Setari Cookie-uri

Cum pot sa imi ajut o prietena?

UIte ca din prea mult timp liber am ajuns si eu pe aici pe la voi (cu ocazia asta va si salut). Am si eu o intrebare, poate ca prosteasca, insa daca ma puteti ajuta ar fi ok:

Am o prietena buna (la care tin doar ca si prietena, ca sa nu se interpreteze gresit) care de ceva timp nu reuseste sa isi gaseasca un barbat cu care sa simta si ea fericita (ceea ce le doresc tuturor).
Prietena mea e foarte frumoasa si feminina, insa nu reuseste sa gaseasca un barbat ok, iar pe mine ma deprima cand o vad trista.

Ziceti si voi, cum as putea s-o ajut?

PS. ea are 25 de ani
battleofwits
Postat pe 13 Septembrie 2010 10:29
De la: battleofwits, la data 2010-09-13 10:29:51UIte ca din prea mult timp liber am ajuns si eu pe aici pe la voi (cu ocazia asta va si salut). Am si eu o intrebare, poate ca prosteasca, insa daca ma puteti ajuta ar fi ok:

Am o prietena buna (la care tin doar ca si prietena, ca sa nu se interpreteze gresit) care de ceva timp nu reuseste sa isi gaseasca un barbat cu care sa simta si ea fericita (ceea ce le doresc tuturor).
Prietena mea e foarte frumoasa si feminina, insa nu reuseste sa gaseasca un barbat ok, iar pe mine ma deprima cand o vad trista.

PS. ea are 25 de ani
invit o in oras si prezinta-i prietenii tai ...poate iese ceva cu unul dintre ei , daca nu ai prieteni care crezi ca s-ar potrivi cu ea ... incearca sa o incurajezi , este tanara si cu siguranta la momentul potrivit va intalni barbatul potrivit
bombonik_babardik
Postat pe 13 Septembrie 2010 10:39
De la: battleofwits, la data 2010-09-13 10:29:51UIte ca din prea mult timp liber am ajuns si eu pe aici pe la voi (cu ocazia asta va si salut). Am si eu o intrebare, poate ca prosteasca, insa daca ma puteti ajuta ar fi ok:

PS. ea are 25 de ani

si te-ai gandit sa faci pe petitoarea?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 13 Septembrie 2010 11:31
ce inseamna pt ea un barbat ok?
size_back
Postat pe 13 Septembrie 2010 12:35
De la: size_back, la data 2010-09-13 12:35:43ce inseamna pt ea un barbat ok?
si ce te ai zbarlit asa
thadoogback
Postat pe 13 Septembrie 2010 12:37
@babyboomboom, desi anturajul meu are testosteronul destul de ridicat, cred ca o sa apelez la sugestia ta, multumesc

@size_back, sa fie cat decat in forma fizica buna, sa aibe atitudine (nu ii plac smiorcaitii), sa aibe o inteligenta minima pentru a purta o discutie cu o femeie ... si cu siguranta nu ii plac cei care au o atitudine agresiva fara rost, doar pentru ca se simt ei complexati
battleofwits
Postat pe 13 Septembrie 2010 13:08
De la: battleofwits, la data 2010-09-13 13:08:04@babyboomboom, desi anturajul meu are testosteronul destul de ridicat, cred ca o sa apelez la sugestia ta, multumesc

@size_back, sa fie cat decat in forma fizica buna, sa aibe atitudine (nu ii plac smiorcaitii), sa aibe o inteligenta minima pentru a purta o discutie cu o femeie ... si cu siguranta nu ii plac cei care au o atitudine agresiva fara rost, doar pentru ca se simt ei complexati
aaa nu cumva tu esti fata aya
thadoogback
Postat pe 13 Septembrie 2010 13:12
De la: thadoogback, la data 2010-09-13 13:12:05aaa nu cumva tu esti fata aia

NU. Se poate citi si in profil ;)
battleofwits
Postat pe 13 Septembrie 2010 13:15
De la: battleofwits, la data 2010-09-13 13:15:41
De la: thadoogback, la data 2010-09-13 13:12:05aaa nu cumva tu esti fata aia

