Setari Cookie-uri

Cheltuieli nunta

Speed Dating-ul (dating-ul in viteza) este o modalitate eficienta de a intalni oameni singuri, ocupati in viata de zi cu zi, cu preocupari si viziuni apropiate de ale tale, insa a caror problema, ca si a ta dealtfel, este criza de timp. Poate lipsa curajului, timiditatea, teama de esec si nu in ultimul rand evitarea mitocaniei etc.. sunt motive pentru care ramanem singuri si nu ne aflam intr-o noua relatie.

Best Dating – speed dating ofera tuturor persoanelor singure doritoare (adica aflate momentan in afara unei relatii de cuplu) servicii care vizeaza urmatoarele: intalniri, perechea potrivita, gasirea jumatatii, formarea de cupluri, de relatii, prietenii, dragoste, sentimente, iubire si nu in ultimul rand matrimoniale.

Chiar daca scopul final pentru care fiecare persoana singura participa la un Best Dating / speed dating (dating in viteza) nu se materializeaza imediat, noi va vom demonstra ca in felul acesta, chiar si cautarea perechii potrivite sau gasirea sufletului pereche poate fi extrem de placuta si interesanta.

Dragostea poate aparea in “10 minute”, iar un sentiment , un partener, sau o prietenie ...la urmatoarea masa....
kudika097251
Postat pe 7 Decembrie 2011 15:38
draga mea ,traiesti in anul 2011-2012 cand ritualurile de moda veche sau cam uitat. depinde din ce fam provii ,ce iti doresti si cati bani aveti. daca esti zgarcita si avara si acaparatoare si el te iubeste la nebunie, pune-l sa-ti faca nunta. daca esti realista si indragostita ,socotiti ce venituri aveti si ce cheltuiala va puteti permite sa faceti si pt cati invitati si cumparati-va tot ce va trebuie. cheltuielile variaza in functie de pretentii.
kudika486866
Postat pe 18 Decembrie 2011 21:32
mda.....pt treburile astea nu sunt reguli,fiecare se descurca cum poate,dar daca ai decis sa incepi un drum in viata,descurca-te singura,tu si viitorul tau sot,nimeni nu are absolut nicio obligatie ca sa va faca voua nunta,trebuia sa intrebi parintii,nu pe noi, CORECT era sa-i intrebati pe parintii vostrii..
ellena_condo
Postat pe 22 Decembrie 2011 10:09
Daca va intereseaza rochite de mireasa de vanzare sau de inchiriat la preturi reduse,sau chiar si la comanda, nu ezitati sa imi dati un mesaj sa va dau site-ul si adresa de facebook. :) (Turda( Cluj), Alba-iulia) Preturi au scazut... insa calitatea ramane.
kudika486963
Postat pe 22 Decembrie 2011 23:21
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-13 09:44:53
De la: kudika187425, la data 2010-09-03 21:56:34deja nunta cati ani ai teai gandit bine poate o sa gasesti unul mai chipesi te anunt si mie mi s/a intamplat asta s/a intamplat in ajunul nunti . sa iti povestesc am fost sa vb de cuafiura si acolo era cel mai frumos baiat din lume Bogdi si a fost dragoste la prima vedere si am vb cu el si apoi neam intalnit seara la un hotel si acolo era si viitorul sot si am mers cu el in cam de hot si a fost on noapte de neuitat .eu faceam si filme porno intre timp si stiam cum sa fac sa fie o noapte superba si a venit a doua zi mam casatorit iar a doua zi de pe nunta mia fost forte rau si ramamsesem insarcinata cu bogdi apoi iam spus sotului meu ca sunt cu el si a venit si vreamea nasteri a da ce nu vam spus a fost ca bogdi era prietenul sotului meu si dupa ce am nascut si a vazut el copilul i se parea ca seamana cu bogdi si apoi ma luat la certa si a trebuit sa ii spun adevarul si asa a fost acum am ramas cu bogdi si nu mai fac nici filme


oau!! toate astea intr-o singura zi, in 24 de ore!!??
te-ai culcat cu bogdi seara si a doua zi, ziua nuntii, erai deja insarcinata. pana seara ai nascut iar copilul semana cu bogdi iar sotul te-a lasat dupa ce a zis da si a vazut ca copilu' seamana cu bogdi. oauuu!
trebuia sa faceti botezu' odata cu nunta!





saraca .....sau mai bine zis saracul bogdi ca s-o pricopsit cu una ca ea....vai de el !
ellena_condo
Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:32
Buna!

Depinde de obiceiuri, traditii si de care-si mai baga coada, fara sa sara cu banul. In general, mirii isi organizeaza nunta. Voalul miresei ar fi trebuit cumparat de catre nasa, lumanarile tot de nasi, rochia si-o cumpara mireasa, invitatiile+ buchetele+floricele "de pus in piept" tot mireasa. Verighetele le cumpara mirii.
Mirele isi cumpara costumul, bautura.
kudika_133
Postat pe 11 Ianuarie 2012 19:22
CHeltuielile de nunta si impartirea lor depinde si de obiceiurile locului si de bugetele fiecarei familii implicate, dar si se bugetul mirilor. In mare parte sunt cheltuieli se impart in cheltuieli legate de organizarea partii care se desfasoara la ginere acasa, apoi cheltuieli care se desfasoara la mireasa acasa si cheltuieli ale mirilor. Acum, daca cele 2 perechi de socri au un buget considerabil, atunci fiecare dintre perechi isi va achita cheltuielile generate de nunta la fiecare din ei acasa, altfel poate exista un buget care este achitat de asemenea de miri. Sunt variante in care socrii mici ar trebui sa faca anumite cadouri socrilor mari si nasilor. De asemenea, ginerele trebuie sa plateasca rochia miresei.
theodora_04
Postat pe 22 Ianuarie 2012 01:53
Organizarea unei nunti este destul de costisitoare, mai ales daca ai de gand sa angajezi o formatie live si mai trebuie sa faci rost de echipamente de sunet, lumini si efecte speciale.
Eu iti propun sa angajezi un DJ, iar de aparatura, montaj si transport vei avea parte la preturi promotionale daca ma contactezi pana pe 31 martie 2012.
De fapt ai reducere de 20% indiferent ca iei parte la nunta, botez sau alt evneiment special.
Pentru detalii apeleaza-ma pe artarelaxarii@yahoo.com.
Nu vei regreta!
Corina1982
Postat pe 3 Februarie 2012 15:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SA PORT OCHELARII DE VEDERE LA NUNTA SAU NU? 40 De la: lucky_z 6 Septembrie 2009 16:15
restaurant corola-oradea-Ce stiti despre?ati avut nunta acolo?cum a fost? 2 De la: grace003119 15 Noiembrie 2009 11:08
Povestea nuntii mele 16 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:08
Cadoul pentru nasi - ce si cand se ofera? 67 De la: Mony_eu 26 Aprilie 2016 09:55
Agentii nunti Brasov 3 De la: grace002227 20 Iunie 2010 13:54