Setari Cookie-uri

rinoplastie:stan cotulbea este un macelar!!!!!

Buna!! In urma cu 1 an si cateva luni m-am operat la domnul doctor Cotulbea si sunt ff multumita. Nu regret nici macar o clipa. Daca stiam de dansu imi faceam mai repede interventia.citind ce scriau altele am fost putin speriata dar eu nu am nimic de reprosat. Primele 4 zile au fost mai grele dar dupa o saptamana am putut sa ma integrez in societate. Eu il recomand din tot sufletul!!!
alynamarya
Postat pe 5 Mai 2016 18:33
Celor interesati de experienta cuiva la Estetis Clinic din Oradea,- dr Serban Porumb.
Locatia este ideala,- destul de central, dar pe o straduta linistita si verde, departe de trafic, zgomot si praf.
M-a imresionat bateria de analize si investigatii cerute de dl dr Porumb. Absolut logic ca inainte de o interventie chirurgicala medicul sa vrea sa stie daca pacientul are inima, rinichii si ficatul sanatoase. Lucru care la Bucuresti nu mi s-a sugerat.
Pe langa deviatia de sept pe care venisem sa o repar, mi-m dorit si o interventie estetica. Mi-a placut ca dl dr nu s-a coborat la a-mi face pe plac, punand in practica fanteziile mele care, odata realizate mi-ar fi ingreunat la loc respiratia. Am ajuns impreuna la un compromis intre practic si estetic si acum, la o luna dupa interventie, sunt mai mult decat multumita.
Colectivul este unul absolut delicios. Atent si grijuliu. Peste noapte am fost vegheata de un domn asistent, foarte vigilent. Anestezia – absolut magica. M-am trezit ca din somn, fara urma de efect secundar.
Jos palaria…
kudika162925
Postat pe 17 Iunie 2016 13:45
Kudika_162925, poti spune, te rog, cat te-a costat operatia ? Ce ai facut tu vreau sa fac si eu, dar un cost aproximatix m-ar ajuta enorm. Multumesc si felicitari pentru curaj!
Alle_kudik
Postat pe 28 Decembrie 2016 00:51
Buna! Deci nu stiu ce experienta ai avut tu, insa eu m-am operat in Decembrie 2016 la el si sunt foarte multumita. Mai cunosc multe persoane operate la el si toate sunt multumite. Dansul a avut in 2012 mai bine de 10.000 de operatii la activ.. acuma cu siguranta are mai multe. Evident ca din atatea operatii se mai gaseste cate una ca si tine care nu intelege ca nasul nu este o plastelina si nu poata sa iasa 100% exact asa cum te astepti insa important este ca rezultatul sa fie frumos. Din pacate toate clientele multumite uita sa mai intre pe forumuri sa il laude..
kudika_1021892
Postat pe 3 Ianuarie 2017 14:23
Buna! Deci nu stiu ce experienta ai avut tu, insa eu m-am operat in Decembrie 2016 la Cotulbea si sunt foarte multumita. Mai cunosc multe persoane operate la el si toate sunt multumite. Dansul a avut in 2012 mai bine de 10.000 de operatii la activ.. acuma cu siguranta are mai multe. Evident ca din atatea operatii se mai gaseste cate una ca si tine care nu intelege ca nasul nu este o plastelina si nu poata sa iasa 100% exact asa cum te astepti insa important este ca rezultatul sa fie frumos. Din pacate toate clientele multumite uita sa mai intre pe forumuri sa il laude..
kudika_1021892
Postat pe 3 Ianuarie 2017 14:24
Bună. Aș dori și eu câteva poze înainte și după de la fetele care s-au operat la dr. Stan Cotulbea. Vreau sa imi fac o rinoplastie la dansul si tare mult m-ar ajuta cateva poze pt a-mi face o părere😊
kudika_1035959
Postat pe 27 Februarie 2019 09:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SE VA DESCHIDE CLINICA FERTILIA IN BUCURESTI 1 De la: valy87 6 Iulie 2011 17:42
Plomba pe doi dinti 6 De la: Monicamm85 27 Mai 2010 12:02
spasmofilie cosmarul meu 56 De la: Carmen1_healthy 29 Decembrie 2014 21:02
Bebe si apa - pro sau contra 3 De la: greieras 15 Ianuarie 2010 13:27
ochelari de vedere 4 De la: healthy011998 20 Februarie 2010 08:54