)si ne spune si noua ce i-a iesit.
oanacristina18
Postat pe 3 Septembrie 2010 14:17
da fetelor...si eu poftesc la un blond inchis...mi se pare splendid...dar...ma gandesc ca am parul lung si des...saten cu reflexe si imi place totusi:( grea decizie.....
cristina2302
Postat pe 3 Septembrie 2010 19:44
parerea mea este sa te lasi asa cum esti si sa-ti faci niste suvite mai deschise in ton cu culoarea pe care o ai acum
kudika316089
Postat pe 4 Septembrie 2010 10:38
Parul meu e tot saten ciocolatiu dar la soare e blond auriu si as dori sa ii deschid intreaga nuanta iar apoi sa merg pe suvite blonde (in tonul reflexiilor ce apar la lumina puternica). As vrea sa iasa finut, nicidecum sa arate artificial, dar oricum am mari emotii. Saptamana viitoare am sa merg la salon si am sa ma las pe mainile celor de acolo. Nu am idee ce o sa imi faca mai exact, sper doar sa nu imi stric parul (avand in vedere ca e drept si bland). De asemenea, sper sa nu coste prea mult. Eventual am sa revin si am sa spun exact pasii care au fost facuti... Oricum, tineti-mi pumnii stransi!!!
yiwu
Postat pe 4 Septembrie 2010 17:59
cat am regretat ca m-am vopsit...am asteptat jum de an sa imi creasca si sa il tund scurt sa revin la culoarea naturala. Luna de luna vopsit se arde.... dar daca vrei neaparat incearca o vopsea fara amoniac( L`oreal de ex) cu 2 nuante mai deschisa decat cul care o vrei in mod normal. Niciodata nu iese nuanta de pe cutie ci de pe catalog sau.... chiar mai inchisa un pic. Succes!
dyzzuk04
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:40
mergi la coafor ºi vorbeºte cu coafeza sã-þi facã un decapaj usor....ºi apoi sã te vopseascã în culoarea doritã...baftã
Shocata
Postat pe 9 Septembrie 2010 09:55
extensii naturale pretabile colorarii www.extensii-clip.blogspot.com
Charmmy
Postat pe 9 Septembrie 2010 11:16
Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail mszhapa@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau “Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile? Aceasta este sansa ta. Iti ofer sansa sa castigi sume substantiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. 100-300$/ SAPTAMANA. pt detalii trimite un e-mail cu textul job la adresa mszhapa@gmail.com
MsZhapa
Postat pe 11 Septembrie 2010 14:05
incearca de la pallete color &gloss ciocolatiu cu reflexe aurii .... eu asa am fost vopsita sau decoloreaza-te dar nu te sfatuiesc oricum ai si tenul destul de inchis pare aiurea
doana31
Postat pe 11 Septembrie 2010 16:09
Fetelor puteti avea ce culoare va doriti. va spun din propria mea experienta.
Dar un lucru e sigur, un par vopsit nu mai e un par sanatos,mai ales daca optati pt nuante mai deschise decat culoarea voastra naturala.
Eu am parul saten mediu spre inchis,culoarea naturala.
Dar am fost vopsita saten deschis,apoi blond tot mai deschis pana cand am ajuns la blond cenusiu (o nuanta foarte deschisa ...dar irezistibila).
Sincera sa fiu eram foarte entuziasmata ca am ajuns sa fiu blonda si ca aveam un par la care se uita toata lumea in jurul meu.
Blondul te evidentiaza. eu am tenul destul de deschis,dar nu "branza" si am sprancenele negre. dar sincer aratam bine. Deci blondul e frumos.
Acum sunt vopsita saten inchis si chiar ma gandesc sa ma vopsesc bruneta pt ca imi sta foarte bine,am mai fost vopsita bruneta in trecut,dar brunetul nu te evidentiaza la fel de mult ca si blondul asta e sigur.
Dar eu va dau un sfat: daca aratati bine si cu un par natural sau mai inchis la culoare, nu va vopsiti, sau cel putin nu mai deschis cu mult.
Eu nu mai sunt blonda, evident, pt ca parul meu a inceput sa se degradeze, nu mai era un par sanatos si am realizat ca pur si simplu faptul ca aveam parul mai deschis nu inseamna ca aveam si un par frumos.
Un par frumos e un par sanatos.
Si va spun sigur un par decolorat poate fi frumos la inceput, dar dupa un timp, devine aspru, cade,se rupe la pieptanat, e foarte fragil si parca incepe sa nu mai arate a par. Asa ca pt a incerca sa mi-l salvez, m-am tuns si m-am vopsit o culoare mai inchisa.