NU. Se poate citi si in profil ;)
sigur
thadoogback
Postat pe 13 Septembrie 2010 13:21
De la: battleofwits, la data 2010-09-13 13:08:04@babyboomboom, desi anturajul meu are testosteronul destul de ridicat, cred ca o sa apelez la sugestia ta, multumesc

cauta un fotbalist!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 13 Septembrie 2010 22:42
sau un politist .....la rutiera!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 14 Septembrie 2010 00:23
mai bine sa manance o prajitura Magura
mitura
Postat pe 14 Septembrie 2010 00:36
Sper ca se premiaza fiecare post, altfel nu vad rostul ultimelor posturi. Eu totusi sper sa primesc raspunsuri la subiect.
battleofwits
Postat pe 14 Septembrie 2010 14:38
De la: battleofwits, la data 2010-09-14 14:38:53Sper ca se premiaza fiecare post,

da, primim cate o prajiturica magura pentru fiecare post!
tu n-ai primit?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 14 Septembrie 2010 16:42
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-14 16:42:01
De la: battleofwits, la data 2010-09-14 14:38:53Sper ca se premiaza fiecare post,

tu n-ai primit?

...hop si eu daca se lasa cu prajituri
sper ca se pune postarea asta
Jeorj tu imparti prajiturele?
Ame_ly
Postat pe 14 Septembrie 2010 16:56
tu n-ai primit?

Atunci ma bucur pentru tine, fiecare isi castiga "painea" cum stie mai bine.
battleofwits
Postat pe 14 Septembrie 2010 17:31
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-13 11:31:09

PS. ea are 25 de ani

si te-ai gandit sa faci pe petitoarea?

Inca ii bine, sa vezi cand o implini d'soara 30 de ani, si i-or cauta babele barbat.
Geo, astea-s dinalea care au ajuns la niste ani, incep sa realizeze ca au tooot ales, si ajung la cules.
Cauta barbatii perfecti, parca ele-s perfecte.
stem_29
Postat pe 14 Septembrie 2010 18:07
De la: stem_29, la data 2010-09-14 18:07:56astea-s dinalea

Imi place cum generalizezi, asa faci si cu barbatii?

Daca din 16 raspunsuri doar unu este ontopic, e clar ...
battleofwits
Postat pe 14 Septembrie 2010 19:06
De la: battleofwits, la data 2010-09-13 10:29:51Am o prietena buna (la care tin doar ca si prietena, ca sa nu se interpreteze gresit) care de ceva timp nu reuseste sa isi gaseasca un barbat cu care sa simta si ea fericita (ceea ce le doresc tuturor).

Ce inseamna "de ceva timp"? Un an? Doi ani? Cateva luni? Cum era inainte de acest timp?
E foarte curios ca, desi e prietena ta foarte buna, nu cunosti nimic din trecutul ei care ti-ar fi putut raspunde la toate aceste intrebari.
Si daca in mediul vostru (al tau) nu reuseste sa-si gaseasca pe cineva, atunci "da-i drumul" sa plece. De ce ar trebui sa te preocupe asta pe tine, dincolo de amicitia pe care i-o porti?

Am presupus ca este asa cum spui tu: esti barbat si vorbesti de o amica.
rashela
Postat pe 14 Septembrie 2010 19:16

PS. ea are 25 de ani

Depinde cum crede ea ca e ok... Poti sa ii prezinti tu un amic,un coleg,un vecin etc
Spunea cineva,ca daca vrei sa ai efectul dorit,inainte sa le faci prezentarea trebuie sa o faci pe fata sa nu se mai creada foarte sus si sa-l incurajezi pe baiat.Nu stiu daca e adevarat ca nu am facut pe cupidon pana acum
Barbie30
Postat pe 14 Septembrie 2010 19:22
@rashela: "De ce ar trebui sa te preocupe asta pe tine, dincolo de amicitia pe care i-o porti?" ... o cunosc de un an si ceva, a tot avut relatii, insa total dezastruoase. Stii cum e, vrei sa iti vezi prietenul fericit, si din cauza asta am intrebat aici. Asa sunt eu mai egoist.

@Barbie30 ... nu se crede deloc sus, sau tine de perceptia fiecaruia ce inseamna "sus".

Ce inseamna pentru ea "ok"? NU inseamna acelasi lucru pentru orice femeie? intreb pentru ca nu stiu.

Cat despre "sa-l incurajezi pe baiat" ... nu ii plac baietii, e ceva rau in asta? Poate ca asta e problema?