Si din blonda cred ca o sa ajung iar bruneta,desi nu as fi crezut.
kudika320808
Postat pe 12 Septembrie 2010 22:11
buna, cel mai bun sfat ar fi sa te duci la un stylist, daca tot vrei sa faci ceva bun pentru tine , investeste niste bani, daca optezi pentru varianta -vopsit acasa, ar trebui sa te documentezi inainte, exista tot felul de tipsuri care te vor ajuta, de exemplu pe piata exista tot felul de vopsele care pe cutie arata super iar in par ies ca naiba :( trebuie sa stii sa citesti culoare de pe cutia unei vopsele, de exemplu fiecare nuanta are un cod, prima cifra este culoare fixa care iti va iesi in par , sa zicem 4, daca dupa acest 4 urmeaza multi de 000 inseamna ca nuanta respectiva sete fixa si nu iti va iesi nici o reflexie, daca dupa acel 4 urmeaza tot soiul de cifre 34567 sunt numerele de nuante care iti vor iesi in par :-p ,depinde de calitatea parului , depinde de nuanta peste care vrei sa aplici, depinde de cat de mult vei sta cu vopseaua respectiva in cap in timp ce te vopsesti.....trebuie doar sa te documentezi mai ales daca vrei sa faci schimbari majore in parul tau , bafta :-p
carin09
Postat pe 13 Septembrie 2010 00:56
Salut, Stem29, banuiesc ca ai 29 de ani sau putin peste 30. Asa gindeam si eu la 30ani. Acum am 40 si imi pare rau ca m-am vopsit des.
Tisa0605
Postat pe 13 Septembrie 2010 07:09







--------------------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 14 Septembrie 2010 09:38
Buna!cel mai bun sfat ti-l poate da cu siguranta o sau un specialist nu?daca nu dispui de bani si vrei sa obtii singura cuyloarea dorita poate iti va da aici pe kudika o specialista in materie unele indicatii.Bafta!
mimishor957
Postat pe 14 Septembrie 2010 13:39
SI EU SUNT LA FEL CA TINE DAR EU DIN EXPERIENTA MEA DE COAFEZA ITI POT SPUNE CA SA INCERCI UN BLOND DESCHIS LA MINE A IESIT DE FIECARE DATA
naty_84_sv
Postat pe 16 Septembrie 2010 16:34
si eu am 32 de ani de la 20 am inceput sa am par alb asa ca ma vopsesc mereula 3-4 saptamani pt ca am parul saten inchis si se vede foarte tare intradevar paru meu arata foarte urat parca am o claie cu fan in cap una ca e firul gros doua ca e foarte uscat ,chiar daca pun ulei de par nu sta pe fir uleiul ce as putea sa fac sa AM O CULOARE MAI DESCHISA sa nu trebuiasca sa ma vopsesc asa de des .Ajutati-ma care stici ceva sa arat si eu bn .va rog mult de tot as prefera acasa deoarece nu-mi permit sa merg la salon
kudika146453
Postat pe 16 Septembrie 2010 16:50
Sunt de-acord cu sfaturile care te trimit la un salon. Eu ma vopsesc de10 ani blond dechis, ma decolorez, acum, doar la radacini si folosesc nuantator de la salon. Iti recomand sa nu incerci sa te decolorezi, chiar daca oxidantul are valoare mica, acasa...
anamariab1
Postat pe 19 Septembrie 2010 16:50
De la: kudika316591, la data 2010-08-25 10:07:47buna!sunt noua pe forum si am o maaaare dilema nush c sa fac si sper sa ma ajutati,sa-mi dati un mic sfat vreau sa-mi schimb culoarea parului din saten inchis(ciocolatiu) intr-un saten ff deschis si dc nu cu putine tente aurii.dar nush cum sa ajung la culoarea asta,ce vopsea mi-ati recomanda?si ink cv : am tenul putin inchis la culoare ,dar nu masliniu. de origine sunt satena(saten inchis). help pls!


salut incearca sa-ti decolorezi cateva suvite mai multe astfel incat sa dea impresia ca e un saten cu tenta de blond....foloseste de la kallos podusul pt decolorat si roaga sa-ti faca cineva care se pricepe
denisaraluca
Postat pe 20 Septembrie 2010 00:55
buna! cel mai bine ar fi sa mergi la un specialist( salon de coafura) chiar daca te va costa ceva mai mult...acolo folosesc si produse profesionale care iti pot oferi un rezultat apropiat de cel dorit:)
criss84
Postat pe 20 Septembrie 2010 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E BUNA PUDRA DE ARGILA PENTRU COSURI? 9 De la: blaa 15 Ianuarie 2010 16:09
tatuaj 7 De la: kudika051526 13 Iulie 2009 11:07
Compatibilitate 3 De la: andreea1976 1 Noiembrie 2009 15:02
Doar doua ?! 3 De la: Sibel_16 28 Februarie 2011 17:39
copii orfani de mama?? 17 De la: irina27 18 Decembrie 2009 09:29