PS. e un pic ciudat subiectul asta pentru mine, chiar nu ma pricep la subiectul asta
battleofwits
Postat pe 14 Septembrie 2010 19:49
De la: Ame_ly, la data 2010-09-14 16:56:02

tu n-ai primit?

...hop si eu daca se lasa cu prajituri
sper ca se pune postarea asta
Jeorj tu imparti prajiturele?

you want a cookie!?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 14 Septembrie 2010 23:13
De la: battleofwits, la data 2010-09-14 19:49:50@rashela: "De ce ar trebui sa te preocupe asta pe tine, dincolo de amicitia pe care i-o porti?" ... o cunosc de un an si ceva, a tot avut relatii, insa total dezastruoase. Stii cum e, vrei sa iti vezi prietenul fericit, si din cauza asta am intrebat aici. Asa sunt eu mai egoist.

@Barbie30 ... nu se crede deloc sus, sau tine de perceptia fiecaruia ce inseamna "sus".

Ce inseamna pentru ea "ok"? NU inseamna acelasi lucru pentru orice femeie? intreb pentru ca nu stiu.

Cat despre "sa-l incurajezi pe baiat" ... nu ii plac baietii, e ceva rau in asta? Poate ca asta e problema?

PS. e un pic ciudat subiectul asta pentru mine, chiar nu ma pricep la subiectul asta

stai ca eu nu mai inteleg nimic,cum nu ii plac baietii?
Barbie30
Postat pe 15 Septembrie 2010 08:22
De la: Barbie30, la data 2010-09-15 08:22:42

exista o diferenta intre baieti si barbati ;)

Baiat = Persoanã de sex bãrbãtesc ieșitã nu de mult din vârsta copilãriei
Barbat = Persoanã adultã de sex masculin.

battleofwits
Postat pe 15 Septembrie 2010 08:32
De la: battleofwits, la data 2010-09-15 08:32:10

Stiu si eu care e diferenta nu mai stiam ce varsta are tipa.In fine...ultima ei relatie de ce s-a terminat?
Barbie30
Postat pe 15 Septembrie 2010 08:49
De la: battleofwits, la data 2010-09-15 08:32:10

gresit
Baiat = persoana ai carei muci se scurg in vale iar hormonii tanjesc dupa harjoana . plus activitate nocturna bogata in detrimentu' scolii.
Barbat = persoana adulta cu sex masculin.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 Septembrie 2010 11:33
?????
LOPY_71
Postat pe 20 Noiembrie 2010 00:19
De la: battleofwits, la data 2010-09-14 19:06:53
De la: stem_29, la data 2010-09-14 18:07:56astea-s dinalea

Imi place cum generalizezi, asa faci si cu barbatii?

Daca din 16 raspunsuri doar unu este ontopic, e clar ...

Nu, pt. ca eu nu sunt de 25 de ani si nici cand am fost nu m-au maritat amicii sau prietenii.
Nu i-a fost nimanui mila de mine pt. ca am stiut ce vreau, ce-mi place. Nu am generalizat, am scris strict despre cele care ajung sa le " marite" prietenii.....in context, si evident scriam lui geo.
Daca ea asa-si alege prietenii," dezastruos" , marita-o tu:)
Succes!
stem_29
Postat pe 20 Noiembrie 2010 00:48

PS. ea are 25 de ani

Un gest forte nobil din partea ta, insa nu stiu cum ai putea tu sa o ajuti,mai mult decat sa o sustii moral cand are nevoie. Alegerile trebuie ea sa le faca, dar pentru asta trebuie sa stie foarte bine ce isi doreste!
De obicei fetele frumoasa tind a fi superficiale,datorita faptului ca nu intampina obstacole in a-si gasi ubn partener,de aici si problema...trebuie sa-si revizuiasca criteriile dupa care isi alege un partener!
kudika330098
Postat pe 20 Noiembrie 2010 03:53
Erata: "foarte"
kudika330098
Postat pe 20 Noiembrie 2010 03:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dupa 2 ani.. 12 De la: simonycik 8 Septembrie 2009 18:20
Ingrasarea intr-o relatie...e de rau sau de bine? 20 De la: DieMann 28 Septembrie 2009 16:55
cum ii spui ca dupa despartire amicitia mai mult te chinuie? 49 De la: ionelaela 16 Noiembrie 2009 21:40
e bine? 12 De la: kudika098645 1 Mai 2010 15:59
ce ar trebui sa fac?! 5 De la: kudika030058 4 Iulie 2009 17:05